Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
517 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 517 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 32 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 39]

626ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Σαβ Ιουν 11, 2011 11:42 pm

Kateka

Kateka
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
maria 28 έγραψε: Γεια σας κ απο μενα κοριτσια....!!!Stefy μου με το καλο αυριο να παρετε την ευχουλα σας κ να περασετε καλα στην πρωτη σας βολτουλα....!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 26 429657
Εμεις επιτελους βγηκαμε εχθες το πρωι κ γυρισαμε σπιτι μας ολοι μαζι..!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 26 536304 Μου ειχε πει απο προχθες η παιδιατρος οτι θα εφτιαχνα το εξιτηριο χθες αλλα δεν ηταν σιγουρη ποτε θα βγουμε κ μολις πηγα χθες το πρωι για το θηλασμο μου ειπε τα ευχαριστα οτι θα βγουμε...!!! μεχρι στιγμης δεν ειχαμε καποιο ιδιαιτερο προβληματακι εκτος απ'το οτι λογω του οτι εχει συνηθησει τοσες μερες στη μοναδα να τρωει με το μπουκαλι,δεν πιανει το στηθος μου...ουτε για πιπιλισμα που λεει ο λογος...απο χθες που ηρθαμε μονο 2 φορες εχει κατσει απο κανενα 15λεπτο το πολυ....κ οχι τιποτα αλλο αλλα μεχρι σημερα την βολεψαμε με τα 2 μπουκαλια που ειχα μαζεψει τις προηγουμενες μερες τωρα τελειωσαν κ πρεπει να βγαζω αναμεσα στα γευματα κ να της το δινω...βρε κοριτσια ομως δεν βγαζω πολυ γυρω στα 25-30 cc κ απ'τα 2 μαζι....φοβαμαι οτι δεν προκειται να κρατησει για πολυ το μαμαδογαλατακι μας...τι να κανω..ειλικρινα επειδη στην πρωτη μου κορη θηλασα 2 μηνες τωρα ηθελα να κρατησει περισσοτερο αλλα δεν βλεπω να τα καταφερνω...πειτε μου καμια γνωμη..!!!οσο για την ζεστη η αληθεια ειναι οτι την εχω μονο με ενα ραντακι φανελακι κ το βραδυ την σκεπασα μ'ενα σεντονακι διπλωμενο στα 2...χθες την ειχα μ'ενα κοντομανικο που ειναι σαν υπνοσακος απο κατω με κορδονι αλλα ειχε πολυ γκρινια κ νομιζω ζεσταινοταν κ ετσι της εβαλα μονο ενα ραντακι κ την σκεπασα...!!!εσυ kateka μου ειναι ισα στις μερες πως την ντυνεις...;
Kαλημέρα Μαράκι.Καλως ορίσατε στο σπίτι σας.Ολα καλά απο εδώ και πέρα.Λοιπόν την μπέμπα μου της έχω κοντομάνικο φορμάκι σχεδόν όλη την ήμερα και το απογευμα βαζουμε φορμακι βαμβακερο μακρυμανικο γιατι την κάνω και μπάνιο και φοβάμαι μην την αρρωστήσω.Όλο το βράδυ κοιμαται στο πορτ μπεμπε με ενα σεντονακι στα ποδαράκια της.Φιλάκια στις ζουζούνες σου.

627ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Κυρ Ιουν 12, 2011 2:51 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαράκι από εδώ και πέρα όλα καλά να πηγαίνουν σε σένα και στην οικογένεια σου!!!! Εγω τη δικιά μου μέχρι εχτες που ειχε καλό καιρό την είχα με το εσωρουχακι και το βραδι για τπνο της εριχνα κι ενα σεντονάκι ή αλλιώς της φορουσα και φορμακι με εξω όμως τα ποδαρακια και το σεντονακι στον υπνο της το εβαζα μόνο στα ποδαρακια. Σήμερα όμως θα ντυθούμε καλύτερα το βραδυ γιατι επιασε βροχη!!! Σήμερα το πρωι πήγαμε και πήραμε και την ευχούλα αν και στις 38 ημερες .... δεν πειραζει γιατι ήθελε κι ο αντρας μου να έρθει μαζι και της Τριτη θα δούλευει. Πήγαμε και για καφεδακι... ο καιρός εκεινη την ώρα ήταν ακόμη καλός και περασαμε τέλεια!!! Ημασταν εγώ ο μπαμπας η μπέμπα ο κουμπαροσ η κουμπαρα η βαφτιστήρα μας 2 1/2 ετων και ο μπεμπης αδερφος της 6 μηνών!!! Ενα τσουρμο παιδακια!!! Ηταν τελεια!!! Μακαρι να φτιαξουν λίγο τα οικονομικα και να μ αξιώσει ο Θεος και μ ενα δεύτερο παιδακι!!! Με το φαι συγχρονιστηκαμε τελεια και δεν γκρινιαξε καθόλου! Η φασαρια την κοίμησε κιολας και δεν ειχαμε κανενα πρόβλημα!!! Αντε και στα δικα σας κορίτσια!!! Να βγούμε κι ολες μαζί μια μέρα με τα μπεμπάκια όλαααααα μαζι!!!!!

628ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Κυρ Ιουν 12, 2011 6:23 am

vblue

vblue
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κορίτσια!!!! Πώς τα πάτε??? Να ζήσουν τα μωράκια όλων μας! Βρήκα λίγο χρόνο να σας γράψω, τώρα που αρχίζουμε και μπαίνουμε σε μια σειρά...
Λοιπόν εγώ τα νέα απ την γέννα μου σας τα είπα. Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι δεν τα καταφέραμε με τον αποκλειστικό θηλασμό... Embarassed Και βασικά πλέον δεν την θηλάζω καθόλου, αύριο θα τηλεφωνήσω στην μαία μου να μου δώσει και χάπι να το κόψουμε τελείως το γάλα, διότι δεν παλεύεται με το θήλαστρο... Χτυπάω μιασάωρα για να βγάλω 15ml... Άσε που δεν γλυτώναμε και την αποστείρωση... Την πρώτη εβδομάδα που ήρθαμε σπίτι έχασε και βάρος η μικρή, ενώ απ το μαιευτήριο βγήκαμε όσα κιλά γεννήθηκε, οπότε ο παιδίατρος μου είπε να της δίνω συμπλήρωμα οπωσδήποτε. Τι να κάνουμε? Frisolac και Άγιος ο Θεός!!! Wink
Για όσες θηλάζουν πάντως έχω να σας πω μια συμβουλή για την διατροφή, που μου είπε η μαία μου (η οποία είναι τρελή και παλαβή με τον θηλασμό και με βοήθησε απίστευτα πολύ). Για τον πρώτο μήνα βασικά μου το είπε, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει και για πιο μετά. Λοιπόν πρέπει οι μανούλες να προσέχουν τα εξής:
ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΤΟ 1ο ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΓΑΛΟΥΧΙΑΣ

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΡΟΥΛΙ-ΓΑΛΛΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ-ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ -ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟ
ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡΙΑ -ΦΛΟΙΟ- ΠΧ ΨΩΜΙ ΣΙΚΑΛΗΣ-ΠΟΛΥΣΠΟΡΟ-ΟΛΙΚΗΣ -ΣΙΣΑΜΙ-ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ- ΦΡΟΥΤΑ ΜΕ ΦΛΟΙΟ-ΞΥΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ
ΟΛΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΥΚΟ-ΣΤΑΦΥΛΙ-ΦΡΑΟΥΛΑ-ΚΕΡΑΣΙ-ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ
ΟΛΑ ΤΑ ΟΣΠΡΙΑ
ΣΟΔΑ -ΑΓΓΙΝΑΡΕΣ
ΠΟΛΛΑ ΟΞΙΝΑ-ΛΕΜΟΝΙ
ΟΣΤΡΑΚΟΕΙΔΗ
ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ
και
ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ

ΚΡΕΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ
ΡΥΖΙ -ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ
ΠΑΤΑΤΕΣ-ΚΑΡΟΤΑ-ΝΤΟΜΑΤΑ
ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ full/100 ΛΙΠΑΡΑ
ΨΑΡΙ
ΑΥΓΟ
ΣΟΚΟΛΑΤΑ {ΜΑΥΡΗ)
ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΥΡΙ

Εγώ το ακουλουθώ μέχρι να κόψω το γάλα... Είναι λίγο πακέτο, σκεφτείτε ότι μου είχαν λείψει τα χορταρικά!!! Mad
Η μικρή μου πάντως είναι φαγανούλα, φτάνει και τα 1000ml στο 24ωρο κάποιες μέρες και πλέον έφτασε τα 4100, από 3300 που γεννήθηκε!... Έχουμε και κολλικούς που την βασανίζουν, αλλά γενικά είναι μαμ, κακά και νάνι!!!Laughing
Αυτά από μένα! Φιλιά σε όλες!!!! Laughing

629ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Κυρ Ιουν 12, 2011 11:18 am

maria 28

maria 28
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Ευχαριστω κοριτσια...stefy μου ωραια η ιδεα σου,μακαρι καποια στιγμη να τα καταφερουμε να συναντηθουμε....!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 26 587529
Κ εγω αποψε επειδη δεν εχω ολοσωμο φορμακι...(για το μεγεθος της εννοω,μιας κ κανα 2 που εχω χωραει αλλη μια μπεμπα μεσα γιατι ειναι για 56 εκ. κ εμεις ειμαστε γυρω στα 45... Smile )..κ ετσι λεω να της βαλω ενα ζακετακι μακρυμανυκο πανω απ'το φανελακι κ να την σκεπασω με μια βαμβακερη κουβερτουλα διπλωμενη στα 2...βλεπετε εχω την κουνια της διπλα στο παραθυρο κ ο μπαμπας μας φοβαται μη μας κρυωσει.... Very Happy....!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 26 417472

630ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Δευ Ιουν 13, 2011 7:14 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσια βλεπω εισαστε μια χαρα με τα μπεμπακια σας! εγω ειχα θεματακι με την μικρη μου εχει παλλινδρομηση και το γαλα μου το εβγαζε συνεχεια με αποτελεσμα να ειναι μονιμως πεινασμενη νευρικια και να μην κοιμαται στην αρχη δεν ηταν τοσο χαλια τα πραγματα αλλα οσο περναγε ο καιρος χειροτερεψε η κατασταση οταν δοκιμασα να της δωσω συμπληρωμα στην αρχη παλι ητανε ηρεμη αλλα μετα εκανε εμετους και απο τους πολλους μου εκανε ΚΑΙ στοματιτιδα ... ημουνα να σκασω δεν ηξερα τι να κανω ηθελα τοσο πολυ να θηλασω αλλα τελικα της εδωσα γαλα αντιαναγωγικο και σταματησε το πουλακι μου ηρεμησε κοιμαται ολη νυχτα και χορταινει μια χαρα μου εδωσε ο γιατρος και μια αλοιφουλα για τη στοματιτιδα και ειναι πολυ καλυτερα ειμαι στη διαδικασια τωρα που πινω τα χαπια να κοπει το γαλα μου δεν γινοτανε!!! τη κυριακη πηραμε και ευχουλα και ολα καλα! εγω το βραδυ επειδη ειμαστε χαμηλα και εχουμε δροσια την εχω με φανελακι με μανικακι και τη σκεπαζω με μια πικε κουβερτουλα! εχει ηρεμησει το πουλακι μου κι εγω μαζι της! φιλακια στα μπεμπακια σας!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 26 379767 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 26 379767 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 26 379767

631ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τρι Ιουν 14, 2011 1:38 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια στο facebook σας εχω?? αυτο ειναι το προφιλ μου οσες θελουν ας μου κανουν αιτημα φιλιας! φιλακια!

https://www.facebook.com/katerina.nikolaou2

632ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τρι Ιουν 14, 2011 1:56 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:καλημερα κοριτσια στο facebook σας εχω?? αυτο ειναι το προφιλ μου οσες θελουν ας μου κανουν αιτημα φιλιας! φιλακια!

Σε εκανα αίτημα και σου εγραψα και μηνυματακι για να ξέρεις οτι είμαι εγώ! Φιλιά

633ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τρι Ιουν 14, 2011 4:17 am

Kateka

Kateka
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stefy έγραψε:
mama katerina έγραψε:καλημερα κοριτσια στο facebook σας εχω?? αυτο ειναι το προφιλ μου οσες θελουν ας μου κανουν αιτημα φιλιας! φιλακια!

Σε εκανα αίτημα και σου εγραψα και μηνυματακι για να ξέρεις οτι είμαι εγώ! Φιλιά
Stefy eisai kai si sto face?poio einai to profil sou na sou steilo aitima?

634ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τρι Ιουν 14, 2011 4:43 am

mitsi75

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κοριτσάκια μου τι κάνετε? Εμείς μέχρι προχθές καλά τα πηγαίναμε ώσπου άρχισε να βγάζει το γάλα... φυσικά ξαναπεινάει, ξανατρώει και ξανά πάλι τα ίδια... Η παιδίατρος μου είπε να του δίνω μικρότερα γεύματα ανά 3ωρο αλλά αφού όταν πεινάει κλαίει βρε κορίτσια και δεν κοιμάται εννοείται πως θα το καταφέρω αυτό??? Σήμερα είναι καλύτερα ευτυχώς και κοιμάται περισσότερο από τος προηγούμενες μέρες, τη νύχτα κοιμάται ευτυχώς... αν συνεχιστεί αυτό θα την ξαναπάρω μήπως αλλάξουμε γάλα... αλλά δε θα τον πείραζε από την αρχή??? Sad Είμαι σε απόγνωση έτσι όπως τον βλέπω και δε μπορώ να τον βοηθήσω... είναι και οι ορμόνες ακόμη στο φουλ, ξεσπάω σε κλάματα... ωραία περνάμε... από θέμα θηλασμού τζίφος, όπως είπε και η Vblue, μια μέρα βγάζω 80 ml σύνολο και την άλλη 50... τι να δώσεις από αυτό, οπότε θα πάρω και εγώ το γιατρό να μου πει τι να κάνω για να το κόψω... φιλάκια σε όλες και όλα τα μπεμπάκια!! ΑΑΑ έχω και εγώ facebook, όποιο κοριτσάκι θέλει να γίνουμε φιλεναδίτσες ας μου στείλει μηνυματάκι!

635ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τρι Ιουν 14, 2011 8:33 am

maria 28

maria 28
Γεια σας κ απο μενα κοριτσια...mama katerina κ mitsi 75 ευχομαι να πανε ολα καλα με τα μωρακια σας κ να μην ξαναταλαιπωρηθουν... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 26 35468 ...!!!σας καταλαβαινω για το θηλασμο γιατι κ εμενα η μικρη μου δεν επιανε καθολου το στηθος μου κ με το θηλαστρο δεν βγαζω κ πολλυ..κ απο την κυριακη τα ξημερωματα της ξεκινασα το συμπληρωμα με βαρια καρδια.. Sad ..!!!πριν ομως της δωσω το μπουκαλι παντα τη βαζω πρωτα στο στηθος κ ευτυχως απο προχθες ποτε πιανει ποτε οχι...το ιδιο μου συνεστησε κ η παιδιατρος που ηρθε χθες κ την ειδε..μου ειπε αφου καθομαι με την αδεια αξιζει να το παλεψω κ οσο παρει..!!!
Παντως απ'οτι βλεπω ειμαστε ολες δικτυωμενες για τα καλα...κ εγω εχω σελιδα στο facebook κ οσες θελετε θα με βρειτε με το ονομα marimar gianni κ εχω μια φωτο μ'ενα μωρακι..κ ειμαι κ στις ελληνιδες μαμαδες...!!!ωραια θα'ταν να τα λεμε κ απο κει...!!!
δωστε φιλακια πολλα στα ζουζουνια σας
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 26 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 26 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 26 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 26 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 26 417472 ......!!!

636ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τρι Ιουν 14, 2011 8:57 am

xrysamama

xrysamama
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γεια σας κορίτσια!! ειμαι νέο μέλος!! έγινα μανούλα στις 19 Μαίου!! είναι ένα πανέμορφο κοριτσάκι!! (τι θα έλεγα? οτι ειναι άσχημο??Very Happy ) χρειάζομαι την βοήθεια σας!! εχει βγάλει στο κεφαλάκι της μέσα απο τα μαλλάκια κ στο προσωπάκι της κάτι μικρά μικρά σπυράκια (στο κεφαλάκι περισσότερα)με λίγο πύο.. να ανησυχήσω? μήπως είναι απο την ζέστη?? πάντως την έχω ελαφριά ντυμένη.. απο το σαμπουάν? μηπως φταίει αυτό? χρησιμοποιώ το fissan το οποιο μου το πρότεινε ο παιδίατρος..

637ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τρι Ιουν 14, 2011 9:25 am

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
[quote="xrysamama"]Γεια σας κορίτσια!! ειμαι νέο μέλος!! έγινα μανούλα στις 19 Μαίου!! είναι ένα πανέμορφο κοριτσάκι!! (τι θα έλεγα? οτι ειναι άσχημο??Very Happy ) χρειάζομαι την βοήθεια σας!! εχει βγάλει στο κεφαλάκι της μέσα απο τα μαλλάκια κ στο προσωπάκι της κάτι μικρά μικρά σπυράκια (στο κεφαλάκι περισσότερα)με λίγο πύο.. να ανησυχήσω? μήπως είναι απο την ζέστη?? πάντως την έχω ελαφριά ντυμένη.. απο το σαμπουάν? μηπως φταίει αυτό? χρησιμοποιώ το fissan το οποιο μου το πρότεινε ο παιδίατρος..[/quo

ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΙΣΨΣ ΙΔΡΩΣΕ..ΕΓΩ ΒΑΣΙΚΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΣΟ ΓΛΥΚΙΑ ΦΩΤΟ ΕΧΕΙΣ..ΠΕΡΙΜΕΝΩ Κ ΓΩ ΣΕ 1,5 ΜΗΝΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ Κ ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΣΟΥ ΣΚΑΦΤΟΜΑΙ ΕΜΕΝΑ Κ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ..ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 26 567772 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 26 567772 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 26 567772

638ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τρι Ιουν 14, 2011 9:34 am

Kateka

Kateka
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γειά σου Χρυσαμαμα. Καλωσόρισες κοριτσομανούλα στην παρέα μας.Να σου ζήσει η μικρή σου πριγγιπισσα η οποια είναι και κούκλα.Δεν νομίζω να ειναι κάτι σοβαρό αλλα μίλα με τον παιδίατρο μήπως την πειραξε το σαμπουάν ή η ζεστη.Φιλακια !!!!!

639ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τρι Ιουν 14, 2011 9:41 am

xrysamama

xrysamama
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
[quote="ΜΙΝΑ+μπεμπα"]
xrysamama έγραψε:Γεια σας κορίτσια!! ειμαι νέο μέλος!! έγινα μανούλα στις 19 Μαίου!! είναι ένα πανέμορφο κοριτσάκι!! (τι θα έλεγα? οτι ειναι άσχημο??Very Happy ) χρειάζομαι την βοήθεια σας!! εχει βγάλει στο κεφαλάκι της μέσα απο τα μαλλάκια κ στο προσωπάκι της κάτι μικρά μικρά σπυράκια (στο κεφαλάκι περισσότερα)με λίγο πύο.. να ανησυχήσω? μήπως είναι απο την ζέστη?? πάντως την έχω ελαφριά ντυμένη.. απο το σαμπουάν? μηπως φταίει αυτό? χρησιμοποιώ το fissan το οποιο μου το πρότεινε ο παιδίατρος..[/quo

ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΙΣΨΣ ΙΔΡΩΣΕ..ΕΓΩ ΒΑΣΙΚΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΣΟ ΓΛΥΚΙΑ ΦΩΤΟ ΕΧΕΙΣ..ΠΕΡΙΜΕΝΩ Κ ΓΩ ΣΕ 1,5 ΜΗΝΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ Κ ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΣΟΥ ΣΚΑΦΤΟΜΑΙ ΕΜΕΝΑ Κ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ..ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 26 567772 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 26 567772 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 26 567772

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!

640ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τρι Ιουν 14, 2011 9:57 am

xrysamama

xrysamama
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Kateka έγραψε: Γειά σου Χρυσαμαμα. Καλωσόρισες κοριτσομανούλα στην παρέα μας.Να σου ζήσει η μικρή σου πριγγιπισσα η οποια είναι και κούκλα.Δεν νομίζω να ειναι κάτι σοβαρό αλλα μίλα με τον παιδίατρο μήπως την πειραξε το σαμπουάν ή η ζεστη.Φιλακια !!!!!

ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!

641ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τρι Ιουν 14, 2011 10:32 am

mpempakos

mpempakos
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
xrysamama έγραψε:Γεια σας κορίτσια!! ειμαι νέο μέλος!! έγινα μανούλα στις 19 Μαίου!! είναι ένα πανέμορφο κοριτσάκι!! (τι θα έλεγα? οτι ειναι άσχημο??Very Happy ) χρειάζομαι την βοήθεια σας!! εχει βγάλει στο κεφαλάκι της μέσα απο τα μαλλάκια κ στο προσωπάκι της κάτι μικρά μικρά σπυράκια (στο κεφαλάκι περισσότερα)με λίγο πύο.. να ανησυχήσω? μήπως είναι απο την ζέστη?? πάντως την έχω ελαφριά ντυμένη.. απο το σαμπουάν? μηπως φταίει αυτό? χρησιμοποιώ το fissan το οποιο μου το πρότεινε ο παιδίατρος..

Εμένα ο δικός μιυ γεννήθηκε με τέτοια σημαδάκια. οι 3 παιδίατροι του νοσοκομείου και η παιδίατρος που θα τον παρακολουθεί μου είπαν πως λέγεται τοξικό ερήθημα και δεν είναι τίποτα φοβερό. Θα φύγει μόνο του.

http://tokoutaki.blogspot.gr/

642ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τρι Ιουν 14, 2011 10:47 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrysamama έγραψε:Γεια σας κορίτσια!! ειμαι νέο μέλος!! έγινα μανούλα στις 19 Μαίου!! είναι ένα πανέμορφο κοριτσάκι!! (τι θα έλεγα? οτι ειναι άσχημο??Very Happy ) χρειάζομαι την βοήθεια σας!! εχει βγάλει στο κεφαλάκι της μέσα απο τα μαλλάκια κ στο προσωπάκι της κάτι μικρά μικρά σπυράκια (στο κεφαλάκι περισσότερα)με λίγο πύο.. να ανησυχήσω? μήπως είναι απο την ζέστη?? πάντως την έχω ελαφριά ντυμένη.. απο το σαμπουάν? μηπως φταίει αυτό? χρησιμοποιώ το fissan το οποιο μου το πρότεινε ο παιδίατρος..

γεια σου χρυσαμαμα να σου ζησει το μπεμπακι ειστε κουκλες και οι 2! αυτα τα σπυρακια που λες τα εχει βγαλει και μενα αλλα μονο στο προσωπο δεν ανησυχω γιατι τα ειχε βγαλει και η πρωτη μου κορη αν ομως χειροτερεψουν θα ρωτησω το γιατρο! δεν νομιζω να ειναι κατι ανησυχητικο ομως!!! φιλακια σε ολες

643ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τρι Ιουν 14, 2011 12:27 pm

maria 28

maria 28
καλως ορισες στην παρεα μας xrysamama...!!!να σου ζησει η μπεμπουλα σου ,οντως ειναι πολυ ωραια η φωτο σας,κ οσο σας βλεπω ολες να εχετε φωτο με τα ζουζουνια σας αποφασισα κ εγω να βαλω αυριο φωτο με τη μπεμπα μου... Very Happy ...!!!
οσο για τα σπυρακια ,οπως ειπαν κ τα κοριτσια δεν νομιζω να ειναι κατι ανησυχητικο ,εγω απ'οτι ξερω μερικα μωρα βγαζουν σπυρακια με σμηγμα τους πρωτους μηνες απο τη γεννηση τα οποια υποχωρουν σιγα σιγα με τον καιρο..μηπως ειναι τετοια κ τα δικα σας...;;;ρωτα τον παιδιατρο σου κ θα σου πει... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 26 587529
στην πρωτη μου κορη κ εγω fissan χρησιμοποιουσα στην πρωτη μου κορη ,τωρα σ'αυτη πηρα προδερμ...αλλα ειναι καθαρα θεμα παιδιου...!!!αχ σημερα καναμε κανονικο μπανακι μιας κ χθες που ηρθε η παιδιατρος μα εβγαλε το καυκαλο απο τον αφαλο κ τωρα που την εχω αγκαλια δεν χορταινω να τη μυριζω.... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 26 379767 ...!!!

644ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τρι Ιουν 14, 2011 1:37 pm

xrysamama

xrysamama
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
maria 28 έγραψε: καλως ορισες στην παρεα μας xrysamama...!!!να σου ζησει η μπεμπουλα σου ,οντως ειναι πολυ ωραια η φωτο σας,κ οσο σας βλεπω ολες να εχετε φωτο με τα ζουζουνια σας αποφασισα κ εγω να βαλω αυριο φωτο με τη μπεμπα μου... Very Happy ...!!!
οσο για τα σπυρακια ,οπως ειπαν κ τα κοριτσια δεν νομιζω να ειναι κατι ανησυχητικο ,εγω απ'οτι ξερω μερικα μωρα βγαζουν σπυρακια με σμηγμα τους πρωτους μηνες απο τη γεννηση τα οποια υποχωρουν σιγα σιγα με τον καιρο..μηπως ειναι τετοια κ τα δικα σας...;;;ρωτα τον παιδιατρο σου κ θα σου πει... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 26 587529
στην πρωτη μου κορη κ εγω fissan χρησιμοποιουσα στην πρωτη μου κορη ,τωρα σ'αυτη πηρα προδερμ...αλλα ειναι καθαρα θεμα παιδιου...!!!αχ σημερα καναμε κανονικο μπανακι μιας κ χθες που ηρθε η παιδιατρος μα εβγαλε το καυκαλο απο τον αφαλο κ τωρα που την εχω αγκαλια δεν χορταινω να τη μυριζω.... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 26 379767 ...!!!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ!! Κ ΕΣΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ!!
ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΣΜΗΓΜΑ..ΑΠΟΨΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΤΟ JOHNSON'S BABY Κ ΛΙΓΟ ΥΠΟΧΩΡΗΣΑΝ.. ΔΕΝ ΞΕΡΩ.. ΘΑ ΤΟ ΔΩ Κ ΑΥΡΙΟ Κ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ..

645ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τρι Ιουν 14, 2011 10:02 pm

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλώς ήρθες!!! Δεν ειναι τίποτα το ανησυχητικό!!! Οι δικές μας ορμόνες περνανε και στα μωρακια μας και γι αυτο εμφανίζουν σαν μικρή ακμή. Θα περασουν γρήγορα. Βεβαια καλού κακού πάντα να ρωτας και την παιδιατρό.

646ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Δευ Ιουν 20, 2011 10:28 pm

Kateka

Kateka
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα μανούλες!Τί κάνετε?Πως τα πάτε με τα μπεμπάκια σας?Εμείς σε γενικές γραμμές καλά.Τρώμε και κοιμόμαστε αλλα ειναι και μερικές μέρες που δεν μας χωράει ο τόπος.Κλαίμε και όταν μας παρεί ο ύπνος και μπούμε στο κουνάκι ξυπναμε.Αυτό γίνεται κατα το μεσημεράκι.Ισως ζεσταινεται.Τι να πω?Και εχώ και τους τριγύρω που μου εχουν σπάσει τα νευρα μήπως δεν την φτανει το γάλα.Επειδή στην μεγαλη μου εκανα βλακεία και νήστευα μεγάλη εβδομάδα και έγινε το γάλα μου νερό και η μικρή δεν χόρταινε,τώρα ολοι εχουν άποψη.Δεν μου φτάνει το άνχος μου αν παίρνει κιλά εχώ και αυτούς.Αντε θέλουμε 15 μέρες να σαραντήσουμε,να πάμε και στη παιδίατρο να δούμε πως τα πάμε.Φιλάκια σε όλες και στα μπουμπούκια σας.!!!!!!!!!!!!!!!!

647ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Δευ Ιουν 20, 2011 11:56 pm

mpempakos

mpempakos
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εμείς πήγαμε σήμερα στη γιατρό...έχουμε πάρει 1200 και είμαστε πολύ καλά Very Happy Οπότε όλα καλά με το θηλασμό. Αγχωνόμουν χωρίς λόγο

http://tokoutaki.blogspot.gr/

648ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τρι Ιουν 21, 2011 1:54 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσακια με τα μπεμπακια!!! κι εμεις καλα ειμαστε θελω ναμου πει μια μανουλα που δινει ξενο ποσο ταιζει το νινι της γιατι εμενα ειναι πειναλο τρωει 150ml ανα 3 με 3μιση ωρες περιπου μηπως μου γινει χοντρουλα???
κατα τα αλλα καλα ολη μερα κοιμαται και ειναι ησυχη το βραδακι λιγο γκρινιαζει και αργει να κοιμηθει αλλα μολις κοιμηθει ξυπναει μετα απο 6 ωρες!!! ραντεβου με το γιατρο μας εχουμε 11 ιουλιου που θα κανουμε και το πρωτο μας εμβολιο!!!! παλευουμε και με τα σπυρακια τα οποια δεν εχουνε φυγει ακομα μου ειπε ο γιατρος να της βαλω bepanthol για μια εβδομαδα και βλεπουμε!!!!! φιλακια στα μπεμπακια σας!!!!!!!

649ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τρι Ιουν 21, 2011 2:52 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κατεκούλα μου μην ακούς κανέναν. Εσυ ξέρεις καλύτερα από όλους και φυσικά εσυ θέλεις το καλύτεραο από όλους τους άλλους για το μωρό σου!!! Μαμα Κατερινούλα οπώς ξέρεις εγω θηλάζω και δίνω συνήθως 1 φορά το βραδυ 150 ml και καμια φορά και το πρωί. Πάντως το κουτακι από το γάλα της γραφει οτι για το 2ο μήνα το παιδι τρωει 150 ml 5 φορες ημερισιως. Πάντως αν τρωει περισσοτερο μην σε ανησυχει... αν τρωει λίγο να σε ανησυχει.. ΆΛλωστε τι σκοπεύεις να κάνεις? Θα της κάνεις διαιτα? Μην ανησυχεις καθόλου. Εκεινη θα σε καθοδηγήσει σύμφωνα με την όρεξη της. Εμείς σε γενικες γραμμές καλά. Εξακολουθουμε να εχουμε θέμα με τα κακακια μας. Ειχε 3 μερες να κανει και τελικα έκανε εχτες...4η μερα 2 φορες και .... εχεσε τον κόσμο όλο!!! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Αλλά μέχρι να τα κάνει.... είχαμε πολύ γκρίνια πρωι βραδι!!! Μας βγήκε η πίστη!!! Σφίγγεται πολύ και δεν μπορει... και εκνευρίζεται και γίνεται χαμός μετα...!!

650ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 26 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τρι Ιουν 21, 2011 3:05 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι kateka μην ακους κανεναν μονο εσυ ξερεις τι θελουν τα παιδια σου! στεφυ τι ξενο της δινεις? μηπως της κανει δυσκοιλιοτητα???

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 32 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις