Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
460 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 460 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 22 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 41]

lucky25

lucky25
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλημερα σε ολες!!!τι κανετε κοριτσακια????
λοπον θα προσπαθησω να θυνηθω ολα οσα διαβασα γιατι εχω και μερες να μπω..
σπορακι και ειρηνη να ξεκουραζεστε πολυ και οχι αγχος!!
περπερουνα μακαρι να εχεις θετικο τεστακι!!!!
αγγελικη αθηνα ολα θα πανε καλα και θα εχετε το πιο τελειο δωρο για την επετειο σας!!
κουνελακι καταλαβαινω την αγωνια σου μεχρι την πεμπτη!!υπομονη!!
zanna μου οντως προσπαθειτε πολυ λιγο οποτε μην αγχωνεσαι καθολου!!
κατερινουλα αν δεν αισθανεσαι σιγουρη για το γιατρο σου παρε κι αλλη γνωμη και μη φοβασαι τιποτα!ολα θα πανε τελεια!!
συγνωμη στα κοριτσακια που δεν ανεφερα ξεχωριστα!!
σας χαιρετω!!φιλια σε ολες!!!

α και πειτε μας ποιες ΔΕΝ περιμενουν συντομα!!!!

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #139 - Σελίδα 3 531909 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #139 - Σελίδα 3 531909 

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
lucky25 έγραψε:καλημερα σε ολες!!!τι κανετε κοριτσακια????
λοπον θα προσπαθησω να θυνηθω ολα οσα διαβασα γιατι εχω και μερες να μπω..
σπορακι και ειρηνη να ξεκουραζεστε πολυ και οχι αγχος!!
περπερουνα μακαρι να εχεις θετικο τεστακι!!!!
αγγελικη αθηνα ολα θα πανε καλα και θα εχετε το πιο τελειο δωρο για την επετειο σας!!
κουνελακι καταλαβαινω την αγωνια σου μεχρι την πεμπτη!!υπομονη!!
zanna μου οντως προσπαθειτε πολυ λιγο οποτε μην αγχωνεσαι καθολου!!
κατερινουλα αν δεν αισθανεσαι σιγουρη για το γιατρο σου παρε κι αλλη γνωμη και μη φοβασαι τιποτα!ολα θα πανε τελεια!!
συγνωμη στα κοριτσακια που δεν ανεφερα ξεχωριστα!!
σας χαιρετω!!φιλια σε ολες!!!

α και πειτε μας ποιες ΔΕΝ περιμενουν συντομα!!!!

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #139 - Σελίδα 3 531909 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #139 - Σελίδα 3 531909 

Γεια σου lucky,τι κανεις;

http://www.pregnology.com/ovulate/24/6/14/10/

lucky25

lucky25
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλημερα κουνελακι!!
καλα ειμαι..κυριακη σημερα και χαλαρωνουμε...εσυ????

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
lucky25 έγραψε:καλημερα κουνελακι!!
καλα ειμαι..κυριακη σημερα και χαλαρωνουμε...εσυ????

Κι εγω χαλαρωνω,βεβαια εκανα κατι μικροδουλιτσες αλλα τωρα λεω να παω για μια βουτια.
Ευτυχως το μαγαζι που δουλευω δεν ανοιξε σημερα,οπως τα περισσοτερα καταστηματα εδω στο νησι, κι ετσι τη γλιτωσα.

katerinoula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε ???Σας ευχαριστώ όλες για τις συμβουλές σας αυτη την εβδομάδα θα πάω σε έναν αλλο γυναικολογο που μου σύστησαν να δω τι θα μου πει!!κορίτσια και έγω δεν περιμένω στις 31 του μήνα μακάρι να μην έρθει σε καμιά μας χαχαχαχαχα!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #139 - Σελίδα 3 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #139 - Σελίδα 3 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #139 - Σελίδα 3 215994 

lucky25

lucky25
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
τυχερη!!!!!και για το οτι δεν ανοιξε το μαγαζι και επειδη μπορεις να πας για βουτια!!!!!
σε ποιο νησι εισαι?????ετσι να ζηλευουμε κι εμεις που λιωνουμε στο κλινον αστυ!

lucky25

lucky25
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
katerinoula έγραψε:καλησπέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε ???Σας ευχαριστώ όλες για τις συμβουλές σας αυτη την εβδομάδα θα πάω σε έναν αλλο γυναικολογο που μου σύστησαν να δω τι θα μου πει!!κορίτσια και έγω δεν περιμένω στις 31 του μήνα μακάρι να μην έρθει σε καμιά μας χαχαχαχαχα!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #139 - Σελίδα 3 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #139 - Σελίδα 3 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #139 - Σελίδα 3 215994 

καλημερα κατερινουλα!!!εγω περιμενω ακομα πιο μετα οποτε εχω πολυυυ καιρο ακομα!!!ναι να πας και σε αλλον και θα δουμε τι θα σου πει!

katerinoula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
lucky25 έγραψε:
katerinoula έγραψε:καλησπέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε ???Σας ευχαριστώ όλες για τις συμβουλές σας αυτη την εβδομάδα θα πάω σε έναν αλλο γυναικολογο που μου σύστησαν να δω τι θα μου πει!!κορίτσια και έγω δεν περιμένω στις 31 του μήνα μακάρι να μην έρθει σε καμιά μας χαχαχαχαχα!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #139 - Σελίδα 3 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #139 - Σελίδα 3 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #139 - Σελίδα 3 215994 

καλημερα κατερινουλα!!!εγω περιμενω ακομα πιο μετα οποτε εχω πολυυυ καιρο ακομα!!!ναι να πας και σε αλλον και θα δουμε τι θα σου πει!

εύχομαι να σε ξεχασει η βρωμερη κοκκινοσκουφίτσα!!!!

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
lucky25 έγραψε:τυχερη!!!!!και για το οτι δεν ανοιξε το μαγαζι και επειδη μπορεις να πας για βουτια!!!!!

Ειμαι απο τη συρο.
Το οτι μενω σε νησι εχει τα θετικα αλλα εχει και τ'αρνητικα του.
Εγω δεν μπορω να παω διακοπες γιατιτο καλοκαιρι εχει πιο πολυ κινηση το νησι κι ετσι αναγκαστηκα δεν παιρνω αδεια τους μηνες με την πολυ δουλεια.
Τελικα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα.

lucky25

lucky25
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
katerinoula έγραψε:
lucky25 έγραψε:

εύχομαι να σε ξεχασει η βρωμερη κοκκινοσκουφίτσα!!!!

σου ευχομαι το ιδιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εισαι απο αθηνα??

κουνελάκι έγραψε:
lucky25 έγραψε:τυχερη!!!!!και για το οτι δεν ανοιξε το μαγαζι και επειδη μπορεις να πας για βουτια!!!!!

Ειμαι απο τη συρο.
Το οτι μενω σε νησι εχει τα θετικα αλλα εχει και τ'αρνητικα του.
Εγω δεν μπορω να παω διακοπες γιατιτο καλοκαιρι εχει πιο πολυ κινηση το νησι κι ετσι αναγκαστηκα δεν παιρνω αδεια τους μηνες με την πολυ δουλεια.
Τελικα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα.

ξερω οτι η συρος ειναι πανεμορφη αν και δεν εχω παει ποτε...οντως ειναι δυσκολο να μην παιρνεις αδεια το καλοκαιρι ομως εχεις τη θαλασσα στα ποδια σου οποτε θελεις!!!!ασε που οι διακοπες το φθινοπωρο ειναι πιο καλες απο αποψη πολυκοσμιας και τιμων!!χαχα!!!καλυτερα τωρα??? Smile Smile 

katerinoula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σ ευχαριστώ πολυ πολυ!!!!!μένω καμια ωρίτσα μακρια από την Αθήνα Σαρωνίδα

lucky25

lucky25
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ααα κι εσυ εισαι κοντα στη θαλασσα ε????μια χαρα!!!

εμεις ευτυχως φευγουμε την αλλη βδομαδα διακοπες γιατι δε γινεται αλλο στην αθηνα!!!
λοιπον σας φιλω και τις δυο και καλο υπολοιπο κυριακης!!

μαλλον δε θα μπαινω συχνα αυτη τη βδομαδα οποτε οταν ξαναμπω θελω να ακουσω ευχαριστα κουνελακι!!!!!

katerinoula

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
lucky25 έγραψε:ααα κι εσυ εισαι κοντα στη θαλασσα ε????μια χαρα!!!

εμεις ευτυχως φευγουμε την αλλη βδομαδα διακοπες γιατι δε γινεται αλλο στην αθηνα!!!
λοιπον σας φιλω και τις δυο και καλο υπολοιπο κυριακης!!

μαλλον δε θα μπαινω συχνα αυτη τη βδομαδα οποτε οταν ξαναμπω θελω να ακουσω ευχαριστα κουνελακι!!!!!

πολλα φιλιά και να περάσετε τέλεια σε ότι και να κάνετε!!!!!

lucky25

lucky25
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ευχαριστουμε!!!ευχομαι να πανε ολα καλα και να μεινεις ευχαριστημενη απο τον καινουργιο γιατρο..και τελος του μηνα να εχεις και καλα νεα!!!

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια ποναω..χαμηλα στις ωοθηκες λες κ περιμενω περιοδο..κ περιμενω 31 του μηνος..ωορρηξια δεν εχω..ειχα τη πεμπτη..λετε να ετοιμαζω τιποτα??η λετε να ειναι η ιδεα μου??αλλα δεν μπορει ο πονος να ειναι στο μυαλο μου...καμια συμβουλη??

Despoinaki123

Despoinaki123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
perperouna έγραψε:Κοριτσια ποναω..χαμηλα στις ωοθηκες λες κ περιμενω περιοδο..κ περιμενω 31 του μηνος..ωορρηξια δεν εχω..ειχα τη πεμπτη..λετε να ετοιμαζω τιποτα??η λετε να ειναι η ιδεα μου??αλλα δεν μπορει ο πονος να ειναι στο μυαλο μου...καμια συμβουλη??
. μακαρι γλυκια μου να ειναι για καλο αυτο που νιωθεις αλλα προσπαθησε να μην το σκεφτεσαι και σε αγχωνει για το αν ειναι ή οχι.Αφου μπηκες στη διαδικασια με παρακολουθηση ωορηξιας,αυτο και μονο φερνει αγχος.Εχω μπει δυο φορες σαυτη τη διαδικασια αλλα δεν το ξαναεκανα..

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki123 έγραψε:
perperouna έγραψε:Κοριτσια ποναω..χαμηλα στις ωοθηκες λες κ περιμενω περιοδο..κ περιμενω 31 του μηνος..ωορρηξια δεν εχω..ειχα τη πεμπτη..λετε να ετοιμαζω τιποτα??η λετε να ειναι η ιδεα μου??αλλα δεν μπορει ο πονος να ειναι στο μυαλο μου...καμια συμβουλη??
. μακαρι γλυκια μου να ειναι για καλο αυτο που νιωθεις αλλα προσπαθησε να μην το σκεφτεσαι και σε αγχωνει για το αν ειναι ή οχι.Αφου μπηκες στη διαδικασια με παρακολουθηση ωορηξιας,αυτο και μονο φερνει αγχος.Εχω μπει δυο φορες σαυτη τη διαδικασια αλλα δεν το ξαναεκανα..

Προσπαθω να μη το σκεφτομαι δεσποινακι οσο μπορω αλλα μου ειναι πολυ δυσκολο..την ωορρηξια τη κοιταξα γιατι δεν ηξερα αν κανω γιατι ποτε μα ποτε δεν την καταλαβα..δεν ξερω αν θα τη παρακολουθησω τον επομενο μηνα με υπερηχο αλλα σκεφτομαι να δοκιμασω τς τεστ ωορρηξιας για να ειμαστε πιο στοχευμενοι γιατι τους προηγουνενους μηνες μαλλον βαραγαμε στο γαμο του καραγκιοζη..

Despoinaki123

Despoinaki123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Το καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο να μην το σκεφτεσαι.Θα υπαρχει παντα στο πισω μερος του μυαλου σου.Προσωπικα μολις τους τελευταιους 2 μηνες βαρεθηκα να το ψαχνω ιδιαιτερα με αποτελεσμα να το σκεφτομαι πολυ λιγο.Ελπιζω απο καρδιας να μην χρειαστει να το ψαξεις τον αλλο μηνα!!!! Wink 

Sporaki!

Sporaki!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια καλορίζικο το θεματάκι εύχομαι να ειναι τυχερό σε ολες σας όπως εμενα το προηγούμενο Smile

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσιααα!!! Γυρισαμεε!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #139 - Σελίδα 3 334590  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #139 - Σελίδα 3 334590  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #139 - Σελίδα 3 334590 

Λοιπον καλοριζικο το νεο μας θεματακι!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #139 - Σελίδα 3 377361  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #139 - Σελίδα 3 377361  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #139 - Σελίδα 3 377361 

Παω να στρωθω στις δουλειες τωρα, και μετα θα διαβασω οοοοολα τα νεα σας να δω τι εχασα..Ελπιζω μεσα να ανακαλυψω νεες κοιλιτσες!! Και φυσικα να ενημερωσω τη λιστα μας.. Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #139 - Σελίδα 3 868444  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #139 - Σελίδα 3 868444  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #139 - Σελίδα 3 868444 

Οποτε επανερχομαι το βραδακι για κους κους!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #139 - Σελίδα 3 403793 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #139 - Σελίδα 3 403793 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #139 - Σελίδα 3 403793 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #139 - Σελίδα 3 403793 

zanna

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κουνελάκι έγραψε:
zanna έγραψε:
κουνελάκι έγραψε:
zanna έγραψε:Καλοριζικο κοριτσια το νεο θεματακι!!!!!οφειλω να ομολογησω οτι ηταν ο πρωτος μηνας που δεν ειχα σουβλιτσες στην ωορηξια. τον ξεζουμησα βεβαια τον δικο μου  Razz Razz Razz Razz θα δουμε στις 31/7 δεν περιμενω!!!!το ευχομαι δηλαδη!!!φιλια σε ολες και να ευχηθουμε να ειμαστε οοοοολες τυχερες  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing φιλια πολλα!!

Γεια σου zanna κι εγω καποιες φορες δεν την καταλαβαινω καθολου,δεν εχω ουτε καν υγρα.
Αυτο βεβαια λιγο με ανησυχει μηπως δεν κανω ωορρηξια.
Σου ευχομαι να μην ερθει η αλεκα στο τελος του μηνα και να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα.

Makari  Very Happy an kai na sou pw prospa8w na mhn agxwnomai giati eimaste ston deutero mhna prospa8eiwn...exoume peri8wrio  Laughing  sorry gia ta greeklish alla eimai sth douleia kai kati epa8e o upologisths mou  Sad 

Ωχ Κυριακη και δουλευεις ρε κοριτσακι;
Υπομονη.

Sad  dustuxws ston touristiko tomea den uparxoun oute kuriakes oute argies oute 8wra , den peirazei sezon einai 8a perasei  Very Happy 

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μακαρι δεσποινακι μου..σε ευχαριστω πολυ..
Σπορακι στειλε μπολικη εγκυοσκονη για ολες μας μπας κ χαρουμε λιγακι αυτο το μηνα!!

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Λιλακιιιιιιιιιι καλως ορισες!!!!ελπιζω να περασες καλα κ να ξεκουραστηκες!!!τα λεμε το βραδυ...μην αργησεις!!!!!!Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #139 - Σελίδα 3 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #139 - Σελίδα 3 328109  Wink 

Sporaki!

Sporaki!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
perperouna έγραψε:Μακαρι δεσποινακι μου..σε ευχαριστω πολυ..
Σπορακι στειλε μπολικη εγκυοσκονη για ολες μας μπας κ χαρουμε λιγακι αυτο το μηνα!!
.  

Perperouna μου ολη σας την στέλνω μαζι με τις ευχές μου και την θετική ενέργεια εύχομαι ολες γρήγορα να εχετε ενα μικρο σπορακι στην κοιλιτσα σας <3

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Sporaki! έγραψε:
perperouna έγραψε:Μακαρι δεσποινακι μου..σε ευχαριστω πολυ..
.  

Perperouna μου ολη σας την στέλνω μαζι με τις ευχές μου και την θετική ενέργεια εύχομαι ολες γρήγορα να εχετε ενα μικρο σπορακι στην κοιλιτσα σας <3

Very Happy  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #139 - Σελίδα 3 328109 

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 22 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις