26 Απ: BOΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!ΣΟΣ! Τετ Σεπ 10, 2014 4:26 am
roodie
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Για τα υπόλοιπα δεν μπορώ να σου απαντήσω που ρώταγες αλλα ένα είναι το σίγουρο. Admin ΔΕΝ θα βρείς.....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
είπα δεν θα το πει καμια?Μην με πουν και κακιά.Τώρα πέρα απο την πλάκα περισσοτερς πιθανοτητες εχεις να κερδισεις το τζόκερ .roodie έγραψε:Για τα υπόλοιπα δεν μπορώ να σου απαντήσω που ρώταγες αλλα ένα είναι το σίγουρο. Admin ΔΕΝ θα βρείς.....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ede37 στις Τετ Σεπ 10, 2014 5:20 am, 2 φορές συνολικά
μπουαααααχα χαχ. Καλα Ε έριξα ένα γέλιο με αυτό σου το ποστ!!ηταν ότι καλύτερο!αχ μα σαι καλά γελάσαμε παλι!αιντε κ καλό απογευμα!RITAKI30 έγραψε:ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ Ο ADMIN ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
demaki88 έγραψε:μπουαααααχα χαχ. Καλα Ε έριξα ένα γέλιο με αυτό σου το ποστ!!ηταν ότι καλύτερο!αχ μα σαι καλά γελάσαμε παλι!αιντε κ καλό απογευμα!RITAKI30 έγραψε:ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ Ο ADMIN ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
εδώ που τα λέμε και εσύ πολύ άσχημα μιλησες.χαχαχαχ τι άλλο Παναγία μου???demaki88 έγραψε:Ναι οντως!μπράβο μου μπράβο μου ωραίους τροπους εχω!Τσ Τσ τσ!
Αλλα κ εσύ απο μυαλο!!σκιζεις!!!
ε μα ναι το παραδεχτηκα!!!ede37 έγραψε:εδώ που τα λέμε και εσύ πολύ άσχημα μιλησες.χαχαχαχ τι άλλο Παναγία μου???demaki88 έγραψε:Ναι οντως!μπράβο μου μπράβο μου ωραίους τροπους εχω!Τσ Τσ τσ!
Αλλα κ εσύ απο μυαλο!!σκιζεις!!!
σε νερο η σε λαδι????μπουαααχαχαχχααχ!!!margdimitra έγραψε:Βάζετε ρε και κανένα τόνο....
demaki88 έγραψε:σε νερο η σε λαδι????μπουαααχαχαχχααχ!!!margdimitra έγραψε:Βάζετε ρε και κανένα τόνο....
kerasoula έγραψε:mπραβο κοριτσα βλεπω το γαmισατε το θεmα κ mετα κατηγοριτε εmενα οτι χαλαω.....
κοπελια εδω mεσα ειναι η χαρα της καθε πηκραmενης κοτσοmπολας διαχηριστες δν υπαρχουν οσο περιεργο κ αν σου ακουγετε ειναι διαφορετικο αυτο το φορουm απο τα αλλα
kerasoula έγραψε:mπραβο κοριτσα βλεπω το γαmισατε το θεmα κ mετα κατηγοριτε εmενα οτι χαλαω.....
κοπελια εδω mεσα ειναι η χαρα της καθε πηκραmενης κοτσοmπολας διαχηριστες δν υπαρχουν οσο περιεργο κ αν σου ακουγετε ειναι διαφορετικο αυτο το φορουm απο τα αλλα
δεν θα τα αφήσω ποτε στον υπολογιστήHappyMama έγραψε:Τι έγινε; τι πάθατε κόρες; Που ειναι τα γραφόμενα; γιατί τσακώνεστε; ποιος τα έσβησε; εγώ που απάντησα; Νιώθω σαν να'παθα εγκεφαλικό....
Τι απέγινε η θεματοθέτρια; δεν το ήξερα ότι μπορείς να πηγαίνεις να σβήνεις / γράφεις τόση ώρα/ώρες μετά! Εκτός κι αν ειδε τιποτα ο σύζυξ, οπότε αθωώνεται!
Τώρα που το ξέρω πάω κι εγώ να διορθώσω αυτά που έγραφα πριν γίνω μαμά!!!!! (πριν πάθω δηλαδή την μετάλλαξη):
- Οτι θα αδυνατίσω αμέσως μόλις γεννήσω
- Οτι τα δικά μου παιδιά δεν θα γλύφουν το πάτωμα με πατημένα μπισκότα
- Οτι δεν θα κλαίνε / χτυπιουνται στα πατώματα των σούπερ μάρκετ
- Οτι δεν θα τα παίρνω μαζί μου στις διακοπές
- Οτι δεν θα με δει ο άντρας μου αξύριστη
- Οτι το παιδικό δωμάτιο και το σαλόνι δεν θα γίνουν ποτέ ένα
- Οτι δεν θα τα παρκάρω ποτέ στην tv
-
-
-
-
Συμπληρώστε ελεύθερα!!!
Όχι βρε την ίδια δουλεια κάνουμε και εμείς και εσύ απλα εσύ το κανεις παραφυσιν.kerasoula έγραψε:mπραβο κοριτσα βλεπω το γαmισατε το θεmα κ mετα κατηγοριτε εmενα οτι χαλαω.....
roodie έγραψε:kerasoula έγραψε:mπραβο κοριτσα βλεπω το γαmισατε το θεmα κ mετα κατηγοριτε εmενα οτι χαλαω.....
Ααααααα και μιας και το φερε η κουβέντα, έχεις κανένα άλλο φόρουμ της προκοπής στα υπόψιν????
ξέρω εγώ ενα με παπαγάλους.Το θέλεις????roodie έγραψε:kerasoula έγραψε:mπραβο κοριτσα βλεπω το γαmισατε το θεmα κ mετα κατηγοριτε εmενα οτι χαλαω.....
Ααααααα και μιας και το φερε η κουβέντα, έχεις κανένα άλλο φόρουμ της προκοπής στα υπόψιν????
Ααααα όλα κι όλα δεν αρπαχτηκαμε.Μια αρπάχτηκε γιατί δεν τις άρεσαν οι απαντήσεις.Εγώ είπα ......κοιμόντουσαν τα παιδιά,βαριομουν εεεεεε να περνάει ευχάριστα η ωρα.τίποτα άλλο.dimitra al έγραψε:ρε κοριτσια τι αρπαζεσστε??κι αυτο το ποστ μουφα ηταν??τι διαολο...?
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης