926 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2011!!!!!!!! Σαβ Μάης 05, 2012 12:37 am
mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσαρες ευχαριστω! να χαιρομαστε τα ζουζουνια μας και να εχουν υγεια!!!!!! σημερα ποιος εχει γενεθλια??
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 20 ... 37, 38, 39
Σήμερα εχει γενέθλια το κοριτσάκι της Στέφυς μας.Να τα εκατοστήσει να ειναι χιλιοχρονο και ευτυχισμένο.Χρόνια πολλα και στον εναν άντρα της όμαδούλας τον Νικόλα μας.Να τα εκατοσήσεις Νικολή.Στέφυ και Αγγελική να χαιρεσται τα παιδάκια σας.mama katerina έγραψε:κοριτσαρες ευχαριστω! να χαιρομαστε τα ζουζουνια μας και να εχουν υγεια!!!!!! σημερα ποιος εχει γενεθλια??
Περαστικά κοριτσάκι μου.Ποιος σε ματιάξε?maria 28 έγραψε:Ευχαριστουμε πολυ kateka μου .Εμεις πηγαμε πριν λιγο στην παιδιατρο για εμβολιο κ ειμαστε 7850 κ 73 εκ υψος .Μας ειπε να ξεκινησουμε το αυγο σιγα σιγα (σφιχτο κ οχι μελατο για αποφυγη σαλμονελας)κ μετα θα βαλουμε κ το ψαρακι.Βακαλαο κ σαρδελα.Μου εκανε εντυπωση για τη σαρδελα αλλα εχει λεει τα ω3 λιπαρα που κανουν καλο στον εγκεφαλο.Κ μαλιστα μου ειπε αν μπορω να της τη δινω κ 2 φορες την εβδομαδα.κατα τ'αλλα μπορω να της δινω τα παντα απο τα δικα μας (εκτος απο χοιρινο ,εντοσθια κ κεφαλακι).σημερα για απογευματινο της εδωσα γιαουρτακι αλλα οχι τα βρεφικα...ειχα παρει για μας το complete με 2% λιπαρα κ της εβαλα 2-3 κουταλιες κ λιγο ψωμακι κ το γυαλισε το πιατο...να σας πω προτιμω να της δινω τα κανονικα απο τα αλλα γιατι κ πιο καλα ειναι χωρις χρωματα κ ουσιες κ πιο ευκολο να τα βρεις παντου.
Επισης μου ειπε οτι σκαει κ το επανω δοντακι οποτε η γκρινια θα συνεχιστει ακομα ....!!!
Εν τω μεταξυ πηγαμε σημερα να πλυνω τα βαφτιστηκα στη θαλασσα κ να ριξω το νερο που την εκανα μπανιο χθες κ επειδη εμεις οι ελληνες με το που ανεβαινει λιγο η θρμοκρασια γεμιζουμε τις παραλιες,εφτασα μεχρι το Καβουρι για να βρω ενα λιγο πιο απομονομενο μερος να κανω τη δουλεια μου .Κ επειδη κ εκει ειχε λιγο κοσμο στην κανονικη την παραλια,πηγα στα βραχακια..Τι το'θελα.. τρωω μια γλυστρα στα ατιμα τα φυκια (αυτα που πιανουν οι πετρες κ ειναι σαν να πατας λαδι)κ σκαω μες το νερο πανω στα βραχια με τον πισινο κ τον αριστερο αγκωνα ...με βλεπει κ η μπεμπα που την κραταγε ο μπαμπας της αγκαλια κ απο την τρομαρα της που με ειδε να πεφτω εβαλε τα κλαματα κ με κοιταγε με απορια ..εκανα οπως οπως τη δουλεια μου,εγινα μουσκεμα ολοκληρη κ ηρθα σπιτι.περιτο να σας πω οτι ο αγκωνας μ'εχει πεθανει κ δεν μπορω να τον λυγισω καλα.Πηγα βεβαια σε εφημερευον χειρουργικο (γιατι ειχε γινει πληγη στον αγκωνα) αλλα ευτυχως δεν χρειαστηκα ραμματα κ απ'οτι μου ειπε ουτε σε ορθοπαιδικο χρειαζεται να παω αλλα πεθαινω απο τον πονο.θα παρω κανενα παυσιπονο κ θα παω να πεσω για υπνο .(μαυρο υπνο προβλεπω αλλα τελος παντων).
σας αφηνω λοιπον κ τα λεμε...!!!!φιλακια.... ..!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 20 ... 37, 38, 39
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης