276 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #139 Δευ Ιουλ 21, 2014 1:22 pm
elila
Πανταχού παρούσα!
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Κορίτσι καληνύχτα κλείνουν τα ματιά μου
Καληνύχτα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Κορίτσι καληνύχτα κλείνουν τα ματιά μου
κουνελάκι έγραψε:Καλημερα κοριτσια μου.
Μολις εκανα το τεστ,ενα ωραιοτατο αρνητικο.
Τουλαχιστον μου εφυγε η αγωνια.
katerinoula έγραψε:κουνελάκι έγραψε:Καλημερα κοριτσια μου.
ε μωρε ζουζουνίτσα μου!!μηπως το έκανες νωρίς?πότε περιμένεις?
λυπαμαι πολυ κοπελα μου αλλα αφου το εκανες νωρις εχεις ελπιδες.Οπως και να εχει ξερω πολυ καλα αυτο συναισθημα οταν βλεπεις αρνητικο στο τεστ.....κουνελάκι έγραψε:Καλημερα κοριτσια μου.
κουνελάκι έγραψε:katerinoula έγραψε:κουνελάκι έγραψε:Καλημερα κοριτσια μου.
ε μωρε ζουζουνίτσα μου!!μηπως το έκανες νωρίς?πότε περιμένεις?
Γεια σου κατερινακι μου,περιμενγ την πεμπτη.
Το ξερω οτι ειναι νωρις αλλα ειναι τετοια η δουλεια μου που πρεπει να μαθω οσο γινεται ξωριτερα.
Ειναι πολλα τα βαρη που σηκωνω καθημερινα.
Αγγελική μου, τι κανεις; Ναι αστα να πανε είχα μια υπερένταση χθες κ δεν με έπαιρνε ο ύπνος με τιποτα. Μην μου πεις οτι εισαι ξύπνια απο τα μεσάνυχτα;; Εγω έλεγα να σηκωνομουν αλλα κ τι θα εκανα σαν το φάντασμα κ τελικα κοιμήθηκα 4:30ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Χαχαχα το τρενάκι ήταν Τζανάκι αυτα τα κινητά οτι να ναι γράφουν
κατι διάβασα στα προηγούμενα μην για ζωδιακή αλλα δεν κατάλαβα τι εχει γίνει;; Εισαι έγκυος κ πας για επιβαιβεωση;;ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Μια απο τα ιδια τελικα με πηρε ο υπνος και εμενα ομως αργα οσοσ περνανε οι μερες και πλησιαζουμε στην χοριακη η αυονια γινεται μεγαλυτερη
ειδες λοιπον τι κανει το κινητο χοριακη εννουσα κ εγραψε οτι ηθελεtzeni27 έγραψε:κατι διάβασα στα προηγούμενα μην για ζωδιακή αλλα δεν κατάλαβα τι εχει γίνει;; Εισαι έγκυος κ πας για επιβαιβεωση;;ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Μια απο τα ιδια τελικα με πηρε ο υπνος και εμενα ομως αργα οσοσ περνανε οι μερες και πλησιαζουμε στην χοριακη η αυονια γινεται μεγαλυτερη
κουνελακι το οτι δεν εχεις αδιαθετησει ακομα ομως ειναι καλο κ υπαρχει ακομα ελπιδα, αρα μην απογοητευεσαι αν δεν δεις κανονικη ροη.κουνελάκι έγραψε:Σας ευχαριστω βρε κοριτσια για την συμπαρασταση.
Δεν πηραζει, θα περιμενω ν'αδιαθετησω και θα κλεισω ραντεβου τον επομενο μηνα να με δει ο γιατρος στην Αθηνα.
αχ τι ωραια νεα ειναι μακαρι κοριτσι μου να δεις το πιο ομορφο αποτελεσμα σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να ειναι ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ. ειδες αμα χανεις επεισοδια τι γινετε αχαχαχαχαχΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ έγραψε:Τζενη μου ελπιζω να ειμαι εγκυος αλλα ακομα δεν το εχω επιβεβαιωσει το Σαββατο πρωτα ο Θεος.
σε ευχαριστω κοριτσι μου. εσυ πως πας κανενα καλο νεο δεν εχουμε?den antexo allo έγραψε:Καλημέρα και από εμένα.Τι κάνετε???
Κουνελάκι πάντα έτσι σου ξεκινάει η περίοδος με καφέ?Να πας να σε δει ανοσολογος, νομίζω ότι το πως μας ξεκινάει η περίοδος κάτι σήμαινει, δεν ξέρω τι, αλλά κάποια στιγμή που είχα πάει σε ανοσολογο μου το είχε ρωτήσει.
Αγγελικη μουυυυυυυ αγωνιώ και εγώ μαζί σου!!!
Τζενάκι καλώς μας ήρθες πάλι πίσω.
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #139
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης