651 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 Τρι Ιουλ 15, 2014 12:54 am
MariaGeorge
Πανταχού παρούσα!
Φερε και σε εμας λιγο ηλιο
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Εχεις πμ.dimimi82 έγραψε:Eδώ έχουμ ήλιο ακόμα!
den antexo allo έγραψε:Εχεις πμ.dimimi82 έγραψε:Eδώ έχουμ ήλιο ακόμα!
Titino έγραψε:Σποράκι δεν μας ειπες για την πεθερα αντίδραση!!!
Sporaki! έγραψε:Titino έγραψε:Σποράκι δεν μας ειπες για την πεθερα αντίδραση!!!
titino tra t eida ee entaksei t phre kapws den t perimene leei k den htan proetoimasmenh tlka k kati tetoia eee ths eipa k egw ENA mhn fobasai etsi k alliws den tha t blepeis k suxna k t lhksame ekei thn mourmoura o antras m thn efage :/
Sporaki! έγραψε:Titino έγραψε:Σποράκι δεν μας ειπες για την πεθερα αντίδραση!!!
titino tra t eida ee entaksei t phre kapws den t perimene leei k den htan proetoimasmenh tlka k kati tetoia eee ths eipa k egw ENA mhn fobasai etsi k alliws den tha t blepeis k suxna k t lhksame ekei thn mourmoura o antras m thn efage :/
dimimi82 έγραψε:Sporaki! έγραψε:Titino έγραψε:Σποράκι δεν μας ειπες για την πεθερα αντίδραση!!!
να σου ευχηθεί ή να χαρεί δεν πέρασε απ'το μυαλό της;;;;;;;;;;;;;;;;;;
lucky25 έγραψε:καλημερα κι απο μενα!!!
μαρια μου δεν πειραζει..μη στενοχωριεσαι..ο επομενος μηνας θα ειναι τυχερος!!!!!!!ας απολαυσουμε τα μπανια μας!!!!οσο για την πεθερα σου εχει προβλημα η γυναικα!!!!πες στον αντρα σου να τη βαλει στη θεση της!!!
βασουλα αν θυμαμαι καλα κι εσυ δεν περιμενεις ε???με το καλο!!!!
σπορακι ολα καλα θα πανε ..τα πονακια ειναι φυσιολογικα!!!!κι οσο για την πεθερα..μη δινεις καμια σημασια οσο μπορεις!!!
τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανουν???συγνωμη που δεν σας αναφερω ολες ξεχωριστα αλλα η μνημη μου με προδιδει!!!
καλως ηρθαν και οι καινουριες κοπελες!!!
Despoinaki123 έγραψε:Γεια σου nikol!!!
Sporaki! έγραψε:lucky25 έγραψε:καλημερα κι απο μενα!!!
μαρια μου δεν πειραζει..μη στενοχωριεσαι..ο επομενος μηνας θα ειναι τυχερος!!!!!!!ας απολαυσουμε τα μπανια μας!!!!οσο για την πεθερα σου εχει προβλημα η γυναικα!!!!πες στον αντρα σου να τη βαλει στη θεση της!!!
σπορακι ολα καλα θα πανε ..τα πονακια ειναι φυσιολογικα!!!!κι οσο για την πεθερα..μη δινεις καμια σημασια οσο μπορεις!!!
τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανουν???συγνωμη που δεν σας αναφερω ολες ξεχωριστα αλλα η μνημη μου με προδιδει!!!
kalhmera lucky m den ths dinw kamia apolutws shmasia exw alla pragmata na koitaksw tra esu t kns?
lucky25 έγραψε:Sporaki! έγραψε:lucky25 έγραψε:καλημερα κι απο μενα!!!
kalhmera lucky m den ths dinw kamia apolutws shmasia exw alla pragmata na koitaksw tra esu t kns?
εννοειτα εχουμε πιο σημαντικα πραγματα να ασχοληθουμε!!!!!!!!!!!το μπεμπε που ερχεται!!!!!!!
εγω καλα..αυτη τη φορα το πηρα πιο χαλαρα απο την προηγουμενη οποτε συνεχιζουμε προσπαθειες!!
παω για δουλεια σε λιγο οποτε σας αφηνω και θα ξαναμπω το βραδυ!!
φιλια σε ολες!!!!!!
lucky25 έγραψε:καλημερα κι απο μενα!!!
nikol26 έγραψε:βαλτε κ μενα μεσα κοριτσιααααα........ειμαι καινουργια εδω κ μπραβο σας για ολο αυτο που εχετε φτιαξει εδω μεσα!!!!!ευχομαι σε ολες ενα θετικοτατο αποτελεσμα!!!!!!!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης