Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
313 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 313 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κα τα δύο ζωή.σήμερα τον βλέπω πιο πολύ ορθιος! τι καλό μαγειρεύετε;

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπραβο το αγορι σου!!!! Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 15 328109 Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 15 328109

φτιαχνω για τη Ζωη μοσχαρακι με λαχανικα κ για εμας παστιτσιο!!

353Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 15 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Δευ Σεπ 22, 2014 12:03 pm

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια μου Καλησπερα! !! Ειχαμε παει αεροπορικως στην Καβάλα που ειχαμε μια βαπτιση,  η μικρη ηταν κυρια δεν μας ταλαιπωρησε καθολου!!! Ουτε στην πτηση, ουτε τα βραδυα ούτε πουθενά.  Μάλλον εκδρομές θέλει το παιδί! !!! ! Χαχαχαχα
Απο θηλαδμο φουλ, δεν μπορειτε να φανταστειτε, αφού λεω του άντρα μου αυτη δεν πρόκειται να το κόψει ποτε!!!!

Εσείς τι κανετε??? Πως περασατε το σκ???

354Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 15 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Δευ Σεπ 22, 2014 12:55 pm

Mama40

Mama40
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κοριτσια.. Γκρινιαρουλα να μας πεις γρηγορα το μυστικο για ησυχα μωρα !!
Μαμα ζωης την πεμπτη ειναι η βαπτιση..
κ ευτυχως ο καιρος απο οτι φαινεται δεν θα μας το χαλασει..
Σας φιλω εσας κ τα μωρουδια !!!!

Mama40

Mama40
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Α! 2 μερες τωρα ο μικρος εχει αλλαξει συμπεριφορα απεναντι μου.. Προσπαθει να με φιλησει .. Θελει περισσοτερο αγκαλια.. Με χαιδευει .. Κ οταν φωναζω αααααα κανει κ αυτος το ιδιο.. Σταματαω αποτομα κ τσουπ σταματαει κ αυτος..
Χαζομαμα ετσι;;;

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ζωή τα, λατρεύω κα τα δύο!!

Γκρινιαρουλα τι καλό το κατερινιω, τι ευχάριστο που είναι ήσυχη!!

Μαμά 40 με το καλό η βάφτιση!! να περάσετε τέλεια κα να τo ευχαριστηθείτε!! περιμένουμε νέα!!

Σήμερα τι παιδί μου ανακάλυψε ένα καινούριο παιχνίδι! κρύβεται πίσω από την καρέκλα μου, κοιτάει κάτω,(μάλλον νομίζει ότι κ εγώ δεν τον βλέπω επειδή δεν βλέπει) κα με τραβάει κα ξεκαρδίζεται!!

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεν είσαι η μόνη!! αχ μωρέ τι γλυκούλης!!

358Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 15 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Δευ Σεπ 22, 2014 10:29 pm

μαρακι27

μαρακι27
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα κοριτσια μου!!! Τι κανετε? Δ προλαβα να σας διαβασω....ηρθαμε χτες το βραδυ&σημερα εχω ξεκινησει τις δουλειες γτ γυρω στις 12 περιμενω το θησαυρο μου! Περασαμε πααααααααρα πολυ ωραια&εγω προσωπικα του εδωσα&καταλαβε! Θα σας διαβασω&θα σας πω αργοτερα τα νεα μου απο το γαμο...μου λειψατε μανες!!!! Φιλακια!!

359Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 15 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Δευ Σεπ 22, 2014 10:52 pm

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρααααααααα!

Σαν να μαζευόμαστε πάλι!

Μαράκι περάσατε όμορφα ε? Πάντα άξια κ πάλι και να ζήσει η φιλενάδα σου, να είστε καλά και να μεγαλώνετε μαζί τα παιδάκια σας, να κάνουν και παρέα και να γίνουν κ κολλητάρια!

Αναστασία το πώς καμαρώνω τον γιο σου που λες ότι περπαταει δεν φανταζεσαι! Αντε να δω η δικια μοου η τεμπέλα!

Γκρινιαρούλα μου, το κατερινάκι είναι σουρτούκω τελικά, όπου γάμος κ χαρά! Εμ τι να σου κάνει το παιδί, θα ξεχάσω που ετοιμογεννη έκανες μπάτσελορ και χόρευες στα τραπέζια;;; Βρήκε το παιδί να μοιάσει!

Ζωή πώς κοιμηθήκατε σήμερα ταλαίπωρη μάνα; Αλήθεια τώρα που δουλεύεις με το υπν ο της μερας και το φαγητο πώς τα πάει;

Μαμα40, είμαστε χαζομάνες και καλά κάνουμε! Αυτό με το φιλι το λατρευω κι εγω και ας με γλείφει σαν τον σκύλο. Βλέπει τον πατέρα της να με φιλάει, κοιτάει καλά καλά έκλπηκτη και μετα προσπαθεί και αυτη! Πλέον πάντως επικοινωνείς ρε παιδί μου. Καλά, καταλαβαίνει τις μικροεντολες, έχει μεγάλη αδυναμία στα σκυλιά (και ό,τι κινείται είναι γαβ-γαβ), κανει ταααααααααααα, πετάει πράγματα και λέι πάειιιιιιιιι, δείχνει δεξιά αριστερά και φωνάζει αυτό-αυτό, κάνει καλόοοοοοο όλον τον κόσμο, όταν ακουει τον πατέρα της μου ψυθιρίζει μπα-μπα, να μην το ακουσει ο ερμος και το χαρει, τρελαίνεται με το φως.... Έχει τόση πλάκα να βλέπεις το σκατούλι να κάνει πράγματα! Αυτές τις μέρες δουλεύουμε λίγο τον βραδινό ύπνο. Θα γελάσετε με τηνν μεθοδο. Τν θηλάζω και πάω να την αφησω στην κούνια. Συνηθως ξυπναει γιατί είναι ψηλή η κουνια, κοντη εγω, και έχουμε κατι τρανταγματα κατα την προσγείωση. Αρχίζει το δράμα. Την γυρνάω μπρούμητα και αρχίζω να χτυπώ ρυθμικά τον ποπο της. Τν πρώτη μερα εκλαιγε κανα 10λεπτο, την 2η 3-4 λεπτά, χθες λιγότερο απο 2, γυρω στο 1,5. Μετά ξεραίνεται και εγω μειωνω των ρυθμο των χτυπηματων μεχρι που φευγω. Εχει τόση πλάκα που μου ερχεται να σκασω στα γελια. Το καλό είναι ότι 3 μερες δεν μου εχει ξαναξυπνησει, ίσως επειδή είναι ξυπνια όταν την βαλω στην κουνια. Αν δουλέψει το συστημα, θ αμπορουν και αλλοι να την κοιμησουν και θα είμαι τρισευτυχισμενη!

360Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 15 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Τρι Σεπ 23, 2014 12:05 am

μαρακι27

μαρακι27
Ναφς σ´ευχαριστω για τις ευχες σου! Ηταν πολυ ομορφες οι στιγμες&συγκινηθηκα παρα πολυ... Sad

Αναστασακι το αγορι σου ολα τα λεφτα! Μπαβο του για την αναπτυξη του!!! &υστερα σου λενε οτι τ´αγορια ειναι μπουνταλαδες...ποιο μωρακι θα παρει τη δευτερη θεση!!!!

Γκρινιαρουλα θα συμφωνησω με την Ναφς...ειχε το παιδι να μοιασει! Σε ολα μεσα και βολικοτατη! Οχι σαν τον δικο μου που αν του χαλασεις τη σειρα, μαυρο φιδι που σε εφαγε!!! Θα ηθελα πολυ να ττον ειχα μαζι μου αυτες τις μερες...ενιωθα μιση!!!!

Μαμα 40 με το καλο η βαφτιση σου...περιμενουμε νεα&εμεις εδω στο φορουμ...μην μας ξεχνας!

Ροξαν πως πανε οι ετοιμασιες??? Οταν καταληξεις στα νυφικα περιμενουμε φωτο... εγω παντως υποστηριζω την ιδεα του πιο απλου για να ειαι ανετη&στα 2 μυστηρια!

Μαμα Ζωης τι κανει το κοριτσι σου??? Μπηκατε στη σειρα σας με την δουλεια???

Θαλεια μου αναχωρειται την κυριακη? Αντε να πας στο σπιτακι σου&στις ανεσεις σου!!!!

Ειρηνη, Ντεμη, Βιβακι, Μαιρη  Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 15 417472

Πως τρελαινομαι που σας φιλανε τα μικρα σας??? Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 15 35468 Εμενα μονο αγκαλιτσα με κανει...σνιφ-σνιφ!!! Σε λιγο περιμενω να μου τον φερουν! Μου ελειψε απιστευτα αυτες τις μερες...αφου δ σας κρυβω οτι μ´επιασαν&τυψεις που τον αφησα! Μολις βρω χρονο θα σας στειλω στα e-mail σας κπ φωτογραφικο υλικο απο το γαμο...δ ειναι πολλες βεβαια αλλα θα ερθουν αργοτερα οι καλες! Ογαμος ηταν πολυ ωραιος&διασκεδαστικος! Ειδα πολυ κοσμο που ειχα χρονια να δω&ενιωσα παλι 20χρονη!!!!

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ Μαρακι τι ωραία!! πάντα αξία σου εύχομαι κ να, τόυς χαίρεσαι!! στείλε, στείλε....

Ναφς βλέπω δεν βάζει γλώσσα μέσα το κορίτσι σου!!

Κ καλησπέρα γιατί με τον ταρζάν δεν πρόλαβα νσ πω καλημέρα!!

μαρακι27

μαρακι27
Σ´ευχαριστω αναστασια μου! Με την πρωτη ευκαιρια θα σας στειλω! 

Ναφς γτ το λες τεμπελα το κοριτσι σου?? Τα ποδαρακια μπορει να μην ειναι σε εγρηγορση αλλα η γλωσσα ροδανη!!!! Οσο για τον υπνο...πεθανα στα γελια!!!!

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας μανουλες!!
μαρακι καλως ηρθατε,παντα αξια κ παλι!!!

Αναστασια μου Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 15 417472

Nafs υπεροχη εικονα αλλα δε θελω να σε απογοητευσω.......ετσι την κοιμιζαμε κ εμεις για καποιο διαστημα μεχρι που εμαθε να σηκωνεται ορθια κ να πηγαινει απο ακρη σε ακρη ,οποτε δε ξανα εβαλε πωπω κατω!!

Μονο ο μπαμπας μου την κοιμιζει παααααρα πολυ ευκολα το μεσημερι!!βαζει ενα μαξιλαρι μας στον καναπε καθονται κ οι δυο κ καποια στιγμη της λεει:"ελα Ζωη μου βαλε το κεφαλακι σου στο μαξιλαρι να κανεις νανι!".......κ εκεινη απλα το κανει Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 15 606100 της χαιδευει κ λιγο την πλατη κ αυτο ηταν μετα τη μεταφερει στο παρκο κ τελος!!
Οσες φορες εχουμε παει να το κανουμε αυτο εγω ή ο μπαμπας της μας δουλευει κ σε καμια περιπτωση δεν το κανει!!

παω να ξεκουραστω λιγο κοριτσακια γιατι το απογευμα εχει κ συνεχεια! Crying or Very sad

Roxanne τελικα σου ηρθε γιατι μου εβγαλε κατι περιεργα μετα κ δε ξερω αν εφτασε ποτε τελικα!!

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αυτό ζωή είναι το πιο αστείο ότι στο μπαμπά σου κοιμάται τόσο εύκολα!! εμένα καμένα δεν μπορεί να τον κοιμήσει αλλά ούτε κα να του δώσει μια μπουκιά φαΐ!! με τίποτα!! ούτε o αντρας μου!!

μαρακι27

μαρακι27
Στραβα αρχισαμε μετα απο τοσες μερες...ο μικρος εχει συναχι&παααααρα πολυ γκρινια! Τπτ δ τον ευχαριστει, δ τρωει με ορεξη, ουτε κοιμηθηκε το μεσημερι...ωραια υποδοχη!!!

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσακια Μαρακι μου παντα αξια οκ με τον φιλιππακο σου;
Μαμα Ζωης εγω θα φωναζα τον παππου και το βραδυ τοσο απλα χαχαχαχαχα
Νομιζω πως αν καποιος αλλος τα κραταει συνεχεια προσαρμόζονται και αυτα απλα νομιζω οτι εμας μας εκμεταλλευονται γιατι ετσι τα εχουμε μαθει και ειναι δυσκολο να το αλλαξουμε.

Παντως η αληθεια ειναι οτι οταν τα παιδια μας γίνονται τρυφερα πως να μην γινεις χαζομαμα ή οταν βλεπεις τα κατορθωματα τους!!!!!!!!

Ροξαν θα παμε λιγο νωριτερα να οργανωθουμε μωρε.

φιλακια στις υπολοιπες

367Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 15 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Τρι Σεπ 23, 2014 10:08 am

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δηλ.μαρακι Δεν σου έκανε χαρες κα αγκαλιες;
ελα μωρέ το ζουζούνι, εχει το ζόρι του!!
Σήμερα το μαμούνι μου το λέω δώσε μου ένα φιλάκι κ γυρνάει το μάγουλο του να τον φιλήσω.ενώ μέχρι χθες με φιλούσε!!

368Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 15 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Τρι Σεπ 23, 2014 12:20 pm

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πω, πω τι κόλλημα σήμερα με το βυζι! με έχει ξεκάνει!!

μαρακι27

μαρακι27
Παναγια μου ποιος μας ματιασε??? γτ εγω κακο ματι το εξηγω αυτο&ζηλια...τοσες μερες με την μαμα μ μια χαρα ηταν&τα βραδια ηρεμα θα τα ελεγα...σημερα ηρθε το συναχι&απο την ωρα που τον πηρα γκρινια,  αυπνια&αφαγια! Το δε βραδυ μας εφιαλτικο...να τον ακουω που εχει μυξες&φλεματα, να κλαιει να μην μπορει να κοιμηθει...πφφφφ

370Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 15 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Τρι Σεπ 23, 2014 10:25 pm

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα!! τι νύχτα!!

Έσκασε δόντια σήμερα επιτελους!!

Μαρακι πως είστε; κανέναν ορο τον έβαλες;

371Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 15 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Τρι Σεπ 23, 2014 10:34 pm

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κ απο μας!!

Εμεις μεχρι τις 6:30 το πηγαμε καλα μονο με 2 ξυπνηματα απο κει κ μετα καθε μιση με μια ωρα βεντουζα!!!!

αναστασια μου με γεια το δοντακι σας!!!(ποσα εχετε συνολο?
εμας το εκτο ενω φαινεται παρα πολυ κατω ,ειναι ενα τσακ πριν βγει την παιδευει!!εχει αρχισει κ το κλαμα στον υπνο παλι εδω κ δυο μερες,οποτε απο μερα σε μερα........!!!

μαρακι πως ειστε?

372Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 15 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Τρι Σεπ 23, 2014 10:39 pm

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kαλημέρααααααααα!

Αναστασία σιδερένιο το δοντάκι! Αντε θα ηρεμησει λίγο τώρα το μωρουδελι!

Μαράκι, περιμενε την μαμα του μωρέ να τον φροντίσει... Κρυωματάκι το πουλάκι μου, περαστικά σας.

Μαμα Ζωής, μη μιλάς καθολου, αυτο είναι ονειρεμενο βραδυ για εσας!

Κι εγω χθες κοψοχολιάστηκα. Καθόμασταν χαλαρές στον καναπέ και περιμεναμε να περασει η ωρα να παμε για μπάνιο, και κάνει μια και μου φεύγει και πέφτει με το κεφάλι στο μαρμαρο. Ρε παιδιά, μέσα από τα χέρια μου... Εκτος της τρομάρας ενιωα και η ηλίθια, να μου χτυπησει το παιδί μεσα από τα χερια.

Οπότε χθες το συστημα χτυπημε στον κωλο δεν έπαιξε, δεν ηθελα να την ταλαιπωρήσω άλλο. Αποτέλεσμα να μου ξυπνησει και μεσα στην νυχτα. Δεν ξαναεχει, σημερα πάλι θα παιξω ταμπούρλο. Μαμά Ζωής ελπίζω να μην έχεις δικιο και να πιάσει σε εμας.

373Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 15 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Τρι Σεπ 23, 2014 10:50 pm

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αυτό με το βεντουζαρισμα!!

Μαμά ζωης κάτι κάνατε χθες λοιπον!! είναι το τρίτο.βέβαια προβλέπω κα σήμερα ξενύχτι γιατί ίσα που, το ακουμπας.δεν έσκασε καλά καλά!! μέχρι να τα αλλάξει πιστεύω θα τα έχει βγάλει όλα!!

Ναφς σε ολες έχει συμβεί!! νιωθεις χαζή σίγουρα ακόμα κα αν δεν είναι στα χέρια σου είσαι από πίσω του κα ένα δευτερόλεπτο να ξεχαστεις, να κοιταξεις αλλού....τρόμαξε;

374Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 15 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Τρι Σεπ 23, 2014 10:56 pm

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μακαρι  nafs στο ευχομαι ολοψυχα!
Παλι καλα που δε σου χτυπησε!!το εχω παθει κ εγω να χτυπησει μπροστα στα ματια μου,αλλα γινετε τοσο αστραπιαια που δε προλαβαινεις ουτε να καταλαβεις τι γινετε!
Κ εμενα οταν χτυπαει (2-3 φορες δηλαδη)ματωνει ρε γμτ στο ιδιο σημειο κ τα βλεπω ολα εκεινη την ωρα!!!

375Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 15 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Τρι Σεπ 23, 2014 11:12 pm

μαρακι27

μαρακι27
Καλημερα! Αφου του εβαλα πολλες φορες ορο&ζεστο πανακι μπροστα στη μυτουλα, καταφερε&κοιμηθηκε γυρω στις3:30&ξυπνησε 7:30 με γκρινια! Τωρα καταφερε&ξανακοιμηθηκε αλλα με πολυ δυσκολια...

Ναφς μην στεναχωριεσαι κοπελα μου...δ φταις εσυ&προπαντων δ εισαι ηλιθια! Δ τα προλαβαινεις...σε δευτερολεπτα χανονται!Η πρωτη φορα παντα σε χαλαει!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις