Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
302 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 302 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

326Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 14 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Σαβ Σεπ 20, 2014 11:50 pm

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλά εκανες, λίγο να στανιαρεις!! φαρδιά πλατιά η ζωιτσα!!

δεν έχω ιδέα για τα κορίτσια!! μηπως στο φατσοβιβλιο;

327Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 14 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Κυρ Σεπ 21, 2014 12:10 am

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κ ακομα κοιμαααααται!!!

Να μαγειρεψω θα τα πουμε πιο μετα!!φιλακια!! Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 14 417472

roxanne87

roxanne87
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα μανες! τι κανετε? γραφω πρωτα νεα κ μετα θα σας διαβασω....

τρεχω με τα του γαμου μπας κ καταφερω να αγιασω η γυναικα, εχω αγχωθει πολυ! Αναστασια θα ηθελα την βοηθεια σου στο θεμα του νυφικου, μου ειχες στειλει καποια σελιδα, σωστα θυμαμαι? επισης επειδη ειναι γαμο βαφτηση, μηπως να βαλω κατι πιο απλο, να ειμαι ανετη κ στο δευτερο μυστηριο?

ο μικρος σηκωνεται οπου βρεθει κ ριχνει βηματακια, σκαρφαλωνει παντου κ δεν με αφηνει σε ησυχια! πεταει οτι βρει απο το μπαλκονι και εχει ερωτα με πριζες, ντουλαπια, κουμπακια, πληντυρια...με ολα οσα δεν πρεπει να ακουμπαει κοινως!

Μιλαω με τα κοριτσια στο φατσαμπουκ, ειναι πιο αμεσο και πιο ευκολα προσβασιμο απο το κινητο, καντε κ εσεις να μην σας χανω! Σας φιλω, σας αγαπω κ σας σκεφτομαι!!!

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κι εγω παρουσα με εχουν φαει οι γιορτές αυτες τις μερες και τα τραπεζωματα.

Η θεοδώρα είναι μια σκατούλα για φάγωμα (ναι, δεν ακουγεται ιδιαιτερως δελεαστικό), αλλά μου εχει βγαλει την ψυχή με τον υπνο (ευτυχώς κοιμαται συνεχόμενα 8ωρο τουλάχιστον). Το ξερω ότι οι περισσότερες έχετε πολύ μεγαλυτερο θεμα με τον υπνο, αλλά ο καθενας με τα θέματά του. Όλο σκεφτομαι να αρχίσω να αποθηλάζω κι ολο το αναβάλλω. Τωρα που εφτασα ως εδω θα περιμενω 1 μηνα να χρονισει για να της ξεκινησω φρεσκο, οόοοοταν το πάρω αποφαση. Διαβαζα στην Πατσουρου για τον αποθηλασμο ότι όταν το πάρει η μαμα αποφαση είναι ζήτηα λιγων ημερων. Το θεμα είναι συνηθως η μαμα όταν δεν αποθηλάζει φυσικά το μωρό.

Αυτα προς το παρόν, σημερα γυρίζει το μαρακι;

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Nafs μου...Θεοδωρα τελικα ε?παααααει το μπεμπα!μπρααααβο!

αυτο που λες νομιζω ειναι μεγαλη αληθεια!εμεις ειμαστε το μεγαλυτερο θεμα στον αποθηλασμο!εγω απο τη μια λεω αντε ενας μηνας εμεινε κ το επομενο λεπτο μελανχολω απιστευτα!!δε ξερω γιατι αλλα οταν το ζηταει δε μπορω να της αντισταθω(το ξερω λαθος μου,αλλα ετσι ειναι)!

αληθεια για φρεσκο εχεις ρωτησει μαρκα?εγω θα τον ρωτησω σε ενα μηνα που εχουμε εμβολιο κ χρονιζουμε κιολας!!
Στο χρονο σου ειπε κ εσενα ε?

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χαχαχαχα ναι αρχίζει να ξεθωριάζει το μπέμπα, μεγαλώνει το ψυχάκι μου, επικοινωνεί, δεν μπορεί να είναι απλά μια μπέμπα!

Να σου πω δεν τον ρωτησα για το φρέσκο, είναι πιθανόν να μου πει για σκόνη, αλλά το έχω διαβάσει παντου. Νομίζω ότι αν δεν υπάρχει θεμα αλλεργίας μπορείς να δώσεις κανονικα αγελαδινο. Θα τον ρωτήσω κι εγώ όταν παμε κοντα στον χρονο, αλλά δεν νομιζω ότι θελω να της δωω σκονες.

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγω πριν ενα μηνα που τον ειχα ρωτησει(κ με ιστορικο αλλεργιας) μου ειχε πει οτι το νωριτερο ειναι ο χρονος !αλλα δε σκεφτηκα να ρωτησω μαρκα γιατι ειχα χρονο ακομα!
Κ εγω το θεωρω κριμα αφου φτασαμε μεχρι εδω να πιει τωρα γαλα σκονη,δε μ αρεσει καθολου η ιδεα!!!
Λογικα αν του το πεις κ εσυ ετσι δεν εχει λογο πιστευω να σου πει οχι!

demaki88

demaki88
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα σουσουραδες!!
Θέλω να μπω κορίτσια αλλα δεν έχω χρονο.
Τι κάνετε;
Εμείς είμαστε μια χαρά,ο μικρός αντρακι ζωηρό,τα κορίτσια ζωηρά κ τρεχω όλη μερα!

334Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 14 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Κυρ Σεπ 21, 2014 12:39 pm

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοριτσαρες!

Καλα ειστε?εμεις μις χαρουλς καναμε δουλιτσες,ξεκουραστηκαμε το μεσημερι ,καναμε ρο μπανακι μας,ηπιε γαλατακι κ την κοιμησε ο μπαμπας μας αγκαλια κ την καταφερε να την βαλει μετα απο πολλες μερες στην κουνια!!να δουμε για ποσο!!χιχι!!

Roxanne θυμησε μου ποτε ειναι τα μυστηρια!!!

Demaki τρεχεις κ δε φτανεις ε?

Συμπεθεραααα που εισαι καλε??ετοιμαζεστε???

Mama40 βαπτιστηκατε??? scratch αυτο το σκ δεν ηταν?

Μαρακι πως πηγε ο γαμος??να σου ζησουν τα παιδια κ εσυ παντα αξια κοριτσακι μου!!!

Η griniaroula που ειναι??

Η μαιρη δεν εχει internet!!

Ειρηνη αληθεια με τη δουλεια πως τα πας?η αλλεργια τελος ε?

Αναστασια Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 14 417472

Σας ειπα εμαθε εδω κ 2-3 μερες να κατεβαινει απο τον καναπε με την οπισθεν κ εχει πολυ γελιο!!!α! Μαθαμε να λεμε μυστικα στο αυτι κ πολυ μας αρεσει για την ακριβεια μπορει να κακαριζει ωρα μ αυτο!!χιχι!!

335Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 14 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Κυρ Σεπ 21, 2014 12:54 pm

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας, γεια σας!!

Τι κάνετε;
Εμεις πήγαμε βόλτα στο νονό μας, φάγαμε έξω, καφεδάκι κα γυρίσαμε!! τι πείσμα!! στην επιστροφή για 1,5 έκλαιγε να βγει από το κάθισμα!! τι πείσμα το αρναουτικο!!
Λοιπόν θα συμφωνησω για το φρέσκο αν κα δηλώνω ότι δεν σκέφτομαι τον αποθηλασμο!! ας περάσει o χρονος κα σιγά σιγά δοκιμάζουμε! αν κα πιο πολύ με καίει να αρχίσει να τρώει!!

Μια χαρά ζωή!! για να δούμε πόσο θα κάτσει!!

Κα εμεις λέμε μυστικά κα ξεκαρδιζεται!! όλα τα λεφτά αυτό με που γυρνάω κωλό να κατέβουν έτσι;

Ροξαν, σου εστειλα το σαιτ που το πήρα εγώ!! το δικό μου ήταν άψογη αντιγραφή ένος που είχα δει σε έναν οίκο! καλό θα ήταν να είναι αρκετά άνετο όχι τόσο για το μυστήριο της βάφτισης όσο για το τραπέζι μετά!! εγώ εκεί ζορίστηκα με την ουρά!

Μαρακι γυρισες;

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αλωνισατε αναστασια μου ε?
Το "αρναουτικο"τι σημαινει ?scratch
εγω σκεφτομαι να ξεκινησουμε αποθηλασμο στο χρονο αλλα δε ξερω ποσο θα μας παρει γιατι δε θελω να τη ζορισω!!
βλεπεις εχει αρχισει να κατεβαζει μπλουζες κ δε θελω να μου την πεσει καμια ωρα οταν θα ειμαστε εξω!ασε που θελω να ξεκινησω κ καμια διαιτα λιγο πιο αυστηρη να χασω κατι κιλακια που θελω για να δουμε μηπως απο την καινουργια χρονια βαλουμε μπρος για το δευτερο!!θα δουμε!!!

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σημαίνει ξεροκέφαλο, αγύριστο κεφάλι!!

Εμένα μου κατεβάζει μπλουζες, σουτιέν, αλλά έξω κυριος!! άσε που ξεχνάει να φάει από την περιέργεια του!!

Εγώ από κιλά είναι οκ, περίοδο ομως γιοκ!!2ο, ε;; μία χαρά!!

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κ εμενα ακομα εξω δε το εχει κανει ,δε της εχω αφησει βεβαια κ περιθωρια να το κανει!!

εγω απο κιλα οτι δεν πηρα στην εγκυμοσυνη το πηρα τωρα ημουν ολη μερα μονη στο σπιτι!!η ακατανομαστη απο την αλλη, με εχει θυμηθει απο τον τριτο μηνα κιολας κ απο τοτε ρολοι!!!τι να πω ?μη μ αφησει λιγο να χαρω!!

2ο ηθελα απο την πρωτη στιγμη που γεννησα αλλα δεν ηθελα να σταματησω το θηλασμο στο ψυχακι μου,οποτε τωρα που εχουμε φτασει σε ενα πολυ καλο σημειο κ σιγα σιγα μεγαλωνει θα μπει στο προγραμμα!!

Απ οτι καταλαβες ξυπνησεεεε!ηρθε στο κρεβατι,ηπιε γαλα κ σε πεντε λεπτα.....νανι!!

καληνυχτα!!!!!!

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κα γω θέλω δεύτερο! μακάρι να έρθει!!

Καληνύχτα κορίτσι!!
Φιλιά

340Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 14 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Κυρ Σεπ 21, 2014 10:07 pm

roxanne87

roxanne87
Καλημέρα, καλε τι ακούω για δεύτερα ??? Σας εύχομαι το συντομότερο να κρατάτε θετικά τεστ <3
Εμείς πίνουμε σκόνη από τον έβδομο κ μετά καθώς έβγαζα με θήλαστρο,στο χρόνο πάνω σκέφτομαι για φρέσκο. Από όσο ξέρω το κατσικίσιο είναι μια καλή επιλογή, θα δούμε. Αναστασία σε παρακαλώ, γράψε μου ξανά την σελίδα :-) στο πάρτι θα βάλω κοντό, το οποίο έχω ήδη αγοράσει, οπότε θα είμαι με το νυφικό μέχρι να κόψουμε τούρτα κ μετά βουρ να αλλάξω.
Τι ωραίες φωτογραφίες, μεγάλωσαν τόσο πολύ....

341Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 14 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Κυρ Σεπ 21, 2014 10:41 pm

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ειναι μεεερα κ τη μερα λεμε καλημεεεερα!!!!

Ετσι καλημεριζω τη Ζωη καθε πρωι κ ειπα να κανω το ιδιο κ με σας σημερα!!

Καλημερα λοιπον μανουλες!!!!να εχετε μια ομορφη μερα!!!

Roxanne νομιζω οτι εχω χασει το mail σου! scratch

342Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 14 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Κυρ Σεπ 21, 2014 11:08 pm

roxanne87

roxanne87
Θα σου το στείλω, εμείς έχουμε ειδωθει ??? Δεν νομίζω ε?

343Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 14 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Κυρ Σεπ 21, 2014 11:14 pm

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέεεεεερα!!

Τι κάνετε; εμεις κοιμηθήκαμε μέτρια!! αλλά ξυπνήσαμε με γκρίνια κα δεν μας χωράει o τοπος θέλουμε αγκαλίτσα!!

Τι μαγειρευεις πάλι;

344Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 14 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Κυρ Σεπ 21, 2014 11:21 pm

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ροξαν στο στειλα, το πηρες;

345Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 14 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Κυρ Σεπ 21, 2014 11:27 pm

roxanne87

roxanne87
Κ εμείς πολλή γκρίνια, τι στο καλό, με τον καιρό πάνε? Τον ντύνω να τον πάω καμμια βόλτα γτ δεν παλεύεται!!! Αναστασία σου έστειλα,σε ευχαριστώ για την βοήθεια! Εγώ δεν μαγειρευω σήμερα, έκανα εχθές φασολάκια κ μακαρόνια, έχει κ ποικιλία!!!

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσακια τι κανετε; Εμεις την κυριακη που μας ερχεται μαλλον φευγουμε για Αθηνα και ο μπαμπας μας τα εχει βαψει μαυρα που θα μεινει 10 μερες χωριστα απο τον μικρο. Κατα τα αλλα τα ιδια δεν εχει αλλαξει κατι τα βραδια ξυπναμε και ολη την ημερα κανει ζαβολιες!!!! φιλακια σε ολες

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας μανουλες τι κανετε???

θαλεια μου με το καλο η επιστροφη σας!!!υπομονη στο μπαμπα,δεκα μερουλες ειναι θα περασουν γρηγορα!!

Οι υπολοιπες καλα??

roxanne87

roxanne87
Θαλεια, νομιζα μαζι θα γυρισετε, γιατι γυρνατε νωριτερα εσεις τελικα? Ζωη σου στελνω πμ το μεηλ μου! που ειστε ολες καλε? Μαρακι που εισαι?

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγώ εδώ ειμαι κυνηγάω τον γιο μου!!
Τι να κα νεις θάλεια υπομονή αν πρέπει να γυρίσετε πιο νωρθς!!

Τουλάχιστον έβαλε ήλιο κα ζέστη γιατί με χάλασε το πρωί!!

Σήμερα φρούτα γιοκ.ούτε κουτάλια!!

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Roxanneσου εστειλα!!

Εμεις πηγαμε super κ τωρα μαγειρευω για αυριο!!

αναστασια μπουσουλοντας ή ορθιος ο μικρος??

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις