626 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Σαβ Ιουν 11, 2011 11:42 pm
Kateka
Πανταχού παρούσα!
Kαλημέρα Μαράκι.Καλως ορίσατε στο σπίτι σας.Ολα καλά απο εδώ και πέρα.Λοιπόν την μπέμπα μου της έχω κοντομάνικο φορμάκι σχεδόν όλη την ήμερα και το απογευμα βαζουμε φορμακι βαμβακερο μακρυμανικο γιατι την κάνω και μπάνιο και φοβάμαι μην την αρρωστήσω.Όλο το βράδυ κοιμαται στο πορτ μπεμπε με ενα σεντονακι στα ποδαράκια της.Φιλάκια στις ζουζούνες σου.maria 28 έγραψε: Γεια σας κ απο μενα κοριτσια....!!!Stefy μου με το καλο αυριο να παρετε την ευχουλα σας κ να περασετε καλα στην πρωτη σας βολτουλα....!!!
Εμεις επιτελους βγηκαμε εχθες το πρωι κ γυρισαμε σπιτι μας ολοι μαζι..!!! Μου ειχε πει απο προχθες η παιδιατρος οτι θα εφτιαχνα το εξιτηριο χθες αλλα δεν ηταν σιγουρη ποτε θα βγουμε κ μολις πηγα χθες το πρωι για το θηλασμο μου ειπε τα ευχαριστα οτι θα βγουμε...!!! μεχρι στιγμης δεν ειχαμε καποιο ιδιαιτερο προβληματακι εκτος απ'το οτι λογω του οτι εχει συνηθησει τοσες μερες στη μοναδα να τρωει με το μπουκαλι,δεν πιανει το στηθος μου...ουτε για πιπιλισμα που λεει ο λογος...απο χθες που ηρθαμε μονο 2 φορες εχει κατσει απο κανενα 15λεπτο το πολυ....κ οχι τιποτα αλλο αλλα μεχρι σημερα την βολεψαμε με τα 2 μπουκαλια που ειχα μαζεψει τις προηγουμενες μερες τωρα τελειωσαν κ πρεπει να βγαζω αναμεσα στα γευματα κ να της το δινω...βρε κοριτσια ομως δεν βγαζω πολυ γυρω στα 25-30 cc κ απ'τα 2 μαζι....φοβαμαι οτι δεν προκειται να κρατησει για πολυ το μαμαδογαλατακι μας...τι να κανω..ειλικρινα επειδη στην πρωτη μου κορη θηλασα 2 μηνες τωρα ηθελα να κρατησει περισσοτερο αλλα δεν βλεπω να τα καταφερνω...πειτε μου καμια γνωμη..!!!οσο για την ζεστη η αληθεια ειναι οτι την εχω μονο με ενα ραντακι φανελακι κ το βραδυ την σκεπασα μ'ενα σεντονακι διπλωμενο στα 2...χθες την ειχα μ'ενα κοντομανικο που ειναι σαν υπνοσακος απο κατω με κορδονι αλλα ειχε πολυ γκρινια κ νομιζω ζεσταινοταν κ ετσι της εβαλα μονο ενα ραντακι κ την σκεπασα...!!!εσυ kateka μου ειναι ισα στις μερες πως την ντυνεις...;