Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
428 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 428 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17 ... 22  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 22]

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ααα ξεχασααα... Αρρωστησα μάλλον... Βηχω απο το πρωί και πονανε τα πνευμονια μου...το στέρνο...όλα... Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 12 534787 Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 12 534787 Χθες φταρνιστικα και δε πρόλαβα να κρατήσω την κοιλιά μου και διπλωσα απο τον πόνο στην κοιλία δεξια χαμηλά εκεί που αρχίζει η τομή... Πω πω Πέθανα...
Ελπίζω να μη κάνω πυρετο τουλαχιστον.

Δε με έφταναν όλα τα άλλα Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 12 534787 Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 12 679259 Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 12 679259

Γαζες,οινόπνευμα και ορό δε δίνουν άραγε στο νοσοκομειο;;;

https://www.facebook.com/roulakriti1989?ref=tn_tnmn

mary 30

mary 30
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Εγω ολα αυτα τα χρησιμοποιω στη κορη μου απο τη πρωτη μερα κ μας τα ειπαν στο μαιευτηριο τωρα τι να σου πω εσυ ξερεις μονο προσεχε με το νυχοκοπτη τα νυχακια το πρωτο καιρο ειναι πολυ μαλακα τοσο που κ με το χερι να τα κανεις ξεφλουδιζουν τωρα για τις μυξουλες πρεπει καθε μερα να της καθαριζεις τη μυτη το βραδυ γιατι δε μπορει να φυσηξει υο νεογεννητο κ δε θα ανασαινει καλα ειναι επικυνδυνο δηλ. Το οινοπνευμα κ το βαμβακι κτλ θα τα χρειαστεις αφου βγεις εννοω στο σπιτι βρε.

mary 30

mary 30
Κ αμα θηλασεις θηλασετε γενικα κοριτσια τους πρωτους μηνες οχι πιπιλα γιατι δε θα πιανει στηθος κ να τους το πειτε στο μαιευτηριο οτι θα θηλασετε γιατι κ εγω που δηλωσα αποκλειστικο θηλασμο ταιζμενο μου το εφερναν οι γαιδουρες κ μου λεγανε οχι δεν εχει φαει κ εγω εβλεπα τα γαλατα γυρω απο το χειλος της

Princess

Princess
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ρουλα μου αν εχεις χρονο αυριο καθοδον για τον γιατρο, σταματαεις για μια βαλιτσα ...αυτα που ειπες τα παιρνεις κ απο φαρμακειο. Θα τα χρειαστεις μετα τη γεννα!
Καλη επιτυχια κ θα αναμενουμε νεακια αυριο!!!

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα μετα απο μια δύσκολη νύχτα με δέκατα που ανεβοκατεβαινουν... Τρομερό πονοκέφαλο...εμετούς...και πολυ πονο στα κόκαλα.

Πως θα την παλεψω σημερα στο νοσοκομειο δεν ξέρω καθόλου.

Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 12 534787 Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 12 534787

Ελπίζω τουλαχιστον να είναι καλά η μπεμπουλα...

Princess

Princess
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Περαστικουλιααα!!!
Ολος ο κοσμος κρυωμενος!
Αρχισε vit c!

Γρηγορη αναρρωση κ περιμενουμε νεα απο τον γιατρο!

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
perastika roula. pare depon. perasa kai'gw mia iwsoula me pireto 2 meres prin 2 eudomades k ola kala. kali epitixia sto giatro!!!

egw koritsia piga tin kiriaki k ekana kardiotokografima etsi routinas k ola kala. se 10 meres pali giatro k anipomonw!!!

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κορίτσια... Η μπεμπα καλα...2 κιλα έφτασε. Εγώ χαλια..αλλα θα περασει, που θα παει;;; Μου είπε να μην αφήνω τον πυρετό να πηγαινει πανω απο 37,5 γιατι θα κάνω συσπάσεις.... Δε με κράτησε μέσα αλλά είπε αν ποναω κι αυτη τη βδομάδα να πάω. Λες και θα γίνει το θαύμα και θα περασουν οι πόνοι... Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 12 679259 Την Τρίτη παλι ραντεβού. Αυτάαα....

mary 30

mary 30
Τι κανετε πως παει ; Περαστικα ρουλα. Εμεις ολα οκ κοψαμε κ τα χαπια ολα για τις δυσπασεις κ μαγνησια κ τωρα περιμενουμε ποτε θα ερθει ο μπεμπακος. Τη τριτη που ειχα παει μου ειχε πει μια δυο βδομαδες εχει περασει ηδη η μια αρα περιμενουμε τωρα αλλη μια κ βλεπουμε.ουτως η σλλως εχω ραντευου τωρα πεμπτη κ θα μας πει παντως ρχω πολλα υγρα κ συσπασεις αρκετες αρα μας βλεπω να κοντευουμε λογικα τωρα θα ειναι και 3 κιλα τουλαχιστον Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 12 654316

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ωραια Μαιρηηη... Με το καλοοο....λίγο έμεινε!!!

Κι εγω τελικα πριν το Μάρτη θα γεννησω όπως μου ξαναειπε ο γιατρός επειδή ποναω.. 36-37 εβδομάδων περιπου. Κοντευω... Πήρα και βαλίτσα σήμερα να φτιαξω τα πραγματα του μωρού γιατί μου είπε πως αν με κρατήσει θα κάτσω μέχρι να γεννησω.

Είδα και τη Μαριλου μας σήμερα... Δε γέννησε ακόμα...μάλλον Σάββατο απ οτι μου είπε.

Princess

Princess
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ρουλα μου να παιρνεις αντιπυρετικα, παυσιπονα! Γρηγορη αναρρωση! Μια χαρα τα κιλακια του μωρου!
Αντε κανε ολες σου τις εκκρεμοτητες γιατι τελικα θα γεννησεις συντομα!
Κ συ Μαιρη, με το καλο!

Καλη ελευθερια σε ολες κοπελες!

Οταν γεννησετε να μας γραψετε τα νεα σας!

Εγω γενναω αρχες Μαρτιου, κανονικα, καισαρικη δηλ!

Σημερα εχω αρρωστουλα το κοριτσακι μου, ιωσουλα κ το φροντιζω ολη μερα!
Ελπιζω να μην με κολλησει...αλλα τι να κανω...

mary 30

mary 30
roulakriti έγραψε:Ωραια Μαιρηηη... Με το καλοοο....λίγο έμεινε!!!

Κι εγω τελικα πριν το Μάρτη θα  γεννησω όπως μου ξαναειπε ο γιατρός επειδή ποναω.. 36-37 εβδομάδων περιπου. Κοντευω... Πήρα και βαλίτσα σήμερα να φτιαξω τα πραγματα του μωρού γιατί μου είπε πως αν με κρατήσει θα κάτσω μέχρι να γεννησω.

Είδα και τη Μαριλου μας σήμερα... Δε γέννησε ακόμα...μάλλον Σάββατο απ οτι
μου είπε.

Ε καλα εχεις ακομα 4 βδομαδες και μη σου πω κ παραπανω τι βιαζεσαι τοσο . Κ εγω συσπΣεις κ πονους εχω απο τη 33 βδομαδα αλλα οπως βλεπεις οι γιατροι κοιτανε να πας ως υο τελος γιατι οσο και να θες να γεννησεις κ να ερθει νωριτερα το νινακι στην αγκαλια σου μια μερα περισσοτερη μεσα στη κοιλια ισουτε με καλυτερη ανσπτυξη κ περισσοτερη υγεια!! Μη κοιτας εμενα που θα γεννησω 2 βδομαδες νωριτερα εγω εχω και θρομβοφιλια και κανω ενεσεις και μικρο τραχηλο.

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κι εσυ καταλαβες πως βιαζομαι να γεννησω ε;;; χαχαχα κι ο γιατρός το ίδιο...Ακριβως το αντίθετο όμως όλο αυτό το άγχος και την αγωνιά τα έχω επειδή δε θέλω να ξαναγεννησω προωρα...δε μπορω να βλέπω νεογεννητα με ορους στα χερακια και με οξυγόνο.... Γι αυτό θέλω αν υπαρχει κίνδυνος πρόωρης γέννας να μπω στο νοσοκομειο και να γεννησω κανονικά στην ωρα μου....37-38 εβδομάδων δλδ.

Εμένα με τυρραναει η τομή μου...και δεν έχω ευχαριστηθει την εγκυμοσύνη.

Πρινσες μου σ ευχαριστώ πολυ πολυ.... Περαστικά στην μικρή σου και μακάρι να μην κολλησεις... Βαλε μάσκα. Εγώ εύχομαι να μην κολλησω το παιδάκι μου γιατί δε θέλω να ταλαιπωριθει απο την άτιμη ιωση.

Princess

Princess
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αϋπνιες...
Το παιδι αρρωστο κ γω...αρχισα να βηχω κ να με ποναει ο λαιμος...!!! Ακριβως ενας μηνας μου εμεινε κ θα ειμαι αρρωστουλα!την προηγουμενη φορα που αρρωστησα μου πηρε ακριβως 1.5 μηνα μεχρι να μου περασει...! Αγχωθηκα τωρα... Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 12 534787

Ρουλα μου την ερχομενη Τριτη που θα πας γιατρο, (θα ειςαι 35 βδομαδων) κ αν σε κρατησει μεσα πχ 1 βδομαδα θα γινεις 36 βδομαδων που δεν θεωρειται προωρο!
Επισης αν σε κρατησει, θα εισαι ξαπλα ολη μερα, θα ξεκουραστεις κ συ κ η τομη σου, κ οσως αντεξεις κ 2 βδομαδες παρακατω, οποτε θα γινεις 37 βδομαδων!...
Ολα θα πανε καλα!

Κανε στα γρηγορα οτι εκκρεμοτητα εχεις, αγορες κτλ, να εχεις τα παντα ετοιμα μεχρι την Τριτη που θα πας γιατρο!
Ελπιζω τωρα κ με το κρυολογημα να σε βοηθαει λιγακι ο συζυγος σου! Εξηγησε του να καταλαβει...

Χθες επλυνα κ το ριλαξ, βγαινουν ολα τα κομματια κ τα εβαλα στο πλυντηριο!
Σημερα θα πλυνω το carrycot του καροτσιου! Κ αυτο μπαινει στο πλυντηριο!

Για αργοτερα μενει να πλυνω το παρκοκρεβατο κ να στησει ο συζυγος το κρεβατακι του μωρου, αλλα ειναι νωρις για αυτα, εχω μπροστα μου ακριβως 5 βδομαδες!

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα... Ωχ περαστικά και σ εσένα Γρηγορα.... Ξύπνησε κι ο μικρός με βηχα....δε την γλύτωσε. Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 12 534787 Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 12 534787

Εύχομαι να σου περάσει Γρηγορα... κρατάει 3-4 μέρες η ιωση...

Δεν ξέρω....μάκαρι να πάνε όλα καλά ...να φτάσω και 38 εβδομάδων...

Σήμερα θα πλυνω βαλίτσα κι όταν στεγνώσει θα την ετοιμασω...δεν έχω κάτι άλλο μετα...
Α και τον αποστηρωτη με τα μπιμπερο.

Δεν καταλαβαίνει και δε βοηθάει δυστυχώς... Χθες με το που γυρισαμε σπίτι πέρνει ενα φιλο του να πάνε για καφέ..κι εγώ με 38 πυρετό να τρεμω σαν το ψάρι και να μην μπορω να ξαπλωσω επειδή είχα το μικρο. Μαρτύριο ακόμα και σε δύσκολες φάσεις στον κοσμο του ειναι...δυστυχώς.

Princess

Princess
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ρουλα μου περαστικα σε ολους μας, οικογενειακως!
Προσπαθησε να εξηγησεις βρε στο συζυγο σου...υπομονη...!!!
Να παιρνεις τα αντιπυρετικα σου!

Οι περισσοτερες απο σας κοριτσια σε 1-2. Βδομαδεσθα γεννησετε!!!

mary 30

mary 30
Μα με το αγχος σου κ την βιασυνη σου ρουλα μου σιγουρα θα γεννησεις νωριτερα γιαυτο στο λεει κ ο γιαττρος χαλαρωσε λιγο εχεις ακομα 3-4 βδομαδες δηλ ενα μηνα καιρο ακομα αν σε βαλει για γεννα 37-38 εβδομαδων . Α! Κ κοριτσια Αμα βρειτε αυτον τον αντρα που βοηθαει να τον στειλετε κ απο δω λιγο γιατι μεχρι τωρα ολα μονη τα κανω κ μη σας πω πως εχω μια κοιλια μεχρι το λαιμο αλλα ουτε αντρας ευαισθητοποιειται ουτε πεθερα ουτε κανενας

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας και από εμενα χτες πηγαμε αθηνα και ειδαμε το μπεμπη μας είμαι 33 εβδομάδων και είναι 2 κιλα βεβαια εκει που ειχε γυρισει με το κεφαλακι κατω τωρα ξαναγυρισε εγκαρσια θεση δηλαδή πλαγια αλλα δεν μας ενοχλεί αφου για καισαρικη παω ειδε την τομη μου μια χαρα είναι απλα μου ειπε μεχρι 4 μαρτη που θα είμαι 37 εβδομάδων να προσεχω μετα να γεννησω οποτε θελω όχι όμως πριν την ημερομηνια αυτή μαγνησιο παιρνω και σιδηρο αλλα δυστυχως ο αιματοκρίτης από 45 επεσε στο 33 και δεν ανεβαινει με τιποτα
βηχα εχω ακομα δυστυχως ρουλα να μην ανησυχεις εγω πριν 2 εβδομάδες ειχα 3 μερες 39 και πυρετο δεν παθαινει κατι το μωρο μην σε αχγωνει ο γιατρος απλα εσυ παιδεύεσαι στην κατασταση σου δυστυχως
κατά τα αλλα περιμενω από την μια πως και πως να γεννησω να δω το μωρο και να ξαναγυρίσω στο χορο αλλα από την άλλη φοβάμαι ολη την διαδικασια παλι τον αντρα μου δυστυχως δεν τον αφηνει να μπει στην καισαρικη θα μπει στην πορτα του χειρουργείου να με χαιρετισει και μετα το χαος θα είμαι μονη ουφ ηθελα να ηταν διπλα μου να αισθανομαι ασφαλεια αλλα δεν αφηνουν ουτε από το μαιευτηριο ουτε ο γιατρος μου

Princess

Princess
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσια!
Την αρπαξα τελικα, κ γω κ ο συζυγος, μας κολλησε κ τους δυο η μικρη!
Με ποναει ο λαιμος, βηχας κ με πονανε τα κοκαλακια μου! Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 12 534787 Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 12 534787 Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 12 534787

Σουζαν ευχαριστα τα νεα σου, κ μενα ειναι σε εγκαρσια θεση αλλα ουτε μενα με νοιαζει ωιατι παλι καισαρικη θα εκανα!

36 βδομαδων κ ανω δεν θεωρειται προωρο το μωρο κ φυσικα ειναι το ιδανικο!

Ρουλα μου ελπιζω να εισαι καλυτερα!

Φιλακια στις κοιλιτσες! Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 12 328109

Ana

Ana
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalimera koritsia. perastika stis arostoules k sta arosta paidakia sas!!! emeis ola kala. tipota neo. doulia paidia k spiti Smile mpika ligo na sas xeretisw. filakia k kali anamoni I love you

mary 30

mary 30
Εγω εχω ολη νυχτα ξενυχτισμενη η μικρη δε κοιμαται δε τρωει τιποτα μονο να πσιζει θελει στο πατωμα κ εγω να τρεχω απο πισω κ να την κυνηγαω. Τα νευρα μου κροσια κ δεν εχω κ βοηθεια μοναχη μου εδω περα δε ξερω πλεον τι να της κανω αλλο της εδωσα κ εφαγε λιγα πακοτινια δεν ηθελε τιποτα αλλο κ ολη την ωρα αγκαλια με εχει πονεσει τοσο η κοιλια σημερα που αν δε γεννησω καλα θα ειναι

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κορίτσια... Περαστικά και υπομονή...

Εγώ ειμαι χαλια...νομιζω πως θα ξεκολλησουν τα κόκκαλα μου με τόσο βήχα...ποναω Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 12 534787 Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 12 534787
Ο μικρός σήμερα ειναι με δέκατα ευτυχώς.. Ελπίζω, να μην ξαναφτασει 39 γιατι δε μπορώ να τον βλέπω να υποφέρει κι αυτος Crying or Very sad

Princess

Princess
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εμεις ειμαστε αρρωστοι οικογενειακως, με αντιβιωση οικογενειακως!!! Μαζι κ γω!
Μας επιασε για τα καλα η ιωση! Πονος στα κοκκαλα, ριγος, ιδρωτας...
Η μικρη εχει κ ασθμα οποτε χειροτερεψε... Κ τελειωσε την αντιβιβπωση της κ ακομη κανει πυρετο... Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 12 534787 αυριο ξανα γιατρο...
Λεω να την σταματησω απο τον παιδικο μεχρι να γεννησω...μην με ξανακολλησει...
Σημερα κουραστηκα πολυ κ γω...στο να την φροντιζω!
Εχω ακομη 4 βδομαδες ακριβως μεχρι να γεννησω...
Περαστικα σε ολες που ειναι αρρωστες κ δυναμη κ υπομονη σε ολες μας!!!!

roulakriti

roulakriti
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ ναι.... Αυτά που ειπες είχα κι εγώ.... Όταν ανεβαζα πυρετό είχα πολυυυ ρίγος...μετα έτρεχε ο ιδρωτας σαν νερό και γινομουν οοολη μουσκεμα...και πολυ πολυ πόνο στα κόκκαλα....
Απόψε πήγα στο κεντρο υγειας γιατί νόμιζα πως θα πεθανω απο τον πόνο...και τελικά έχω βρογχίτιδα δυστυχώς.... Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 12 534787 μου έγραψε αντιβιωση αλλά είπε πριν την πάρω να το πω πρωτα στο γυναικολόγο μου μα δε σηκώνει το τηλ.. Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 12 534787
Σκέψου να γεννούσα κιόλας pale Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 12 679259 να μη σηκώνει τηλ.

Ο μικρός μου είναι πιο καλα...λιγα δέκατα έκανε μονο ευτυχώς...

Γρηγορα περαστικά σε όλους μας...και υπομονή.

Princess

Princess
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ρουλα μου κ γω ...κ μεις ακριβως τα ιδια! Ολο μουσκεμα μαζι με ριγος...
Παιρνω αντιβιωση ομως εχω κ γω βρογχιτιδα κ αρχισα κ λιγα εισπνεομενα...
Δεν αντεχω, ειμαι συνεχεια ζαλισμενη...
Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 12 534787 Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 12 534787 Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 12 534787 Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 12 534787 Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!! - Σελίδα 12 534787

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 22]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17 ... 22  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις