Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
333 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 333 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

626Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Κυρ Οκτ 05, 2014 12:59 pm

mary2

mary2
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας κ απο εμας! alien alien
η μεγαλη μολις κοιμηθηκε μετα κοπων κ βασανων.. Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 26 585182 δεν το καταλαβαινω αυτο το παιδι. κοιμαται τελευταια κ ξυπναει πρωτη νωρις νωρις..! πολυ δουλευταρου θα γινει... Laughing

αναστασια περαστικο να ναι οτι κ να ναι.. του δινεις παυσιπονακι;

ντεμακι που χαθηκες;;

μαρακι κ μενα το βραδυ αφηνουν γαλα, ενω το πρωι το πινουν ολο. ειδικα τωρα μετα την αρρωστια.. η μικρη 120μλ αφησε σημερα. δοκιμαζω κ αργοτερα γιατι καμια φορα πετυχαινει, αλλα σημερα μπα!
δεν αγχωνομαι, εκτος αν παραγινει..

ναφς να ξερεις πως αν καποια μερα η μπουμπου σου αρχισει τις ταρζανιες εγω τη ματιασα! μακαρι να μας αφηναν κ μας να ψωνισουμε χωρις τσιριδες!

τα φιλια μου σε ολες!! Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 26 417472

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεν του έδωσα 2 μερες αλλά το μετάνιωσα.σήμερα θα του δώσω αν είναι οπως χθες!!

Εγώ δεν τολμάω να τον πάω σε στυλ ικεα αν κα σούπερ τον παίρνω πάντα.αλλά το ικεα το φοβάμαι γιατί θέλει έναν χ χρόνο κα αυτος θα θέλει να κατέβει κάτω κα έτσι θα αρχίσει η γκρίνια....

Δεν λες βρε μαίρη που δεν είναι αυπνες κα οι δύο!!

628Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Κυρ Οκτ 05, 2014 10:02 pm

μαρακι27

μαρακι27
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα! Ειχαμε μια καλη νυχτα&ξυπνησε στις 8...οταν εχουμε τετοιες νυχτες παιρνω θαρρητα!!!! Ουτε εμεις ημαστε για πολλες βολτες...εδω με το καροτσι του αρχισε&κανει νουμερα...αντε να περπατησει να μην το´χω εννοια! Στα τζαμπο καθεται, τον βαζω στο καροτσι του κατ/τος&ετσι απολαμβανουμε την βολτα μας...ικεα δ τον εχω παει ακομα, εν καιρω!

Ναφσακι τη καλη η μικρη σου...απ´τα καλυτερα παιδακια της ομαδας!!!!

Μαιρη εμενα ποτε δ αφηνε το βραδυ γαλα, θα ετρωγε&παραπανω απο 240 αν τον αφηνα αλλα επειδη εχει ανησυχο υπνο&κουνιεται πολυ, τον φοβαμαι...

629Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Κυρ Οκτ 05, 2014 10:44 pm

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα!! κα εμεις καλύτερα από προηγούμεα βραδιά.μουτζουφλης o καιρος πάλι!!

Γυρνάει την σκούπα ανάποδα, το ρηλαξ κα ανεβαίνει πάνω o ταρζαν!!

630Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Κυρ Οκτ 05, 2014 11:14 pm

μαρακι27

μαρακι27
&εδώ έχει τα μαύρα του τα χάλια...Ήθελα να βγω να κάνω κτ ψώνια αλλά που να τον πάω με τόση υγρασία!!!!!Υπερδραστήριος ο μικρούλης σου Αναστασία μου... Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 26 534787

631Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Δευ Οκτ 06, 2014 12:30 am

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κα γω τό ίδιο!! ήθελα να παω κρεοπωλείο αλλά είμαι κάνα 15' από τον κεντρικό κα δεν το βλέπω!!

griniaroula

griniaroula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γειά σας κορίτσια,  εμενα η μικρη εδω και μια εβδομάδα κάνει απεργία πεινας, μονο θηλαζει δεν θελει τιποτα αλλο. Οταν ομως της δινω κομματακια φαγητού τα τρωει. Πηρα την γοατρο και μας είπε πως είναι τα δοντακια της συν του οτι εγω πιστεύω πως βαρεθηκε τα αλεσμενα οπότε της τα δινω πλεον να τα τρωει σε κομματακια! !! Για να δουμε πως θα παει!!!

Μαρακι, αναδταδια, ζωη μαιρη σας φιλωωωωω!!! Ξεχασα καμια?

mary2

mary2
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα! τι κανετε;
διαβαζα χθες πως ειδικα σε αυτην την ηλικια τα μωρα δυσκολευονται πολυ ν α φησουν το παιχνιδι κ την εξερευνηση του κοσμου γενικα που τους φαινεται τοσο συναρπαστικος γι αλλες δραστηριοτητες ξενερωτες οπως ο υπνος κ το φαγητο! λογικο μωρε.. τα ζουζουνια Very Happy
ταιζε ο αντρας μου κ επεσε μια κουταλια λαχανικων στο κεφαλι της μεγαλης.. γεμισαν τα μαλλια της.. Laughing

εμενα πινει η μικρη 8 μεζουρες κ αφηνει γυρω στα 30μλ κ η μεγαλη 11 μεζουρες παρακαλω! δεν χωραει το μπιμπερο να βαλω κ αλλη!! κ απο αναγωγες που ειχε παλια τιποτα τωρα!

γκρινιαρουλα δωσε στο κοριτσι σου κανενα μπριζολακι να ευχαριστηθει ρε παιδι μου!!χαχαχα!! ο αντρας μου μικρος μολις πατησε το χρονο δεν ετρωγε τιποτα αλεσμενο!

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πολύ ζορικες οι φασεις που ξαναγυρνάνε κ θέλουν μόνο στηθος γκρινιαρουλα!! εμεις τις περνάμε συνέχεια!!
καλε μαιρη 11 μεζουρες;; κάμποσο δεν είναι; τώρα συνειδητοποίησα: τo κούτι το γάλα πόσο σας πάει μαιρη;

Εγω τελικά βγήκα εξω για ψώνια κα καλά έκανα γιατί μες στο χαμόγελο ήταν έξω το παιδάκι μου!!

Που είστε ολες;

μαρακι27

μαρακι27
Αληθεια Μαιρη ποια μπουκαλια χρησιμοποιεις που χωρανε11μεζουρες;;; εγω μεχρι 8του εχω δωσει...περισσοτερο το θεωρω υπερβολικο!

Εμεις παλι Αναστασια κλεισμενοι στο καβουκι μας μιας&ο καιρος χειροτερεψε οσο δ λεγεται...αστραπες&βροντες να δουν τα ματια σου!!!

Γκρινιαρουλα ο Φιλιππος ειναι με τα φεγγαρια του στο φαγητο...αλλα τα τρωει κανονικα&κομματακια&αλλα αλεσμενα...κπ στιγμη θα στρωσει&αυτο! Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 26 417472

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
επισης έχω να πω ότι πολύ λογικό να μην θελιυν να χάσουν το παιχνίδι αλλά κα πολύ σπαστικό!! εμεις κάθε φορά μνα κάθε φορά είτε μεσημέρι είτε βράδυ κλαίει για να κοιμηθεί.θέλει να σηκωθεί!! ακόμα κ. αν.σέρνεται από.κούραση!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Anastasie στις Δευ Οκτ 06, 2014 6:07 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Γράφω 2 λεξεις κα κολλάει το πληκτρολόγιο)

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εδώ μόνο μια πολύ ψιλή ψιχάλα σχεδόν τίποτα.αλλά πολύ συννεφιά!!

Εμένα το έχω ξαναπεί.φυσικά δεν.έφαγε ούτε μια φορά αλεσμένο πλην των φρούτων! μόνο κομματάκια!!

mary2

mary2
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μαρακι τωρα για τη μεγαλη πηρΑ ενα μπιμπερο της μαμ που ειναι 330μλ!! εβαλα θηλα νουκ ομως. φυσικα τα χτυπαω σε μεγαλυτερο σεικερ γιατι δεν υπαρχει χωρος να χτυπηθει καλα στο μπιμπερο... για τη μικρη εξακολουθω με νουκ.
αλλαξα γαλατα, πιναμε humana k neomil κ τωρα παιρνω φριζολακ εδω κ μια βδομαδα. ειναι πιο φθηνο, το παιρνω απο σουπερ μαρκετ κ βγαινει κ μεγαλο μεγεθος.. τα αλλα μας κρατουσαν δυο περιπου μερες.

αυτο που τριβουν τα ματια τους χασμουριουνται κ μολις τα πας στο κρεβατι σηκωνονται κ χοροπηδανε ειναι τρελαααα!!!

mary2

mary2
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
α δεν σας ειπα! η μεγαλη εκει που καθοταν σηκωθηκε ορθια μονη της χωρις να πιαστει απο πουθενα για να δει την τηλεοραση! τσιριξαμε κ τρομαξε η καημενη κ επεσε!!

640Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Δευ Οκτ 06, 2014 11:55 am

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ βρε μαίρη τι έπαθε η καημενούλα!! δεν πρόλαβε να το χαρεί!!
Εμένα o δικος μου στην αρχή εκανε το εξης: στο παιχνίδι πάνω άφηνε τα χέρια μολις καταλάβαινε ότι στέκεται χωρις, να κρατιέται καθόταν κάτω!!

Κορτσουδια τι, κάνετε;

Mama40

Mama40
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Πρεπει να ειμαστε οι μονοι που τρωμε αλεσμενα ακομα..
Ο γιατρος ειπε να ξαναπροσπαθησω σε καμια εβδομαδα ..
Πνιγεται κ εχει ταση για εμετο...
Τι υγρασια κ αυτη τοσες μερες..
Με αεροθερμο κοιμαμαι .. Στεγνωσε ο λαιμος μου..

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας μανες!!
η Ζωη εχει αρχισει κ κοιμαται ανησυχα παλι!!κ σημερα παλι θυμηθηκαμε τη σκοπια μας..απο τις 4:00 ειναι ξυπνια εχει περασει ηδη μια μιση ωρα!αντε να δουμε!
Γιατι παιζουν ολη μερα κ θελουν να συνεχισουν κ μες τα μαυρα σκοταδια οεο??
εντωμεταξυ σημερα δε ξερω τη την επιασει το πρωι ειχε βουρκωσει που πηγα να φυγω κ μετα εβαλε τα κλαματα,επαιξα λιγο μαζι της να ξεχαστει κ μετα αλλαξα δωματιο για να φυγω!(ειχαν ερθει τα πεθερικα μου ,γιατι ο μπαμπας μου δουλευε)
απο το μεσημερι κ μετα δε ξεκολλαγε απο πανω μου κ να σου οι αγκαλιες κ να σου τα κακαριστα γελια,ετρεχε συνεχεια απο πισω μου κ γενικα μου εδειξε οτι μαλλον της ελειψα πολυ!!ειχε μερες να το κανει η σταλιτσα μου,σε τοσο μεγαλο βαθμο!

αντε σας αφηνω γιατι επιτελους ξανα κοιμηθηκε!

Φιλια κοριτσακια μου γλυκα!!καλο ξημερωμα!!

μαρακι27

μαρακι27
Καλημερα! Χτες το απογευμα ειχαμε επισκεψεις...κτ φιλους&τα πεθερικα μου αλλα μου βγηκε ξινο τη νυχτα μιας&ο φιλιππος ξυπουσε ανα μια-μιαμιση ωρα κλαιγοντας, με την αποκορυφωση στις4&εως τις 6:30...μαμα ζωης διπλη ηταν η σκοπια tongue. Ξερετε τι εχω προσεξει...οποτε εχω επισκεψεις που μου τον ´´ταραζουν´´, τα βραδια ειναι ανησυχος...τον τρομαξε καταλαθος ο φιλος μας( Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 26 966307 )&μετα ειχε γκρινια για πολυ ωρα! Χωρια που μολις τον εβλεπε, εκλαιγε&ερχονταν να γαντζωθει πανω μου...

Μαμα40&εμεις τα περισσοτερα, μην πω σχεδον ολα τα τρωει αλεσμενα...τον επιχειρησα κομματακια τα λαχανικα το μεσημερι λλα οπως ειπες&εσυ πνιγεται!

Μαιρη κριμα στην τσουπρα σου...της ηρθε αποτομα&τρομαξε το ψυχακι σου!!!!

644Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Δευ Οκτ 06, 2014 10:12 pm

nafs

nafs
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια!

Μαίρη το τι γέλασα με την μεγάλη σου... Το κουκλί μου μωρέ, το κατατρομάξατε, χαχαχαχα! μα να μην έχεις ένα βιντεο από κάτι τέτοιες στιγμές, θα γελάς έναν αιώνα!

Μαράκι, σε ξετίναξε ο Φιλιππάκος... Ε μα το παιδίι δεν θέλει επισκέψεις, πώς το λένε!!!!

Μαμα Ζωής, αυτη είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβη, η φάτσα τους όταν μας βλέπουν και τους έχουμε λείψει... Εχει στρωσει λίγο ο ύπνος της Ζωούλας;;;

Αναστασία, ο δικός σου αλωνίζει πλέον;;;

Μαμά40 δεν είστε οι μόνοι που τρώτε αλεσμένα. Εμείς τώρα το παλευουμε να τα τρωμε ολοκληρα. Πριν κανα 2 εβδομάδες που ειχα προσπαθήσει, δεεεεεεεεεεεεεεεν. Ξεκίνα πριν την φρουτόκρεμα ας πουμε να του δώσεις να γλείψει καμιά μπανανουλα που είναι μαλακιά, ή λίγο ψωμάκι μετά το φαγητό. ΠΟύ θα πάνε, θα μάθουνε, δεν είναι κ αστροφυσική!

Εμείς είχαμε ένα καλό βράδυ σχετικά. Μου ξυπνησε 2 φορές μεν, αλλά την 1 δεν είχα κοιμηθει ακόμα (οπότε δεν πιάνεται). Η άλλη ηταν στον γλυκό τον ύπνο πάνω και σιχτιρισα λίγο. Την έχω βάλει στον υπνόσακο και μαλλον της αρεσει και χουχουλιάζει.

Ηθελα σημερα να παω να παραγγειλω την μοκέτα της (δεν θα πάρω το χαλί τελικά, παραηταν ακριβό), αλλά άνοιξαν οι ουρανοι. Μου αρεσει που το δελτίο έλεγε χθες ότι θα έχουμε και ηλιο. Ουστ!

645Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Δευ Οκτ 06, 2014 10:29 pm

ΖΩΗ13

ΖΩΗ13
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κ απο μας!!
Τελικα κοιμηθηκε στις 6 παρα κ εγω κατα τις 6 μεχρι τις 7:30 (γιατθ κανει ανακαινιση ο παππους μας δυο οροφους κατω γιατι μετακομιζει στο σπιτι του κ ειχε φασαριαααα))η Ζωη απο την αλλη κοιματαιιιι!!αυτο το παιδι δε το καταλαβαινω ωρες ωρες απο τη μια ξυπναει με ενα τοσο δα αγγιγμα κ απο την αλλη γινεται χαλασμος κυριου κ συνεχιζει τον υπνο της! Rolling Eyes

Εμεις εχουμε ενα μηνα που παλευουμε με τα μη αλεσμενα!στην αρχη ετρωγε μια δυο κουταλιες εκανε γκριματσα οτι δε της αρεσε κ μετα δεν εβαζε μπουκια,ουτε καν αλεσμενο!!
Τωρα ξεκιναω πιο πριν της βαζω σε ενα μπολακι μερικα κομματακια κ την παροτρινω να τα πιασει μονη της κ να κανει μαμ!συνηθως πιανει κ εχει πολυ γελιο!!!το ειχαμε κανει κ με τη μπανανα αλλα επειδη δε της αρεσει ξινιζε τα μουτρα της κ μετα την ελιωνε κ κερναγε τα παντα γυρω γυρω!!

Αυτα τα νεα μας!!

φιλια πολλα κοριτσαρες!!!καλημερα!!

646Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Δευ Οκτ 06, 2014 10:30 pm

thali-alex

thali-alex
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα και απο εμας μπορω να πω οτι ειχαμε ενα ομορφο βραδυ ξυπνησε μια φορα εφαγε και κοιμηθηκε παλι.

Μαιρη η μεγαλη ειναι πολυ μπροστα αφου μπορεσε μια φορα θα το ξανα κανει και ποιος την πιανει μετα!!!!!!

Μαρακι και εμενα τα ιδια οταν εχω κοσμο ξεσηκώνεται και μετα δεν θελει να κοιμηθει αλλα λογικο μου φαινεται θελουν να συνεχισουν να παιζουν.

Μαμα Ζωης εχει συνηθισει με τον παππου μωρε γι αυτο της φανηκε καπως με τα πεθερικα και αγκιστρώθηκε πανω σου πλησιαζουν οι μερες για τα γενεθλιαααααααα!!!!!!!

φιλακια στις υπολοιπες

647Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Δευ Οκτ 06, 2014 10:52 pm

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα!!
Θα το πετάξω το κινητό μου!!
Αχ μωρέ ζωή το κοριτσάκι σου περνάει φάση; σήμερα πως ήταν που έφυγες; μπορεί επειδή δεν ήταν κα o μπαμπάς σου που τον έχει συνηθίσει!!

Μαρακι γιατί τον τρόμαξε; ήταν ογκωδης;πολύ σοβαρος;

εμεις είχαμε ένα δίωρο που έκλαιγε στον ύπνο δεν ηθελες ουτε στηθος ούτε τίποτα! πολύ το λυπάμαι!!
Ναι, αλωνίζει απίστευτα! κα έχει λιγες μερες που προσεχτικά κάνει βήματα χωρις χέρια ούτε βιαστικά ούτε φοβισμένη! σιγά σιγά ένα ένα βήμα πάει! αν θέλει βέβαια να πάει γρήγορα κάπου μπουσουλάει!

648Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Δευ Οκτ 06, 2014 11:27 pm

μαρακι27

μαρακι27
Ο μικρός κοιμήθηκε, τα φαγητά γίνονται άρα...ώρα για χαλάαααααααααρωση........

Ναφς δε νομίζω να μην του αρέσουν οι επισκέψεις γενικά...τον ενοχλούν μόνο οι ''άγαρμποι''...γτ το λεω αυτό??? Διάβασε παρακάτω...

Αναστασία τον τρόμαξε γτ εκεί που παίζανε&του έκανε κουκουτσα, του ήρθε η φαεινή ιδέα&έβαλε την κουκούλα που είχε η μπλούζα...φαντάσου την συνέχεια No

649Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 - Σελίδα 26 Empty Απ: Μανουλες Νοεμβρίου 2013 Νο 10 Τρι Οκτ 07, 2014 12:03 am

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοίτα μωρέ που μεγαλωσαν κα καταλαβαίνουν κιολας!!εμεις φαΐ έχουμε, οπότε παίζουμε!!

Anastasie

Anastasie
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ντιπ χαζό το κινητό μου!! το 2ο της ζωης κα της θαλειας τώρα μου τα έβγαλε!!

Κα μένα έτσι ζωή.ή, ξυπνάει με το τσικ ή παίζουν κλαπατσίμπαλα δίπλα του κ δεν κάνει κιχ.εχω την εντύπωση ότι δεν ενοχλεί η φασαρια αλλά η αλλαγή της καταστασης! δηλ. αν κοιμηθεί με φασαρία είναι οκ! αν κοιμηθεί με ησυχία κα μετά κανεις φασαρία, ξυπνάει!!

Έχει κάτι μικρά σπιθουρακια σαν κουνούπι αλλά πιο μικρά στο χέρι κα στα μπουτακια! ελπίζω να μην είναι καμία αλλεργία!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις