1 Κορίτσια είμαι στα πρόθυρα κάτάθλιψης... Κυρ Σεπ 07, 2014 7:18 am
xristinaki28
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Κορίτσια καλησπέρα! Είμαι απογοητευμένη...Έχουμε ελεύθερες επαφές από πέρυσι τον Φεβρουάριο (σε κάποιους μηνες είχαμε επαφές 2 φορές μέσα στις γόνιμες μέρες, σε κάποιους μήνες μέρα παρά μέρα) μόνο τώρα τον Αύγουστο είχαμε απαφές κάθε μέρα από 12η μέχρι 18η μέρα με εξαίρεση την 16η. Τέσπα για να μην σας κουράζω, όχι εντελώς συστηματικά, αλλά πολύ καιρό εν ολίγοις... Έχω τρελλαθεί ...δε μένουμε ακόμα μαζί για να σας λύσω την απορία και τα ωράρια του άντρα μου είναι περίεργα γι'αυτό και το μη συστηματικό του πράγματος.. Τώρα σε κανένα δίμηνο θα είναι έτοιμο το σπίτι μας για να μετακομίσουμε, απλά ήθελα να ξεκινήσουμε νωρίτερα τις προσπάθειες γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις και δυστυχώς έπεσα μέσα... τεστ παπ, υπέρηχοι όλα καλά, ρώτησα κ το γατρό μου αν πρέπει να κάνω κάτι και μου είπε: "Έχεις κύκλο-ρολόι άρα δε νομίζω να έχεις κάτι ορμονικό, προσπαθήστε λίγο καιρό συστηματικά και μετά αν δε μείνεις το βλέπουμε, αλλά για μένα είναι ότι το σκέφτεσαι και αγχώνεσαι..." η ίδια κλασσική απάντηση δηλαδή...το σπερμοδιάγραμμα μας είπαν παραπάνω κι από καλό...δεν ξέρω τι να υποθέσω... προσέχουμε και οι δυο τη διατροφή μας και δεν πίνουμε (νορμάλ μόνο καμιά φορά) ούτε καπνίζουμε...Απλά σας παρακαλώ δώστε μου κουράγιο...ή αν ξέρετε κάποιο "κολπάκι" (δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω!) διαφωτίστε με...τις παρηγοριές περί άγχους κλπ τις έχω χιλιοακούσει...χαίρω πολύ...αν πατούσα ένα κουμπί δεν θα αγχωνόμουν,αλλά αυτό που με τρελλαίνει είναι ότι ξέρω ζευγάρια που αγχώνονται, καπνίζουν και κάνουν χίλια δυο άλλα και έκαναν παιδί πολύ γρήγορα...κι εγώ...βαρέθηκα να ακούω ότι είμαι υγιέστατη χωρίς όμως αποτέλεσμα. Συγνώμη για το κατεβατό...αλλά δεν ξέρω πού αλλού να τα πω...