Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
737 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 737 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 24 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 39]

226ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Παρ Φεβ 11, 2011 5:33 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefy έγραψε:Εγω αν μετράω σωστά γιατί όλο μπερδεύομαι... είμαι στην 27η εβδομάδα τώρα..
Πάντως προφανώς ο γιατρός σου έχει το σύστημα του , να τα κάνει νωρίς. Με το καλό λοιπόν και καλά αποτελέσματα!! Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική πιστεύω. Γι αυτό ειναι καλό να υπάρχει και κάποια διαφορά ηλικίας ανάμεσα στα παιδάκια για να χαίρεσαι κάθε εγκυμοσύνη 100%! Οι άλλες μανούλες Μαίου 2011 που είναι αλήθεια??

κι εγω τοσο ειμαι 27 και 5 μερες!! μου το θυμιζει και το τικερακι μου γιατι δεν φτιαχνεις κι εσυ ενα!?? ναι σε αυτο συμφωνω τη κορη μου τη χαρηκα 100% και τωρα μαζι θα χαρουμε και τη μπεμπα!!

αληθεια κοριτσια μαιου που ειστε???

227ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Παρ Φεβ 11, 2011 11:54 am

victoria

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
mama katerina έγραψε:
stefy έγραψε:Εγω αν μετράω σωστά γιατί όλο μπερδεύομαι... είμαι στην 27η εβδομάδα τώρα..
Πάντως προφανώς ο γιατρός σου έχει το σύστημα του , να τα κάνει νωρίς. Με το καλό λοιπόν και καλά αποτελέσματα!! Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική πιστεύω. Γι αυτό ειναι καλό να υπάρχει και κάποια διαφορά ηλικίας ανάμεσα στα παιδάκια για να χαίρεσαι κάθε εγκυμοσύνη 100%! Οι άλλες μανούλες Μαίου 2011 που είναι αλήθεια??

κι εγω τοσο ειμαι 27 και 5 μερες!! μου το θυμιζει και το τικερακι μου γιατι δεν φτιαχνεις κι εσυ ενα!?? ναι σε αυτο συμφωνω τη κορη μου τη χαρηκα 100% και τωρα μαζι θα χαρουμε και τη μπεμπα!!

αληθεια κοριτσια μαιου που ειστε???

Καλησπέρα. Καλέ εδώ είμαστε αλλά τρέχω όλη μέρα. Το πρωί χαρά και εργασία το απόγευμα λίγη ξεκούραση και δουλίτσες. Εγώ έχω ΠΗΤ 30/5/2011 αλλά όπως έχω πεί παλιότερα με βλέπω να γεννάω νωρίτερα. Αύριο πάω Λητώ να κοιτάξω τι παίζει απο προιόντα. Είδωμεν. Όσο αφορά την κοπελιά που παραπονιέται για την μέση της, θέλω να της πώ κάτι: Θέλεις να κάνουμε παρέα? Very Happy Και εμένα η μέση μου χάλια. Άσε που είχα και απο πρίν πρόβλημα και τώρα έχει επιδεινωθεί. "Ωραία Φέτα" Mad που λέω και εγώ. Πολλά φιλιά!!!!!!! Very Happy Smile

228ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Παρ Φεβ 11, 2011 2:38 pm

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να ητανε μονο μεση καλα θα ητανε! με χουνε πιασει ολα! η μικρη μου παταει το νεφρο και εχει διογκωθει μολις τελειωσα αντιβιωση για μικροβιο e-coli και το καινουργιο ειναι εδω και 15 μερες περιπου η μυτη μου ειναι βουλωμενη!!!! τι παιδι ειναι αυτο χριστε μου???? χαχαχαχαχα τι να κανουμε υπομονη κουραστηκα να το λεω για να το κατανοησω καλυτερα!!!!

229ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Σαβ Φεβ 12, 2011 12:15 am

moka

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα μανούλες!!!Είμαι κι εγώ μανούλα του Μαίου!!Σήμερα θα πάω να πάρω τα πρωτα ρουχαλάκια- εσωρουχακια- προικουλα για το πρωτο μας παιδάκι ( κοριτσάκι) που το περιμένουμε μέχρι 25 Μαίου...Κορίτσια τι θα χρειαστώ περίπου εκείνη την εποχή?ιδέα δεν έχω...Ευχαριστω πολύ!Καλη συνέχεια σε όλες σας!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

230ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Σαβ Φεβ 12, 2011 1:43 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
moka έγραψε:Καλημέρα μανούλες!!!Είμαι κι εγώ μανούλα του Μαίου!!Σήμερα θα πάω να πάρω τα πρωτα ρουχαλάκια- εσωρουχακια- προικουλα για το πρωτο μας παιδάκι ( κοριτσάκι) που το περιμένουμε μέχρι 25 Μαίου...Κορίτσια τι θα χρειαστώ περίπου εκείνη την εποχή?ιδέα δεν έχω...Ευχαριστω πολύ!Καλη συνέχεια σε όλες σας!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

γεια σου moka με το καλο η μπουμπου σου!!!! καταρχας εκεινη την εποχη θα χρειαστεις πολλα φανελακια γιατι θα εχει ανοιξει ο καιρος και θα εχει ζεστη οποτε περισσοτερο με αυτα θα την εχεις..παρε βεβαια και κανενα φορμακι λεπτο να υπαρχει για το βραδακι μηπως εχει ψυχρα! επισης κουβερτουλες πικεδενιες για κεινη την εποχη και μετα σεντονακια!!!!

231ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Σαβ Φεβ 12, 2011 1:58 am

Kateka

Kateka
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Kalimera manoules!Ti kanete?Pos ta pate?Ego perimeno pos na bgo se adeia ton allo mina kai n'arxiso na etoimazo ta rouxakia tis mpoumpous.Tin kounia tin parigkeila alla tha mou rthei arxes Maiou.Doppler den mou eipe o giatros na kano akoma.Exo rantebou mazi tou 1 Martiou.Ego eimai stin 24 ebdomada.Stefy me tin adeia ti ekanes?

232ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Σαβ Φεβ 12, 2011 1:59 am

Kateka

Kateka
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Moka kalosorises me to kalo i priggipisa sou.Mama Katerima ti kaneis?

233ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Σαβ Φεβ 12, 2011 2:12 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου kateka καλα ειμαι κι εγω αρχες απριλιου περιμενω το λικνακι μου και το καροτσι! εχτες τελειωσα με το πλυσιμο και το σιδερωμα.. ειναι ετοιμα ρουχαλακια σεντονακια κουβερτουλες πετσετουλες ολα!!!! μοσχοβολησε το σπιτι προδερμ!!!!!!! εφτιαξα και το ντουλαπι που θα εχω τα μπιμπερο και τα υπολοιπα μπεμπε στη κουζινα!!! θα καατσω να δω τι αλλο μου μενει να κανω γιατι εχω αρχισει να κουραζομαι επικινδυνα!

234ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Σαβ Φεβ 12, 2011 2:37 am

Kateka

Kateka
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mama katerina έγραψε:γεια σου kateka καλα ειμαι κι εγω αρχες απριλιου περιμενω το λικνακι μου και το καροτσι! εχτες τελειωσα με το πλυσιμο και το σιδερωμα.. ειναι ετοιμα ρουχαλακια σεντονακια κουβερτουλες πετσετουλες ολα!!!! μοσχοβολησε το σπιτι προδερμ!!!!!!! εφτιαξα και το ντουλαπι που θα εχω τα μπιμπερο και τα υπολοιπα μπεμπε στη κουζινα!!! θα καατσω να δω τι αλλο μου μενει να κανω γιατι εχω αρχισει να κουραζομαι επικινδυνα!
Me to kalo koritsaki mou i priggkipisa.Ego perimeno tin adeia gia na ta kano.Anypomono na perasei o kairos na tin exo stin agkalia mou.Filakia stin megali sou!!!

235ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Σαβ Φεβ 12, 2011 3:10 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kateka έγραψε:Me to kalo koritsaki mou i priggkipisa.Ego perimeno tin adeia gia na ta kano.Anypomono na perasei o kairos na tin exo stin agkalia mou.Filakia stin megali sou!!!

ευχαριστω θα της δωσω τα φιλια σου!!! κι εσυ με το καλο να υποδεχτεις τη πριγκιπισσα σου αντε ναι να περασει ο καιρος !!!!!!

236ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Σαβ Φεβ 12, 2011 7:54 am

victoria

mama katerina έγραψε:να ητανε μονο μεση καλα θα ητανε! με χουνε πιασει ολα! η μικρη μου παταει το νεφρο και εχει διογκωθει μολις τελειωσα αντιβιωση για μικροβιο e-coli και το καινουργιο ειναι εδω και 15 μερες περιπου η μυτη μου ειναι βουλωμενη!!!! τι παιδι ειναι αυτο χριστε μου???? χαχαχαχαχα τι να κανουμε υπομονη κουραστηκα να το λεω για να το κατανοησω καλυτερα!!!!

Οτι καινα πείς έχεις απόλυτο δίκιο Rolling Eyes αλλά όπως λέει και ένα παλιό τραγούδι: κάνε υπομονή και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανόςςςς!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 10 328109 Αυτά και όλα καλά να σου πάνε απο εδώ και πέρα!!!! Laughing Φιλιά!!!!!! I love you

237ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τρι Φεβ 15, 2011 12:09 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα σε όλες τις μέλλουσες μανούλες!!! Λοιπόν, με την άδεια ακόμη δεν έχω κάνει τπτ αλλά έχω κλείσει 3-4 ραντεβού που ξεκινούν την άλλη εβδομάδα! Ελπίζω ένα από αυτά να μου κάτσει!!
Εχτες πήγα στο γιατρό και η μπουμπού μου είναι 1 κιλό!!Από οτι μας είπε ο γιατρός εχει μπουμπουκέψει λίγο παραπάνω από τα άλλα κοριτσάκια της ηλικίας της!! Σαν τη μαμά της άλλωστε!! Embarassed Embarassed Embarassed Η οποία παρεπιπτόντως έχει ξεφύγει σε κιλά και αρχίζει αυστηρή διατροφή από σήμερα. Βέβαια πολύ χαρηκα με την μπουμπουκα μου που εχει παρει βάρος γιατι δεν ξέρω αν σας το εχω πει αλλά έχω κατι αιματολίμνες στον πλακούντα που ίσως αργότερα εμποδίσουν την ανάπτυξη της. Ο γιατρός μας είπε οτι αργότερα θα πρέπει να πηγαίνω πιο συχνα να παρακολουθούμε οτι παιρνει βάρος κανονικά. Ελπίζω μέχρι το τέλος να μην έχουμε πρόβλημα... Επίσης ο γιατρός μου έγραψε εξετάσεις για την άλλη εβδομάδα. Γεν αιμ, γεν ουρων, καλλιέργεια ουρων IgM, και... καμπύλη σακχάρου!
Κατα τα άλλα εγώ σιγα σιγα θα παρω τα πρώτα βασικά πραγματακια της μπουμπους. Τα επιπλάκια της θα έρθουν την άλλη εβδομάδα. Το δωμάτιος της το βάψαμε. Την προίκα της την έχουμε πάρει ήδη. Τωρα θέλω σιγα σιγα να τις πάρω τα φορμακια της τα εσωρουχάκια της, θέλω να μαζέψω και τα πραγματάκια της βλιτσούλας του μαιευτηρίου κανενα σελτεδάκι... και γενικά τα πρώτα βασικά. βεβαια δεν θέλω να πάρω ποσότητες αφού ελπίζω να μας φέρουν κιόλας. Πλύσιμο και σιδερο λέω να το κάνω όταν βγω στην άδεια με το καλό για να έχω να ασχολούμε κιόλας. Επίσης έχω και την κουμπαρα μου που γεννησε το 2ο παιδάκι της πρόσφατα και θα μου δώσει : το λίκνο με την προίκα του, αποστειρωτή, dipper τζίνι και φυσικά εσωρουχάκια και φορμάκια. Με την μπουμπού της , που είναι και βαφτιστήρα μου, συμβαδίζουν αρκετά οι εποχές των γεννήσεων τους οπότε θα μας βολέψουν αρκετά.
Σας κούρασα? Είχα καιρό να τα πω και τα είπα όλα μαζεμένα!!! Φιλιά σε όλες !!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

238ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τρι Φεβ 15, 2011 2:51 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefy έγραψε:Καλημέρα σε όλες τις μέλλουσες μανούλες!!! Λοιπόν, με την άδεια ακόμη δεν έχω κάνει τπτ αλλά έχω κλείσει 3-4 ραντεβού που ξεκινούν την άλλη εβδομάδα! Ελπίζω ένα από αυτά να μου κάτσει!!
Εχτες πήγα στο γιατρό και η μπουμπού μου είναι 1 κιλό!!Από οτι μας είπε ο γιατρός εχει μπουμπουκέψει λίγο παραπάνω από τα άλλα κοριτσάκια της ηλικίας της!! Σαν τη μαμά της άλλωστε!! Embarassed Embarassed Embarassed Η οποία παρεπιπτόντως έχει ξεφύγει σε κιλά και αρχίζει αυστηρή διατροφή από σήμερα. Βέβαια πολύ χαρηκα με την μπουμπουκα μου που εχει παρει βάρος γιατι δεν ξέρω αν σας το εχω πει αλλά έχω κατι αιματολίμνες στον πλακούντα που ίσως αργότερα εμποδίσουν την ανάπτυξη της. Ο γιατρός μας είπε οτι αργότερα θα πρέπει να πηγαίνω πιο συχνα να παρακολουθούμε οτι παιρνει βάρος κανονικά. Ελπίζω μέχρι το τέλος να μην έχουμε πρόβλημα... Επίσης ο γιατρός μου έγραψε εξετάσεις για την άλλη εβδομάδα. Γεν αιμ, γεν ουρων, καλλιέργεια ουρων IgM, και... καμπύλη σακχάρου!
Κατα τα άλλα εγώ σιγα σιγα θα παρω τα πρώτα βασικά πραγματακια της μπουμπους. Τα επιπλάκια της θα έρθουν την άλλη εβδομάδα. Το δωμάτιος της το βάψαμε. Την προίκα της την έχουμε πάρει ήδη. Τωρα θέλω σιγα σιγα να τις πάρω τα φορμακια της τα εσωρουχάκια της, θέλω να μαζέψω και τα πραγματάκια της βλιτσούλας του μαιευτηρίου κανενα σελτεδάκι... και γενικά τα πρώτα βασικά. βεβαια δεν θέλω να πάρω ποσότητες αφού ελπίζω να μας φέρουν κιόλας. Πλύσιμο και σιδερο λέω να το κάνω όταν βγω στην άδεια με το καλό για να έχω να ασχολούμε κιόλας. Επίσης έχω και την κουμπαρα μου που γεννησε το 2ο παιδάκι της πρόσφατα και θα μου δώσει : το λίκνο με την προίκα του, αποστειρωτή, dipper τζίνι και φυσικά εσωρουχάκια και φορμάκια. Με την μπουμπού της , που είναι και βαφτιστήρα μου, συμβαδίζουν αρκετά οι εποχές των γεννήσεων τους οπότε θα μας βολέψουν αρκετά.
Σας κούρασα? Είχα καιρό να τα πω και τα είπα όλα μαζεμένα!!! Φιλιά σε όλες !!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

stefy 1 κιλο η μπουμπου σου??? τελεια μια χαρουλα ειναι!!!!!! αχ κι εγω σε 10 μερες θα μαθω!!! τωρα που θα παρεις αδεια θα τα κανεις ολα και θα περασει γρηγορα ο καιρος ! αντε δεν εμεινε πολυ!!!! κι εγω θελω να κανω τις ιδιες εξετασεις με εσενα εκτος την καμπυλη σακχαρου γιατι εχω μηχανακι και μετριεμαι καθε εβδομαδα πριν και μετα τα γευματα!!!! εγω επισης εχω και πονακια περιοδου ετσι ειχα και στη πρωτη μου κορη απο νωρις και γεννησα σχετικα ευκολα!! αντε να δουμε!!!!!

239ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τρι Φεβ 15, 2011 2:58 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εχω αγχωθεί με όλα αυτα τα πραγματακια πάντως που πρέπει να αγοράσω. Εν τω μεταξύ εχω και το εξής ερώτημα. Εγώ πρώτα ο Θεός έχω σκοπό να θηλάσω την μπουμπού μου. Αλλά δεν πρέπει πρωτού γεννηθέι να έχω αγοράσει κι όλα τα άλλα (μπιμπερο - αποστειρωτή κτλ) για την περίπτωση που τελικά δεν τα καταφέρω? Αν δεν μπορέσω να τη θηλάσω τι θα κάνω ? Θα την αφήσω νηστική? Από την άλλη έχω διαβάσει πως αν έχουμε όλα αυτά ετοιμα στα ντουλάπια μας μας αποθαρρύνει από τον θηλασμό μιας κι έχουμε έτοιμη την εύκολη λύση. Δεν ξερω εχω μπερδευτεί.... Εσείς τι λετε?
Μαμα Κατερίνα ως έμπειρη?

240ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τρι Φεβ 15, 2011 3:12 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι ετσι λενε πως αν θες να επιμεινεις δεν πρεπει να τα αγορασεις αυτα και αν δεις τα σκουρα τελευταια στιγμη να πεταχτει ο αντρας σου και να παρει για να φαει το παιδι!!! τι να σου πω τωρα εγω στην κορη μου τα ειχα παρει και μπιμπερο και γαλα και τη θηλαζα και κανονικα δεν ηθελα να μου συμβει κατι και να τρεχω τελευταια στιγμη ποσο μαλλον τωρα με τις απεργιες που γινονται!!!! και παλι το ιδιο θα κανω θα τα εχω ετοιμα ολα σε πριπτωση που χρειαστει αλλωστε εγω πιστευω πως ειναι στη θεληση και το πεισμα της μαμας και δεν παιζει ρολο να τα εχεις αυτα μεσα στο σπιτι αν θες να θηλασεις θα θηλασεις!!! και η νυφη μου τωρα γεννησε και δεν εχει πολυ γαλα εχει λιγο και το βγαζει με το θηλαστρο και οσο βγαζει το δινει στην ανηψια μου της δινει και συμπληρωμα ομως για να χορτασει τι αλλο να κανει αφου δεν εχει γαλα!!! τι να πω αυτη ειναι η δικη μου αποψη!!

241ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τρι Φεβ 15, 2011 3:27 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η αλήθεια ειναι οτι αυτό το "τελευταια στιγμη στείλε τον άντρα σου" με τρομοκρατεί!!!! 1ον αφου ο αντρας μου λόγο επαγγελματος μπορεί να μην είναι εκεί ... και 2ον γενικότερα ειμαι ανθρωπος του προγραμματισμου. Οπότε κι εγώ ετσι ... θα τα πάρω εξ αρχής απλα οχι σε ποσότητες.. θα πάρω 2-3 μπμπερό για αρχή. Και γαλα άραγε καλύτερα σε σκόνη? Αλήθεια πότε πρεέπει να έρθεις σε επικοινωνία με τον παιδίατρο για να σε συμβουλέψει για όλα αυτα? Αμέσως μετά τη γέννηση του παιδιου ή και πιο πριν? Τώρα όλα αυτά ειναι σκέψεις λίγο συγκεχιμενες που μου έχρονται...πόσο άσχετη είμαι ε?

242ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τρι Φεβ 15, 2011 3:46 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
νομιζω πως ειναι πολυ σωστες και υπευθυνες σκεψεις στεφυ μου κι εγω ετσι του προγραμματισμου ειμαι δεν μπορω τα της τελευταιας στιγμης και μονο που το σκεφτομαι αγχωνομαι!!! λοιπον πριν βγεις απο το μαιευτηριο λογικα ο παιδιατρος που θα παρακολουθει τη μπουμπου σου θα σου πει και τι γαλα να παρεις τον παιδιατρο σου τον φωναζεις 10 με 15 μερες αφου γεννηθει το μωρο στο σπιτι πια αναλογως και με τις τιμες του ικτερου... το σημαντικοτερο ειναι ομως πως δεν ξερεις ποιο γαλα δεχεται το μωρο σου..δηλαδη εμενα μπορει να πινει το μιλουπα στο μωρο σου ομως μπορει να κανει δυσκοιλιοτητα επισης εμενα ειχε παλινδρομηση και ηθελε πιο παχυρευστο γαλα! οποτε παιρνεις ενα μικρο κουτι απο αυτο που θα σου πει ο γιατρος και βλεποντας και κανοντας!!! ειναι λιγο ζορι στην αρχη αλλα θα βρεθει η ακρη ελπιζω να μη σε μπερδεψα!!!

243ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τρι Φεβ 15, 2011 3:57 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Οχι δεν με μπερδεψες. Καταλαβα πάνω κάτω. Άρα θα πρέπει να έρθω σε επαφή με τον παιδίατρο που σκοπευω να παρακολουθεί τη μπεμπούλα μου. Ευτυχώς έχω καταλήξει ποιος θα είναι αυτός αφου είναι αρκετά δοκιμασμένος. 5 μωράκια του στενού μου περιβάλλοντος τα πηγαίνουν σε αυτόν και είναι πολύ ευχαριστημένοι. Πω πω... ηθελα να ήξερα τι θα έκανα αν δεν υπηρχε το φορουμ. Εχω διαβάσει τόσα και τόσα και πάλι ασχετη είμαι... και θα είμαι βεβαια μεχρι να τα περάσω όλα αυτα αλλά τουλαχιστον να ξερω έστω τα βασικά. Ασε που αν μου τυχει κατι θα ανοιξω ενα "ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ" θεμα κι όλο και κάποια έμπειρη μανουλα θα βοηθήσει. Ελπίζω να τα καταφέρω... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Την καημενούλα την μπεμπούλα μου ... με την ασχετη μαμά που έμπλεξε.... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Θα προσπαθήσω να κάνω το καλυτερο γι αυτην και ελπίζω να είναι αρκετό. . .
Τωρα τελευταια δεν κοιμαμαι καλά τα βράδια .. είμαι πολύ ανήσυχη με το θέμα της γέννας, του θηλασμού... πως θα την πιάνω .. πως θα την πλένω.. αν αρρωστήσει.. αν θα εχει μυξούλες.... κι ενα σωρό άλλα... και την επομενη μέρα έρχομαι στη δουλειά κομμάτια! Οπως τώρα καλή ώρα. Είμαι και σιναχωμένη ειμαι και αυπνη... όλα μαζι.

244ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τρι Φεβ 15, 2011 4:28 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μην ανησυχεις κι εγω ετσι ημουνα στη κορη μου δεν κοιμομουνα και τα σκεφτομουνα ΟΛΑ σαν κι εσενα και μολις γεννηθηκε την φροντιζα λες και την ειχα παντα!!! η μαμα μου επαθε πλακα ειναι πολυ διαφορετικα να εισαι κοντα σε αλλα μωρακια απο το δικο ΣΟΥ εκει θα σου βγουνε ολα αυτοματα χωρις να το καταλαβεις!!! οσο για τη γεννα μολις φτασεις στις 37 εβδομαδες και μετα θα παρακαλας να γεννησεις επειδη θα εχεις βαρυνει τοσο πολυ και δεν θα σε νοιαζει τιποτα αλλο!!! κι εγω τωρα που σκεφτομαι τη γεννα αυτο σκεφτομαι και καθησυχαζομαι!!! ολα καλα θα πανε θα αλλαξει η ζωη σου τοσο πολυ και οταν γεννησεις θα περασει σε αλλο επιπεδο η ζωη σου! αυτη η ευτυχια δεν περιγραφεται!!!!!!

245ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τρι Φεβ 15, 2011 5:10 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άσχετο...Πρεπει να στο έχω ξαναπεί ... αλλά θα στο πω αλλη μία... Η κόρη σου είναι ΚΟΥΚΛΑ !!! Να σου ζήσει!!! Καθε φορά που βλεπω τις ματάρες της το σκέφτομαι... ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ μη την ματιάξω!!

Που λες προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά κι εγώ όσο μπορώ. Αλλά τα βραδια κατι με πιανει και τα σκεφτομαι ολα μαζι...

Πάντως παρά τον πανικό μου μου αρέσει κιόλας πολύ να τα σκεφτομαι...κακα τα ψέματα...

246ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τρι Φεβ 15, 2011 5:15 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευχαριστω παρα πολυ στεφυ μου να σαι καλα!!!!

οσο για τα βραδια ναι ειναι τα συναισθηματα αναμικτα!! και που να αρχισουν και τα ονειρα!!!!! ολες οι εγκυες βλεπουν τρελα ονειρα!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

247ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τρι Φεβ 15, 2011 5:19 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πρώτα ξεκίνησαν αυτά και μετά ακολούθησαν οι αυπνιες... Το τι έχω δει δεν περιγραφεται ... αλλά για κάποιο λόγο μέχρι τωρα ήμουν αρκετά ψυχραιμη με αυτά. Ίσως επειδή το είχα διαβάσει και το περίμενα. Έχω δει οτι θες... θρίλερ, κωμωδία, δραμα... πορνό Embarassed Embarassed Embarassed !!! Μεγάλη ποικιλία σε όνειρα!!

248ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τρι Φεβ 15, 2011 7:56 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stefy έγραψε:Πρώτα ξεκίνησαν αυτά και μετά ακολούθησαν οι αυπνιες... Το τι έχω δει δεν περιγραφεται ... αλλά για κάποιο λόγο μέχρι τωρα ήμουν αρκετά ψυχραιμη με αυτά. Ίσως επειδή το είχα διαβάσει και το περίμενα. Έχω δει οτι θες... θρίλερ, κωμωδία, δραμα... πορνό Embarassed Embarassed Embarassed !!! Μεγάλη ποικιλία σε όνειρα!!

χαχαχαχα αστα να πανε κι εγω τα ιδια!!!!!!!

249ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τρι Φεβ 15, 2011 12:09 pm

victoria

stefy έγραψε:Πρώτα ξεκίνησαν αυτά και μετά ακολούθησαν οι αυπνιες... Το τι έχω δει δεν περιγραφεται ... αλλά για κάποιο λόγο μέχρι τωρα ήμουν αρκετά ψυχραιμη με αυτά. Ίσως επειδή το είχα διαβάσει και το περίμενα. Έχω δει οτι θες... θρίλερ, κωμωδία, δραμα... πορνό Embarassed Embarassed Embarassed !!! Μεγάλη ποικιλία σε όνειρα!!

Αχ και εγώ το ίδιο. Άσε δε που εγώ που δεν ροχάλιζα ποτέ τώρα ροχαλίζω σαν μοσχάρα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 10 4872 με αποτέλεσμα να ξυπνάω απο το ροχαλητό μου Laughing, καλά δεν νομίζω να έχει τύχει σε άλλον άνθρωπο αυτό. Επίσης τελευταία στα όνειρα μου βλέπω την ελεονώρα μελέτη. Μήπως χρειάζομαι γιατρό? jocolor

250ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Πεμ Φεβ 17, 2011 11:07 pm

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κι εγώ αναπνέω βαρια Crying or Very sad Επίσης βλέπω διάφορους δασήμους!!! Τελευταιο ειδα τον Σακη Ρουβα και δεν ειμαι και Ρουβιτσα!!! Πολύ ωραιος ήταν από κοντα που τον ειδα ...(στον υπνο μου) !!! Οπως καταλαβαινεις η κατασταση εχει ξεφύγει....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 24 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις