Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
600 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 600 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

larisaia

larisaia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
perperouna νομιζω πως πρεπει να αλλαξεις γιατρο.δε θυμαμαι ποσο καιρο προσπαθειτε. Ακου τα δικα μου..στον χρονο παω σε ενα μεγαλο ονομα στη λαρισα.μου λεει ε ενταξει 1χρονο προσπαθειτε εισαι κ μικρη.δεν εχεις τπτ.φυγε.μονο ο αντρας σου να κανει σπερμοδιαγραμμα.κανει κ ηταν παρα πολυ καλο.μιυ λεει ενταξει συνεχιστε.του λεω να κανω εγω εξετασειε οχι μου λεει. Βρισκω αλλον τυχαια ακουσα το ονομα του κ λεω ας παω.ενταξει τρελαθηκαααα.ειναι τελειος τελειος τελειος.καθησαμε μιλησαμε κανα 2ωρες κ στο τελος μου εδωσε 5σελ εξετασεις.τις κανω κ ηταν τελειες.μου ειπε για σαλπιγγογραφια.την κανω κ σουπερ.μετα μιυ ειπε για χαπια.3μηνες.κ μετα λεει.αφου ειστε υγιεις να δοκι

larisaia

larisaia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Συνεχιζω..δοκιμασαμε σπερματεγχυση.δε πετθχε αλλα δεν εχει σημασια. Ο ανθρωπος αυτος αμεσως με εβαλε για εξετασεις κ μου τονισε την ΑΜΗ. Δειχνει την ποιοτητα των ωαριων κ ποσο γονιμη εισαι αν δε κανω λαθος

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βρε κορίτσια μου σας ζαλισα.Εξακολουθώ να έχω ροζέ αιματακι.Λίγο περισσότερο απο πριν αλλά όχι και της περιόδου.Έχω πονάκια χαμηλά σαν να αδιαθετησω όμως δεν αδιαθετω.Λέτε να μην είμαι τελικά και να ερθει η περίοδος?Να χαρηκαμε τζάμπα?

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
larisaia έγραψε:Συνεχιζω..δοκιμασαμε σπερματεγχυση.δε πετθχε αλλα δεν εχει σημασια. Ο ανθρωπος αυτος αμεσως με εβαλε για εξετασεις κ μου τονισε την ΑΜΗ. Δειχνει την ποιοτητα των ωαριων κ ποσο γονιμη εισαι αν δε κανω λαθος

εμεις παλευουμε 1.5 χρονο.στο χρονο πανω παω κ εγω στο γιατρο για να συζητησουμε.μου λεει να κανουμε,την εξεταση μετα την επαφη.την κανουμε,ολα πολυ καλα,το σπερμα σουπερ..πρεπει να το ψαξουμε μου λεει κανε σαλπιγγογραφια.τη κανω πριν απο μια βδομαδα,ανοιχτες κ οι δυο με λιγοστες,μικροσυμφησεις κ η δεξια σαλπιγγα πιο πανω..πρεπει να το ψαξουμε,παραπανω μου λεει να κανουμε,λαπαροσκοπηση για να δουμε καλυτερη εικονα..δν υπαρχει περιπτωση να τη κανω.αλλες μενουν εγκυες με βουλωμενες σαλπιγγες η μια σαλπιγγα..κ αποφασισαμε να δωσουμε λιγο χρονο ακομα κ μετα να αλλαξω γιατρο να παρουμε μια δευτερη γνωμη.επισης εχω κανει για θυροειδη κ προλακτινη.δν μου ειπε για αλλες εξετασεις..σκεφτομουν να παω την αλλη εβδομαδα σε ενα γιατρο στο ελενα να μου πει για τη σαλπιγγογραφια.χρειαζεται να κανω λαπαροσκοπηση η οχι/??να μου πει κ αυτος τη γνωμη του.παντως ο γιατρος μου λεει με τετοιο σπερμα που εχει ο αντρας σου επρεπε να εχεις μεινει...βγαλε εσυ τωρα συμπερασματα...θα παω τωρα στον μπαγιωκο που εχω ακουσει εξαιρετικα πραγματα

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamy land έγραψε:Βρε κορίτσια μου σας ζαλισα.Εξακολουθώ να έχω ροζέ αιματακι.Λίγο περισσότερο απο   πριν αλλά όχι και της περιόδου.Έχω πονάκια χαμηλά σαν να αδιαθετησω όμως δεν αδιαθετω.Λέτε να μην είμαι τελικά και να ερθει η περίοδος?Να χαρηκαμε τζάμπα?

δν μας ζαλισες κοριτσακι μου,μη λες τετοια.εμεις γι αυτο ειμαστε εδω γιατι καταλαβαινουμε η μια την αλλη..λοιπον,αν δν εχεις ροη κ κατακοκκινο αιμα σαν της περιοδου,ελπιζουμε.αλλα καλο,θα ειναι να παρεις ενα τηλ το γιατρο σου να του το πεις αν συνεχιστει αυτο.κ σκεψου να κανεις κ,μια χωριακη αυριο,θα δειξει αγαπουλα μου αν κανονικα περιμενεις ρτη παρασκευη

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Pesperouna μου νομιζω οτι Φεν φταίει ο γιατρός αλλά το άγχος σου.Μια φιλη μου ηταν ακριβως σαν και σένα.Είχε αλλάξει πολλούς γιατρούς ,είχε κανει τα παντα,μέχρι και δυο εξωσωματικές και τελικά όταν χαλάρωσε έμεινε μονη της.Τι σαλπιγγογραφιες, τι σπερματυγχισεις τα παντα όλα.Πολλά χρήματα και πολύ τρέξιμο και στο τέλος αφού χαλάρωσε,πήγε διακοπές καλοκαίρι δεν το σκεφτόταν καν και μόλις γύρισε ηταν ηδη έγκυος και μάλιστα δυο μηνών,τόσο δεν το έψαχνε που είχαν περάσει δυο μηνες και δεν είχε καταλάβει οτι δεν έχει περίοδο για δύο μήνες.Δυστυχώς κορίτσια θέλει να μην το σκεφτόμαστε.Τ να κάνουμε.Έτσι είναι φτιαγμένα απο άνωθεν.

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamy land έγραψε:Pesperouna μου νομιζω οτι Φεν φταίει ο γιατρός αλλά το άγχος σου.Μια φιλη μου ηταν ακριβως σαν και σένα.Είχε αλλάξει πολλούς γιατρούς ,είχε κανει τα παντα,μέχρι και δυο εξωσωματικές και τελικά όταν χαλάρωσε έμεινε μονη της.Τι σαλπιγγογραφιες, τι σπερματυγχισεις τα παντα όλα.Πολλά χρήματα και πολύ τρέξιμο και στο τέλος αφού χαλάρωσε,πήγε διακοπές καλοκαίρι δεν το σκεφτόταν καν και μόλις γύρισε ηταν ηδη έγκυος και μάλιστα δυο μηνών,τόσο δεν το έψαχνε που είχαν περάσει δυο μηνες και δεν είχε καταλάβει οτι δεν έχει περίοδο για δύο μήνες.Δυστυχώς κορίτσια θέλει να μην το σκεφτόμαστε.Τ να κάνουμε.Έτσι είναι φτιαγμένα απο άνωθεν.

οτι εχω αγχος,αγχος..ειναι κ η δουλεια μου τετοια που μου προσθετει ακομα περισσοτερο..κ αν σας πω απο τι ξεκινησε το περισσοτερο αγχος για το παιδι θα με βρισετε..αλλα τι να κανω??θελω ενα παιδακι να ολοκληρωσει τη ζωη μας κ την αγαπη μας!τοσο δυσκολο ειναι πια??

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεν είναι ροή σαν της περιόδου όμως υπάρχει αιματακι.Δεν είναι βέβαια η περίοδος που έχω κάθε φορά.Εγώ παντα όταν έρχεται ,έρχεται με μπόλικο αίμα.Κάτι είναι ,γιατί περίοδος δεν είναι.Και δεν θα δειξει κοριτσάκι μου γιατί δεν υπάρχει καθυστέρηση γα αυτό δεν εδειξε χτες που πήγα.Εγώ νομιζω οτι θα αδιαθετησω.

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamy land έγραψε:Δεν είναι ροή σαν της περιόδου όμως υπάρχει αιματακι.Δεν είναι βέβαια η περίοδος που έχω κάθε φορά.Εγώ παντα όταν έρχεται ,έρχεται με μπόλικο αίμα.Κάτι είναι ,γιατί περίοδος δεν είναι.Και δεν θα δειξει κοριτσάκι μου γιατί δεν υπάρχει καθυστέρηση γα αυτό δεν εδειξε χτες που πήγα.Εγώ νομιζω οτι θα αδιαθετησω.

μην απογοητευεσαι κ περιμενε να δεις τι ειναι.εσυ ξερεις καλυτερα το σωμα σου κ ξερεις αν ειναι περιοδος η οχι..

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μην απολογησε.Όλες για το ίδιο θέλουμε ενα παιδάκι.Είναι η ολοκλήρωση μας σαν γυναίκες.Αυτός είναι ο προορισμός μας.Όμως αλήθεια το άγχος κανει κακό.Προσπάθησε να το αποβαλλεις και να μην το σκέφτεσαι.Πήγαινε ενα ταξιδακι με τον άντρα σου χωρίς να το σκέφτεσαι και να δες που θα γίνει όπως της φίλης μου.Θα είσαι και δεν θα το καταλάβεις.

larisaia

larisaia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Perperouna ζητα απ τον γιατρο να παρεις χαπια.ισωε πιασεις ετσι!!!

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσια.
Ματινακι εψαξα λιγο τις εξετασεις μου και βρηκα αυτες που μου ειπες αλλα τις εκανα πριν 2 χρονια.
Τοτε ηταν ολες φυσιολογικες αλλα νομιζω οτι εχει περασει μεγαλο διαστημα και θα πρεπει να τις επαναλαβω.

http://www.pregnology.com/ovulate/24/6/14/10/

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια.Σήμερα είναι λίγο περισσότερο το αιματακι.Όχι και πάλι όπως της περιόδου μου.Νομιζω οτι παλι δεν είμαι κορίτσια μου.Παλι στα πατώματα.Γιατί μας το κανει αυτό ο θεουλης?Μας αφήνει τόσες μέρες να τρελαινομαστε.Ας αδιαθετησουμε κανονικά να τελειωνουμε.Δεν αντεχω αλλο πάντως.Έχω φρικαρει με την περίοδο μου που δεν έρχεται να τελειώσουμε γιατί έγκυος ειμαι μαλλον δυστυχώς.

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εχεις δικιο mamy μου.
Μην απελπιζεσαι ομως, και να μην εισαι εγκυος καποια στιγμη θα ερθει.
Εχετε φερει στον κοσμο ενα υπεροχο πλασμα, παρτε απο αυτο κουραγιο.

http://www.pregnology.com/ovulate/24/6/14/10/

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι βρε κουνελάκι μου αλλά απο τη μια μου πήρε το μωρο μου λίγο πριν το γέννησω και απο την αλλη δεν μου δίνει ενα ακόμα για να απαλληνω τον πόνο μου .Ξέρει μονο ο θεός να τα δίνει εκεί που δεν τα θέλουν.Σε εμας που κάνουμε τα παντα για ενα μωρο μας αφήνει κάθε μήνα στην απογοήτευση.Αυτά σκέφτομαι κάθε μήνα που δεν μένω.

XIONATH

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!
ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ..ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ..ΕΛΕΟΣ!!!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΧΑΛΑΛΙ ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΔΗΞΕΙ..ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΘΑ ΦΡΙΚΑΡΩ!!!!!ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΣΚΥΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΧΑΧΑΧΑ ΦΙΛΙΑ

XIONATH

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΕΣΚΥΜΩΟΣ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ..ΕΓΚΥΟΣ ΕΝΝΟΩ..

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μπράβο χιονάτη μου.Εύχομαι να εχεις μια μεγαάαααααααααααλη χωριακη.Εγώ μάλλον δεν είμαι γιατί από το πρωι βλέπω λίγο λίγο αίμα κάθε φορά πουλάω στην τουαλέτα.Όχι πολύ όπως μου έρχεται παντα αλλά βλέπω λίγο.Τι να πω.Πονάει και η μέση μου και η κοιλια μου χαμηλά.Όμως δεν έχει ερθει το αίμα το πολύ .Δεν ξέρω βρε κορίτσια.Υπομονή.

XIONATH

σευχαριστω κοριτσι μου το ιδιο ευχομαι και για σενα τη δευτερα..διοτι αν συνεχισει ετσι η περιοδος σου μπορει να σταματησει σημερα αυριο και ποτε δεν ξερεις τι μπορει να σημαινει...

tzeni27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσια μου!!!! Χιονατη να εχεις μια μεγααααααλη χοριακη!!!!!! Μαμυ μου, μην στεναχωριεσαι κ αποβαλε αυτο το αγχος οσο το εχεις θα ειναι δυσκολο να ερθει. Μολις ηρεμξσεις θα δεις θα γινει χωρις να το καταλαβεις.

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μακάρι χιονάτη μου.Την προηγούμενη Φρα που είχα τέτοια ανωμαλία παλι στην περίοδο είχα μικρή χωριακη και βέβαια αποβολή μετα.Ας ελπίζουμε οτι δεν θα είναι περίοδος .

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ βρε Τζενη μου.Εσύ ξέρεις πως νιώθω.Αν είναι να ερθει η περίοδος ας ερθει να τελειώσουμε .μην μας αγχωνει?

XIONATH

τζενη μου σευχαριστω πολυυυυ..ευχομαι κι εγω να ειναι θετικη...αν θυμαμαι καλα εσυ εισαι ηδη εγκυουλα???αν ναι σου ευχομαι να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη και με το καλο να το κρατας στην αγκαλιτσα σου!!!

XIONATH

mamy land να σκεστεσαι θετικα σε παρακαλω..οτι κι αν ειναι αυτο..εγω νιωθω τοσο πολυ οτι ειμαι εγκυος που και αρνητικη χοριακη να δω δεν θα το πιστεψω...θα ξανακανω παλι τη δευτερα..κι αν παλι δεν ειμαι ((ναι θα τα βαψω μαυρα στην αρχη μη λεω μαλακιες))αλλα θα συνεχισω και παλι δυναμικα..δεν θα το βαλω κατω!!!!που κι εγω προσπαθω τοσο καιρο...ξερω περιπου την ιστορια σου κ πραγματικα στενχωρηθηκα παρα πολυ...αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα συμβαινει καθε φορα..πρεπει να κανεις θετικες σκεψεις Wink Wink Wink Wink

larisaia

larisaia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Χιονατη παρε τηλ. Σιγουρα βγηκε η χοριακη. Περιμενουμε!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις