Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
477 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 477 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 22  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 22]

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Άτιμη ιωση Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 13 534787 ελπίζω τουλαχιστον να μην πονάς όσο εγώ Crying or Very sad
σήμερα ποναω στα μπροστινά κοκκαλα κάτω απο το στήθος και στην κοιλιά παρα πολυ Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 13 534787

Τι εισπνεομενα κανεις;; εμένα μου είπαν να εισπνεω ατμους απο χαμομήλι και απο ζεστό νερό με Βιξ.... Crying or Very sad αλλα δε μου έδωσαν σιρόπι και νιώθω πως έχω φλεματα που δε βγαίνουν...

Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 13 679259 Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 13 679259 Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 13 679259

https://www.facebook.com/roulakriti1989?ref=tn_tnmn

Princess

Princess
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σημερα ειμαι καλυτερα λογω της αντιβιωςης, αλλα χυες κ προχθες ποναγα το καθε κοκκαλο, το καθε μικρουλικο κοκκαλακι, παντου! Παντου, παντου!!!
Ατμους με Φυλλα ευκαλυπτου,... Αλλα δεν αντεχα τους ατμους κ παρατησα....μια φορα δοκιμασα.
Σιροπι δεν νομιζω να δινουν στις εγκυες... Ειναι δυνατα τα σιροπια για βρογχικα...

Κανε γαργαρες για λαιμο κ παλι φευγουν τα φλεγματα

ΜΑΡΙΑΜ1

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΛΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ!ΠΩ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΩΣΕΙΣ?ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΑΣ ΚΟΛΛΑΝΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ.ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ DOPPLER ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 2300,ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΥΡΙΑΚΗ....

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπράβο Μαριαμ μια χαρά... Σε πια εβδομάδα είσαι;;;

Στην περιπτωση μου δυστυχώς εγώ κολλησα το μικρο κι εμένα με κόλλησε ο σύζυγος... Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 13 679259

Πρινσες πόσες μερες είδες διαφορά με την αντιβιωση;;; εγώ την πινω απο χθες μα καλο δε μου χει κανει ακόμη No υποφέρω απο το βήχα και τον πόνο στα κόκαλα.

evini7

evini7
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπερα κ απο μενα κοριτσια! Τι ιωση κ κακο ειν αυτο;; Περαστικα σας! Ευτυχως εμεις την γλιτωσαμε (προς το παρον)!
Γεννησε καμια; ποια κοντευει;
Εγω μπαινω στην 37 σε 3 μερες...βαρυνα, κουραστηκα...δεν ξερω τι θελω...
Απ τη μια θελω να γεννησω να ξαλαφρωσω, απ την αλλη φοβαμαι την γεννα κ πολυ περισσοτερο την αντιδραση της μικρη μου. Ειναι τοσο μα τοσο κολλημενη μαζι μου. Πως θα εχω τον μπεμπη ολη μερα πανω μου, πραγματικα αναρωτιεμαι!! Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 13 534787

Princess

Princess
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσια!
Ρουλα μου υπομονη κ αυριο θα αρχισεις να νιωθεις καλυτερα!
Εμας μας κολλησε το παιδι, εφερε την ιωση απο τον παιδικο! Αρρωστησε πρωτη, τωρα της περασε η ιωση, ητανε πολυ δυνατη...αλλα χειροτερεψε το ασθμα της...
Τωρα ειμαστε αρρωστοι κ γω κ ο συζυγος...
Τελικα θα την κραταω σπιτι μαζι μου για ενα μηνα μεχρι να γεννησω,...δεν παλευεται αλλιως!

Ρουλα μου κ μεις με βηχα...κ φλεματα...
Μαριαμ μου ωραια τα νεακια σου! Ποια βδομαδα εισαι?
Ειρηνη μου θα δειξει με την αντιδραση των μεγαλυτερων παιδιων μας, αλλα απο την αλλη ειναι κ φυσιολογικο να ζηλεψει... Θα το παλεψουμε!

Ποια εχει σειρα για γεννα?
Φανταζομαι η Μαριλου θα γεννησε σημερα...
Μετα ποια εχει σειρα!
Καντε μια λιστουλα με τη σειρα γεννας!

mary 30

mary 30
Περαστικα στις αρωστουλες, κατα τα αλλα τι κανετε πως περνατε; Εμεις ακομα τον περιμενουμε το κυριο, εκει που βιαζοταν πατησε φρενο. Αλλα οκ δε βιαζομαι εξαλου τωρα τελειωσα με τα ρουχα του κ βαλιτσα μαιευτηριου. Αν και να μην τα ειχα κανει θα τα εφτιαχνε ο αντρουλης μου αν ειχα γεννησει κ θα τα εφερνε. Παντως δε μαζευομαστε ολο βολτες ελπιζω μη σπασουν τιπτα τα νερα κ ειμαι πουθενα με πολυ κοσμο γιατι θα νιωσω πολυ αμηχανα.

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
περαστικα βρε κορίτσια σας καταλαβαινω απολυτα εγω εχω ακομα βηχα και ας εχει περασει 1 μηνας δεν λεει να φυγει με τιποτα οσες εχετε παιδακια να τα σταματήσετε από τον παιδικο εγω τον μικρο μου τον σταματησα τα χριστουγεννα και τωρα θα τον ξαναπαω όταν με το καλο γεννηθεί ο μπεμπης και κανει το πρωτο του εμβολιο γιατι απαγορευεται ν αρρωστησει μωρακι πριν εμβολιαστεί πανε κατευθείαν παιδων προσοχη πολύ .
Εμενα με εχει πεθανει η μεση και η λεκανη μου στον πονο αμαν πια βαρεθηκα μην κατσω παραπανω ωρα ορθια μετα ποναω πολυ

Princess

Princess
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσια!

Μαιρη καλες βολτουλες!
Σουζαν ακομη σε παιδευει ο βηχας! Εγω ειμαι σε φαση αναρρωσης ακομη ...εχω δρομο μπροστα!
Περαστικα με τους πονους! Προσπαθησε να ξεκουραζεσαι κ να ξαπλωνεις περισσοτερο!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Princess στις Δευ Φεβ 09, 2015 4:45 am, 1 φορά

Princess

Princess
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια καντε copy paste κ συμπληρωστε τα στοιχεια σας!!! Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 13 654316

Λιστουλα Με Γεννητουρια!!!

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

1. Μαριλου. Αγορι/κοριτσι. Ημερομηνια

ΜΑΡΤΙΟΣ

1. Princess. Κοριτσι. 9/03

Princess

Princess
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλε που χαθηκατε?

Princess

Princess
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια γεννησε καμια?

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας εγκυουλες...
Εμείς ακόμα παλευουμε με την ιωση και τις αντιβιωσεις.... Ειμαι μονίμος εξαντλημένη.
Η μπεμπουλα είναι καλα...2270 μεγαλώνει Smile

Princess

Princess
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Περαστικα μας Ρουλα μου, οικογενειακως!!!

mary 30

mary 30
Τι κανετε κοριτσια πως ειστε; Εγω αυριο εχω ραντευου με τη γιατρο αλλα δε ξερω αν θα προλαβω να παω. Εχω πονους στη μεση σημερα πολλους κ εντονους κ χαμηλα απο κατω δεν υποφερρονται και ενα πραγμα σα γλιτσα( σορρυ για τη περιγραφη) μου φαινεται πλησιαζει η ωρα.

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ετοιμαζεσαι σιγά σιγά Μαίρη... Έφτασε η ωρα απ οτι φαίνεται... Με το καλο Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 13 417472

Εγώ εδώ έχω ενα ανυπόφορο βήχα που δεν παλευεται καθόλου...ασταματητος είναι Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 13 534787
Ποναει η κοιλιά μου με τόσο ζόρι και χαμηλά μα και ψηλά σα να έχω φαει ξύλο...

Ο μικρός παει κάπως καλύτερα ευτυχώς αν κι έχει αρκαιτο βήχα ακομα.

Princess

Princess
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαιρη πως τα πας? πως νιωθεις? ετοιμασες βαλιτσες? αντε κ οπου να σαι μου φαινεται!

Ρουλα περαστικα ξανα!

Σημερα η μικρουλα στη κοιλια,... Κανει κατι κινησεις, ειτε ειναι που μεγαλωσε κ πραγματικα δυσκολευομουνα επειδη ειναι σε εγκαρσια θεση,...ενιωθα κατι, σε κοκκαλο, χερι, ποδι, ολοκληρο το κοκκαλο, κατω, πολυ κατω χαμηλα.... Ηταν πολυ δυσφορο κ επιπονο για μενα,.....

Στη συνεχεια..... Σημερα το μεσημερι, γλιστρησα κ επεσα κατω στο πατωμα!!!
Πηγα να κλεισω το πραθυρο, μπηκε μεσα λιγη βροχη κ δεν ειδα τα νερα στο πατωμα κ εκανα πατιναζ, ανοιξαν τα ποδια μου οπως της μπαλαρινας κ πιαστηκα απο δω κ απο κει...ευτυχως κτυπησα το γονατο μου μονο,....τιποτα την κοιλια,
Τηλεφωναω κλινικη μου λενε πρεπει να ρθεις!
Με βαλανε καρδιοτοκογραφο, ολα καλα!
Τωρα ποναω το γονατο μου λιγο αλλα κ απο κατω μυικα, λογω υπερβολικου...ανοιγματος...σε σημειο που δυσκολευομαι να περπατησω... Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 13 534787

Αντε 3.5 βδομαδες μου μεινανε....

Κ αυτος ο ατιμος ο βηχας ριζωσε στο στηθος μου! Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 13 534787

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ωχχχ Παναγία μου... Ευτυχώς όλα καλά!!!!
Παλι καλά που δε χτυπισες λεκάνη πλατη ή κοιλια.... Αγιο είχες!!!! Υπομονή τώρα με τον πονο και ξεκούραση!!!!

Μα οντως αυτός ο βήχας κι εμένα έχει ριζώσει...έλεος Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 13 534787 πως στο καλό θα περάσει;;;;
Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 13 534787 Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 13 534787 Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 13 534787

Princess

Princess
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερουδια Ρουλα μου!

Πραγματι, Αγιο ειχα!
Ευτυχως που δεν χτυπησα μεση, λεκανη, κοιλια...!!!!
Σημερα με ποναει περισσοτερο το γονατο, απο το χτυπημα κ λιγο απο κατω, μυικα, απο το πολυ τεντωμα! Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 13 534787 θα περασει, τι να κανω...δεν εχω αλλη επιλογη...οπως τη βαρκα περπαταω τωρα... Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 13 534787 μου εμειναν ακριβως 3.5 βδομαδες,...αντε με το καλο να γεννησουμε ολες μας!

Ο βηχας ειναι το ειδος της ιωσης...ετσι πιστευω,...ολος ο κοσμος εχει την ιδια ιωση κ αφου σου περασει η ιωση σου μενει για λιγο καιρο ο βηχας...ετσι καταλαβα...
Αρκετο ζεστο τσαι με μελι λοιπον,...vit.c..., ζεστο μπανιο... Δεν ξερω τι αλλο

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πωπω τι επαθες παλι καλα που δεν χτυπησες στην κοιλιτσα σου ειχα πεσει και εγω στην αυλη πριν 2 μηνες στα τέσσερα βρεθηκα γινανε τα χερια μου και τα γονατα μου μελανιες αλλα παλι καλα που δεν χτυπησα την κοιλια μου προλαβα και εβαλα τα χερια κατω λειτουργησε το ενστικτο .
Αχ κορίτσια υτος ο βήχας δεν περναει με τιποτα σας καταλαβαινω εχω βαρεθεί και εγω και πλησιάζω τωρα δεν κανει να βηχουμε μετα την καισαρικη για την τομη και εχω αχγωθει .
Αποψε τι θα κανετε ?εμεις θα ψησουμε στο τζακι μολις σχολασει ο αντρας μου από την δουλεια παντως εχουμε πολύ κρυο σταματησε να χιονιζει αλλα ο ουρανος είναι συννεφιασμένος πολύ αντε να ανοιξει ο καιρος δεν μου αρεσει ο χειμωνας καθολου ντύνομαι και ελαφρια και ολο αρρωσταινω που είναι το καλοκαιρακι να κυκλοφορούμε με ένα σορτσακι ουτε ιωσεις ουτε σχολεια τιποτα όλα ανεμελα

mary 30

mary 30
Εμεις γυρισαμε απο το γιατρο ολα καλα με το μικρο εχω πονους κ συσπασεις αν δε γενησω απο δευτερα θα παμε για τεχνητους πονους αλλα φυσιολογικο τοκετο τη μεθεπομενη βδομαδα γιατι το μωρο εναι ηδη 3200-3400 περιπου κ δεν σντεχεται αλλο γιαυτο ποναω σπο κατω κ μεση κ ολα κ πρεπει να συνυονισω κ τις ενεσεις μου.

Princess

Princess
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαιρη μου σε βλεπω να γεννας απο βδομαδας! Αποκλειεται να αντεξεις μεθεπομενη βδομαδα!
Αντε με το καλο!

Σουζαν τι θα γινει με αυτο τον ατιμο βηχα???

Δν καναμε τιποτα αποψε, σπιτι, γιατι απλα δεν μπορω να τρωω απολυτως τιποτα το βραδυ!!! Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 13 534787 Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 13 534787 Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 13 534787

Σημερα πονουσα αρκετα το ποδι κ μυικα απο κατω, ευτυχως μςτα το μεσημερι νιωθω καλυτερα!

Κοριτσια νιωθω πως κολλησε ο χονος, δεν περνα με τιποτα ο καιρος κ εχω ακομη 3.5 βδομαδες ακριβως!
Δεν με ενοχλει που ειμαι κλεισμενη σπιτι, αλλα που δεν μπορω να κανω τιποτα...!!!
Ουφφφ πως θα περασει ο καιρος???

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα εγκυουλες...

Πρινσες πως είσαι σημερα με το βήχα και τους πόνους απο το πέσιμο;;; ελπίζω καλυτερα.

Εμεις εδώ τα ιδια..ο βήχας συνεχίζει δυστυχώς... Ο μικρός ζωηρεψε κάπως...
Η βρογχίτιδα μου συνεχίζει να με ταλαιπωρεί.

Princess

Princess
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σου Ρουλα μου!
Ευτυχως οι πονοι απο το πεσιμο φυγανε οι εντονοι, οι περισσοτεροι!
Ο βηχας, συνεχιζει..
Προσπαθω κ πινω τσαγακια με μελι κ φρεσκο χυμο κ vit.c ,...θα δειξει...

Πινε κ συ τα ζεστα σου!

Περαστικα σε ολους μας!

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Kala re koritsia ti pathate k arwstisate etsi... Perastika sas!!! O vixas argei na figei distixos.
Egw exw programatismeni ti kaisariki tin pempti to prwi 9 i wra Smile o mikros 3400 peripou. Elpizw na andeksw mexri tote giati tis teleutaies meres kourazomai poli eukola k thelw na eimai olo ksaplomeni k den ginete me ta paidia... simera lew na ftiaksw ti valitsa oposdipote giati den me pernei allo na tin afisw... tin kiriaki erxete i mama mou. tin kiriaki exoume k to apokriatiko parti tou sxoleiou twn paidion. Auta ta nea mou. Ipomoni kai ksekourasi koritsia!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 22]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 22  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις