526 Απ: egkyoules iounioy-iouliou 2015 Σαβ Ιαν 17, 2015 8:51 am
zeta86
Πανταχού παρούσα!
Σήμερα την ένιωσα..ο άντρας μου που ασχολείται πολύ με αθλητισμό κ έιναι ενημερωμενος μου είπε να μην ανυσηχω κ φυσικά να μην αγχωνομαι..τι να πω..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
zeta86 έγραψε:Να σας ρωτήσω..έχετε παρατηρήσει αύξηση των καρδιακών σφυγμων σας??
Να γίνουν δυνατα συμφωνω..αλλά δεν επιτρέπω στην άλλη να μην ξέρει να κάνει τη δουλειά της κ να υποφέρει το παιδί από την άγνοια της..αν το βλεπες θα ουρλιαζες..αφού σκέφτηκα άν το κάνανε αυτό σε μενα δε θα την πάλευα..maro28 έγραψε:Ζετσ εμεις δεν ειχαμε την ψυχραιμια ουτε να βλεπουμε αστα με πηρσν τα ζουμια....εσεις με το δικιο σας....απλα πρεπει να γινουμε δυνατοι για να τα στηριζουμε κ ειδικα μεγαλωνοντας...αν βαζουμε εμεις τα κλαματα τι θα κανουν τα παιδια που περιμενουν τα παντα απο μας;
Φύσημα έχει ένα ξαδερφακι μου από όταν γεννήθηκε κ τώρα είναι 22 ετων υγιεστατος..!το φύσημα δεν είναι επικινδυνο..ρωτα τον γυναικολόγο σου..πιστεύω πως δεν είναι κάτι γτ αλλάζουν όλα στο σωμα μάς κ ο όργανισμος μάς τα δίνει όλα για να μμεγαλώσει το μωρακι μάς..star30 έγραψε:zeta86 έγραψε:Να σας ρωτήσω..έχετε παρατηρήσει αύξηση των καρδιακών σφυγμων σας??
Καλησπερα Ζετα και κοριτσια! ηθελα να σου πω πως με την εγγυμοσυνη εχω αποκτησει θεματακι που δεν ειχα ποτε! ειμαι δεκα εβδ περιπου και απο την αρχη λαχανιαζω
ευκολα μολις περπατησω λιγο πιο γρηγορα ή σε καποια ανηφορα εχει τυχει να σταματησω 2 φορες να ξεκουραστω
( περπατωντας! αν ετρεχα μαλλον θα με μαζευαν! ) που εγω δε κουραζομουν με τιποτα!
Και 2 φορες οταν κοιμαμαι εχω ξυπνησει την νυχτα με ταχυκαρδια.
Η αληθεια ειναι οτι εχω φοβηθει λιγο αλλα θα ρωτησω το γιατρο την αλλη εβδ που θα παω.
Το ειχα συζητησει λιγο με τη μαια και μου ειπε φταιει η ελλειψη σιδηρου αλλα δε ρωτησα το γιατρο.
επειδη ειχα παει περσι σε ενα παθολογο(ιδιωτη) και μου εκανε μαζι με αλλες εξετασεις καρδιογραφημα μιας και με εξεταζε πρωτη φορα και μου ειπε οτι μαλλον εχω μικρο φυσιμα στη καρδια απο παιδι -ουτε ξερω τι ειναι αυτο- αλλα ειπε δεν ειναι σοβαρο, ευχομαι να μην ειναι κατι που το επιδυνωνει η εγκυμοσυνη και οι ταχυκαρδιες και τα λαχανιασματα μην ειναι συμπτωματα καποιου προβληματος και οχι απλα εγκυμοσυνης.
καμια ιδεα οι υπολοιπες κοπελες? στους 9 μηνες πως θα ειμαστε δηλαδη αν απο τωρα λαχανιαζω, οχι συνεχεια αλλα συμβαινει.
σορυ για το σεντονι!!!
zeta86 έγραψε:Φούσκωσε κ πονάει πολύ το δικό μου!!πεταγονται κ οι φλεβες!!!δεν θέλω να ξαναδώσει αιμα το αγοράκι μου..όταν το σκεφτομαι πονάω..η κοιλιά σας φούσκωσε??εμένα ναι..στρογγυλεψε!
Αυτό ήταν ψυχολογικό η ηταν θεμα υγείας?αν ήταν ψυχολογικό ισως σε βοηθήσει να ασχολείσαι λιγο με σένα,να μη το αφήσεις να σε βαλει κάτω..το μωρό μπορει μια ωρα μακριά μάς..maro28 έγραψε:Οταν βγηκαμε απ το μαιευτηριο υπηρξαν μερες που δεν με κραταγαν τα ποδια μου μονο το κρεβατακι μου ηθελα κ το μωρο τπτ αλλο ουτε μπανιο ουτε να φαω δεν ειχα κουραγιο περιπου 3 μηνες χρειαστηκα για να συνελθω...κ φοβαμαι μην παθω τα ιδια
Θα σε βοηθάει κ θα είσαι μια χαρά..εμένα δεν μπορούσε να τον ταισει λογω θηλασμου κ στενοχωριόταν γτ μάς εβλεπε να δενομαστε κ όταν σταματησα τον ταιζε αυτός όχι για πολύ γτ κρατουσε μόνο του το παιδι το μπιμπερο!!αυτή τη φορά μη το αφήσεις να σε βαλει κάτω..να το προσπαθήσεις..τώρα έχεις εμπειριά κ από το πρωτοmaro28 έγραψε:Wifi υπαρχουν παντου αστο κ σπιτι να μην εχεις πιανεις του απο πανω του διπλανου.... .σ αυτον τον επικυνδινο κοσμο ζουμε.....οσο για αυτο που σου λεγα ισως ειχα καποια μορφη καταθλιψης κ δεν το καταλαβαινα....α ο αντρας μου βοηθαει οσο μπορει δεν λεω αλλα να το αλλαξει δεν μπορουσε με τπτ κ να το ταισει επειδη εβλεπα κ δυσκολευοταν κ στο τελος δεν ετρωγε καλα τα χα αναλσβει εξ ολοκληρου....τωρα ομως με τα δυο θα τον εκπαιδευσω γιατι δεν παιζει αλλα δεν ειμαι αδικη στο σπιτι τακτοποιει το χαος οταν χρειαζεται κ παει για ψωνια κ τις εξωτ.δουλειες
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης