26 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #139 Σαβ Ιουλ 19, 2014 12:31 am
Titino
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κορίτσια! καλό Σαββατοκυριακο!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Γεια σου Αγγελικη!!!εγω σας γραφω απο το σαλονι οδοντιατρου που βρισκομαι..περιμενω για ενα σφραγισμα! Εσυ τι κανεις;ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Καλημερα κοριτσια μου τι κανετε??Ολες καλα???
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Εγω τα γνωστά ξάπλα και πάλι ξάπλα ρε κορίτσια τι νερό ήταν αυτο κατακλησμος
den antexo allo έγραψε:
Δεσποινάκι δεν τον μπορώ τον οδοντιατρο καθόλουυυυυυυυυυυυυυυ.
Αχ αχ αχ σαν να ακούω εμένα με τα συμπτώματα!!!Μη δίνεις σημασία κορίτσι μου στο τι είναι καλό και κακό...εμείς όλα καλά θα τα λέμε άλλωστε...το μυαλό μας παίζει παιχνίδια...όσο θα πλησιάζουν οι μέρες για την χοριακή θα δεις και άλλα συμπτώματα...τα ξέρεις τα έχεις περάσει.Υπομονή και χαλαράααααααααα!!!ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Λενακι μου τι κανεις κοιτά και δουλεια που πήγα καλα ήταν ναι θα παω καμια βολτίτσα αλλα λείπει ο άνρουλης μου θα παω με καμια Φιλη μου σήμερα πονάω λιγο δεξιά χαμηλά σαν Σουβλιτσες καλό ειναι τωρα αυτο ;
Ελπίζω αυτή τη φορά να μείνει στη θέση του.Despoinaki123 έγραψε:den antexo allo έγραψε:
Δεσποινάκι δεν τον μπορώ τον οδοντιατρο καθόλουυυυυυυυυυυυυυυ.
Είναι η τρίτη φορά μέσα σε ένα μήνα που πηγαίνω!!!Τη μια μου έσπασε το σφράγισμα μου το ξανάκανε και τώρα που ξαναέσπασε άλλαξα οδοντίατρο γιατί προφανώς ο προηγούμενος δεν κάνει καλή δουλειά...
zanna έγραψε:Καλοριζικο κοριτσια το νεο θεματακι!!!!!οφειλω να ομολογησω οτι ηταν ο πρωτος μηνας που δεν ειχα σουβλιτσες στην ωορηξια. τον ξεζουμησα βεβαια τον δικο μου θα δουμε στις 31/7 δεν περιμενω!!!!το ευχομαι δηλαδη!!!φιλια σε ολες και να ευχηθουμε να ειμαστε οοοοολες τυχερες φιλια πολλα!!
κουνελάκι έγραψε:zanna έγραψε:Καλοριζικο κοριτσια το νεο θεματακι!!!!!οφειλω να ομολογησω οτι ηταν ο πρωτος μηνας που δεν ειχα σουβλιτσες στην ωορηξια. τον ξεζουμησα βεβαια τον δικο μου θα δουμε στις 31/7 δεν περιμενω!!!!το ευχομαι δηλαδη!!!φιλια σε ολες και να ευχηθουμε να ειμαστε οοοοολες τυχερες φιλια πολλα!!
Γεια σου zanna κι εγω καποιες φορες δεν την καταλαβαινω καθολου,δεν εχω ουτε καν υγρα.
Αυτο βεβαια λιγο με ανησυχει μηπως δεν κανω ωορρηξια.
Σου ευχομαι να μην ερθει η αλεκα στο τελος του μηνα και να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα.
perperouna έγραψε:Καλημερα κ απο εμενα!!μια ομορφη κ ξεκουραστη κυριακη ευχομαι!!
Χρυσα μου πολυ καλο σημαδι αυτο!!μακαρι να ειναι εμφυτευση κοριτσακι μου!!ενημερωνε μας..τυχερουλα εσενα τελειωνει η αγωνια σου σε τρεις μερες..εγω περιμενω 31..μακαρι να μη μας ερθει κ να ειμαστε εγκυουλες!!!
katerinoula έγραψε:επ ζουζουνιτσες μου τι κάνετε?εμενα με προβληματισε λιγο ο γιατρός μου ζητησε να κάνω και μια υστεροσκοπιση αν το λεω καλα γιατι λογω της οπισθιας μητρας στην σαλπιγγογραφια δημιουργειται μια σκιουλα στο κέντρο της που μπορει να ειναι η μικρος πολυποδας η απλα σκια της μητρας.μου είπε οτι η ωορρηξια μου έχει γίνει και μακάρι να μην αδιαθετησω αυτο το μηνα!Αλλιώς οταν έρθει που μακαρι να μην μου έιπε η κάνω την υστεροσκοπιση πρώτα γιατι αν ειναι πολυποδακι εμποδιζει την εμφιτευση η κάνω μια σπερματεγχυση πρωτα και βλεπουμε μετα.Αλλα βρε κοριτσια μου τα μπουρδουκλωνε σήμερα λίγο και με προβληματισε και σκεφτομαι να παρω κι αλλη γνωμη.Να σας πω επισης οτι η γιατρος που μου έκανε την σαλπιγγογραφία μου είπε ότι ακομα και πολυποδακι να είναι που θεωρουσε πως οχι εκει που ειναι δεν εμποδιζει ουτε επιρεαζει κατι.Τι να πω εχω μπερδευτει συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα δεν εχω και εγω που να τα πω
zanna έγραψε:κουνελάκι έγραψε:zanna έγραψε:Καλοριζικο κοριτσια το νεο θεματακι!!!!!οφειλω να ομολογησω οτι ηταν ο πρωτος μηνας που δεν ειχα σουβλιτσες στην ωορηξια. τον ξεζουμησα βεβαια τον δικο μου θα δουμε στις 31/7 δεν περιμενω!!!!το ευχομαι δηλαδη!!!φιλια σε ολες και να ευχηθουμε να ειμαστε οοοοολες τυχερες φιλια πολλα!!
Γεια σου zanna κι εγω καποιες φορες δεν την καταλαβαινω καθολου,δεν εχω ουτε καν υγρα.
Αυτο βεβαια λιγο με ανησυχει μηπως δεν κανω ωορρηξια.
Σου ευχομαι να μην ερθει η αλεκα στο τελος του μηνα και να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα.
Makari an kai na sou pw prospa8w na mhn agxwnomai giati eimaste ston deutero mhna prospa8eiwn...exoume peri8wrio sorry gia ta greeklish alla eimai sth douleia kai kati epa8e o upologisths mou
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #139
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης