1 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #141 Τετ Αυγ 27, 2014 5:23 am
irene-_-
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μου σας ευχομαι να γεμισετε το θεματακι με πολλα και πολλες υποψηφιες νυφες ο περιβοητος σεπτεμβρης σας περιμενει!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Lillybell έγραψε:Ωχ!!! Εσυ το ανοιξες;;; Παει και ο Σεπτεμβρης...
Με το καλο κοριτσια μου!!
irene-_- έγραψε:Lillybell έγραψε:Ωχ!!! Εσυ το ανοιξες;;; Παει και ο Σεπτεμβρης...
Με το καλο κοριτσια μου!!
Lillybell έγραψε:Τελος, τελος..Καλο χειμωνα τωρα..!
Εργασια και χαρα...
Εσυ πως εισαι;
Lillybell έγραψε:Αχχχ!! Τι παιδιιιιι!!!
Οποτε, μια χαρα! Πιστευω σιγα σιγα θα εξαφανιστει και αυτος ο ενας - δυο εμετοι....
Τι διαβαζα πριν και γελασα;; Οι...γιαγιαδες δεν κρατιουνται;;;;
irene-_- έγραψε:Lillybell έγραψε:Αχχχ!! Τι παιδιιιιι!!!
Οποτε, μια χαρα! Πιστευω σιγα σιγα θα εξαφανιστει και αυτος ο ενας - δυο εμετοι....
Τι διαβαζα πριν και γελασα;; Οι...γιαγιαδες δεν κρατιουνται;;;;
αστα να πανε!!!!ειδικα η μαμα μου με εχει ζαλισει να παω..καθε μερα με ρωταει πως ειναι το στομαχι μου..ειναι ικανη μεχρι να παω να εχει αγορασει ενα σωρο ρουχαλακια..τι χρωματα σ'αρεσουν?τι το ενα τι το αλλο..εχει πολυ πλακα!!!λιλλυ μου επειδη ξεχασα να ρωτησω την γιατρο,οπως βλεπεις την φωτο ο πλακουντας ειναι πανω απο το μωρο(ειχα συσπασεις εκεινη την ωρα)αυτο σημαινει οτι θα αργησω να το ακουσω?
irene-_- έγραψε: δλδ στην β επιπεδου θα μου πουν θεση πλακουντα?
Lillybell έγραψε:irene-_- έγραψε: δλδ στην β επιπεδου θα μου πουν θεση πλακουντα?
Ναι, στον β επιπεδου θα δουνε οπωσδηποτε θεση πλακουντα..Και απο εκει κι επειτα θα μπορουμε να μιλαμε για την ακριβη θεση του...
irene-_- έγραψε: ααα τι ειδα?????σε 2 μερουλες δεν περιμενεις??????
Lillybell έγραψε:irene-_- έγραψε: ααα τι ειδα?????σε 2 μερουλες δεν περιμενεις??????
Μπουφ.... ναι, ναι...
irene-_- έγραψε:Lillybell έγραψε:irene-_- έγραψε: ααα τι ειδα?????σε 2 μερουλες δεν περιμενεις??????
Μπουφ.... ναι, ναι...
αντε να κανεις την αρχη!!!!!ειχες και αδεια ησουν χαλαρη οποτε....κατι καλο θα εγινε.....
Lillybell έγραψε:irene-_- έγραψε:Lillybell έγραψε:irene-_- έγραψε:
Ασε ειμαι σε φαση αρνητισμου... Πιστευω μαλιστα οτι και αδικα προσπαθουμε.. Οτι δεν υπαρχει αλλο παιδι για εμας...Αυτα ηταν, τελος! Παπαλα...
(Ειναι και κατι αλλο, που με κανει να νιωθω εστι, αλλα θα στο πω σε πμ...
Despoinaki123 έγραψε:Αντε καλοριζικο το θεματακι.....τωρα σε πολλα αλλα θεματακια θα το πουμε αυτο ακομα οι ιδιοι και οι ιδιοι ειναι αλλο θεμα.....
Ποτε θα αυξηθουν αυτες οι στιγμες;;;ποτε;;;!!!!!Lillybell έγραψε:Despoinaki123 έγραψε:Αντε καλοριζικο το θεματακι.....τωρα σε πολλα αλλα θεματακια θα το πουμε αυτο ακομα οι ιδιοι και οι ιδιοι ειναι αλλο θεμα.....
ουυυυυυυ..Και θα κανουμε κι ενα διαλειμμα απο το να γραφουμε εδω, και θα ξαναμπουμε...Ασε..το εχω ξαναδει το εργο... Κι οντως..Οι ιδιοι και οι ιδιοι..Βεβαια υπηρξαν και στιγμες μεγαλης χαρας που μια "παλια" εμενε εγκυος, οπως το Ρηνιω....Αλλα...μετρημενες στα δαχτυλα και με το σταγονομετρο...
Despoinaki123 έγραψε:Ποτε θα αυξηθουν αυτες οι στιγμες;;;ποτε;;;!!!!!Lillybell έγραψε:Despoinaki123 έγραψε:Αντε καλοριζικο το θεματακι.....τωρα σε πολλα αλλα θεματακια θα το πουμε αυτο ακομα οι ιδιοι και οι ιδιοι ειναι αλλο θεμα.....
ουυυυυυυ..Και θα κανουμε κι ενα διαλειμμα απο το να γραφουμε εδω, και θα ξαναμπουμε...Ασε..το εχω ξαναδει το εργο... Κι οντως..Οι ιδιοι και οι ιδιοι..Βεβαια υπηρξαν και στιγμες μεγαλης χαρας που μια "παλια" εμενε εγκυος, οπως το Ρηνιω....Αλλα...μετρημενες στα δαχτυλα και με το σταγονομετρο...
irene-_- έγραψε:Lillybell έγραψε:Τελος, τελος..Καλο χειμωνα τωρα..!
Εργασια και χαρα...
Εσυ πως εισαι;
με καθε επιφυλαξη νιωθω καλα..κανω ακομα 2 φορες την εβδομαδα εμετο αλλα με οσα τραβηξα δεν αξιζει καν που το αναφερω..χθες βγηκα και βολτα με την βαφτιστηρα στο παρκο και το ευχαριστηθηκα τοοοοοσο πολυ..ηταν και τοσο γλυκια που μου ελεγε δεν θα φευγω μακρια για να μπορεις να καθεσαι να μη κουραζεται το μωρακι..ελιωσααααα!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #141
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης