101 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Πεμ Νοε 25, 2010 12:07 pm
stefy
Πρωταγωνιστής!!
Ανησυχώ πιο πολύ γιατί και πριν μείνω έγκυος τα είχα τα κιλάκια μου... Μου δώσατε κουράγιο κορίτσια. Άντε να φύγουν κι αυτές οι 4 μέρες να τελειώσει κι αυτή η παλιοαντιβίωση να μπώ σε ένα προγραμματάκι. Η αλήθεια είναι οτι δεν είμαι και ψυχολογικά καλά. Ο άντρας μου έφυγε για 1 μήνα (ναυτικός). Πρώτη φορά μου λείπει τόσο.... Είναι και οι εμμετοι... έχω και πολύ δουλειά και κουράζομαι και όλα μου φταίνε γενικότερα. Ουφφφφφφ. Μεθαύριο γεννάει η κουμπάρα μου (άσχετο). Θα γεννήσει στο Μητερα κι αυτή σαν και μένα. Το μάθατε οτι ανακοίνωσε εχτές ο Βγαινόπουλος οτι στο Μητέρα και στο Λητω τα βλαστοκύτταρα πλέον θα είναι δωρεαν? Βέβαια μόνο το αίμα και η φύλαξη του είναι τελείως δωρεαν. Η φυλάξη του ομφάλιου κοστίζει γύρω στα 900 αλλα από τα 1900 που κοστιζαν μέχρι προχτες πάλι καλα!!! Εσείς κορίτσια θα το κλανετε αυτό με τα βλαστοκύτταρα? Εμείς μάλλον θα το κάνουμε. Βέβαια μέσα μου πιστευω οτι είναι λιγο εκμετάλλευση το όλο θέμα... Εκμεταλλεύοντε το γεγονός οτι θες οτι καλύτερο για το παιδί σου. Αλλα από όσο εχω ακούσει οι απόψεις συγκρούοντε στο αν τελικά λεχει κάποιο νόημα να μπεις σε αυτή τη διαδικασια. Αλλοι λένε οτι βοηθαει .. αλλοι πάλι οτι τα επομενα χρονια θα εξελιχθει τόσο πολύ αυτή η μέθοδος που δεν θα χρειαζοντε τα βλαστοκύτταρα του ομφάλιου αλλά θα μπορείς να παίρνεις βλαστοκύτταρα ανα πάσα στιγμη. Τέλος άλλοι λενε οτι αν χτυπα ξυλο εμφανιστει κάτι στο παιδί σου μεγαλώνοντας σημαίνει οτι το έχει στο DNA του από όταν γεννήθηκε οπότε και να πάρουν βλαστοκυτταρα από τον ομφαλιο του λώρο δεν κερδίζουμε κατι γιατι η αρρώστια ή οτι άλλο ειναι θα ξεναεμφανιστεί. Όπως καταλάβατε είμαι λίγο διχασμένη. Πίστευω οτι όλες αυτές οι εταιρείες ποντάρουν στο οτι είναι κάτι καινούριο στο οποίο δεν υπάρχει σωστή ενημέρωση, δεν έχουμε καμία εμπειρική γνωση επί του θέματος... κι όλοι λέμε ... "Κι αν χρειασθει?? Κι αν εντελει βοηθήσει? Πως μπορώ να το στερήσω από το παιδι μου??" Χωρις βέβαια να ξέρεις αν πραγματικά στερείς κάτι από το παιδί σου ή αν απλά στερεις 1000-2000 ευρώ από το πορτοφόλι σου σε δύσκολους κιόλας καιρούς... Όπως καταλάβατε άλλαξα λίγο θέμα για να μην σκέφτομαι τα κιλά μου... !!!