Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
626 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 626 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

26Για να αρχίσουμε... - Σελίδα 2 Empty Απ: Για να αρχίσουμε... Δευ Ιουλ 28, 2014 5:12 am

Mamma Tomato

Mamma Tomato
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Stevi_tasos έγραψε:
Mamma Tomato έγραψε:Χαλαρωσε λιγο, δε σου ζητησε δανεικα η κοπελα....  Very Happy 

ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ;
ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΕΔΙΝΑ.
ΕΧΩ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ,ΞΕΡΕΙΣ !

Ναι, κατι πηρε το αυτι μου....

27Για να αρχίσουμε... - Σελίδα 2 Empty Απ: Για να αρχίσουμε... Δευ Ιουλ 28, 2014 5:47 am

Stevi_tasos

Stevi_tasos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Mamma Tomato έγραψε:Χαλαρωσε λιγο, δε σου ζητησε δανεικα η κοπελα....  Very Happy 

Ο παιδικος στη Βρετανια κοστιζει οσο ενας μισθος, οι περισσοτερες μαμαδες τα πρωτα 3χρονια δουλευουν με χασουρα, απλα και μονο για να μεινουν στην αγορα εργασιας.Δεν ξερω τι δουλεια κανουν τα παιδια αλλα μαλλον εφοπλιστες δεν ειναι. Οποτε τα βαζεις κατω και λες "μεροδουλι-μεροφαι εδω ή στην Ελλαδα;" Και επιλεγεις. Αλλα την επιλογη σου τη στηριζεις μεχρι τελους!
Αν σε 6 μηνες η ιδια κοπελα κανει ποστ, "δεν εχω να παρω γαλα για το παιδι και η πεθερα μου δε βοηθαει" θα της βαλουμε τις φωνες παρεα.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ .

28Για να αρχίσουμε... - Σελίδα 2 Empty Απ: Για να αρχίσουμε... Δευ Ιουλ 28, 2014 6:01 am

Βάνα Κ.

Βάνα Κ.
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα παιδιά, είχα μέρες να μπω, ελπίζω να σας βρίσκω καλά. Λοιπόν ένα ένα τα θέματα...
Επιστροφή στην Ελλάδα: φυσικά και τα βάλαμε κάτω τα οικονομικά και είδαμε ότι με ένα μισθό εδώ (του συζύγου) δε βγαίνουμε, αν δουλέψω κι εγώ θα δουλεύω για τον παιδικό (όχι δεν την έχουμε στείλει, είμαι εγώ στο σπίτι μαζί της), ο οποίος κοστίζει γύρω στα 1300 ευρώ το μήνα. Τα βάλαμε όλα κάτω και είδαμε ότι με τα τωρίνά δεδομένα μας, μας συμφέρει να επιστρέψουμε. Θα έχουμε κάποια βοήθεια από τους γονείς μου (θα την κρατάει η μητέρα μου 2 φορές την εβδομάδα) και τις άλλες μέρες μια φίλη που έχει παιδάκι στην ίδια ηλικία και θα της δίνουμε κάποια χρήματα (συζητημένα, συμφωνημένα). Όλα καλά, είαστε αισιόδοξοι. Αν πάλι δεν πάνε καλά τα πράγματα, ξαναφεύγουμε, το να βρεις δουλειά εδώ, αν έχεις προσόντα και εμπειρία, είναι ιδιαίτερα εύκολο.
baby-led-weaning: η ακαταστασία κράτησε λίγο καιρό 2-3 μήνες, τώρα δε λερώνεται παρά μόνο αν το φαγητό έχει σάλτσα. Τρώει τα πάντα, δεν αγχώνομαι καθόλου για το πόσο θα φάει, τρώει ήδη με πιρούνι μόνη της, εννοείται ότι δεν χρειάστηκε να περάσουμε απ΄τα αλεσμενα στα ημιαλεσμένα, κοκ. Η λεπτή κινητική της είναι πολύ μπροστά, έχει αίσθηση του πότε χορταίνει, κάθεται στο τραπέζι και τρώμε όλοι την ίδια ώρα, και άλλα πολλά θετικά. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο με τη μέθοδο αυτή ήταν ότι σεβάστηκα τους ρυθμούς και τις ανάγκες του παιδιού και αφού το κουτάλι με τα αλεσμένα μου το πέταξε στη μούρη, από το να παλεύω και να τρελαίνομαι κάθε μέρα για το αν έφαγε ή όχι της άφησα σχεδόν τον απόλυτο έλεγχο.
Με την ακαταστασία, μεγάλος βοηθός ήταν το πλαστικό τραπεζομάντηλο κάτω από το καρεκλάκι της και τα μωρομάντηλα.

Συγνώμη για το "σεντόνι", μου αρέσει πολύ η παρέα σας.

http://www.babyledweaning.gr

29Για να αρχίσουμε... - Σελίδα 2 Empty Απ: Για να αρχίσουμε... Δευ Ιουλ 28, 2014 6:08 am

Stevi_tasos

Stevi_tasos
Βάνα Κ. έγραψε:Καλησπέρα παιδιά, είχα μέρες να μπω, ελπίζω να σας βρίσκω καλά. Λοιπόν ένα ένα τα θέματα...
Επιστροφή στην Ελλάδα: φυσικά και τα βάλαμε κάτω τα οικονομικά και είδαμε ότι με ένα μισθό εδώ (του συζύγου) δε βγαίνουμε, αν δουλέψω κι εγώ θα δουλεύω για τον παιδικό (όχι δεν την έχουμε στείλει, είμαι εγώ στο σπίτι μαζί της), ο οποίος κοστίζει γύρω στα 1300 ευρώ το μήνα. Τα βάλαμε όλα κάτω και είδαμε ότι με τα τωρίνά δεδομένα μας, μας συμφέρει να επιστρέψουμε. Θα έχουμε κάποια βοήθεια από τους γονείς μου (θα την κρατάει η μητέρα μου 2 φορές την εβδομάδα) και τις άλλες μέρες μια φίλη που έχει παιδάκι στην ίδια ηλικία και θα της δίνουμε κάποια χρήματα (συζητημένα, συμφωνημένα). Όλα καλά, είαστε αισιόδοξοι. Αν πάλι δεν πάνε καλά τα πράγματα, ξαναφεύγουμε, το να βρεις δουλειά εδώ, αν έχεις προσόντα και εμπειρία, είναι ιδιαίτερα εύκολο.
baby-led-weaning: η ακαταστασία κράτησε λίγο καιρό 2-3 μήνες, τώρα δε λερώνεται παρά μόνο αν το φαγητό έχει σάλτσα. Τρώει τα πάντα, δεν αγχώνομαι καθόλου για το πόσο θα φάει, τρώει ήδη με πιρούνι μόνη της, εννοείται ότι δεν χρειάστηκε να περάσουμε απ΄τα αλεσμενα στα ημιαλεσμένα, κοκ. Η λεπτή κινητική της είναι πολύ μπροστά, έχει αίσθηση του πότε χορταίνει, κάθεται στο τραπέζι και τρώμε όλοι την ίδια ώρα, και άλλα πολλά θετικά. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο με τη μέθοδο αυτή ήταν ότι σεβάστηκα τους ρυθμούς και τις ανάγκες του παιδιού και αφού το κουτάλι με τα αλεσμένα μου το πέταξε στη μούρη, από το να παλεύω και να τρελαίνομαι κάθε μέρα για το αν έφαγε ή όχι της άφησα σχεδόν τον απόλυτο έλεγχο.
Με την ακαταστασία, μεγάλος βοηθός ήταν το πλαστικό τραπεζομάντηλο κάτω από το καρεκλάκι της και τα μωρομάντηλα.

Συγνώμη για το "σεντόνι", μου αρέσει πολύ η παρέα σας.

ΕΜ , ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ ;
ΠΕΣ ΤΟ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ !
ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΚΙΕΣ, ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ !

ΑΣ ΦΑΝΕ ΤΩΡΑ ΣΚΟΝΗ !

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

30Για να αρχίσουμε... - Σελίδα 2 Empty Απ: Για να αρχίσουμε... Δευ Ιουλ 28, 2014 6:12 am

Stevi_tasos

Stevi_tasos
Πάντως Βάνα Κ. στο προηγούμενο σχόλιο σου έγραψες ότι εργάζεται ο άντρας σου ενώ σε προηγούμενο σχόλιο σου έγραψες ότι ο άντρας σου ψάχνει για δουλειά ενώ εσύ εργάζεσαι !!!
Τι από τα δύο ισχύει ;

Select/Unselect multi-quote Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος Επεξεργασία/Διαγραφή αυτού του μηνύματος
7 Απ: Για να αρχίσουμε... στό Σαβ Jul 26, 2014 11:05 am
Βάνα Κ.

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Αριθμός μηνυμάτων: 8
Ημερομηνία εγγραφής: 24/07/2014
Τόπος: Αθήνα
Ααααχ, όλοι αυτό μας λένε...
Το σκεφτόμαστε πολύ καιρό και είπαμε να το δοκιμάσουμε. Εγώ έχω δουλειά, ο άντρας μου ψάχνει, σπίτι υπάρχει και το σημαντικότερο είναι ότι οι οικογένειές μας είναι στην Ελλάδα. Και το βάλαμε σαν προτεραιότητα να μεγαλώσουμε το/τα παιδιά μας ακόμα και με στερήσεις, αλλά περιστοιχισμένα απο την αγάπη των δικών μας. Τι να πω... Wish me luck...

31Για να αρχίσουμε... - Σελίδα 2 Empty Απ: Για να αρχίσουμε... Δευ Ιουλ 28, 2014 6:36 am

Mamma Tomato

Mamma Tomato
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αν καταλαβα καλα η κοπελα εχει δουλεια εδω ςω στην Αγγλια θα επρεπε να δουλευει μονο ο αντρας της αφου ο παιδικος γδερνει...

Πλαστικο ειχαμε κι εμεις Βανα μου αλλα οι τοιχοι και το καλοριφερ ακομα εχουν τα σημαδια.

Οσο για την παρεα μας, αν εξαιρεσεις οτι επρεπε να μας δωσεις πληρη αναφορα για τα οικονομικα σας για να ικανοποιηθουμε, ειμαστε οκ, αρκει να μη μας παιρνεις πολυ σρα σοβαρα. Αν επιτρεπεται, που μενατε;

32Για να αρχίσουμε... - Σελίδα 2 Empty Απ: Για να αρχίσουμε... Δευ Ιουλ 28, 2014 7:10 am

Βάνα Κ.

Βάνα Κ.
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Αχαχαχαχα! Όπως τα λες είναι τα πράγματα. Εγω έχω δουλειά στην Ελλάδα (είμαι Αγγλία με την άδεια ανατροφής) και ψάχνει ο άντρας μου.
Στην Αγγλία έχει δουλειά εκείνος κι εγώ είμαι σπίτι με τη μικρή...
Όσο για τους τοίχους, η μικρούλα μου προτιμούσε να τα πετάει και να τα τρίβει πάνω στο δερμάτινο καναπέ (το 90 % των σπιτιών στην Αγγλία όταν τα νοικιάζεις επιπλωμένα τέτοιους έχουν), ο οποίος καθάριζε πολύ εύκολα.
Στην Αγγλία είμαστε λίγο έξω από το Λονδίνο, στο Reading. Στην Ελλάδα θα είμαστε Αθήνα, στο Χολαργό.  Very Happy

33Για να αρχίσουμε... - Σελίδα 2 Empty Απ: Για να αρχίσουμε... Δευ Ιουλ 28, 2014 7:27 am

Mamma Tomato

Mamma Tomato
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ωχ ωχ, αυτο με τον Χολαργο δεν επρεπε να το πεις, απο εκει ειναι η Μαρια-Στεβια-Τασος-Συλβια-ΣονιαΜυκ-Ορνοσταρ-Αγκνες-ΦΧ-Αντωνης-Παναντωνης-BOSS-Spiderman κτλ Ειμαι σιγουρη οτι θα σε βοηθησει, κερναει και καφε!

Κατω απο τα συνορα δεν εχω εμπειρια καθολου, μονο Λονδινο. Θα θελα να παω.
Εγω κερδιζω, ο δικος μας καναπες ειναι μπεζ σουετ. Ε ρε γλεντια!

34Για να αρχίσουμε... - Σελίδα 2 Empty Απ: Για να αρχίσουμε... Δευ Ιουλ 28, 2014 7:47 am

Βάνα Κ.

Βάνα Κ.
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Για καλό θα το πάρω, ειδικά άμα κερνάει και καφέ... Wink 
Αλλιώς να μετακομίσω.  Very Happy
Όσο για τον καναπέ σου, είναι ακόμα μπεζ;;;;;;
Σκωτία πού είστε; Ο άντρας μου ήταν 3-4 χρόνια Εδιμβούργο.

35Για να αρχίσουμε... - Σελίδα 2 Empty Απ: Για να αρχίσουμε... Δευ Ιουλ 28, 2014 8:39 am

Mamma Tomato

Mamma Tomato
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βάνα Κ. έγραψε:Για καλό θα το πάρω, ειδικά άμα κερνάει και καφέ... Wink 
Αλλιώς να μετακομίσω.  Very Happy
Όσο για τον καναπέ σου, είναι ακόμα μπεζ;;;;;;
Σκωτία πού είστε; Ο άντρας μου ήταν 3-4 χρόνια Εδιμβούργο.

Ο καναπες ειναι ενα ωραιοτατο γκρι καφε. Κι εμεις Εδιμβουργο ειμαστε, εδω και πολλα πολλα χρονια!

36Για να αρχίσουμε... - Σελίδα 2 Empty Απ: Για να αρχίσουμε... Δευ Ιουλ 28, 2014 8:50 am

Βάνα Κ.

Βάνα Κ.
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ωραία πόλη, είναι πολύ όμορφα, απλά σύμφωνα με τον άντρα μου ο καιρός δεν παλεύεται! Εμείς εδώ στο νότο είμαστε καλύτερα από αυτή την άποψη. Γέννησες εκεί ή Ελλάδα; Εγώ εδώ και είχα πολύ καλή εμπειρία. Και πολλή βοήθεια στο θηλασμό. Αφού σκέψου ακόμα το εξασκούμε το ... άθλημα!

37Για να αρχίσουμε... - Σελίδα 2 Empty Απ: Για να αρχίσουμε... Δευ Ιουλ 28, 2014 10:36 am

Mamma Tomato

Mamma Tomato
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βάνα Κ. έγραψε:Ωραία πόλη, είναι πολύ όμορφα, απλά σύμφωνα με τον άντρα μου ο καιρός δεν παλεύεται! Εμείς εδώ στο νότο είμαστε καλύτερα από αυτή την άποψη. Γέννησες εκεί ή Ελλάδα; Εγώ εδώ και είχα πολύ καλή εμπειρία. Και πολλή βοήθεια στο θηλασμό. Αφού σκέψου ακόμα το εξασκούμε το ... άθλημα!

Έλα βρε, όλα θέμα συνήθειας είναι. Να σου πω κιόλας φέτος το καλοκαίρι έχουμε ψηθεί, τη μέρα που είχε πλημμύρα στην αθήνα εμείς ψάχναμε σκιά.

Κι εγώ εδώ γέννησα, δεν έχω κανένα παράπονο.

Πες μου, δεν είναι τέλεια να μπορείς να θηλάζεις το παιδί χωρίς να έχεις κάθε Νεάντερταλ να σε στραβοκοιτάει;

38Για να αρχίσουμε... - Σελίδα 2 Empty Απ: Για να αρχίσουμε... Τρι Ιουλ 29, 2014 2:38 am

Βάνα Κ.

Βάνα Κ.
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Mamma Tomato έγραψε:Πες μου, δεν είναι τέλεια να μπορείς να θηλάζεις το παιδί χωρίς να έχεις κάθε Νεάντερταλ να σε στραβοκοιτάει;

Καλά, έχεις απόλυτο δίκιο! Στην Ελλάδα με έδιωξαν μέσα από εκκλησία, επειδή είχα πάει σε μια γωνιά να θηλάσω το 2 μηνών τότε βρεφάκι μου. Και δεν το συζητάω, άλλη αίσθηση εδώ με το θηλασμό. Αν και για να δώσω το παράδειγμα, και στην Ελλάδα, όπου βρισκόμασταν αν ήθελε η μικρή, δεν είχα κανέναν ενδοιασμό! Να σοβαρευτούμε επιτέλους και στην Ελλάδα και να πάψουμε να θεωρούμε ότι το γυμνό στήθος σχετίζεται μόνο με τη σεξουαλική εικόνα κάποιου.
Τέλος πάντων, ακόμα θηλάζουμε μπροστά σε όλους και οπουδήποτε είτε είμαστε εδώ είτε στην Ελλάδα...
Έτσι για να σιγοβράζουν μέσα τους οι σοβαροφανείς και οι δήθεν καθωσπρέπει.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις