1 BOΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!ΣΟΣ! Τρι Σεπ 09, 2014 11:36 pm
RITAKI30
Πανταχού παρούσα!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την RITAKI30 στις Τετ Σεπ 10, 2014 3:17 am, 1 φορά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
RITAKI30 έγραψε:Καλησπερα!Οχι δεν ψαχνω εναγωνιως τροπους να την απομακρυνω, αλλα θελω να ειμαι ησυχη οταν ειμαι μακρια του, οτι εχω εναν ανθρωπο γερο , με αντανακλαστικα και καλη καρδια ( το σιγουρο οτι διαθετει) μαζι του.
Αν ερχοταν σπιτι μου δεν θα ηταν καλυτερα δλδ? Αλλα το βασικο που με κοβει, ειναι το να μην μπορει καποια στιγμη και μετα και να μεινω στα κρυα του λουτρου 1 μερα τη βδομαδα..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την RITAKI30 στις Τετ Σεπ 10, 2014 3:18 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την RITAKI30 στις Τετ Σεπ 10, 2014 3:19 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την RITAKI30 στις Τετ Σεπ 10, 2014 3:20 am, 1 φορά
αυτό είπαμε ρε μαντάμ οτι απο εκεί το διαβασα.Αλλά και αυτή η χάπι ήθελε να κανει και σχολιασμο δίπλα σε κάθε ενότητα.Άφησε το ατόφιο ρε μαντάμ να το ευχαριστηθουμε.margdimitra έγραψε:Το έχει κάνει παράθεση η happy mamma. Διάβασέ το από εκεί.
ede37 έγραψε:Δεν πρόλαβ να διαβασω το αρχικό ποστ της κοπέλας γιατί όπως κατάλαβα το....γκάλοπ δεν πήγε όπως ήθελε ,εκνευρίστηκε και τα εσβησε.
Αυτά που διαΒάσα απο την χαπιμαμ ...Να καθεται πανω απο οκτώ ώρες πανω απο ενα μωρο χωρίς να κανει τίποτα άλλο????
έλα Παναγία μου!!δηλαδή εμείς δεν μαγειρευουμε με τα παιδιά δίπλα μας?Δεν κανουμε δουλειες οταν εχουμε παιδια???Και τι υπολογιζετε την πεθερά???Μέχρι τοτε ποιος ζει ποιος πεθαίνει.Ας ερθει πρωτα το μεράκι με το καλό και βλέπετε μετα.
ede37 έγραψε:αυτό είπαμε ρε μαντάμ οτι απο εκεί το διαβασα.Αλλά και αυτή η χάπι ήθελε να κανει και σχολιασμο δίπλα σε κάθε ενότητα.Άφησε το ατόφιο ρε μαντάμ να το ευχαριστηθουμε.margdimitra έγραψε:Το έχει κάνει παράθεση η happy mamma. Διάβασέ το από εκεί.
Δαπεδο.Αυτό δεν είπα?Δεν το Φχαριστηθηκα .Άλλο πράγμα το αυθεντικό.RITAKI30 έγραψε:ede37 έγραψε:αυτό είπαμε ρε μαντάμ οτι απο εκεί το διαβασα.Αλλά και αυτή η χάπι ήθελε να κανει και σχολιασμο δίπλα σε κάθε ενότητα.Άφησε το ατόφιο ρε μαντάμ να το ευχαριστηθουμε.margdimitra έγραψε:Το έχει κάνει παράθεση η happy mamma. Διάβασέ το από εκεί.
Το φχαριστηθηκες τολαχιστον? Κοιτα ειρωνεια...Απο οτι βλεπω το επιπεδο καποιων ειναι...
ede37 έγραψε:Δαπεδο.Αυτό δεν είπα?Δεν το Φχαριστηθηκα .Άλλο πράγμα το αυθεντικό.RITAKI30 έγραψε:ede37 έγραψε:αυτό είπαμε ρε μαντάμ οτι απο εκεί το διαβασα.Αλλά και αυτή η χάπι ήθελε να κανει και σχολιασμο δίπλα σε κάθε ενότητα.Άφησε το ατόφιο ρε μαντάμ να το ευχαριστηθουμε.margdimitra έγραψε:Το έχει κάνει παράθεση η happy mamma. Διάβασέ το από εκεί.
Το φχαριστηθηκες τολαχιστον? Κοιτα ειρωνεια...Απο οτι βλεπω το επιπεδο καποιων ειναι...
ede37 έγραψε:Δεν κανει τίποτα καλέ.Κοιμουντε και τα παιδιά .....ξέρεις τι ωραία περναει η ωρα?Ουτε να σκέφτεσαι ουτε να στενοχωριεσαι.Μα τι στα λέω ,τα ξέρεις τα ίδια κανεις.
ααα θα είσαι καινούρια φαίνεται για αυτό δεν το ημέρες.Δεν πειράζει δεν κρατώ κακίες.Συνήθως απαντώ όπως μου απάντανε.Και εγώ στο πρωτο σου σχόλιο δεν Μίλησα μετα εκανα τον διαλογο που χάραξες εσύ.RITAKI30 έγραψε:ede37 έγραψε:Δεν κανει τίποτα καλέ.Κοιμουντε και τα παιδιά .....ξέρεις τι ωραία περναει η ωρα?Ουτε να σκέφτεσαι ουτε να στενοχωριεσαι.Μα τι στα λέω ,τα ξέρεις τα ίδια κανεις.
Στο πρωτο σου σχολιο απαντησα ηρεμα και λογικα.Απο οτι φαινεται ομως δεν εχεις και την καλυτερη σχεση με τον διαλογο. Θα επιληφθω του θεματος.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης