76 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #139 Κυρ Ιουλ 20, 2014 4:54 am
elila
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας και απο μένα!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Καλησπερα!!elila έγραψε:Γεια σας και απο μένα!!!
Despoinaki123 έγραψε:Καλησπερα!!elila έγραψε:Γεια σας και απο μένα!!!
κουνελάκι έγραψε:Γεια σας κοριτσια μου,βλεπω πολλες παρουσιες σημερα.
Καλως ηρθες lilly μου.
Εγω δυστυχως ειμαι για αλλη μια φορα απογοητευμενη.
Το πρωι οπως σας ειπα ειδα λιγο καφε στο σκουπισμα και ειχα τρελη ανακατοσουρα.
Το μεσημερι ομως καναμε με τον αντρουλη μου και στο τελος ετρεξε ποσοτητα σπερματος χρωματισμενη.
Σιγουρα δεν ηταν απο εκεινον,λετε να ειναι η ακατανομαστη που κατεβαινει;
Κοριτσια please θελω τις αποψεις σας.
perperouna έγραψε:κουνελάκι έγραψε:Γεια σας κοριτσια μου,βλεπω πολλες παρουσιες σημερα.
Καλως ηρθες lilly μου.
Εγω δυστυχως ειμαι για αλλη μια φορα απογοητευμενη.
Το πρωι οπως σας ειπα ειδα λιγο καφε στο σκουπισμα και ειχα τρελη ανακατοσουρα.
Το μεσημερι ομως καναμε με τον αντρουλη μου και στο τελος ετρεξε ποσοτητα σπερματος χρωματισμενη.
Σιγουρα δεν ηταν απο εκεινον,λετε να ειναι η ακατανομαστη που κατεβαινει;
Κοριτσια please θελω τις αποψεις σας.
Τι εννοεις χρωματισμενη???ηταν αιμα κανονικο η καφε??
Στο σκουπισμα εχεις??
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Αχ ρε κουνελακι μην απογιητευεσαι ακομα μεχρι να ερθει δεν ειναι νωρις????
κουνελάκι έγραψε:Το μεσημερι ομως καναμε με τον αντρουλη μου
.
καλησπερα Ειρηνη!Καλη επιτυχια να εχεις με την καινουργια γιατρο!!irene-_- έγραψε:καλησπερα κοριτσια μου και απο μενα..τι κανετε??καλοριζικο το νεοθεματακι και με πολλες φουσκωμενες κοιλιτσες!!!εγω ακομα τα ιδια..εμετοι,ξαπλα και διαθεση στα πατωματα..την τεταρτη εχω το πρωτο ραντεβου με την καινουργια γιατρο..μακαρι να μου αρεσει και να συνεχισω μαζι της..
Despoinaki123 έγραψε:καλησπερα Ειρηνη!Καλη επιτυχια να εχεις με την καινουργια γιατρο!!irene-_- έγραψε:καλησπερα κοριτσια μου και απο μενα..τι κανετε??καλοριζικο το νεοθεματακι και με πολλες φουσκωμενες κοιλιτσες!!!εγω ακομα τα ιδια..εμετοι,ξαπλα και διαθεση στα πατωματα..την τεταρτη εχω το πρωτο ραντεβου με την καινουργια γιατρο..μακαρι να μου αρεσει και να συνεχισω μαζι της..
perperouna έγραψε:Που εισαι βρε ειρηνακι μας???ακομα μρ εμετους εισαι βρε κοριτσακι μοτ??τι να πω..θα περασουν οι μερες κ θα νιωσεις καλυτερα..μακαρι να σου εμπνευσει εμπιστοσυνη η γιατρος..περιμενουμε νεα σου..
irene-_- έγραψε:perperouna έγραψε:Που εισαι βρε ειρηνακι μας???ακομα μρ εμετους εισαι βρε κοριτσακι μοτ??τι να πω..θα περασουν οι μερες κ θα νιωσεις καλυτερα..μακαρι να σου εμπνευσει εμπιστοσυνη η γιατρος..περιμενουμε νεα σου..
εδω τριγυρω ειμαι αλλα δεν εχω δυναμη ουτε να γραψω στο λαπτοπ..με το ζορι παω μεχρι το μπανιο..δεν εχω ξανα νιωσει τετοια εξαντληση στη ζωη μου..γερο να ειναι το μωρακι μου αλλα την μανουλα του την εχει καταντησει ηδη για αποσυρση..εσυ τι κανεις?
perperouna έγραψε:Χρυσα μου μην απογοητευεσαι ακομα..αφου δεν υπαρχει κοκκινο κ ροη μη χανεις τις ελπιδες σου..δες πως θα εξελιχθει κ στη τελικη αν σου ερθει που να μη σου ερθει σκεψου οτι θα ερθεις αθηνα στο γιατρο να σε βοηθησει παραπανω κ να σε συμβουλεψει..κ εγω ετσι ημουν οταν μου ηρθε αλλα λεω δεν παει να.......θα παω στο γιατρο κ θα με βοηθησει..
irene-_- έγραψε:perperouna έγραψε:Που εισαι βρε ειρηνακι μας???ακομα μρ εμετους εισαι βρε κοριτσακι μοτ??τι να πω..θα περασουν οι μερες κ θα νιωσεις καλυτερα..μακαρι να σου εμπνευσει εμπιστοσυνη η γιατρος..περιμενουμε νεα σου..
εδω τριγυρω ειμαι αλλα δεν εχω δυναμη ουτε να γραψω στο λαπτοπ..με το ζορι παω μεχρι το μπανιο..δεν εχω ξανα νιωσει τετοια εξαντληση στη ζωη μου..γερο να ειναι το μωρακι μου αλλα την μανουλα του την εχει καταντησει ηδη για αποσυρση..εσυ τι κανεις?
perperouna έγραψε:irene-_- έγραψε:perperouna έγραψε:Που εισαι βρε ειρηνακι μας???ακομα μρ εμετους εισαι βρε κοριτσακι μοτ??τι να πω..θα περασουν οι μερες κ θα νιωσεις καλυτερα..μακαρι να σου εμπνευσει εμπιστοσυνη η γιατρος..περιμενουμε νεα σου..
Ωχ κουραγιο κοριτσακι μου..θα αντεξεις για το σπορακι σου..υπομονη κ θα εξαφανιστουν ολα θα το δεις..
Εγω τα ιδια..εκανα την δουλιτσα μου στις γονιμες κ λιγο πιο μετα κ τωρα ειμαι στην αναμονη..θα δειξει..
κουνελάκι έγραψε:perperouna έγραψε:Χρυσα μου μην απογοητευεσαι ακομα..αφου δεν υπαρχει κοκκινο κ ροη μη χανεις τις ελπιδες σου..δες πως θα εξελιχθει κ στη τελικη αν σου ερθει που να μη σου ερθει σκεψου οτι θα ερθεις αθηνα στο γιατρο να σε βοηθησει παραπανω κ να σε συμβουλεψει..κ εγω ετσι ημουν οταν μου ηρθε αλλα λεω δεν παει να.......θα παω στο γιατρο κ θα με βοηθησει..
Το ξερω οτι δεν πρεπει ν'απογοητευομαι, απλα ειναι δυσκολο καθε φορα να τρωω τα μουτρα μου και μετα να πρεπει γι'αλλο εξα μηνα να σταθω στα ποδια μου για να ξαναξεκινησω.
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Ειρηνακι μου γιατι θα αλλαξεις γιατρο?Τι σου εκανε ο προηγουμενος?
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #139
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης