Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
639 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 639 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 40]

dimimi82

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Αχ κοριτσακι μου δεν υπαρχουν συμπτωματα πριν την καθυστερηση το μυαλο μασ παιζει παιχνιδια ποσεσ φορεσ δεν ζαλιζομουν ταχα μου ειχα ταση για εμετι υπνυλια και δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου αλλα τιποτα ολα ιδεα ειναι επειδη το θελουμε πολυ ολα αυτα ξεκινανε αρκετα μετα την καθυστερηση δυστιχωσ λυπαμαι που σαν στεναχωρω μονο η καθυστερηση ειναι συμπτωμα και αυτη οχι παντα

Έχεις ένα δίκιο. θα πάψω να σκέφτομαι κ ό,τι θέλει ας γίνει.

Τί κάνεις εσύ; Ξάπλα;;;

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
perperouna έγραψε:Ρε κοριτσακια τωρα το παρατηρησα..ειμαστε οι περισσοτερες μικροπαντρεμενες η μου φαινεται???γιατι εγω οταν παντρευτηκα ενιωθα οτι το εκανα πολυ νωρις κ ολοι μου λεγανε να το ξανασκεφτω!!αλλα τελικα τιποτα δεν αλλαζει ...
Dimini μου υπομονουλα κ θα δειξει..εγω που δεν περιμενω τελη του μηνα τι να πω??
Titino εσυ ποτε δεν περιμενεις?

Ποσο χρονων παντερευτηκες ελευθερια μου;
Εμεις ειμαστε μαζι 14 χρονια και παντρεμενοι μονο 4.
Απο μικροι στα βασανα.

http://www.pregnology.com/ovulate/24/6/14/10/

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Dimmi μου ξαπλα τριτη μερα σημερα αυριο θα παω για δουλεια δεν αντεχω αλλο.Δυστιχως οτνα το θελεις τοσο πολυ και δεν ερχεται δεν μπορεις να μην το σκςφτςσαι τι ξερω πολυ καλα επισης δεν πιστευω αυτες τισ βλακειες του τυπου εισια αγχομενη γι αυτο δεν ερχεται αληθεια ??και στις αρχες που δεν ημουν αγχομενη γιατι δεν ερχοταν χαζομαρες εγω πιστευω πως ο Θεος ξερει τι κανει και ξερει ποτε ειναι η καταλληλη στιγμη πρεπει να εχουμε πιστη.
Κουνελακι μου εγω ειναι 32 ο αγαπημενος μου 44 12 χρονια διαφορα(δεν φαινεται καθολου σαν συνομηλικους μας κανουν και εγω τα παιρνω)ειμαστε μαζι 12 χρονια ζουμε μαζι 7 και ειμαστε παντρεμενοι 5 ολοι μου ελεγαν και εισαι 26 καιμην παντρευτεις και εισαι μικρη ακομα οχι βεβαια οι γονεις μου αλλοι.Εγω εχω να πω το εξης λατρευω τον αντρα μου και δεν τον αλλαζω με τιποτα ουτε την ζωη που εζησα μαζι του δεν μετανιωνω που δεν εχω γνωρισει πολλους αντρες γιατι βρηκα το αλλο μου μισο.Μαλλον και εσυ το ιδιο για να ειστε τοσα πολλα χρονια μαζι

tassoula

tassoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεν σας έχω διαβάσει κορίτσια γιατί πριν 6μηνες γεννησα ενα κοριτσάκι και πριν μείνω έγκυος ντρεπομουνα να γράψω σε forum γιατί ειμουνα σίγουρη οτι δεν θα μπορώ να κάνω παιδιά. Προσπαθούσα 9μηνες να μείνω έγκυος και κάθε μήνας που πέρναγε και μου ερχόταν η Αλέκα τόσο πιο πολύ απογοητευομουνα. Είχα ενα ινομυωμα που δυσκόλευε την σύλληψη βέβαια. Είχε κανει ήδη εξετάσεις ο άντρας μου και ηταν όλα καλά και απλά περίμενα να περάσει ο χρόνος να κάνω εξετάσεις.
Από το άγχος μου επαθα ψυχοσωματικά σε μεγαλο βαθμό. Ερχομούνα σε επαφη κάθε 2 μερες και τίποτα. Τον προηγούμενο Απρίλιο έπαιρνα τον άντρα μου και φευγαμε τα σαββατοκύριακα να χαλαρωσουμε και να ........ προσπαθήσουμε.
Κάθε μέρα ΟΧΙ μέρα παρα μέρα. Εκείνο τον μήνα συνέλαβα την μπεμπουλα μου που τώρα την έχω στην αγκαλιά μου και ακόμα δεν το πιστεύω.
Μην απογοητευεστε, πηγαίνετε κάνενα ταξιδακι να χαλαρωσετε και πολύ σεξ μην σας πω κάθε μέρα, θα έρθει η μέρα που θα δείτε θετικό τεστ και δεν θα το πιστεύετε και όλες σας οι προσπάθειες θα ξεχαστούν μονομιάς.
Ξέχασα να σας πω οτι κάθε μήνα είχα συμπτώματα και τον μήνα που τελικά ειμουνα έγκυος δεν είχα τίποτα, ειμουνα σίγουρη οτι θα μου έρθει, όλα τα συμπτώματα ήρθαν μετά την καθυστέρηση.
Σας εύχομαι όλες σας ενα θετικό τεστ και ενα γερό σπορακι στην κοιλιτσα σας.

lucky25

lucky25
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλησπερα!!!!!ειστε ολες καλα????
μπηκα για λιγο να δω τι κανετε...!υπομονη στα κοριτσακια που περιμενουν..τις καταλαβαινω απολυτα...!!
ευχαριστουμε και τις εμπειρες μανουλες με τις συμβουλες τους!!

lucky25

lucky25
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
κι εγω παντρευτηκα στα 23 κι ο αντρας μου 28 κι ολοι νομιζαν οτι ημουν εγκυος...αλλοι μου ελεγαν απο μικρη θα μπεις στα βασανα..ο καθενας τη χαζομαρα του..
εννοειται πως οταν υπαρχει αγαπη κ συνειδητα αποφασιζεις να παντρευτεις η να κανεις παιδι δεν παιζει ρολο η ηλικια!!

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κουνελάκι έγραψε:
perperouna έγραψε:Ρε κοριτσακια τωρα το παρατηρησα..ειμαστε οι περισσοτερες μικροπαντρεμενες η μου φαινεται???γιατι εγω οταν παντρευτηκα ενιωθα οτι το εκανα πολυ νωρις κ ολοι μου λεγανε να το ξανασκεφτω!!αλλα τελικα τιποτα δεν αλλαζει ...
Dimini μου υπομονουλα κ θα δειξει..εγω που δεν περιμενω τελη του μηνα τι να πω??
Titino εσυ ποτε δεν περιμενεις?

Ποσο χρονων παντερευτηκες ελευθερια μου;
Εμεις ειμαστε μαζι 14 χρονια και παντρεμενοι μονο 4.
Απο μικροι στα βασανα.

Παντρευτηκα στα 26 μου κ τον αλλο μηνα κλεινουμε ενα χρονο γαμου..ειμαστε μαζι εννεα χρονια κ τολμω να πω οτι μεγαλωσα μαζι με τον αντρα μου που ειναι στα 32..εχουμε περασει πολλα κ θα περασουμε ακομα περισσοτερα..δεν με ενοιαξε τοσο που ημουν μικρη..ηθελα κ το εκανα κ δεν το μετανιωνω καθολου..φανταζομαστε πως θα ειναι το μπεμπακι μας κ τελενομαστε!!!

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αγγελικουλα υπομονη..αν σου ειπε ο γιατρος οτι μπορεις να πας για δουλεια ννα πας καλο θα σου κανει για να μη σκεφτεσαι κ πολλα.
Εγω ενα εχω καταλαβει οταν υπαρχει αγαπη δεν υπαρχει διαφορα ηλικιας κ σωστη ηλικια γαμου..παντρευομαστε οποτε θελουμε οποιον θελουμε κ σε οποια ηλικια θελουμε..μακαρι ολες μας να ειμαστε με τους αντρουληδες μας για πολλα πολλα χρονια κ να μην ακουμε κανεναν κ τιποτα...αντε κ τα παιδακια μας να ερχονται σιγα σιγα...

Marianna50

Marianna50
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας και από εμένα κορίτσια!! Ελπίζω όλες να είστε καλά και να ακολουθούμε το παράδειγμα της χορευταρούς Μαρίας!! Και επειδή μιλάτε για γάμους!! Εμείς είμαστε μαζί 5.5 χρόνια! Εγώ είμαι στα 24 και ο άντρας μου στα 29! Δεν έχουμε παντρευτεί αλλά αυτό δε μας λέει κάτι γιατί γενικά δε τρελαινόμαστε για γάμο!!

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Marianna50 έγραψε:Γεια σας και από εμένα κορίτσια!! Ελπίζω όλες να είστε καλά και να ακολουθούμε το παράδειγμα της χορευταρούς Μαρίας!! Και επειδή μιλάτε για γάμους!! Εμείς είμαστε μαζί 5.5 χρόνια! Εγώ είμαι στα 24 και ο άντρας μου στα 29! Δεν έχουμε παντρευτεί αλλά αυτό δε μας λέει κάτι γιατί γενικά δε τρελαινόμαστε για γάμο!!

Καλησπερα μαριαννα μου..σε εμας συγκεκριμενα δεν αλλαξε κατι ο γαμος..μεναμε μαζι ηδη δυο χρονια επομενως ηταν κατι οικειο για εμας..το μονο που αλλαζει ειναι η βερα στο δεξι κ η κοινη φορολογικη δηλωση..

Marianna50

Marianna50
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναι Perperouna μου το γνωρίζω!! Και εμείς μένουμε μαζί 3 χρόνια και τα προηγούμενα 2 πάλι απ'το 1 σπίτι στο άλλο ήμασταν, οπότε 5 χρόνια γεμάτα μαζί!! Και γι αυτό δε μου λέει και κάτι ο γάμος! Τζάμπα έξοδα τον θεωρώ!! Άντε κανένας πολιτικός για το παιδί και αν... Δε ξέρω το γάμο από μικρή τον είχα κάπως στο μυαλό μου!!  Cool Cool 

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Marianna50 έγραψε:Ναι Perperouna μου το γνωρίζω!! Και εμείς μένουμε μαζί 3 χρόνια και τα προηγούμενα 2 πάλι απ'το 1 σπίτι στο άλλο ήμασταν, οπότε 5 χρόνια γεμάτα μαζί!! Και γι αυτό δε μου λέει και κάτι ο γάμος! Τζάμπα έξοδα τον θεωρώ!! Άντε κανένας πολιτικός για το παιδί και αν... Δε ξέρω το γάμο από μικρή τον είχα κάπως στο μυαλό μου!!  Cool Cool 

Εμεις επειδη δεν θελαμε να δωσουμε τζαμπα λεφτα οπως λες κανονισαμε ενα γαμο παρα παρα πολυ οικονομικο..τα ειχαμε ολα αλλα δωσαμε το ενα τεταρτο απο οτι δινουνε οι περισσοτεροι..φυσικα με πολυ ψαξιμο εγινε αυτο αλλα ο γαμος μας ηταν απλος κ λιτος..κ στον πολιτικο δεν ειχαμε αντιρρηση βεβαια αλλα λεγαμε να ξεμπερδευουμε..οπως θελει ο καθενας κ οπως νιωθει ανετα..

Titino

Titino
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κοριτσάκια καλησπέρα.

Αγγελική εύχομαι μεσα απ την καρδιά μου να εχει ριζώσει για τα καλά το σποράκι ή τα σποράκια!!! Πόσα μεταφέρατε;

Κορίτσια εμείς σε λίγο κλείνουμε ενα χρόνο παντρεμενοι αλλά ήδη μέναμε 2 χρόνια μαζί. Εγώ είμαι σχεδον 28 και ο αντρας μου 36. Κάναμε πολιτικό γιατί το θέλαμε, και φυσικά ολοι νόμιζαν εγκυμοσυνη.

lucky25

lucky25
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
πραγματι ο γαμος δε διαφερει σε τιποτα απο τη συγκατοικηση!!!κι οντως ειμαστε οι περισσοτερες μικροπαντρεμενες η σχεδον!!!!

μου φαινεται πως εχει αρχισει να αλλαζει η ταση που ηθελε τις γυναικες να παντρευονται τα τελευταια χρονια στα 30 η μετα λογω σπουδων,καριερας κτλ...

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ειμαστε μικροπαντρεμενες ειμαστε καλα κ θελουμε σπορακι πειραζει????????Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 - Σελίδα 32 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 - Σελίδα 32 328109  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #138 - Σελίδα 32 328109 

ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΜΑΝΟΥΛΑ

ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΜΑΝΟΥΛΑ
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
perperouna έγραψε:Γενημμενη μανουλα σε ευχαριστουμε παρα πολυ για τις συμβουλες..τωρα για το αγχος ειναι λιγο δυσκολο να το διαχειριστουμε αλλα θα προσπαθησουμε..τιποτα αλλο που θεωρεις σημαντικο εχεις να μσς προτεινεις?

OXI KOYKΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ!ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ΙΔΑΙΤΕΡΑ ΓΙ'ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΣΤΑΤΟ ΚΥΚΛΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΣΩΤΗΡΙΟ!!!!ΑΚΟΥΣΤΕ Κ ΜΕΝΑ!

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΜΑΝΟΥΛΑ έγραψε:
perperouna έγραψε:Γενημμενη μανουλα σε ευχαριστουμε παρα πολυ για τις συμβουλες..τωρα για το αγχος ειναι λιγο δυσκολο να το διαχειριστουμε αλλα θα προσπαθησουμε..τιποτα αλλο που θεωρεις σημαντικο εχεις να μσς προτεινεις?

OXI KOYKΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ!ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ΙΔΑΙΤΕΡΑ ΓΙ'ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΣΤΑΤΟ ΚΥΚΛΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΣΩΤΗΡΙΟ!!!!ΑΚΟΥΣΤΕ Κ ΜΕΝΑ!

Εγω τωρα ξεκινησα filicine κ προγραμματισμενες επαφες απο το γυναικολογο ..τη δευτερα το αυγουλακι μου ηταν 16 χιλ..λες να τα καταφερω ετσι??εντωμεταξυ δεν εχω αστατο κυκλο μονο τους τελευταιουους δυο μηνες ειναι λιγο αστα να πανε..

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Titino μου 4 εμβρυακια βαλαμε οσα και να κρατηθουν τα θελωωωωωωωω.Perperouna μου ειναι η πρωτη φορα??αν σημερα ειναι 16 αυριο μαλλον θα κανεισ την πργκνυλ???(ειναι ενεση προκληση ωορηξιας)σπαει το ωαριο μεσα σε 36 ωρεσ οπωτε ξερεις ποτε ακριβως να στοχευσεις το εχω κανει και αυτο 2 μηνες.μπραβω στον γιατρο σου καλα το παει αυτο ειναι το πρωτο βημα α μην ξεχασεις να του απισημανεισ καλα θα στο πει και αυτος μετα το 36ωρο να πας να κανεις καλι υπερηχο να δειτε αν εκανες ωορηξια.

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Dimmi μου ξαπλα τριτη μερα σημερα αυριο θα παω για δουλεια δεν αντεχω αλλο.Δυστιχως οτνα το θελεις τοσο πολυ και δεν ερχεται δεν μπορεις να μην το σκςφτςσαι τι ξερω πολυ καλα επισης δεν πιστευω αυτες τισ βλακειες του τυπου εισια αγχομενη γι αυτο δεν ερχεται αληθεια ??και στις αρχες που δεν ημουν αγχομενη γιατι δεν ερχοταν χαζομαρες εγω πιστευω πως ο Θεος ξερει τι κανει και ξερει ποτε ειναι η καταλληλη στιγμη πρεπει να εχουμε πιστη.
Κουνελακι μου εγω ειναι 32 ο αγαπημενος μου 44 12 χρονια διαφορα(δεν φαινεται καθολου σαν συνομηλικους μας κανουν και εγω τα παιρνω)ειμαστε μαζι 12 χρονια ζουμε μαζι 7 και ειμαστε παντρεμενοι 5 ολοι μου ελεγαν και εισαι 26 καιμην παντρευτεις και εισαι μικρη ακομα οχι βεβαια οι γονεις μου αλλοι.Εγω εχω να πω το εξης λατρευω τον αντρα μου και δεν τον αλλαζω με τιποτα ουτε την ζωη που εζησα μαζι του δεν μετανιωνω που δεν εχω γνωρισει πολλους αντρες γιατι βρηκα το αλλο μου μισο.Μαλλον και εσυ το ιδιο για να ειστε τοσα πολλα χρονια μαζι

Ετσι ακριβως ειναι Αγγελικη μου,στην αρχη βεβαια ειχα καποια προβληματα ακομα και με τους γονεις μου γιατι γνωριστηκα 3 μηνες πριν φυγω για σπουδες.
Ευτυχως αντεξαμε και ειμαστε αγαπημενοι και ερωτευμενοι μεχρι και σημερα.
Συζηταω με φιλικα ζευγαρια και μου λενε οτι η σχεση τους εχει βαλτωσει και οτι στο θεμα.του sex με το ζορι και αν.
Εμεις μη μας ματιασω δεν κρατιομαστε.
Αφου νομιζω οτι γι'αυτο δεν ερχετε το μωρακι μας γιατι δεν προλαβαινει το σπερμα να δυναμωσει.

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Titino μου 4 εμβρυακια βαλαμε οσα και να κρατηθουν τα θελωωωωωωωω.Perperouna μου ειναι η πρωτη φορα??αν σημερα ειναι 16 αυριο μαλλον θα κανεισ την πργκνυλ???(ειναι ενεση προκληση ωορηξιας)σπαει το ωαριο μεσα σε 36 ωρεσ οπωτε ξερεις ποτε ακριβως να στοχευσεις το εχω κανει και αυτο 2 μηνες.μπραβω στον γιατρο σου καλα το παει αυτο ειναι το πρωτο βημα α μην ξεχασεις να του απισημανεισ καλα θα στο πει και αυτος μετα το 36ωρο να πας να κανεις καλι υπερηχο να δειτε αν εκανες ωορηξια.

Αγγελικη μου σε βλεπω με διδυμακια!!!εγω τη δευτερα πηγα να δω ωορρηξια κ ηταν 16 χιλ δεν μου ειπε τπτ για ενεσεις ακομα θεωρει οτι εναι πολυ νωρις..απλα μας ειπε μεχρι τη πεμπτη θα εχει σπασει το αυγουλακι οποτε τρεις μερες συνεχομενα εχουμε επαφες.φανταζομαι σημερα θαεναι 20 χιλ κ αυριο θα σπασει..αν λεει δεν εχω μεινει εγκυος μεχρι το σεπτεμβρη θα παρει αμεσως μετα την επαφη δειγμα για να δει αν περιεχει μεσα σπερμα..τωρα τι να πω..αλλες μενουν μεσα σε δυο μηνες μονο με μια επαφη κ εμεις παιδευομαστε..

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χρυσα μου ετσι ειναι τα αγαπημενα ζευγαρια δεν κρατιουνται..μακαρι να ειστε ετσι σε ολη σας τη ζωη!!

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
perperouna έγραψε: Χρυσα μου ετσι ειναι τα αγαπημενα ζευγαρια δεν κρατιουνται..μακαρι να ειστε ετσι σε ολη σας τη ζωη!!

Ναι βρε ελευθερια μου συμφωνω αλλα απο τη στιγμη που εχουμε θεμα με το σπερμα λιγη οικονομια δυναμεων δεν θα εβλαπτε.
Αχορταγος παιδι μου, αν και 36 το λεει η καρδουλα του.

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσια,πρωινη πρωινη παλι σημερα.
Ποσο σας ζηλευω,αχ να ειχα αλλη μια ωρα υπνου και θα ημουν ευχαριστημενη.

lucky25

lucky25
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλημερα κουνελακι!!!που αν θυμαμαι καλα σε λενε χρυσα σωστα?????ξυπνησες νωρις νωρις ε??φανταζομια για δουλεια...οι υπολοιπες υπναρουδες που ειναι????

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
lucky25 έγραψε:καλημερα κουνελακι!!!που αν θυμαμαι καλα σε λενε χρυσα σωστα?????ξυπνησες νωρις νωρις ε??φανταζομια για δουλεια...οι υπολοιπες υπναρουδες που ειναι????

Καλημερα lucky, σωστα θυμασαι Χρυσα με λενε.
Οταν δουλευω ξυπναω πρωι για να ταισω το σκυλακο μου και να προλαβω να ετοιμαστω.
Αυτη τη στιγμη ειμαι στη δουλεια και προσπαθω να λειτουργησω γιατι κοιμαμαι ακομα.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις