Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
755 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 755 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 39]

651ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τρι Ιουν 21, 2011 3:10 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Frizolac τηε δίνω από την 1η μέρα που γεννηθηκε. Αυτό έδιναν και στο Μητέρα και το ενεκρινε και η παιδίατρος. Τώρα 1-2 μέρες μου είπε και της βάζω και λίγο χαμομηλάκι μέσα και έδειξε να εχει αποτέλεσμα... εκτός αν ήταν τυχαίο. Να δούμε!!

652ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τρι Ιουν 21, 2011 3:17 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειναι λιγο δυσκολα αυτα τα γαλατα μεχρι να βρεις ποιο ταιριαζει η δυσκοιλιοτητα θα κανουν η διαρροια ....

653ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τρι Ιουν 21, 2011 3:21 am

mitsi75

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γειά σας κοριτσάκια και μπεμπάκια!! Τι κάνετε? Εμείς είμαστε καλά παιδάκια, με εξαίρεση όταν ξυπνάμε και θέλουμε να φάμε! Δεν έχει καθόλου υπομονή κορίτσια, ξεσηκώνει όλο τον κόσμο! Δε με νοιάζει βέβαια για τις φωνές, μωράκι είναι αλλά μέχρι να βάλω το μπιμπερό στο στόμα του... μαυρίζει το πρόσωπό του από το κλάμα!! Έχω δοκιμάσει να τον σηκώσω από τη στιγμή που αρχίζει και τεντώνεται πριν ανοίξει καλά καλά τα μάτια του αλλά με το που συνειδητοποιεί οτι τον σήκωσα, πάλι τα ίδια... Κατερινάκι μου κι εγώ ξένο του δίνω, και τρώει κατά μέσο όρο 100 ml σε κάθε γεύμα, πότε 120 και πότε 90... η παιδίατρος μου είπε να μην ανησυχώ αφού παίρνει βάρος, το μωρό μας υποδεικνύει πόσο πρέπει να φάει και οτι δεν υπάρχει στάνταρ δόση! Κατεκούλα μου ότι σου είπαν τα κορίτσια, άλλωστε έχεις κι άλλο παιδάκι και ξέρεις! Αν δεν έχεις ζυγαριά, πες σε κάποιον γνωστό σου φαρμακοποιό να σου δανείσει για λίγο καιρό μια. Στέφυ μου έχουμε κι εμείς θέμα με δυσκοιλιότητα.. 1 φορά στις 2 μέρες και από χθες του ξεκίνησα κιντερτέ και τον βοήθησε. Και πάλι η παιδίατρος με καθησύχασε λέγοντάς μου οτι μέχρι τον 2ο - 3ο μήνα, τα μωράκια ζορίζονται στα κακάκια τους και γι' αυτό μου είπε να ξεκινήσουμε τα βότανα. Είδωμεν... Φιλάκια σε όλες!!

654ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τρι Ιουν 21, 2011 3:41 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mitsi75 έγραψε:Γειά σας κοριτσάκια και μπεμπάκια!! Τι κάνετε? Εμείς είμαστε καλά παιδάκια, με εξαίρεση όταν ξυπνάμε και θέλουμε να φάμε! Δεν έχει καθόλου υπομονή κορίτσια, ξεσηκώνει όλο τον κόσμο! Δε με νοιάζει βέβαια για τις φωνές, μωράκι είναι αλλά μέχρι να βάλω το μπιμπερό στο στόμα του... μαυρίζει το πρόσωπό του από το κλάμα!!

κι εμενα τα ιδια ακριβως λες και εχει να φαει χρονια δεν εχει καθολου υπομονη και μετα το ρουφαει το γαλα με λαιμαργια!!! μια χαρα ml
πινει το μωρο σου αν σκεφτεις πως ειναι σχεδον 3 εβδομαδων! εμενα ειναι εναμιση μηνων και πινει 150 ml οποτε μαλλον και μενα καλα πινει!!!!! Wink

655ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τρι Ιουν 21, 2011 3:50 am

mary karkgiok

mary karkgiok
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Γεια σας κοριτσια,να σας ζησουν τα μωρακια σας.Κανονικα εγω θα γεννουσα στις 4 Ιουνιου αλλα ο μπεμπης αποφασισε οτι θελει να γεννηθει νωριτερα και σπασαν τα νερα στις 23 Μαιου τα νερα και γεννησα φυσιολογικα τα ξημερωματα της Τεταρτης 25 Μαιου!!!Κουραστηκαμε αρκετα,ασε που εβγαινε με το κεφαλι αναποδα και τελικα τον τραβηξε με αναρροφητηρα!!!Αλλα το ματι γαριδα απο οταν γεννηθηκε και με κοιτουσε οσο με εραβαν στα ματια!!!Κατα τ αλλα ολα καλα,τρωμε,εχουμε παρει βαρος και γκρινιαζουμε μονο οταν θελουμε να φαμε και μας πιανουν και κολικοι τωρα τελευταια αλλα ολα λυνονται με λιγο χαμομηλι!!!!Και το σημαντικοτερο και πιο κουραστικο ειναι οτι θελει μονιμως αγκαλια και δεν θελει να μενει μονος του με τιποτα γι αυτο και ο πατερας του τον λεει αγκαλιτσα!!!

656ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τρι Ιουν 21, 2011 4:17 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mary karkgiok έγραψε:Γεια σας κοριτσια,να σας ζησουν τα μωρακια σας.Κανονικα εγω θα γεννουσα στις 4 Ιουνιου αλλα ο μπεμπης αποφασισε οτι θελει να γεννηθει νωριτερα και σπασαν τα νερα στις 23 Μαιου τα νερα και γεννησα φυσιολογικα τα ξημερωματα της Τεταρτης 25 Μαιου!!!Κουραστηκαμε αρκετα,ασε που εβγαινε με το κεφαλι αναποδα και τελικα τον τραβηξε με αναρροφητηρα!!!Αλλα το ματι γαριδα απο οταν γεννηθηκε και με κοιτουσε οσο με εραβαν στα ματια!!!Κατα τ αλλα ολα καλα,τρωμε,εχουμε παρει βαρος και γκρινιαζουμε μονο οταν θελουμε να φαμε και μας πιανουν και κολικοι τωρα τελευταια αλλα ολα λυνονται με λιγο χαμομηλι!!!!Και το σημαντικοτερο και πιο κουραστικο ειναι οτι θελει μονιμως αγκαλια και δεν θελει να μενει μονος του με τιποτα γι αυτο και ο πατερας του τον λεει αγκαλιτσα!!!

mairy να σου ζησει ο μπεμπακος-αγκαλιτσας!!!!!!

657ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τρι Ιουν 21, 2011 4:47 am

maria 28

maria 28
γεια σας κ απο μενα κοριτσακια....χαιρομαι που ειστε καλα....!!!stefy μου εγω πιστευω δεν ειναι καθολου τυχαιο οτι εκανε κακακια της μετα το χαμομηλι..το χαμομηλι βοηθαει στη δυσκοιλιοτητα κ στους κολικους,μαλακωνει το εντερακι...παντως οντως το γαλα παιζει ρολο,εγω εχω ακουσει π.χ για το αλμιρον οτι προκαλει δυσκοιλιοτητα,αλλα ειναι αναλογως το γαλα κ το παιδι...
κ εμεις εχουμε θεματακι με το φαι.. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 27 446177 ..εγω της δινω το απταμιλ 1 οπως μου ειχανε γραψει οι παιδιατροι απ'τη μοναδα κ ρωτησα κ την παιδιατρο μου κ μου ειπε οτι ειναι πολυ καλο για την περιπτωση μας (επειδη γεννηθηκε ελειποβαρες η μικρη)κ οτι μαζι με το θηλασμο ειναι το ιδανικο....οταν φυγαμε ομως α΄π'το νοσοκομειο την προπερασμενη παρασκευη της εδιναν γυρω στα 40-50 ml απ'το δικο μου κ ετσι κ εγω οταν της φτιαχνω το ξενο της φτιαχνω 60 κ συνηθως μετα η πριν τρωει κ απ'το δικο μου...μου φαινεται ομως οτι δεν χορταινει βρε κοριτσια...το απο γευμα λεω να παρω την παιδιατρο αν ειναι να της το αυξησω γιατι φοβαμαι μην την πειραξει..βλεπετε κ οταν ηταν στη μοναδα 3 ημερων ειχε φτασει να τρωει 30 κ μετα εκανε την ιστορια με το αιματακι στα κακα κ της το δινανε παλι λιγο λιγο μην της δημιουργησει προβλημα..γι'αυτο φοβαμαι να της το αυξησω μονη μου....χθες το βραδυ εφαγε στις 12.30 κ την εβαλα κ στο στηθος κ μεχρι τις 2.30 μας ειχε στο ποδι εκλαιγε,την εβαζα στο στηθος πιπιλιζε λιγο κ μετα ξαφνικα το εβγαζε κ αρχιζε παλι να το κλαμα..κ οταν λεμε κλαμα ,λες κ τη σφαζουνε...μεχρι που στις 2.30 της εφτιαξα το γαλα της κ κοιμηθηκε....κ μ'άρεσει που ειχε πει η παιδιατρος να μην την ταιζω πριν απ'τις 2 με 2,5 ωρες,απλα πριν α΄π'το ξενο να την βαζω πρωτα στο στηθος....αν την ακουγε ομως εστω κ μια φορα πως κανει ειμαι σιγουρη θα αλλαζε γνωμη.. Laughing .να σας ρωτησω ομως κ κατι αλλο απ'τη στιγμη που τη θηλαζω εστω κ αν δεν ειναι στανταρ οι ωρες πιστευω δεν χρειαζεται να βγαζω κ με το θηλαστρο γαλα.. scratch

658ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τρι Ιουν 21, 2011 5:10 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maria 28 έγραψε:
κ εμεις εχουμε θεματακι με το φαι.. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 27 446177 ..εγω της δινω το απταμιλ 1 οπως μου ειχανε γραψει οι παιδιατροι απ'τη μοναδα κ ρωτησα κ την παιδιατρο μου κ μου ειπε οτι ειναι πολυ καλο για την περιπτωση μας (επειδη γεννηθηκε ελειποβαρες η μικρη)κ οτι μαζι με το θηλασμο ειναι το ιδανικο....οταν φυγαμε ομως α΄π'το νοσοκομειο την προπερασμενη παρασκευη της εδιναν γυρω στα 40-50 ml απ'το δικο μου κ ετσι κ εγω οταν της φτιαχνω το ξενο της φτιαχνω 60 κ συνηθως μετα η πριν τρωει κ απ'το δικο μου...μου φαινεται ομως οτι δεν χορταινει βρε κοριτσια...το απο γευμα λεω να παρω την παιδιατρο αν ειναι να της το αυξησω γιατι φοβαμαι μην την πειραξει..βλεπετε κ οταν ηταν στη μοναδα 3 ημερων ειχε φτασει να τρωει 30 κ μετα εκανε την ιστορια με το αιματακι στα κακα κ της το δινανε παλι λιγο λιγο μην της δημιουργησει προβλημα..γι'αυτο φοβαμαι να της το αυξησω μονη μου....χθες το βραδυ εφαγε στις 12.30 κ την εβαλα κ στο στηθος κ μεχρι τις 2.30 μας ειχε στο ποδι εκλαιγε,την εβαζα στο στηθος πιπιλιζε λιγο κ μετα ξαφνικα το εβγαζε κ αρχιζε παλι να το κλαμα..κ οταν λεμε κλαμα ,λες κ τη σφαζουνε...μεχρι που στις 2.30 της εφτιαξα το γαλα της κ κοιμηθηκε....κ μ'άρεσει που ειχε πει η παιδιατρος να μην την ταιζω πριν απ'τις 2 με 2,5 ωρες,απλα πριν α΄π'το ξενο να την βαζω πρωτα στο στηθος....αν την ακουγε ομως εστω κ μια φορα πως κανει ειμαι σιγουρη θα αλλαζε γνωμη.. Laughing .να σας ρωτησω ομως κ κατι αλλο απ'τη στιγμη που τη θηλαζω εστω κ αν δεν ειναι στανταρ οι ωρες πιστευω δεν χρειαζεται να βγαζω κ με το θηλαστρο γαλα.. scratch

μαρακι σε καταλαβαινω κι εμενα δεν χορταινε απο το στηθος για αλλο λογο ομως επειδη εχει παλλινδρομηση σε σημειο οτι ετρωγε το εβγαζε με αποτελεσμα να ειναι μονιμως πεινασμενη γιατι εγω δεν της εδινα ξενο στην αρχη.. εκλαιγε τοσο πολυ που δεν ηξερα αν ποναει η αν πειναει! μπορεις να δοκιμασεις να βγαζεις με το θηλαστρο ωστε να τρωει περισσοτερη ποσοτητα απο το δικο σου και μετα συμπληρωμα μεχρι να δεις αν θα στο αυξησει σε ml ο παιδιατρος σου!!! να σημειωσω πως της δινω και εγω το απταμιλ το ΑΡ ομως που ειναι αντιαναγωγικο και ειναι πολυ καλο μου κανει και κακα κανονικα κ το επελεξα γιατι και η πρω τη μου κορη που ειχε παλλινδρομηση επινε αυτο παλι!

659ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τρι Ιουν 21, 2011 5:21 am

maria 28

maria 28
kateka μου μην ακους κανεναν εκτος απ'το ενστικτο σου κ την παιδιατρο...!!κ εμενα στην αρχη ολοι με ρωταγανε αν βγαζω γαλα κ ποσο βγαζω κ επειδη με το θηλαστρο δεν εβγαζα πολυ μου ελεγαν α,δεν βγαζεις πολυ κριμα ,κ κατι τετοια κ επειδη κ η μικρη δεν επιανε καθολου στηθος της πρωτες μερες νομιζα οτι θα μου κοπει,να ομως που η μικρη ξεκινησε δειλα δειλα να το πιανει κ τωρα αναμεσα στα γευματα με το μπουκαλι τρωμε στηθος κ μερικες φορες μπορει να παραλειψουμε καποιο γευμα με το ξενο κ να τρωει μονο στηθος μεχρι να αρχισει να ωρειεται Laughing Laughing Laughing ......
mama katerina τωρα που διαβασα οτι τα μωρακια σας τρωνε κατοσταρια συνηδητοποιησα το λογο που ειναι γκρινιαρα η δικια μου....ειναι που ειναι λαιμαργη κ αυτη,τις δινω κ εγω τα 60αρια που να χορτασει η καημενη... Embarassed ...θα μιλησω οποσδηποτε με την παιδιατρο να μου πει ποσο να της το παω.......παντως επειδη η ζυγαρια μου ηταν η πιο αποτυχημενη αγορα που ειχα κανει οταν γεννησα την πρωτη μου κορη ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 27 679259 μιας κ ειναι αναλογικη σαν του μαναβη δεν μπορω να την εμπιστευτω απολυτα,παρ'ολα αυτα ομως βλεπω οτι η μικρη μου αναπτυσεται κανονικα...κ ειναι ΠΟΛΥ ζωηρη...οταν αρχιζει να κλαιει ξεσηκωνει τον τοπο... Laughing Laughing τωρα για πιο σιγουρα την αλλη βδομαδα ουτως η αλλως θα πρεπει να την παω στην παιδιατρο λογω του οτι θα πρεπει μεθαυριο να της κανω καποιες εξετασεις για το θυρεοειδη οποτε μετα θα την παω για να δει τις απαντησεις κ την μικρη κ τοτε θα δουμε κ το βαρος μας....

660ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τρι Ιουν 21, 2011 5:27 am

maria 28

maria 28
maria 28 έγραψε:kateka μου μην ακους κανεναν εκτος απ'το ενστικτο σου κ την παιδιατρο...!!κ εμενα στην αρχη ολοι με ρωταγανε αν βγαζω γαλα κ ποσο βγαζω κ επειδη με το θηλαστρο δεν εβγαζα πολυ μου ελεγαν α,δεν βγαζεις πολυ κριμα ,κ κατι τετοια κ επειδη κ η μικρη δεν επιανε καθολου στηθος της πρωτες μερες νομιζα οτι θα μου κοπει,να ομως που η μικρη ξεκινησε δειλα δειλα να το πιανει κ τωρα αναμεσα στα γευματα με το μπουκαλι τρωμε στηθος κ μερικες φορες μπορει να παραλειψουμε καποιο γευμα με το ξενο κ να τρωει μονο στηθος μεχρι να αρχισει να ωρειεται Laughing Laughing Laughing ......
mama katerina τωρα που διαβασα οτι τα μωρακια σας τρωνε κατοσταρια συνηδητοποιησα το λογο που ειναι γκρινιαρα η δικια μου....ειναι που ειναι λαιμαργη κ αυτη,τις δινω κ εγω τα 60αρια που να χορτασει η καημενη... Embarassed ...θα μιλησω οποσδηποτε με την παιδιατρο να μου πει ποσο να της το παω.......στην αρχη εβγαζα με το θηλαστρο κ της το εδινα δεν εβγαζα ομως πολυ ,γυρω στα 30-40 κ απ΄τα 2 γι'αυτο επειδη εβλεπα οτι λιγοστευει, σταματησα να το βγαζω κ την βαζω κατευθειαν στο στηθος ....παντως αν κ η ζυγαρια μου ηταν η πιο αποτυχημενη αγορα που ειχα κανει οταν γεννησα την πρωτη μου κορη ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 27 679259 μιας κ ειναι αναλογικη σαν του μαναβη κ δεν μπορω να την εμπιστευτω απολυτα,παρ'ολα αυτα ομως βλεπω οτι η μικρη μου αναπτυσεται κανονικα...κ ειναι ΠΟΛΥ ζωηρη...οταν αρχιζει να κλαιει ξεσηκωνει τον τοπο... Laughing Laughing τωρα για πιο σιγουρα την αλλη βδομαδα ουτως η αλλως θα πρεπει να την παω στην παιδιατρο λογω του οτι θα πρεπει μεθαυριο να της κανω καποιες εξετασεις για το θυρεοειδη οποτε μετα θα την παω για να δει τις απαντησεις κ την μικρη κ τοτε θα δουμε κ το βαρος μας....

661ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τρι Ιουν 21, 2011 5:44 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άσχετο... διακοπές σκοπεύετε να πάτε με τα μικρά σας μπεμπάκια??? Εμεις λέμε να πάμε τέλη Αυγούστου - αρχες Σεπτέμωρη που η μικρή θα κλείνει τον 4ο μήνα!! Θα πάμε με άλλα 2 ζευγάρια. Το 12 χευγαρι εχουν μια κορη 2 1/2 κι ενα μπέμπη 8 μηνων θα ειναι τότε και το άλλο ζευγαρι μια μπεμπα 2 ετών. Θα πάμε Κεφαλλονια που ειναι το εξοχικο του ενος παιδιού και μετα θα πάμε να μεινουμε και σε εναν φαρο στο Κατακολο με 4 υπνοδωματια κουζινα σαλονι .. τα πάντα! Αραγε θα ειναι διακοπες ή θα ειναι μαρτυριο με τοσα παιδια??? Πάντως σαν ιδεα ειμαι ενθουσιασμενη.... στην πράξη δεν ξέρω...!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 27 893968 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 27 893968 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 27 893968 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 27 893968 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 27 893968 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 27 893968

662ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τρι Ιουν 21, 2011 6:05 am

maria 28

maria 28
κ εμεις θα παμε διακοπες....βασικα υπολογιζω να φυγουμε μολις σαραντησω αλλα περιμενω το οκ απ'την παιδιατρο...οταν ηρθε σπιτι την ρωτησα κ μου ειπε πως δεν υπαρχει προβλημα κ ειναι κριμα να περιμενω 20 μερες στην αθηνα μονο κ μονο για το εμβολιο....μου ειπε λοιπον οτι θα δουμε τι θα γινει με τις εξετασεις κ πως θα ειναι η μπεμπα κ εκτος απροοπτου μπορουμε να φυγουμε κ να κανουμε το εμβολιο οταν γυρισουμε τελη αυγουστου....αν φυγουμε λοιπον τωρα θα παω πρωτα στην πεθερα μου να κατσω γυρω στις 3 εβδομαδες κ μετα θα παμε στο εξοχικο που ειναι παραθαλλασιο για να κανουμε κ τα μπανια μας.... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 27 536304

663ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τρι Ιουν 21, 2011 7:49 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άντε ωραία ωραία!!! Καλά να περάσετε!!!!
Μόλις γύρισα από την παιδίατρο!!! Η μπουμπούκα μας είναι μια χαρά !!!! Στο δείκτη ανάπτυξης ειναι 75 που όπως μας εξηγήσε σημαίνει το εξής. Μετρώντας την ανάπτυξη 100 μωρων 74 μωρακια τα περνάει σε ανάπτυξη και 25 την περνούν. Αρα έχει πολύ καλή αναπτυξη και ειναι πολυ συμμετρική επισης από οτι μας ειπε. Το βάρος της με το ύψος της και το κεφαλάκι της. Όλα καλά λοιπόν. Για τα κακακια της μας ειπε οτι εφοσον θηλάζω ειναι φυσικό να κάνει και 2 και 3 και 4 και 5 μέρες να κάνει. Αυτο λέει δεν λέγεται δυσκοιλιότητα στα μωρακια αλλά δυσχεσία και ειναι πολύ φυσιολογικο. Για να την βοηθησω μου ειπε τα εξής. Χαμομηλάκι στο συμπληρωμα που της δίνω και αν θέλω που και που χαμομηλάκι σκέτο με νερακι δροσερό δροσερό. Θα τη δροσίσει και θα τη βοηθήσει κιόλας. Και μου είπε και με λίγο λαδακι και βαμβακι να αλοίφω τον ποπούλη της στην τρυπούλα εξωτερικά. Μαλακώνει την περιοχή και πάλι θα τη βοηθήσει. Εμβόλιο θα κάνουμε 6/7/2011 και μας εδωσε και depon σιροπάκι να πάρουμε να υπάρχει σπίτι μας γιατί ίσως μετά το εμβόλιο κάνει πυρετούλη.
Η παιδιατρός μας ειναι γύρω στα 35-40 ετών και ειναι πολύ γλυκια με τη μπέμπα! Είμαι πολύ ευχαριστημένη!

664ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τρι Ιουν 21, 2011 9:51 am

vblue

vblue
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τι κάνουν οι μανούλες? Όπως βλέπω όλα τα μωράκια πάνω κάτω τα ίδια έχουν... Laughing Κι εμένα η μπέμπα όταν πεινάει χαλάει τον κόσμο, και σκεφτείτε ότι πλέον πίνει μόνο ξένο που είναι και βαρύ! Φτάνει τα 210ml το γεύμα, δεν ξέρω αν είναι πολύ, αυτή την εβδομάδα θα μου πεί ο παιδίατρος. Αλλά όπως είπε και μια φίλη πιο πάνω και πολύ να είναι τι θα κάνουμε, δίαιτα? Απλά σκέφτομαι μήπως μου πει να της δίνω κανα χαμομηλάκι για να την "κοροιδεύουμε" λίγο...
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 27 215994
Την Κυριακή πήραμε και την ευχούλα μας, μιας και σαραντήσαμε και εχθές πήγα στην γυναικολόγο και πήρα και το μπεμπάκι μαζί! Μας βρήκε και τις δύο μια χαρά! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 27 654316
Όσο για διακοπές... Εμείς θα πάμε τον Αύγουστο στα πεθερικά μου, σε ένα χωριό κοντά στην Καρδίτσα. Για θάλασσα δεν το κόβω φέτος, αν και ο μπαμπάς επιμένει να πάμε με το μωρό για μπάνιο... cyclops Η μαία που μας είδε εχθές μας είπε ότι μπορούμε να το πάμε, αλλά όχι στις παραλίες της Αθήνας! Εγώ πάντως δεν βρίσκω το λόγο να κάνει το παιδάκι μπάνια από τώρα. Αν πηγαίναμε διακοπές σε κανα νησάκι το καταλαβαίνω, αλλά να ετοιμάζουμε 100συμπράγαλα για μισή ώρα στην θάλασσα, χλωμό! Άλλωστε εγώ και πριν τον Ιούλιο προς Αύγουστο ξεκίναγα μπάνια κι αυτά όχι στις παραλίες τς δικές μας, μόνο κατά ανάγκη, να πάω τώρα το βρέφος? ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 27 534787
Τέλοσπάντων! Θέλω να πάω να δω και για κούνια τώρα και καρότσι. Η μπέμπα τώρα κοιμάται ακόμα στο καλαθάκι της, ενίοτε και στο ριλάξ ή στο αυγό του αυτοκινήτου! Είναι βολικό παιδάκι μέχρι στιγμής, για να δούμε και την συνέχεια!
Φιλιά σε όλες!!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 27 893968

665ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τρι Ιουν 21, 2011 10:34 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπραβο κοριτσάκι μου!! Πολύ χαίρομαι!!! Δίκιο έχεις... σάμπως θα κάνει μπάνιο το μωρό? Σκέτη ταλαιπωρία ειναι να πας εδω για μπάνιο και ειναι και βρώμικα. Εγω που θα πάω τέλη Αυγουστου αρχες Σεπτέμβρη Κεφαλλονιά που ειναι πεντακάθαρα τα νερά το πολύ πολύ να πιτσιλίσω λίγο τα ποδαρακια της. Οι μπαμπάδες ετσι είναι... Κι ο δικός μου που ειναι λίγο χαχας Very Happy Very Happy Very Happy θέλει να της πάρει καλάμι για να ψαρευει μαζί του!!! Ειναι το χομπι του το ψαρεμα και μου λεει οτι θα την κάνει μεγαλο ψαρα!!! Ονειρα που τα εχει αυτοσ ο ανθρωπος για την κορούλα μας.... Πρεπει να του κάνω κ ενα γιο να την αφήσει ήσυχη την καημενούλα!!! Cool Cool Cool Cool

666ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τετ Ιουν 22, 2011 2:49 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vblue έγραψε:[font=Comic Sans Ms][color=blue]Τι κάνουν οι μανούλες? Όπως βλέπω όλα τα μωράκια πάνω κάτω τα ίδια έχουν... Laughing Κι εμένα η μπέμπα όταν πεινάει χαλάει τον κόσμο, και σκεφτείτε ότι πλέον πίνει μόνο ξένο που είναι και βαρύ! Φτάνει τα 210ml το γεύμα, δεν ξέρω αν είναι πολύ, αυτή την εβδομάδα θα μου πεί ο παιδίατρος. Αλλά όπως είπε και μια φίλη πιο πάνω και πολύ να είναι τι θα κάνουμε, δίαιτα? Απλά σκέφτομαι μήπως μου πει να της δίνω κανα χαμομηλάκι για να την "κοροιδεύουμε" λίγο...

210ml?? μπραβο σας!! κι εγω ελεγα εμενα πινει πολυ με τα 150! χαχα!

κοριτσια εμεις δεν θα παμε διακοπες φετος μονο αποδρασεις στη θαλασσα θα κανουμε γιατι ειναι πολυ δυσκολο με ενα τοσο μικρο μωρο κι επειδη ξερουμε απο την μεγαλη μου κορη ειπαμε να το αφησουμε!!!!!!ασε που πρεπει να κουβαλησουμε ολο το σπιτι με 2 παιδια... παντως εγω τη μικρη δεν θα τη βαλω στη θαλασσα μονο θα τη βρεχω λιγο θεωρω πως ειναι πολυ νωρις να τη βαλω..καλα μπανια σε ολες!!!!!!!!

667ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τετ Ιουν 22, 2011 7:02 am

xrysamama

xrysamama
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κοριτσια εγω σαραντιζω την δευτερα κ φευγουμε κατευθειαν για κρητη ( απο εκει καταγομαι μενω αθηνα ομως) δεν την παλευω αλλο!! κοντεβω να τρελαθω!! δεν ξερω για σας αλλα εγω εχω πολλα νευρα!! ειναι τα ορμονικα η φταιει το κεφαλι μου?? λυπαμαι πολυ τον αντρα μου.. κ τι δεν εχει ακουσει αυτες τις ημερες!!!!

668ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Τετ Ιουν 22, 2011 7:59 am

mary karkgiok

mary karkgiok
Εγω να δεις νευρα!!!!Απ οταν γεννησα!!!Αλλες μερες ειμαι φυσιολογικη και αλλες χαλαω τον κοσμο!!!Απορω πως ειναι ακομα μαζι μου,δεν πτοειται ομως για να με ηρεμησει παντα με φιλαει!!!Οσο για διακοπες ουτε εμεις θα παμε φετος αν και θα θελα γιατι παντρευτηκαμε ενω ημουν εγκυος και δεν πηγαμε γαμηλιο ταξιδι.Θα παμε ομως καμια Κυριακη,αλλα τον μπεμπη δεν τον παιρνω μαζι,ειναι μικρουλης ακομα και νομιζω θα ταλαπωρηθει!

669ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Πεμ Ιουν 23, 2011 12:13 am

Kateka

Kateka
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσάρες.Εμεις δικόπες θα πάμε κάτα το 15Αυγουστο εδώ κοντα αλλα τη δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβριου θα κατεβούμε Κρήτη γιατί παντρεύεται ο αδελφός μου.

670ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Πεμ Ιουν 23, 2011 3:01 am

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κι εγω εχω νεύρα αλλά δεν τα ξεσπάω αλλά αντιθέτως συνήθως με πιάνουν τα κλάματα!!!

Κατα τα άλλα αυτο το ΣΚ ο αντρας μου εχει λυσσαξει να παμε στους γονεις του! Πονεμενη ιστορια με τα πεθερικα!!! Ενα θα σας πω!!! Ο πατερας του δεν ηρθε στη γεννηση της εγγονής του!!!!!!!! Με λίγα λόγια ... επειδη θα μπορουσα να μιλάω άπειρες ώρες γι αυτο... οι γονεις του ειναι οι πιο αδιαφοροι ανθρωποι που υπάρχουν. Δεν μας εχουν βοηθησει ποτε και σε τίποτα!! Ο πατερας του ειδικα δε με γουσταρει καθόλου. Κι εγω μια απο τα ίδια φυσικά. Ευτυχως ειναι μακρια μένουν Ναυπλιο. Ετσι δεν τους βλέπουμε συχνα. Αλλά οταν τους βλέπουμε πρεπει να τους φαω στη μάπα Παρασκευη Σαββατο Κυριακή τουλάχιστον!!! Μένουν σε ένα χαμόσπιτο, καπνίζουν σαν φουγαρα, και ο καπνος εχει ποτίσει τα πάντα! Ο αντρας μου παρ οτι ξέρει οτι δεν κανει καλο στο μωρό να παμε εκει δεν του αλλάζω γνώμη με τίποτα!! ΔΕν την παλεύω άλλο να τσακώνομαι. Αναγκαστικά θα καταπιέσω τον εαυτό μου όσο δεν πάει, θα ταλαιπωρήσω το μωράκι μου, θα χάσουμε όλοι τη βολή μας μονο και μόνο γιατι εχει κολλήσει να παμε κάτω. Και καλα να δουν την μπεμπα αυτος ο μαλακας ο πατερας του και ο αδερφος του! Μονο που τα σκέφτομαι βγάζω σπυρια κυριολεκτικα. Αλλά δεν μπορω να τσακώνομαι άλλο, αλήθεια!!!Είμαι πολύ ασχημα ψυχολογικα αν εξαιρέσεις τη μπουμπουκα. Μου εχουν πέσει κι άλλα πολλα .. οικονομικής φυσεως που αυτη τη στιγμη δεν εχω ουτε το κουραγιο να τα αναλύσω. Θα παω εκει πέρα κι ελπίζω να μην πάθει τπτ το κοριτσάκι μου. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

671ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Πεμ Ιουν 23, 2011 3:19 am

Touristria

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γεια σας!!1 Αλλη μια μανουλα Μαιου εδω!! Γενησα στις 07 /05 μισ μπουμπουκα 2790γρ κ απο τοτε δηλωνω χαζομαμα! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 27 654316 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 27 654316
Μενω Θεσσαλονικη! Ελπιζω να τα λέμε

672ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Πεμ Ιουν 23, 2011 3:27 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
touristria να σου ζησει το μπεμπακι!!!!

stefy μου εχεις δικιο κι εγω ετσι θα αντιδρουσα στη θεση σου και δεν ειναι τοσο η ατμοσφαιρα που ειναι γεματο καπνο οπως ειπες αλλα οτι δεν ηρθε ο πατερας του στη γεννηση της μπεμπας αυτο θα με τσαντιζε πολυ..αυτη τη διαφωνια εχω κι εγω με τον αντρα μου οτι δεν βλεπει τα στραβα και τα αναποδα και θελει "εμεις" να ειμαστε οι σωστοι!!!!! κανε την καρδια σου πετρα και πηγαινε για να μη φτασεις στο σημειο να τσακωθεις με τον αντρα σου για κανεναν και οποτε τα παιρνεις στο κρανιο κοιτα τη μπεμπα σου να σου φευγουν ολα!!!

και να ξερετε κατι ολοι λιγο πολυ τ ιδιο ειμαστε με τα νευρα με τα οικονομικα με ολα γιαυτο μη σκατε γιατι εμεις θα πεθανουμε και ολα τα αλλα θα μεινουν πισω!!!!! Wink Wink

673ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Πεμ Ιουν 30, 2011 2:35 pm

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μου που εισαστε? τι κανετε? πως πανε τα μπεμπακια σας?? εμεις ολα καλα περιμενουμε να κανουμε το εμβολιο μας στις 11 του μηνα κατα τα αλλα ψιλογκρινιαζουμε ακομη αλλα δεν συγκρινεται με τιποτα το χαμογελο και οι φωνουλες μας που τωρα πια σκασανε μυτη!!!!!! πεθαινω!!!

674ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Πεμ Ιουν 30, 2011 11:27 pm

Kateka

Kateka
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Kαλημέρα μανούλες και καλό μήνα.Εμείς είμαστε μια χαρούλα,περιμένουμε πως και πως να ρθεί η Κυριακή να πάρουμε ευχουλα και να βγούμε επιτέλους.Τη Δευτέρα θα πάμε παιδίατρο να δούμε πως είμαστε.Κατά τα άλλα και εμείς κάνουμε γελάκια και φωνούλες.Εχθες κοιμομασταν και τρώγαμε στο τετράωρο,ελπίζω να το κρατήσουμε.Το Λενιώ μου ειναι ξετρελαμένο με τη μικρή.Την νανουρίζει,την προσέχει και με βοηθάει πολυ μαζί της.Φιλάκια σε όλες σας.

675ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! - Σελίδα 27 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Πεμ Ιουν 30, 2011 11:57 pm

stefy

stefy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια κι εμεις δόξα το Θεο τα πάμε τέλεια!!!! Αρχισαμε τα γελακια και με λίγο ειχο σαν βηξιμο!! Ειναι απίστευτο!!! Εχουμε μπει σε προγραμματακι με το φαγητο!!! Το βραδυ κανει μπανιο στις 21.00-21.15 μετα θηλάζει, μετα πινει από το μπουκάλι 150 ml την ρευουμε, την βάζουμε στο λίκνο με ενα παιχνιδακι που εχει φωτακι και μουσικούλα. Αυτο κραταει γύρω στα 10 λεπτα και μετα κλεινει μόνο του. Μεχρι να τελειωσει το παιχνιδακι εχει κοιμηθει. Μετα ξανατρώει στις 07.00 το πρωι!!!!!! Βεβαια καμια φορα ξυπανει και στο ενδιαμεσο αν ποναει η κοιλιτσα της αλλα της βάζω 2-3 φορες την πιπιλίτσα της και ξανακοιμάται! Ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι που το εχουμε καταφερει αυτό! Εμεις σήμερα θα την πάμε στο Μητερα για να της κάνουμε υπέρηχο στα ισχια. Οταν γεννηθηκε είχε δείξει ενα οριακο προβληματακι και τωρα πρεπει να επαναλαβουμε την εξεταση. Αν και η παιδιατρος που την εξετασε ειπε οτι ειναι μια χαρα... προληπτικα θα παμε να την κάνουμε. Επίσης κι εμεις γύρω στις 10 του μηνος θα κανουμε το πρωτο μας εμβολιακι!! Την καημενουλα μου .... θα την πονεσουν Sad Sad Sad Sad Εγω να δω πως θα το αντιμετωπίσω αυτό!! Αυτα κι από μας!!! ΑΑΑΑΑΑαααα εχτες γέννησε και η ξαδερη μου ενα αγορακι μόλις 2760!!! Εχω συνηθίσει από την δικιά μου που πλεόν ειναι πάνω από 5 κιλά κι οταν τον πήρα αγκαλια ήταν τόσο ελαφρυς που φοβηθηκα μηπως μου πέσει χωρις να το καταλαβω. Δεν αισθανόμουν οτι κρατουσα κάτι στα χέρια μου!!! Μια σταλίτσα είναι. Αραγε πως να ειναι τα μωρακια που γεννιούντε ακόμη μικρότερα? 1 1/2 - 2 κιλάκια. Δεν εχω δει ποτέ!!!Τα καημενουλικα πόσο μικρά θα ναι!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις