1 ειμαι απαραδεκτη βρε κοριτσια????? Τετ Νοε 24, 2010 1:44 am
Μαρία Σ.
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια ειμαι παρα πολυ στενοχωρημένη. θα σας το παρω απο την αρχη χθες το μωρο ξυπνησε 6 το πρωι μια χαρα τον ταισα ολα καλα πηγα δουλεια γυρισα κομματια και το απογευμα εφτιαξα και ενα γλυκο. τα αναφερω αυτα γιατι απο της 6 ημουν στο ποδι και με πολυ τρεξιμο αλλα ημουν μια χαρα μεσα στο κεφι και τη χαρα, χορευαμε παιζαμε ολα οκ. στης 7:30 το απογευμα ερχεται ο ανηψιος μου να τον βοηθησω σε κατι μαθηματα. ερχεται με 3 μαθηματα τα ιδα και επαθα μια κριση. ειχε ασκησεις στα αγγλικα, ειχε 3 ασκησεις στα μαθηματικα και μια εκθεσουλα!!!! αα ξεχασα να πω οτι το μωρο ολη μερα δεν κλεινει ματι και στης 8 το βραδυ πεφτει τεζα!!!!!!!! ξεκιναμε τα μαθηματα το μωρο αρχισε να φρικαρει γιατι δνε ηθελε στο παρκο τον βγαζω εξω να μπουσουλα αρχισε να πεταει τα πραγματα απο τη χαρα του, αρχισε να σκιζει χαρτια πανικος!!!! ο ανηψιος μου απο την άλλη να μην ξερει γρι!!! να ειναι τελειως αδιαβαστος με αποτελεσμα να μην μπορει να κανει τιποτα και τελικα καταληξαμε να τελειωσουμε στης 9. το μωρο βγηκε απο το προγραμμα του και μετα δεν κοιμοταν κατεληξε να κοιμηθει τελικα 10:30 το βραδυ. εγω σε ολη την διαρκεια που ηταν εκει ο ανηψιος μου και ηταν στον κοσμο του κυριολεκτικα και το μωρο φρικαρισμενο εκνευριστικα αφανταστα!!!! σε σημειο να τσιριζω το μωρο γιατι ειχα νευρα με τον ανηψιο μου και αυτο δεν σταματουσε να πετα πραγματα και να σκιζει. το μωρο γελουσε βεβαια αλλα εγω επαθα φρικη βασικα οταν τον ειδα 7:30 ωρα φρικαρα γιατι καθε φορα ερχονται τετοια ωρα ξερουν οτι το μωρο κοιμαται 8 αλλα με εχουν γραμμενη!!! και ελεος 3 μαθηματα???? και ηταν και αδιαβαστος!!! αχ νιωθω τοσο ασχημα που φωναξα στο μωρο!! πραγματικα απο χθες ειμαι χαλια!!!!! και στον ανηψιο μου εβαλα τις φωνες γιατι ηταν πραγματικα στον κοσμο του!!!!αλλα στο μωρο δεν επρεπε να κανω εξω ωριομουν κοριτσια. το λεω και νιωθω ασχημα. ευτυχως που δεν καταλαβαινε γιατι γελουσε!! ομως και μενα εκεινη την ωρα μου βγαινει ολη κουραση απο ολη τη μερα. εσας κοριτσια σας εχουν τυχει τετοιες στιγμες??που να εχετε ξεφυγει??? και στον ανηψιο μου φωναζα αλλα αυτον νομιζω του αξιζε. κατα τη διαρκεια ηρεμισα βεβαια και του μιλησα ωραια για αν καταλαβει καποια πραγματα αλλα νιωθω ασχημα για το μωρο