Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
401 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 401 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

51Θέλω να γίνω μαμά αλλά..... - Σελίδα 3 Empty Απ: Θέλω να γίνω μαμά αλλά..... Κυρ Ιουλ 20, 2014 4:50 am

Despoinaki123

Despoinaki123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
maro28 έγραψε:Δεσποινα αν το παιδι μεγαλωνει με αγαπη κ ηρεμια ειναι ευτυχισμενο.αντιθετα ξερω κατι παιδια πλουσιων που ειναι δυστηχισμενα κ τσ χουν ολα κ παραπανω γιστι αρσηγε;
Δεν εγραψα πουθενα για πλουτη αν δεις και πιο πανω μια απαντηση που εδωσα γραφω πως αν ηταν ετσι δεν θα εκανε κανεις παιδι.

52Θέλω να γίνω μαμά αλλά..... - Σελίδα 3 Empty Απ: Θέλω να γίνω μαμά αλλά..... Κυρ Ιουλ 20, 2014 4:52 am

Psaraki

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Δέσποινα το θέλω και το νιώθω,επίσης εχω ολη την καλη διαθεση και την υπομονη να το κανω και να το αναθρεψω,το ξερω δεν ειναι κατι που συνηθιζεται να γινεται στην ηλικεια μου,σιγουρα κατι με ωθησε προς αυτην την επιθυμια,δεν το εχω ψαξει να σου πω κιολας. Τελος παντων επειδη εχω χρονο μπροστα μου λεω να τελειωσουμε πρωτα τη σχολη με το καλο φετος,να βρουμε δουλεια και μετα,οσο και αν το θελω τωρα ειναι και το οικονομικο,και η ηλικεια,κ οι σπουδες γι αυτο και εχω αποφασισει και λεω ας κανω λιγη υπομονη τουλαχιστον να βρουμε καποια δουλεια πανω στην ειδικοτητα που σπουδαζουμε,δεν ειναι πολυς καιρος εξαλλου φετος τελειωνουμε.

53Θέλω να γίνω μαμά αλλά..... - Σελίδα 3 Empty Απ: Θέλω να γίνω μαμά αλλά..... Κυρ Ιουλ 20, 2014 4:55 am

Despoinaki123

Despoinaki123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Psaraki έγραψε:Δέσποινα το θέλω και το νιώθω,επίσης εχω ολη την καλη διαθεση και την υπομονη να το κανω και να το αναθρεψω,το ξερω δεν ειναι κατι που συνηθιζεται να γινεται στην ηλικεια μου,σιγουρα κατι με ωθησε προς αυτην την επιθυμια,δεν το εχω ψαξει να σου πω κιολας. Τελος παντων επειδη εχω χρονο μπροστα μου λεω να τελειωσουμε πρωτα τη σχολη με το καλο φετος,να βρουμε δουλεια και μετα,οσο και αν το θελω τωρα ειναι και το οικονομικο,και η ηλικεια,κ οι σπουδες γι αυτο και εχω αποφασισει και λεω ας κανω λιγη υπομονη τουλαχιστον να βρουμε καποια δουλεια πανω στην ειδικοτητα που σπουδαζουμε,δεν ειναι πολυς καιρος εξαλλου φετος τελειωνουμε.
Ευχομαι να ειναι ολα καλα στη ζωη σου και να ερθει οποτε ειναι το καλυτερο και να σας κανει ευτηχισμενους.

54Θέλω να γίνω μαμά αλλά..... - Σελίδα 3 Empty Απ: Θέλω να γίνω μαμά αλλά..... Κυρ Ιουλ 20, 2014 4:58 am

Stevi_tasos

Stevi_tasos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μην παρεξηγείτε η μια την άλλη.Γεγονός είναι ότι αν δεν έχεις χρήμα σήμερα ,καλύτερα να μην κάνεις παιδί ή παιδιά γιατί θα τα κάνεις και αυτά δυστυχισμένα και εσείς ως γονείς θα νιώθετε άβολα , άσχημα και μειονεκτικά απέναντι σε άλλους γονείς που θα μπορούν να ξοδεύουν κάποια χρήματα επιπλέον.
Θα πρέπει η κάθε γυναίκα και άντρας να κάνουν αυτό που τους επιτρέπει το πορτοφόλι τους.
Όχι να μην έχουν να φάνε και να κάνουν 5 παιδιά και μετά να βγαίνουν στη γύρα ...και να λένε μπαρούφες ότι δήθεν έκαναν 5 παιδιά και η πολιτεία φταίει και δεν έχουν λεφτά και τα τοιαύτα.
Όταν απαυτωνόντουσαν δεν το σκεφτόντουσαν αυτό ; Άντε μη πω τίποτα χοντρό.

55Θέλω να γίνω μαμά αλλά..... - Σελίδα 3 Empty Απ: Θέλω να γίνω μαμά αλλά..... Κυρ Ιουλ 20, 2014 5:02 am

Psaraki

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Σε ευχαριστω πολυ. Παντως πιστευω ειμαι αρκετα συνειδητοποιημενη και ανοιξα το θεματακι για να ακουσω και την δικη σας γνωμη,και μεγαλυτερων με μια εμπειρια στα παιδια,η για καποιες κοπελες με παρομοιο θεμα. :-)

56Θέλω να γίνω μαμά αλλά..... - Σελίδα 3 Empty Απ: Θέλω να γίνω μαμά αλλά..... Κυρ Ιουλ 20, 2014 5:06 am

Stevi_tasos

Stevi_tasos
Πριν κάνεις κάτι ,πρέπει να σκέφτεσαι τις συνέπειες αυτού που κάνεις.
Όταν τρως συνέχεια θα παχύνεις, όταν καπνίζεις σαν φουγάρο θα πάθεις καρκίνο,καρδιά.Όταν παίρνεις δάνειο μπορεί και να μην μπορείς να το αποπληρώσεις.
Το ίδιο συμβαίνει και με τα παιδιά. Και με όλα στη ζωή.

57Θέλω να γίνω μαμά αλλά..... - Σελίδα 3 Empty Απ: Θέλω να γίνω μαμά αλλά..... Κυρ Ιουλ 20, 2014 5:07 am

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στεβι δεν ειχαν λεφτα για προφυλακτικα....... Θέλω να γίνω μαμά αλλά..... - Σελίδα 3 328109 

http://<div><a target=_blank href=http://www.pregnology

58Θέλω να γίνω μαμά αλλά..... - Σελίδα 3 Empty Απ: Θέλω να γίνω μαμά αλλά..... Κυρ Ιουλ 20, 2014 5:08 am

Psaraki

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Στεβη Τασος,δεν υπαρχει καμια παρεξηγηση καλε,ισα ισα που ακουω τις αποψεις σας,με ενδιαφερουν. :-) Για αυτο ακριβως και δεν το προχωραμε το θεμα παιδιου τωρα οσο και αν το θελουμε. Την καπως πιο καταλληλη στιγμη αναμενουμε,και εννοω το οικονομικο.

59Θέλω να γίνω μαμά αλλά..... - Σελίδα 3 Empty Απ: Θέλω να γίνω μαμά αλλά..... Κυρ Ιουλ 20, 2014 5:11 am

Despoinaki123

Despoinaki123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Stevi_tasos έγραψε:Όταν απαυτωνόντουσαν δεν το σκεφτόντουσαν αυτό ; Άντε μη πω τίποτα χοντρό.
Ασχετα απο το ερωτημα τις κοπελας που ανοιξε το θεμα η ερωτηση που γραφεις Stevi εχει τοοοοσες παραμετρους.Δυστηχως,εχω την αισθηση οτι ολο και πιο συχνα πολλοι κανουν παιδι απλα γιατι απαυτωθηκαν οπως γραφεις και χωρις να εχουν καμια δυνατοτητα στο χαρακτηρα τους να το "διδαξουν" κατι...αλλωστε τι πνευματικα εφοδια να δωσει κανεις οτι το εκανε απο ενα τυχαιο συμβαν...;

60Θέλω να γίνω μαμά αλλά..... - Σελίδα 3 Empty Απ: Θέλω να γίνω μαμά αλλά..... Κυρ Ιουλ 20, 2014 5:13 am

Psaraki

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Μαρω,παλαιοτερα δεν υπηρχε ουτε προφυλακτικο :-P ,ουτε και ενημεμερωση αλλα και τα παιδια ειχαν αλλες αναγκες σε σχεση με τωρα. Αλλος κοσμος τοτε αλλος τωρα,καμια σχεση.

61Θέλω να γίνω μαμά αλλά..... - Σελίδα 3 Empty Απ: Θέλω να γίνω μαμά αλλά..... Κυρ Ιουλ 20, 2014 5:23 am

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ψαρακι ναι τωρα βλεπω την ανηψια μου 3χρονων κ θελει κινητο σμαρτ λαπτοπ να βλεπει κ να παιζει παιχνιδια ολη μερα ε αυτα τωρα ειναι σοβαρες αναηκες κ να ζητανε μαρκες ολο καινουρια παιχνιδια ?αντι να θελουν παιδικες χαρες παρσλια κ αλλα παιδακια να παιζουν κρυφτο κ σκοινακι οπωσ θα πρεπε αντε κ επιτραπεζια...τωρα εχουν σποχσυνωθει σε μια εικονικη πρσγμστικοτητα ελεοσ δηλαδη

62Θέλω να γίνω μαμά αλλά..... - Σελίδα 3 Empty Απ: Θέλω να γίνω μαμά αλλά..... Κυρ Ιουλ 20, 2014 5:33 am

Psaraki

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Μπραβο,ειδες ακομα και η γενια μας πριν 10,15 χρονια ειχαμε αλλες αναγκες να το πω?απαιτησεις καλυτερα γιατι δεν ειναι και καμια σοβαρη αναγκη το λαπτοπ. Και θα συνεχιζουν να γινονται και χειροτερα αυτα να δουμε που θα φτασουν.

63Θέλω να γίνω μαμά αλλά..... - Σελίδα 3 Empty Απ: Θέλω να γίνω μαμά αλλά..... Κυρ Ιουλ 20, 2014 5:55 am

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω πες με αναχρονιστικη λαπτοπ κινητο κ τετοια μετα τα 15 μην μασ κ κανασ μπελασ μ αυτα...προτιμω νσ το πηγαινω πσιδικη χαρα λουνα παρκ κ σε παρτυ με αλλα παιδια παρα νσ το αφηνβ σε μισ τηλεορσση κ ενα κομπιουτερ κ να μην μαθαινει τον εξω κοσμο κ να χαζεψει εντελωσ

64Θέλω να γίνω μαμά αλλά..... - Σελίδα 3 Empty Απ: Θέλω να γίνω μαμά αλλά..... Κυρ Ιουλ 20, 2014 6:20 am

Yasmina

Yasmina
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Αυτά που ζητάνε τα σημερινά παιδιά, αποτελεί φυσική εξέλιξη και απόρροια του σύγχρονου τρόπου ζωής.
Τα παιδιά μιμούνται τους ενήλικες. Εφόσον λοιπόν, η τεχνολογία έχει εισχωρήσει για τα καλά και σταθερά στην καθημερινότητα ενός ενήλικα/γονιού είναι φυσικό, να το θεωρούν ως κάτι αυτονόητο και δεδομένο στη ζωή τους.
Στις παλαιότερες γενιές, υπήρχαν άλλες συνήθειες. Οι γονείς π.χ. δεν είχαν ούτε laptops, ούτε κινητά, ούτε i-pads κτλ. Υπήρχαν άλλα πρότυπα τότε, άλλα τώρα, και άλλα θα υπάρχουν αργότερα. Οι καιροί αλλάζουν. Το ίδιο και η καθημερινότητα και οι συνήθειες κτλ.
Αυτό δεν είναι απαραιτήτως κακό. Το θέμα είναι να υπάρχει σωστή κρίση, να γίνεται σωστή χρήση και αυτό είναι που θα πρέπει να περνάει ως μήνυμα και στα παιδιά/επόμενες γενιές.
Άποψη μου, εννοείται.

65Θέλω να γίνω μαμά αλλά..... - Σελίδα 3 Empty Απ: Θέλω να γίνω μαμά αλλά..... Κυρ Ιουλ 20, 2014 7:02 am

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Απλα πιστευω οτι η ζωη εχει χασει την απλοτητσ της κ αυτο δεν το θεωρω πολυ ωφελιμο γιΑ τις παιδικες ψυχουλες...μπαινοντας στο ιντετνετ ενα παιδακι μπορει να διαβασει να δει εικονες ακρως ακατσλληλες η να πεσει θυμα διαφοτων επειτηδιων κ ο γονιος κσποια στιγμη νσ μην το αντιληφθει

66Θέλω να γίνω μαμά αλλά..... - Σελίδα 3 Empty Απ: Θέλω να γίνω μαμά αλλά..... Κυρ Ιουλ 20, 2014 7:02 am

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Απλα πιστευω οτι η ζωη εχει χασει την απλοτητσ της κ αυτο δεν το θεωρω πολυ ωφελιμο γιΑ τις παιδικες ψυχουλες...μπαινοντας στο ιντετνετ ενα παιδακι μπορει να διαβασει να δει εικονες ακρως ακατσλληλες η να πεσει θυμα διαφοτων επειτηδιων κ ο γονιος κσποια στιγμη νσ μην το αντιληφθει

67Θέλω να γίνω μαμά αλλά..... - Σελίδα 3 Empty Απ: Θέλω να γίνω μαμά αλλά..... Κυρ Ιουλ 20, 2014 7:09 am

Yasmina

Yasmina
maro28 έγραψε:Απλα πιστευω οτι η ζωη εχει χασει την απλοτητσ της κ αυτο δεν το θεωρω πολυ ωφελιμο γιΑ τις παιδικες ψυχουλες...μπαινοντας στο ιντετνετ ενα παιδακι μπορει να διαβασει να δει εικονες ακρως ακατσλληλες η να πεσει θυμα διαφοτων επειτηδιων κ ο γονιος κσποια στιγμη νσ μην το αντιληφθει

Μα γι' αυτό και μίλησα για διδαχή σωστής κρίσης και χρήσης, και εννοείται πάντοτε επίβλεψη. Δύσκολο μεν, αλλά δεν μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο.

68Θέλω να γίνω μαμά αλλά..... - Σελίδα 3 Empty Απ: Θέλω να γίνω μαμά αλλά..... Κυρ Ιουλ 20, 2014 7:20 am

Stevi_tasos

Stevi_tasos
Φαντάσου τι διαβάζουν εδώ μέσα τα παιδιά που μπαίνουν..............

69Θέλω να γίνω μαμά αλλά..... - Σελίδα 3 Empty Απ: Θέλω να γίνω μαμά αλλά..... Κυρ Ιουλ 20, 2014 10:55 am

Psaraki

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ενταξη ο τροπος ζωης εχει ακριβηνει γι αυτο και εχουμε αυτες τις δυσκολιες τωρα για να κανουμε παιδια ή για να κανουμε πολλα παιδια,σκεφτομαστε ολα αυτα ομως βολευομαστε στην τελικη καπως και τα κανουμε συμφωνα με την τσεπη μας. Παντως τα παιδια ειναι ευτυχια για το ζευγαρι και την οικογενεια. Υπομονη με τις δυσκολιες και θεληση θελει. Και δοξα το θεο εχουμε μελλον μπροστα μας.

70Θέλω να γίνω μαμά αλλά..... - Σελίδα 3 Empty Απ: Θέλω να γίνω μαμά αλλά..... Κυρ Ιουλ 20, 2014 10:56 am

Psaraki

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ενταξη ο τροπος ζωης εχει ακριβηνει γι αυτο και εχουμε αυτες τις δυσκολιες τωρα για να κανουμε παιδια ή για να κανουμε πολλα παιδια,σκεφτομαστε ολα αυτα ομως βολευομαστε στην τελικη καπως και τα κανουμε συμφωνα με την τσεπη μας. Παντως τα παιδια ειναι ευτυχια για το ζευγαρι και την οικογενεια. Υπομονη με τις δυσκολιες και θεληση θελει. Και δοξα το θεο εχουμε μελλον μπροστα μας.

71Θέλω να γίνω μαμά αλλά..... - Σελίδα 3 Empty Απ: Θέλω να γίνω μαμά αλλά..... Κυρ Ιουλ 20, 2014 10:57 am

Psaraki

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη

72Θέλω να γίνω μαμά αλλά..... - Σελίδα 3 Empty Απ: Θέλω να γίνω μαμά αλλά..... Κυρ Ιουλ 20, 2014 11:42 am

Stevi_tasos

Stevi_tasos
Αν δεν έχεις λεφτά για πάνες και αν δεν θέλεις και δεν έχεις και το χρόνο να πλένεις χεσμένα και κατουρημένα βρακιά, υπάρχει η λύση για όσες έχουν αγόρια.
Για όσες έχουν κορίτσια, τα ψάχνω το θέμα και θα σας ενημερώσω.

ΚΛΙΚΑΡΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ

73Θέλω να γίνω μαμά αλλά..... - Σελίδα 3 Empty Απ: Θέλω να γίνω μαμά αλλά..... Κυρ Ιουλ 20, 2014 1:16 pm

Stevi_tasos

Stevi_tasos
Stevi_tasos έγραψε:Αν δεν έχεις λεφτά για πάνες και αν δεν θέλεις και δεν έχεις και το χρόνο να πλένεις χεσμένα και κατουρημένα βρακιά, υπάρχει η λύση για όσες έχουν αγόρια.

.

74Θέλω να γίνω μαμά αλλά..... - Σελίδα 3 Empty Απ: Θέλω να γίνω μαμά αλλά..... Δευ Ιουλ 21, 2014 11:53 pm

Stevi_tasos

Stevi_tasos
Stevi_tasos έγραψε:
Stevi_tasos έγραψε:Αν δεν έχεις λεφτά για πάνες και αν δεν θέλεις και δεν έχεις και το χρόνο να πλένεις χεσμένα και κατουρημένα βρακιά, υπάρχει η λύση για όσες έχουν αγόρια.

.
.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις