601 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Παρ Ιουν 03, 2011 4:15 am
mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
stefy έγραψε:Να σας ζήσουν τα μωρακια σας κορίτσια!!!
Κι εμεις μαμα Κατερινουλά μπηκαμε σε πρόγραμμα!!!! Αν δεν ειχαμε και την κοιλίτσα μας θα ήταν όλα τελεια. Εγω την κάνω μπάνιο γύρω στις 22:00 μετα τρώμε και μετα πέφτουμε για υπνο γύρω στις 23.00. Λόγω της κοιλίτσας μας ομως πρεπει να την νανουριζω για κάμποση ωρα και κοιμάται γύρω στις 23:30 στην καλύτερη αλλα το πιο συνηθισμένο είναι γυρω στις 00:00-00:30 και κοιμάται εως τις 06:00. Αν δεν ειχαμε και τους παλιο κολικούς θα ήατν τέλεια. Βασικα στις 06:00 ξυπνάει αλλα δεν γκρινιαζει για φαγητό.. Δηλαδη θα μπορουσε να μεινει νηστικη και παραπάνω πιστευω. Με το θηλασμο όλα πανε καλα. Εχουμε βρει τους ρυθμούς μας!!
πολυ ωραια στεφυ και μενα ετσι κοιμαται σημερα ξυπνησε στις 6 και μιση μια χαρα ειναι τα μπεμπακια μας και το γαλατακι μας βοηθαει στα πονακια εμενα εχουν αραιωθει κατα πολυ! εσυ θηλαζεις αποκλειστικα??? ποσες φορες σου κανει κακα? εμενα δεν κανει συχνα φτανει και ανα 2 μερες!! εχω κ ενα θεμα με το βαρος αν παιρνει αυτο που πρεπει γιατι δεν ξερω ποσα ml τρωει καθε μερα πρεπει να βγαλω μια μερα με το θηλαστρο να δω! σε 8 μερες θα ερθει και ο γιατρος μας και θα μας δει αυτο που παρατηρησα ειναι οτι η μικρη ψηλωσε.. παντως με το γαλα μου βλεπω πως χορταινει αφου τρωει ανα 3 ωρες με σπανιες φορες που τρωει στις 2 με 2μιση ωρες! επισης εμενα εχει και παλινδρομηση και μου βγαζει αρκετες φορες γουλιες!!! τι να πω θα μας πει ο γιατρος!