Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
444 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 444 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

26δευτερα 13 σεπτεβρη ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: δευτερα 13 σεπτεβρη ..... Παρ Σεπ 10, 2010 4:21 am

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
faye έγραψε:και εγω σιχαινομαι πολυ αλλα επισης νομιζω οτι ειναι πολυ δυσκολο να μαθεις σε τοσο μικρα παιδακια ειδικα αν δεν το εχουν συνηθισει να ενεργουντε με αυτον τον τροπο . Βεβαια μπορει να κανω και λαθος.

δεν νομίζω ότι κάνεις λάθος! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

27δευτερα 13 σεπτεβρη ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: δευτερα 13 σεπτεβρη ..... Παρ Σεπ 10, 2010 4:23 am

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:
faye έγραψε:και εγω σιχαινομαι πολυ αλλα επισης νομιζω οτι ειναι πολυ δυσκολο να μαθεις σε τοσο μικρα παιδακια ειδικα αν δεν το εχουν συνηθισει να ενεργουντε με αυτον τον τροπο . Βεβαια μπορει να κανω και λαθος.

δεν νομίζω ότι κάνεις λάθος! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
μαλλον θα πρεπει να οργανωσουμε να τους κανουμε σεμιναρια γι αυτο το θεμα χιχιι

28δευτερα 13 σεπτεβρη ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: δευτερα 13 σεπτεβρη ..... Παρ Σεπ 10, 2010 4:25 am

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια, λέω την άποψή μου κι επειδή είμαι λίγο "παραστατική" και πορώνομαι εύκολα, μη με παρεξηγήσετε..

Ο καθένας όπως αισθάνεται.

Μία κυρία μου έλεγε, εγώ βάζω χαρτί και κάθομαι γιατί αν κατουράω από απόσταση πιτσιλάει και είναι χειρότερο.

Εντάξει έχει ένα δίκιο...
Εγώ πάλι προσπαθώ να κεντράρω και αποφεύγω το νερό που έχει μέσα η λεκάνη για να μην πιτσιλιέμαι...

29δευτερα 13 σεπτεβρη ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: δευτερα 13 σεπτεβρη ..... Παρ Σεπ 10, 2010 4:28 am

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:Κορίτσια, λέω την άποψή μου κι επειδή είμαι λίγο "παραστατική" και πορώνομαι εύκολα, μη με παρεξηγήσετε..

Ο καθένας όπως αισθάνεται.

Μία κυρία μου έλεγε, εγώ βάζω χαρτί και κάθομαι γιατί αν κατουράω από απόσταση πιτσιλάει και είναι χειρότερο.

Εντάξει έχει ένα δίκιο...
Εγώ πάλι προσπαθώ να κεντράρω και αποφεύγω το νερό που έχει μέσα η λεκάνη για να μην πιτσιλιέμαι...

καλέ για΄τι να σε παρεξηγήσουμε! δεν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο!

30δευτερα 13 σεπτεβρη ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: δευτερα 13 σεπτεβρη ..... Παρ Σεπ 10, 2010 4:28 am

mariloy

mariloy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΗΡΡΡΕΜΑΑΑΑΑ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΙΠΙΑΓΩΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ. ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΕ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ. ΛΟΙΠΟΝ ΗΡΕΜΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ. cheers

31δευτερα 13 σεπτεβρη ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: δευτερα 13 σεπτεβρη ..... Παρ Σεπ 10, 2010 4:31 am

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και να σας πω και κάτι?

Τις πρώτες φορές -στο δημοτικό,γιατί στο νήπιο είχαμε κανονική τουαλέτα- εγώ κατουρούσα απ' έξω!
Στα πλακάκια!
Ξέρετε γιατί?
Φοβόμουν μην πέσω μέσα στην τρύπα!
Razz Razz

Μου πήρε κι εμένα λίγο χρόνο να μάθω, αλλά το κατάφερα!
Είχα παρεΐτσα και την αδερφούλα μου -πολλές φορές πηγαίναμε μαζί στην τουαλέτα- και κρατάγαμε η μία την άλλη...
Φαίη, μη φοβάσαι, ειδικά εσύ, που είναι μαζί οι κορούλες σου.
Κι εσύ Μαρία έχεις αγόρι.
Τα αγόρια είναι πιο "απρόσεκτα" αλλά και πιο "εύκολα" αφού τα κάνουν όρθια...

Κι όσο για το σκούπισμα, επειδή ήμασταν τρία παιδιά και η μάνα είχε βαρεθεί η γυναίκα να σκουπίζει τρεις κώλους κάθε τρεις και λίγο, κάποια στιγμή μας έμπηξε μια φωνή του τύπου "Αμάν ρε παιδιά δε μ'αφήνετε σε ησυχία! Κοτζάμ γαϊδούρια!" και άλλα τέτοια χαριτωμένα, κι έτσι έμαθα... Πήρα το χαρτί μόνη μου, το δίπλωσα όπως όπως και έκανα τέλος πάντων ότι μπορούσα...

32δευτερα 13 σεπτεβρη ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: δευτερα 13 σεπτεβρη ..... Παρ Σεπ 10, 2010 4:34 am

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:Και να σας πω και κάτι?

Τις πρώτες φορές -στο δημοτικό,γιατί στο νήπιο είχαμε κανονική τουαλέτα- εγώ κατουρούσα απ' έξω!
Στα πλακάκια!
Ξέρετε γιατί?
Φοβόμουν μην πέσω μέσα στην τρύπα!
Razz Razz

Μου πήρε κι εμένα λίγο χρόνο να μάθω, αλλά το κατάφερα!
Είχα παρεΐτσα και την αδερφούλα μου -πολλές φορές πηγαίναμε μαζί στην τουαλέτα- και κρατάγαμε η μία την άλλη...
Φαίη, μη φοβάσαι, ειδικά εσύ, που είναι μαζί οι κορούλες σου.
Κι εσύ Μαρία έχεις αγόρι.
Τα αγόρια είναι πιο "απρόσεκτα" αλλά και πιο "εύκολα" αφού τα κάνουν όρθια...

Κι όσο για το σκούπισμα, επειδή ήμασταν τρία παιδιά και η μάνα είχε βαρεθεί η γυναίκα να σκουπίζει τρεις κώλους κάθε τρεις και λίγο, κάποια στιγμή μας έμπηξε μια φωνή του τύπου "Αμάν ρε παιδιά δε μ'αφήνετε σε ησυχία! Κοτζάμ γαϊδούρια!" και άλλα τέτοια χαριτωμένα, κι έτσι έμαθα... Πήρα το χαρτί μόνη μου, το δίπλωσα όπως όπως και έκανα τέλος πάντων ότι μπορούσα...
καλα και εμενα οι μικρες κουτσα στραβα σκουπιζονται μονες τους στα τσισα στα κακα παλι προσπαθουν οι καημενες αλλα δεν τα καταφερνουν και πολυ καλα και πασαλειβονται. Τωρα για την ισορροπια τι να πω . Μπορει επειδη ειναι και 2 να βοηθαει η μια την αλλη αλλα εμενα ακομα με αγχωνει το ολο θεμα.

33δευτερα 13 σεπτεβρη ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: δευτερα 13 σεπτεβρη ..... Παρ Σεπ 10, 2010 5:11 am

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φιλεναδιτσες μου !!!! χαρηκα πολυ που δεν ειμαι η μονη που αγχωνεται γιατι ολοι με περνανε για τρελη και οτι δεν πρεπει να κανω τετοιες σκεψεις !!!!!!!!!αλλα στεναχωριεμαι περισοτερο που σας αγχωσα!!δεν το ηθελα ειλικρινα και σας ζητω συγνωμη!!
εχει τουρκικες το νηπιαγωγειο ολο το σχολικο συγκροτημα δηλ γιατι συστεγαζονται 2 12θεσια δημοτικα και 4 νηπιαγωγεια παρακαλω ! βεβαια ξερω οτι ειναι οι πιο υγειηνες( καθοτι εχω συζηγο υδραυλικο ) και δεν θα μου αρεσε καθολου να εχει παει σε μια λεκανη και να εχει κατσει πανω στα κατουρακια των αλλονων παιδιων ..... δεν τα θελω ολα δικα μου ουτε φυσικα να μην στειλω το κοριτσακι μου στο σχολειο απλα ηθελα να ζητησω βοηθεια απο καποια μαμα που μπορει να εχει μια εμπειρια πως θα μπορουσα να του εξηγησω για το πως να χρησιμοποιει την τουαλετα στο σχολειο !! σας ευχαριστω παντως που απαντησατε !! σας αγαπω και μου λειψατε αυτες τις μερες που δεν μπηκα καθολου λογω προβληματων υγειας που προεκυψαν !!! φιλακια σε οοοοοοολες!!! δευτερα 13 σεπτεβρη ..... - Σελίδα 2 417472 δευτερα 13 σεπτεβρη ..... - Σελίδα 2 417472 δευτερα 13 σεπτεβρη ..... - Σελίδα 2 417472

34δευτερα 13 σεπτεβρη ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: δευτερα 13 σεπτεβρη ..... Παρ Σεπ 10, 2010 5:14 am

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
valerakievelinaki έγραψε:φιλεναδιτσες μου !!!! χαρηκα πολυ που δεν ειμαι η μονη που αγχωνεται γιατι ολοι με περνανε για τρελη και οτι δεν πρεπει να κανω τετοιες σκεψεις !!!!!!!!!αλλα στεναχωριεμαι περισοτερο που σας αγχωσα!!δεν το ηθελα ειλικρινα και σας ζητω συγνωμη!!
εχει τουρκικες το νηπιαγωγειο ολο το σχολικο συγκροτημα δηλ γιατι συστεγαζονται 2 12θεσια δημοτικα και 4 νηπιαγωγεια παρακαλω ! βεβαια ξερω οτι ειναι οι πιο υγειηνες( καθοτι εχω συζηγο υδραυλικο ) και δεν θα μου αρεσε καθολου να εχει παει σε μια λεκανη και να εχει κατσει πανω στα κατουρακια των αλλονων παιδιων ..... δεν τα θελω ολα δικα μου ουτε φυσικα να μην στειλω το κοριτσακι μου στο σχολειο απλα ηθελα να ζητησω βοηθεια απο καποια μαμα που μπορει να εχει μια εμπειρια πως θα μπορουσα να του εξηγησω για το πως να χρησιμοποιει την τουαλετα στο σχολειο !! σας ευχαριστω παντως που απαντησατε !! σας αγαπω και μου λειψατε αυτες τις μερες που δεν μπηκα καθολου λογω προβληματων υγειας που προεκυψαν !!! φιλακια σε οοοοοοολες!!! δευτερα 13 σεπτεβρη ..... - Σελίδα 2 417472 δευτερα 13 σεπτεβρη ..... - Σελίδα 2 417472 δευτερα 13 σεπτεβρη ..... - Σελίδα 2 417472
αντε καλε δεν υπαρχει λογος να ζητας συγγνωμη . Καλα εκανες και ρωτησες απλα δεν το ειχα σκεφτει ποτε εγω για τις τουαλετες.

35δευτερα 13 σεπτεβρη ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: δευτερα 13 σεπτεβρη ..... Παρ Σεπ 10, 2010 5:52 am

mamametriazouzounakia

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Θα προσπαθήσω να ... βοηθήσω και βεβαια θα πω εξ αρχης οτι ειμαι κι εγω ΠΟΛΥ αγχωμένη... καθώς την Δευτέρα ξεκινάει η κορούλα μου Δημοτικο και ο γιόκας μου παιδικο... δημοσια και τα δυο και τα αγχη μου... βουνο !!!

Οσον αφορα την τουαλέτα όμως...

α) Για τα κοριτσάκια αν τους το δειξετε μαμαδες στην μπανιερα ή την τνουζιερα κλπ, μια, δυο φορες θα το καταλάβουν αψογα κι οσο για το σκουπισμα... ε οκ... 6 ετων ειναι δεν ειναι δα και τιποτα δυσκολο (και το λεω ενω η δικια μου θα ειναι απο τα ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ πρωτακια)

β) Για τα αγορακια τωρα... νομιζω οτι το ΣΩΤΗΡΙΟ ειναι να μαθουν να τα κανουν ορθια - δεν ξερω σ εποια ηλικια μπορει να γινει αυτο

Τωρα για αυτα που λετε γενικα... προσωπικα ΘΕΩΡΩ απαραδεκτο να μην βοηθανε οι παιδαγωγοι τα παιδια - αν και ξερω οτι δεν θα το κανουν - ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΝΗΠΙΑ που επισης θεωρω απαραδεκτο να εχουν κοινες τουαλεττες με το δημοτικο....

Εχω τοσα αγχη μεσα μου... που... θα σαλταρω...

Να εκμεταλευτω και να ρωτησω... σε ποια ηλικια τα αγορια σας κυρίως... μπορουσαν να ανεβοκατεβαζουν τα ρουχα τους και να σκουπιζονται ?

http://familyclubproducts.blogspot.com

36δευτερα 13 σεπτεβρη ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: δευτερα 13 σεπτεβρη ..... Δευ Σεπ 13, 2010 1:58 am

Eley8eria

Eley8eria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Απο οτι ξέρω σήμερα έγινε μόνο Αγιασμός ε? Την αποφυγαμε την τουαλέτα?

http://www.eri-captaincook.blogspot.com

37δευτερα 13 σεπτεβρη ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: δευτερα 13 σεπτεβρη ..... Δευ Σεπ 13, 2010 5:50 am

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγιασμο ειχαν ναι, εμενα μου εφυγε ενα ανχος για την τουαλετα γιατι τις τουρκικες δεν τις εχει ξαναδει και θα ηταν τελειως αγνωστο γιαυτον , τελικα εχουν κανονικες μικρες και μικρα νηπτηρακια για φωτο ειναι ρε παιδια, αν ειχα κοριτσι παντως θα ανχωνομουν και θα προτιμουσα τουρκικες δεν το συζητω σαφως ειναι πιο υγιεινες γιατι δεν ερχεσαι σε επαφη οποτε θα ξαναανχωθω στο δημοτικο που θα τις δει πρωτη φορα, εμεις τα τσισα τα κανουμε μια χαρα μονο αν εχει κουμπι το παντελονι εχουμε ενα θεμα αλλα ελεος αν παει στη δασκαλα θα του το κουμπωσει σιγα πια, τα κακα του επισης τα κανει αλλα δεν σκουπιζεται ευκολα σορυ για την περιγραφη αλλα οποτε κανει του μενουν λιγα πανω και ειναι δυσκολο να σκουπιστει μονος του, του εχω δειξει και ελπιζω οτι δεν θα του ερθει εκει να κανει γιατι κανει αλλα ωραρια, ασε που εμεις που σχολαμε και 12.15 ειναι ζητημα αν θα κανει και τσισα γιατι αυτος ξαναπηγαινει μεσημερι, εχει μεγαλη εγκρατια αυτο το παιδι δεν σκα ηθελα να ηξερα τι να πω, παντως για τα κοριτσια ειναι πολυ πιο δυσκολο συμφωνω και περνω συμβουλες για την κορη μου οταν παει, ε το κλασικο θα πω και εγω να κατουραει ορθια

38δευτερα 13 σεπτεβρη ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: δευτερα 13 σεπτεβρη ..... Δευ Σεπ 13, 2010 5:51 am

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α και κατι αλλο που δεν μου αρεσε στις τουαλετες ειναι χωρισμενες με τοιχακι αλλα δεν εχουν πορτα δηλ ποσο καλα θα νιωσει ενα παιδακι να κατσει να κανει κακα του και να περνα το αλλο απο μπροστα του να παει στην διπλα και να ξαναφυγει; δεν ξερω εμενα δεν μου αρεσε καθολου αυτο ειδικα τι στιγμη που ειναι και για κοριτσακια και αγορια μαζι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

39δευτερα 13 σεπτεβρη ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: δευτερα 13 σεπτεβρη ..... Δευ Σεπ 13, 2010 5:57 am

Eley8eria

Eley8eria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εχεις καιρό ακόμη Μιλουπάκι για την μικρή!
Για τον μεγάλο τώρα μπορώ να πω πως είσαι τρομερά περιγραφική χαχα!

Πάντως παιδια συζητούσα με την πεθερά μου την Παρασκευή γι αυτο το θέμα (η πεθερά μου παλιά είχε το κυλικιο του σχολείου) και μου είπε ότι και οι μανουλες βάζουν το χεράκι τους για την κατάσταση που επικρατει στις τουαλέτες γιατι -λέει- λένε στα παιδιά τους να μην τα κάνουνε μέσα στην τρύπα (για να μην πιτσιλιθούν ή πέσουν μέσα) αλλά έξω όπου βρουνε..
Και έτσι ανοιγεις την πόρτα της τουαλέτας και βλέπεις 15 τουρτίτσες γύρω γύρω απο την τρυπα!!! affraid

Πάντως το πρακτορείο Ροιτερ με ενημέρωσε ότι σιγά σιγά τις βγάζουν τις τούρκικες απο ολα τα σχολεία...

Smile

40δευτερα 13 σεπτεβρη ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: δευτερα 13 σεπτεβρη ..... Δευ Σεπ 13, 2010 6:03 am

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
για τις πορτες καλε δεν θα πεις κατι που θα κανει την αναγκη του το κοριτσακι και θα περνα απο μπροστα ο συμαθητης της να παει στη διπλα να κανει το ιδιο μονο εγω επαθα σοκ;

41δευτερα 13 σεπτεβρη ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: δευτερα 13 σεπτεβρη ..... Δευ Σεπ 13, 2010 6:10 am

Eley8eria

Eley8eria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλε Smile εγραφα το καταπληκτικο post μου εκεινη την ώρα και δεν το είδα αυτο με τις πόρτες!!
Αλλο και τούτο πάλι! Γιατι το κάνουν?
Για λόγους ασφαλείας? δηλαδή ξέρω γω μην κλειστεί κανένα μέσα?
Δεν το έχω ξανακουσει αυτο. θα ρωτήσω το Ροιτερ Laughing

42δευτερα 13 σεπτεβρη ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: δευτερα 13 σεπτεβρη ..... Δευ Σεπ 13, 2010 6:12 am

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ε κοιτα λογικα γιαυτο το κανουν αλλα ειναι ασχημο βρε παιδι μου ας βαζαν μικρα πορτακια μισα εστω, θα ντρεπεται ενα παιδακι να παει και πιο πολυ τα κοριτσακια οταν θα ειναι σε κοινη θεα σε οποιο αλλο μπει μεσα

43δευτερα 13 σεπτεβρη ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: δευτερα 13 σεπτεβρη ..... Δευ Σεπ 13, 2010 6:12 am

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:για τις πορτες καλε δεν θα πεις κατι που θα κανει την αναγκη του το κοριτσακι και θα περνα απο μπροστα ο συμαθητης της να παει στη διπλα να κανει το ιδιο μονο εγω επαθα σοκ;

Γεια σου Μιλουπάκι!!

Εμάς δεν είχε καν τοιχάκι!!
Χα χα!
Είχε απλά δύο μικρές λεκανίτσες κι ένα νιπτηράκι και μας εξήγησε η δασκάλα πως από εδώ θα πηγαίνουμε τα κοριτσάκια κι από εκεί τα αγοράκια...
Βέβαια αν υπήρχε άλλο παιδάκι μέσα, είχαμε από τότε το τακτ και την ευγένεια να περιμένουμε να βγει...
χιχιχι!

Εγώ πάλι και να έβλεπα κανενός συμμαθητή μου λίγο με ένοιαζε γιατί είχα μεγαλύτερο αδερφό και λίγο με ένοιαζε. Το είχα ξαναδεί! χιχιχιχι!
Τώρα το αν θα με παίρνανε μάτι, σε αυτή την ηλικία, πάλι δε με ένοιζε. Ήμασταν "αθώα" ακόμα...

44δευτερα 13 σεπτεβρη ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: δευτερα 13 σεπτεβρη ..... Δευ Σεπ 13, 2010 6:13 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κοριτσια και μεις σημερα πηγαμε στον αγιασμο στο προνηπιο και μετα φυγαμε αυριο ξεκιναει κανονικα η Φωτεινη μου εμενα αυτο που με ανησυχει ειναι πως θα την αφησω και θα φυγω αυριο...θα κατσει? θα το αγαπησει το σχολειο?? ευχομαι καλη αρχη σε ολα τα παιδακια!!!!

45δευτερα 13 σεπτεβρη ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: δευτερα 13 σεπτεβρη ..... Δευ Σεπ 13, 2010 6:18 am

Eley8eria

Eley8eria
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μιλουπακι έγραψε:ε κοιτα λογικα γιαυτο το κανουν αλλα ειναι ασχημο βρε παιδι μου ας βαζαν μικρα πορτακια μισα εστω, θα ντρεπεται ενα παιδακι να παει και πιο πολυ τα κοριτσακια οταν θα ειναι σε κοινη θεα σε οποιο αλλο μπει μεσα

Να γιατι μετα τα 4 τα παιδιά παρουσιάζουν δισκοιλιότητα...

46δευτερα 13 σεπτεβρη ..... - Σελίδα 2 Empty Απ: δευτερα 13 σεπτεβρη ..... Δευ Σεπ 13, 2010 8:48 am

mamametriazouzounakia

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
http://marilenasfamilyclub.blogspot.com/2010/09/blog-post_13.html

Κοριτσια δεν προλαβαινω... παρακαλω διαδωστε αυτο....

http://familyclubproducts.blogspot.com

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις