101 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #139 Κυρ Ιουλ 20, 2014 8:28 am
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ
Η ψυχή της παρέας!
Καλα εκανες τωρα που ειναι ακομα αρχη αυτη που βρηκες τωρα ειναι σε δημοσιο??
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
irene-_- έγραψε:perperouna έγραψε:irene-_- έγραψε:perperouna έγραψε:Που εισαι βρε ειρηνακι μας???ακομα μρ εμετους εισαι βρε κοριτσακι μοτ??τι να πω..θα περασουν οι μερες κ θα νιωσεις καλυτερα..μακαρι να σου εμπνευσει εμπιστοσυνη η γιατρος..περιμενουμε νεα σου..
εδω τριγυρω ειμαι αλλα δεν εχω δυναμη ουτε να γραψω στο λαπτοπ..με το ζορι παω μεχρι το μπανιο..δεν εχω ξανα νιωσει τετοια εξαντληση στη ζωη μου..γερο να ειναι το μωρακι μου αλλα την μανουλα του την εχει καταντησει ηδη για αποσυρση..εσυ τι κανεις?
Ωχ κουραγιο κοριτσακι μου..θα αντεξεις για το σπορακι σου..υπομονη κ θα εξαφανιστουν ολα θα το δεις..
Εγω τα ιδια..εκανα την δουλιτσα μου στις γονιμες κ λιγο πιο μετα κ τωρα ειμαι στην αναμονη..θα δειξει..
αντε θετικα αποτελεσματα ευχομαι
ναι ειναι στο πανεπιστημιακο και εχω ακουσει πολυ καλα λογια.μου την συστησε μια κοπελα απο εδω που γεννησε πριν λιγους μηνες..και αυτες τις μερες που ημουν στο νοσοκομειο ακουσα πολυ θετικα λογια..για να δουμε..ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Καλα εκανες τωρα που ειναι ακομα αρχη αυτη που βρηκες τωρα ειναι σε δημοσιο??
irene-_- έγραψε:καλησπερα κοριτσια μου και απο μενα..τι κανετε??καλοριζικο το νεο θεματακι και με πολλες φουσκωμενες κοιλιτσες!!!εγω ακομα τα ιδια..εμετοι,ξαπλα και διαθεση στα πατωματα..την τεταρτη εχω το πρωτο ραντεβου με την καινουργια γιατρο..μακαρι να μου αρεσει και να συνεχισω μαζι της..
Lady_D έγραψε:irene-_- έγραψε:καλησπερα κοριτσια μου και απο μενα..τι κανετε??καλοριζικο το νεο θεματακι και με πολλες φουσκωμενες κοιλιτσες!!!εγω ακομα τα ιδια..εμετοι,ξαπλα και διαθεση στα πατωματα..την τεταρτη εχω το πρωτο ραντεβου με την καινουργια γιατρο..μακαρι να μου αρεσει και να συνεχισω μαζι της..
Γεια σου και από εμένα Ειρηνούλα!!!
Σου εύχομαι μία καλή εγκυμοσύνη με πολλές εμπειρίες που θα έχεις μεθαύριο να διηγηθείς στο μωράκι σου!!
Να βλέπουμε και εμείς εγκυούλες και να παίρνουμε θάρρος!! Πολλά φιλιά και καλή επιτυχία με την καινούργια σου γιατρό!!
Despoinaki123 έγραψε:Το καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο να μην το σκεφτεσαι.Θα υπαρχει παντα στο πισω μερος του μυαλου σου.Προσωπικα μολις τους τελευταιους 2 μηνες βαρεθηκα να το ψαχνω ιδιαιτερα με αποτελεσμα να το σκεφτομαι πολυ λιγο.Ελπιζω απο καρδιας να μην χρειαστει να το ψαξεις τον αλλο μηνα!!!!
Sporaki! έγραψε:Κοριτσια καλορίζικο το θεματάκι εύχομαι να ειναι τυχερό σε ολες σας όπως εμενα το προηγούμενο
Lillybell έγραψε:Κοριτσιααα!!! Γυρισαμεε!!
Λοιπον καλοριζικο το νεο μας θεματακι!!!
Παω να στρωθω στις δουλειες τωρα, και μετα θα διαβασω οοοοολα τα νεα σας να δω τι εχασα..Ελπιζω μεσα να ανακαλυψω νεες κοιλιτσες!! Και φυσικα να ενημερωσω τη λιστα μας..
Οποτε επανερχομαι το βραδακι για κους κους!!
elila έγραψε:Despoinaki123 έγραψε:Καλησπερα!!elila έγραψε:Γεια σας και απο μένα!!!
Γεια σου, Δέσποινα!
Lillybell έγραψε:Ειρηνουλα μου...Υπομονη κοριτσαρα μου... Μην το σκεφτεσαι συνεχεια..Καμια φορα αυτο που φοβομαστε πιο πολυ ερχεται...Προσπαθησε να απασχολεισαι με αλλα..Ισως και να κοιμασαι...
Εδω ειμαστε ολες και σε στηριζουμε με τη θετικη μας σκεψη...
Lillybell έγραψε:Κοριτσια αυτο ηταν.. 7 ημερες διακοπες = 2 πλυντηρια για αρχη και...συνεχιζουμε...
Τελος παντων, ας μην γκρινιαζω...Η θαλασσα ηταν υπεροχη, ξεκουραστηκαμε, συνηλθαμε, ας ελπισουμε τωρα να συνεχισουμε με ηρεμια το υπολοιπο καλοκαιρι...
Διαβασα λιγο μερικα νεα σας...Καλως μας ηρθαν και οι νεες κοπελες...
irene-_- έγραψε:Lillybell έγραψε:Ειρηνουλα μου...Υπομονη κοριτσαρα μου... Μην το σκεφτεσαι συνεχεια..Καμια φορα αυτο που φοβομαστε πιο πολυ ερχεται...Προσπαθησε να απασχολεισαι με αλλα..Ισως και να κοιμασαι...
λιλλυ μου δυσκολο να μη το σκεφτομαι γιατι η αναγουλα ειναι 24ωρη..δευτερολεπτο δεν ηρεμη το στομαχι..ουτε μετα τον εμετο..οσο για τον υπνο και εγω αυτο προσπαθω αλλα δε μπορω να βολευτω με τπτ..ειναι αδικο να γκρινιαζω εδω μεσα αλλα δεν εχω αλλες αντοχες..
Lady_D έγραψε:Καλώς σε βρήκαμε και εσένα Lillybell όπως και όλες τις μέλλουσες μανούλες!! Καλως ήρθες από τις διακοπές σου!! Επειδή είμαι καινούργια και δεν ξέρω αν είσαι εγκυούλα ή όχι σου εύχομαι ότι επιθυμείς!!
Πως θα γίνει άραγε να μην σκεφτόμαστε τα συμπτώματα και να το αφήσουμε στην τύχη του?? Να είμαστε ήρεμες, να μην το περιμένουμε και να μας έρθει ξαφνικά??
Lillybell έγραψε:irene-_- έγραψε:Lillybell έγραψε:Ειρηνουλα μου...Υπομονη κοριτσαρα μου... Μην το σκεφτεσαι συνεχεια..Καμια φορα αυτο που φοβομαστε πιο πολυ ερχεται...Προσπαθησε να απασχολεισαι με αλλα..Ισως και να κοιμασαι...
λιλλυ μου δυσκολο να μη το σκεφτομαι γιατι η αναγουλα ειναι 24ωρη..δευτερολεπτο δεν ηρεμη το στομαχι..ουτε μετα τον εμετο..οσο για τον υπνο και εγω αυτο προσπαθω αλλα δε μπορω να βολευτω με τπτ..ειναι αδικο να γκρινιαζω εδω μεσα αλλα δεν εχω αλλες αντοχες..
Απλως προσπαθησε...Και μη λες δεν εχεις αντοχες.....Δε θελω να ξαναθυμηθω τα δικα μου....................................................
irene-_- έγραψε:
Lillybell έγραψε:irene-_- έγραψε:
Ετσι μπραβο!! Τωρα τα λες σωστα!!!
irene-_- έγραψε:να σε ρωτησω,πειραζει που το μονο που μπορω να πιω ειναι σοδα?νερο δεν θεωρειται?κατι διαβασα πριν οτι αλλο φυσικο μεταλλικο νερο και αλλο σοδα..οτι η σοδα δεν ειναι τοσο καλη γιατι περιεχει νατριο..
Lillybell έγραψε:Lady_D έγραψε:Καλώς σε βρήκαμε και εσένα Lillybell όπως και όλες τις μέλλουσες μανούλες!! Καλως ήρθες από τις διακοπές σου!! Επειδή είμαι καινούργια και δεν ξέρω αν είσαι εγκυούλα ή όχι σου εύχομαι ότι επιθυμείς!!
Πως θα γίνει άραγε να μην σκεφτόμαστε τα συμπτώματα και να το αφήσουμε στην τύχη του?? Να είμαστε ήρεμες, να μην το περιμένουμε και να μας έρθει ξαφνικά??
Lady D ευκολο δεν ειναι βεβαια να μη σκεφτεσαι..Αλλα ευκολο ειναι να εκτιμας ο,τι σου δινει η ζωη..ΝΑ κοιτας λιγο γυρω σου και να μη ζεις με μονο σκοπο το ποτε θα αποκτησεις παιδι......
Εχω ενα παιδι 5 ετων και τωρα προσπαθουμε για ενα ακομη, αλλα ειτε ερχεται και...χανεται, ειτε παλως δεν ερχεται...
Lillybell έγραψε:irene-_- έγραψε:να σε ρωτησω,πειραζει που το μονο που μπορω να πιω ειναι σοδα?νερο δεν θεωρειται?κατι διαβασα πριν οτι αλλο φυσικο μεταλλικο νερο και αλλο σοδα..οτι η σοδα δεν ειναι τοσο καλη γιατι περιεχει νατριο..
χαχααχαχα Δεν ξερω χημεια καρδια μου!!! Με λιγη τυχη θα σε φωτισει ο βλακας! Κατσε λιγο...
Lady_D έγραψε:Να σου ζήσει το παιδάκι σου και να το βλέπεις πάντα γερό και χαρούμενο!!
Συμφωνώ απόλυτα με ότι αναφέρεις!!Πιστεύω πως όταν είναι να αποκτήσουμε ένα παιδάκι αυτό θα γίνει ο κόσμος να χαλάσει!! Απλά πολλές φορές η γλυκιά προσμονή μπερδεύεται με άλλους παράγοντες και χαλάει αυτό που η φύση προσπαθεί να μας χαρίσει!!
irene-_- έγραψε:που την βρισκεις την ορεξη και ασχολεισαι μαζι του????απαπαπαπααααααα
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #139
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης