376 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 Πεμ Ιουλ 10, 2014 7:50 am
irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
Sporaki! έγραψε:Ευχαριστώ πολύ κορίτσια να είστε καλά εύχομαι και στις υπόλοιπες θετικά αποτελέσματα
στον αντρουλη σου το ειπες?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Sporaki! έγραψε:Ευχαριστώ πολύ κορίτσια να είστε καλά εύχομαι και στις υπόλοιπες θετικά αποτελέσματα
irene-_- έγραψε:Sporaki! έγραψε:Ευχαριστώ πολύ κορίτσια να είστε καλά εύχομαι και στις υπόλοιπες θετικά αποτελέσματα
Sporaki! έγραψε:irene-_- έγραψε:Sporaki! έγραψε:Ευχαριστώ πολύ κορίτσια να είστε καλά εύχομαι και στις υπόλοιπες θετικά αποτελέσματα
Όχι θα του τ πω ΜΟΛΙΣ τον δω αργω να απαντήσω γιατί είμαι από το κινητό να ξέρετε :-)
Marianna50 έγραψε:Αυτό το μήνα είμαι πολύ αισιόδοξη κορίτσια!! Νομίζω θα έχουμε πολλές φουσκωμένες κοιλίτσες!!!
Sporaki! έγραψε:Κάτι έχω σκεφτεί αλλά θα δω πωσ ακριβώς θα το σχεδίασω :-D
elila έγραψε:Ειρήνη, πως πάει με τις αναγούλες; Σου πέρασαν καθόλου; Είδα απο το τικεράκι ότι άλλαξες και βδομάδα! Well done!
Μαριάννα, πως πάει η γυμναστική;
Sporaki, όπως και να του το πεις καταπληκτικά θα ειναι!!!
irene-_- έγραψε:elila έγραψε:Ειρήνη, πως πάει με τις αναγούλες; Σου πέρασαν καθόλου; Είδα απο το τικεράκι ότι άλλαξες και βδομάδα! Well done!
το τελευταιο 24 ωρο βαζω τα ουτροτζεσταν που μου ειχε δωσει ο γιατρος ενδοκολπικα αντι να τα παιρνω απο το στομα (το ιδιο χαπι ειναι και για τις 2 χρησεις) και μπορω να πω οτι ειμαι καλυτερα απο χθες...ηπια και νερακι σημερα και ζωνταναψα λιγο πηρα και βραχιολακι κατα της ναυτιας μακαρι να γινω ακομα καλυτερα γιατι δε θελω να καταληξω με αφυδατωση στο νοσ.μειο..θετικη σκεψη
dimimi82 έγραψε:irene-_- έγραψε:elila έγραψε:Ειρήνη, πως πάει με τις αναγούλες; Σου πέρασαν καθόλου; Είδα απο το τικεράκι ότι άλλαξες και βδομάδα! Well done!
το τελευταιο 24 ωρο βαζω τα ουτροτζεσταν που μου ειχε δωσει ο γιατρος ενδοκολπικα αντι να τα παιρνω απο το στομα (το ιδιο χαπι ειναι και για τις 2 χρησεις) και μπορω να πω οτι ειμαι καλυτερα απο χθες...ηπια και νερακι σημερα και ζωνταναψα λιγο πηρα και βραχιολακι κατα της ναυτιας μακαρι να γινω ακομα καλυτερα γιατι δε θελω να καταληξω με αφυδατωση στο νοσ.μειο..θετικη σκεψη
Αχ βρε Ειρηνάκι μου υπομονή. Τουλάχιστον ξέρεις ότι μεγαλώνει το νινάκι! Κάνει ήδη αισθητή την παρουσία του!!! Η μαμά μου το μόνο που μπορούσε να φάει όταν ήταν έγκυος σε εμένα ήταν φακές κ αμυγδαλωτά(αυτά τα γλυκά που δίνουν στους γάμους στα νησιά). Εύχομαι να περάσουν σύντομα οι αναγούλες.
irene-_- έγραψε:elila έγραψε:Ειρήνη, πως πάει με τις αναγούλες; Σου πέρασαν καθόλου; Είδα απο το τικεράκι ότι άλλαξες και βδομάδα! Well done!
elila έγραψε:irene-_- έγραψε:elila έγραψε:Ειρήνη, πως πάει με τις αναγούλες; Σου πέρασαν καθόλου; Είδα απο το τικεράκι ότι άλλαξες και βδομάδα! Well done!
Υπομονή Ειρήνη μου!!! Για καλό ειναι όλα αυτά!!! Να προσέχεις τώρα με τις ζέστες και να ξεκουράζεσαι!!!!
irene-_- έγραψε:dimimi82 έγραψε:irene-_- έγραψε:elila έγραψε:Ειρήνη, πως πάει με τις αναγούλες; Σου πέρασαν καθόλου; Είδα απο το τικεράκι ότι άλλαξες και βδομάδα! Well done!
Αχ βρε Ειρηνάκι μου υπομονή. Τουλάχιστον ξέρεις ότι μεγαλώνει το νινάκι! Κάνει ήδη αισθητή την παρουσία του!!! Η μαμά μου το μόνο που μπορούσε να φάει όταν ήταν έγκυος σε εμένα ήταν φακές κ αμυγδαλωτά(αυτά τα γλυκά που δίνουν στους γάμους στα νησιά). Εύχομαι να περάσουν σύντομα οι αναγούλες.
ε τωρα τι τα ανεφερες τα αμυγδαλωτα?????τρελαινομαι!!!μου τρεχουν τα σαλια!!!!!!!κακουργα ετσι σκεφτομαι οτι ολα πανε καλα εκει μεσα
Καλά πάει κοπέλα μου!! Δυναμώνω σιγά σιγά!! Τώρα φτιάχνω να φάω το ανάλατο φαγάκι μου!! Γιαμ γιαμ!! (Κι όμως ανάλατα τα τρώω όλα!!)elila έγραψε:Ειρήνη, πως πάει με τις αναγούλες; Σου πέρασαν καθόλου; Είδα απο το τικεράκι ότι άλλαξες και βδομάδα! Well done!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης