Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
639 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 639 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

XIONATH

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
κουνελκι εμενα μου λες που προσπαθουμε 3,5 χρονια...ξερω πολυ καλα τι περνας αλλα μη το βαζεις κατω..ποτε δεν ξερεις..εχεις προχωρησει καθολου σε εξαιτασεις κ τετοια?

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χιονατη μου εχω κανει σαλπιγγογραφια και καποιες εξετασεις αιματος αλλα δεν μπορω να πω οτι ειμαι απολυτα σιγουρη οτι εγω ειμαι ενταξει 100% γιατι ο γιατρος που ειχα μεχρι τωρα μου εκανε εναν κολπικο υπερηχο και μου ελεγε πως εγω δεν ειμαι γονιμη.
Αυτο εμενα δεν με καλυπτει, εχω ακουσει κοπελες να αναφερουν τοσες και τοσες εξετασεις, εγω συγκριτικα δεν εχω κανει απολυτως τιποτα.
Τωρα οσο για τον αντρα μου εχει κιρσοκοιλη αλλα το σπερμοδιαγραμμα του δειχνει οτι παρολο το προβλημα η συλληψη ειναι δυνατη.
Εχω αποφασισει να αλλαξω γιατρο αλλα για την ωρα μου ειναι αδυνατο να ανεβω Αθηνα.

http://www.pregnology.com/ovulate/24/6/14/10/

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Συγνωμη ηθελα να πω οτι ο γιατρος μου πιστευει οτι ΕΙΜΑΙ γονιμη.

Titino

Titino
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Χρυσα να βρεις εναν γιατρο που να σου γραφει τις εξετασεις με ΕΟΠΥ η να βρεις ενα γιατρο στο δημοσιο μαιευτυριο Ελενα για να μην πληρωνεις τα τρομερα ποσα !

XIONATH

ααχχχ αυτοι οι γιατροι..ακουσε με να δεις φιλικη συμβουλη..κι εγω τα πηρα καποια στιγμη με το γιατρο μου και την ιδια μερα πηρα τηλεφωνο σε 2 διαφορετικα κεντρα κ εκλεισα με 2 διαφορετικους γιατρους σε δυο διαφορετικους νομους...(ΑΥΤΟ ΠΡΙΝ 1,5 ΜΗΝΑ)ο γιατρος σου θα πρεπει να σου εξηγησει ακριβως τι εννοει οταν λεει οτι δεν εισαι γονιμη και τι πρεπει να κανεις..εμενα ο γιατρος μου η οι γιατροι μου πλεον μου λενε οτι καμια γυναικα πλεον δεν μπορει να αποκληστει η γονιμοτητα της..υπαρχουν χαπια και βιταμινες που μπορει να σου συστησει.Δεν πρεπει να τον ντρεπεσαι γιατι τον πληρωνεις δεν πας τζαμπα..και μια συμβουλη επισης..δεν ξερω ποσο χρονων εισαι αλλα μη το αφησεις για πολυ..γιατι και κατι να εχετε κ να πρεπει να κανετε θεραπεια θα παρει κ αυτο καιρο..πρεπεις να γινεις αποφασιστικη με το γιατρο σου οτι εχεις εσυ τον τελευεταιο λογο κ οχι αυτος..κ αυτο απο τη στιγμη που λες οτι δεν μπορεις να αλλαξεις ευκολα γιατρο.χωρις ντροπες!!!!!εγω απο τον πρωτο χρονο ειχα ξεκινησει κ ψαχνομουν κ αφου εκανα τα παντα με ((με εξαιτασεις πολυ καλες))κ αφου ειδα οτι κ παλι ((ΔΕΝ)) ((ανεξηγητη υπογονιμοτητα)) προχωρησα σε σπερματενχυση..οχι οτι κ με αυτο εχεις πολλες ελπιδες αλλα μια ελπιιδα παραπανω υπαρχει!!!αλλες εχουν πιασει με 3-4 φαντασου..εμενα ειναι η πρωτη..
Μεγαλο κατεβατο sorry αλλα τρελενομαι με τους γιατρους ωρες ωρες..

***Υ.Γ τωρα ειδα την διορθωση σου αλλα και παλι υσχηουν αυτα που σου λεω.χαιρομαι που τελικα σου ειπε οτι εισαι γονιμη.

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια καλησπερα..πειτε μου ρε κοριτσαρες..οσες εχετε κανει σαλπιγγογραφια ,πονουσατε τοσο πολυ στην ωορρηξια σας μετα??εχω πεθανει στο πονο..το επιβεβαιωσα κ με τεστ το οποιο βγηκε αμεσως θετικο..αλλα τοσο πολυ πονος????να παρω το γιατρο μου λετε??

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια σας ευχαριστω για τις συμβουλες, σιγουρα δεν θα το αφησω.
Βεβαια μια καταθλιψη την παθαινω που και που αλλα δεν εχω αλλη επιλογη απο το να συνεχισω τις προσπαθειες.

XIONATH

στην σαλπιγγογραφια δεν πονεσα τωρα αν πονεσα αργοτερα στις γονιμες δεν θυμαμαι καθολου..εχουν περασει και 2 χρονια μη σου πω κ παραπανω..αλλα συνηθως σου λενε οτι ειναι φυσιολογικο να πονας στις γονιμες καποιες φορες.καλυτερα να παρεις το γιατρο σου ομως για σιγουρια.

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
XIONATH έγραψε:στην σαλπιγγογραφια δεν πονεσα τωρα αν πονεσα αργοτερα στις γονιμες δεν θυμαμαι καθολου..εχουν περασει και 2 χρονια μη σου πω κ παραπανω..αλλα συνηθως σου λενε οτι ειναι φυσιολογικο να πονας στις γονιμες καποιες φορες.καλυτερα να παρεις το γιατρο σου ομως για σιγουρια.

κ εγω δν πονεσα στη σαλπιγγογραφια,αλλα μου κανει εντυπωση που ποναω στην ωορρηξια μου..καθε μηνα την αισθανομαι αλλα ανεπαισθητα,οχι με τοσο πονο κ ξερω οτι γινεται κ απο δεξια σιγουρα..θα την εκμαιταλευτω βεβαια οσο μπορω..σε ευχαριστω κοριτσακι μου!!

Titino

Titino
Ελευθερια, μηπως να ρωτουσες το γιατρό σου; Αν και εγω σε καποιους μηνες πονουσα αρκετα, και ηταν ωορρηξια. Ισως λογω σαλπιγγογραφιας να "ανοιξε" πιο πολυ. Τι να πω.

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Titino έγραψε:Ελευθερια, μηπως να ρωτουσες το γιατρό σου; Αν και εγω σε καποιους μηνες πονουσα αρκετα, και ηταν ωορρηξια. Ισως λογω σαλπιγγογραφιας να "ανοιξε" πιο πολυ. Τι να πω.

κ εγω αυτο σκεφτομαι..μπας κ ξεβουλωσα κ τα νιωθω τωρα πιο εντονα!!βρε μια σαλπιγγογραφια τι κανει..να σας πω πως οταν ειχαμε τη πρωτη μας επαφη μετα την εξεταση τα ενιωθα ολα να κινουνται προς τα πανω..κ μετα απο ωρες το ιδιο πραγμα..πολυ πλακα ειχε.!!

XIONATH

perperouna αντε μακαρι τον επομενο μηνα να εχεις θετικα αποτελσματα !!!!!
κοριτσια εγω εχω πεταξει μια μικρη φλεβιτσα πανω στη θηλη οχι στη ρωγα στο γυρω γυρω (δεν ξερω πως λεγετε) Τελος παντων μπορει να ειναι κ ιδεα μου.Εχω διαβασει οτι ολα αυτα τα πονακια που εχω τοσες μερες ειναι συνηθως για καλο..ολο βεβαια νομιζω οτι θα μου ερθουν και ευτυχως ((ξου ξου))Αντε να παω αυριο να δω τι θα μου δηξει αλλα πραγματικα με εχει πιασει φοβος κοριτσια..φοβαμαι παλι την απογοητευση κ οχι τοσο τη δικια μου οσο του αντρουλι μου..δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο με προσεχει και ποσο ελπιζει..εγω βεβαια προσπαθω να τον καλμαρω και να τον προσγειωνω οσο μπορω..μη μας ερθει πολυ βαρυ..αχ μακαρι να μας βοηθησει η παναγιτσα και να μας κανει ολες μητερες οπως εγινε κι αυτη...
mamy land τελικα εσυ τι εγινε??

larisaia

larisaia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χιονατηηηη η φλεβα ηταν το μονο που ειχα παρατηρησει διαφορετικο στην καθυστερηση μου.λες ν πιαστηκε το φασολακι;;;;
κουνελακι μρχρι να αλλαξεις γιατρο πηγαινρ σε αυτον που εχεις κ απαιτησε του να σου γραψει εστω τις εξης εξετασεις. ΑΜΗ,TSH, θρομβοφιλια.πηγαινε σημερα κιολας

larisaia

larisaia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
perperouna μακαρι να ειναι ο τυχερος σου μηνας!!! Με την σαλπιγγογραφια ανοιγουν οι σαλπιγγες καλυτερα!!!

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Να ρωτησω κατι κ εγω η ασχετη??η αμη τι ειναι??εγω μονο εξετασεις για προλακτινη κ θυρροειδη εχω κανει,την εξεταση μετα την επαφη για να δουμε το περιβαλλον της μητρας μου κ πως κοινουνται τα σπερματοζωαρια μεσα σε αυτη κ σαλπιγγογραφια.κ ο αντρας μου σπερματοδιαγραμμα.μηπως πρεπει να κανω κ αλλες??γιατι δν μιυ εχει προτεινει κατι αλλο ο γιατρος..μονο τη λαπαροσκοπηση

XIONATH

larisaia mou ti να πω μακααααρι παναγιτσα μου να μας ευλογησες μακαρι!!!!μα πανω στη θηλη???κ το κοιταζω και προσπαθω να θυμηθω αν την ειχα και παλια αλλα δεν γινεται λεω θα το ειχα παρατηρησει.. Very Happy Very Happy και εκει που χαιρομαι μετα αυτοχαστουκιζομαι και λεω συνελθε !!!!ε μην παρω κι αερα αυριο εχουμε χοριακη και αν και τα συμπτωματα πολλα (μεση πλατη κοιλια χαμηλα τραβηγματα )σταδιακα ολα αυτα κατα τη διαρκεια της μερας ,με 2 μερες καθυστερηση το προαισθημα μου ομως ειναι τελειως αρνητικο κ φοβισμενο!!!εσυ τι αλλα συμπτωματα ειχες?
perpe να κανεις κ ορμονικες και αυτες που σου ειπε η larisaia.

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
XIONATH έγραψε:larisaia mou ti να πω μακααααρι παναγιτσα μου να μας ευλογησες μακαρι!!!!μα πανω στη θηλη???κ το κοιταζω και προσπαθω να θυμηθω αν την ειχα και παλια αλλα δεν γινεται λεω θα το ειχα παρατηρησει.. Very Happy Very Happy και εκει που χαιρομαι μετα αυτοχαστουκιζομαι και λεω συνελθε !!!!ε μην παρω κι αερα αυριο εχουμε χοριακη και αν και τα συμπτωματα πολλα (μεση πλατη κοιλια χαμηλα τραβηγματα )σταδιακα ολα αυτα κατα τη διαρκεια της μερας ,με 2 μερες καθυστερηση το προαισθημα μου ομως ειναι τελειως αρνητικο κ φοβισμενο!!!εσυ τι αλλα συμπτωματα ειχες?
perpe να κανεις κ ορμονικες και αυτες που σου ειπε η larisaia.

κοριτσακι μου,λιγες ωρες υπομονη κανε!!αντεξες τοσες μερες,σε λιγες μερες θα κολωσεις??μακαρι να εχεις θετικα αποτελεσματα!!εχεις κ δυο μερες καθυστερηση!!!ολα θετικα τα ακουω..μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω περισσοτερο με τα συμπτωματα,αλλα ποτεωμα,ποτε δν εχω μεινε εγκυος

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Επισης κοριτσια μου ειπε οτι δν μου προτεινει σπερματεγχυση η εξωσωματικη γιατι εχουμε ενα παρα πολυ δυνατο σπερμα..δν ξερω ρε κοριτσια,μου φαινεται οτι θα αλλαξω γιατρο μπας κ με παρει λιγο πιο σοβαρα

XIONATH

πραγματικα για αρχη να αλλαξεις γιατρο..θα δεις οτι θα αλλαξει κ η ψυχολογια σου αμεσως.
Οσο για τα συμπτωματα μου οσα και να χω η απαντηση αυριο ειναι αυτο που θα δηξει...ποια θα μου δωσει λιγη εγκυοσκονη τελος παντων.. Rolling Eyes

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια μου καλησπέρα.Δεν ξέρω τι να σας πω.Απο τον πρωί έχω κατά διαστήματα που πάω τουαλέτα και απο λίγη βλέννα κοκκινοπη ελαφρώς.Δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό η επειδή κουράστηκα λίγο με τα χαλιά και τις δουλειές σήμερα.Έχουμε δυο μέρες μέχρι την 1 του μηνός.Εύχομαι να μην αδιαθετησω.Κορίτσια έχω αρχίσει λίγο να αγχωνομαι και να πεφτω ψυχολογικά.Για αυτό δεν έδειξε η χωριακη.Εχω μερικά πινάκια χαμηλά και μια ενόχληση στη μέση.Το στηθοςμου δεν πονάει αλλά δεν έχω πονέσει ποτε στο στήθος ουτε σε περίοδο ουτε και σε εγκυμοσύνη. Τι λέτε να σημαίνει το λίγο αίμα?Λέτε να αδιαθετησω τελικά?

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamy land έγραψε:Κορίτσια μου καλησπέρα.Δεν ξέρω τι να σας πω.Απο τον πρωί έχω κατά διαστήματα που πάω τουαλέτα και απο λίγη βλέννα κοκκινοπη ελαφρώς.Δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό η επειδή κουράστηκα λίγο με τα χαλιά και τις δουλειές σήμερα.Έχουμε δυο μέρες μέχρι την 1 του μηνός.Εύχομαι να μην αδιαθετησω.Κορίτσια έχω αρχίσει λίγο να αγχωνομαι και να πεφτω ψυχολογικά.Για αυτό δεν έδειξε η χωριακη.Εχω μερικά πινάκια χαμηλά και μια ενόχληση στη μέση.Το στηθοςμου δεν πονάει αλλά δεν έχω πονέσει ποτε στο στήθος ουτε σε περίοδο ουτε και σε εγκυμοσύνη. Τι λέτε να σημαίνει το λίγο αίμα?Λέτε να αδιαθετησω τελικά?

κοριτσακι μου,η μαμα μου σε μενα ειχε αιμα μεχρι τον τριτο μηνα.η ξαδερφη μου ειχε καφε υγρα μεχρι τον δευτερο.δν θελω να σου δωσω φρουδες ελπιδες,απλα σου λεω τι ξερω..κανε υπομονη κ ξανα πηγαινε αυριο για χωριακη.οχι τη παρασκευη,θα ειναι κλειστα κ προσπαθησε,να χαλαρωσεις,κ να μη κανεις βαριες δουλειες!

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Pesperouna μου θα πάω απο βδομάδα.Αν υποθέσουμε οτι άλλαξε ο κύκλος μου η παρασκευή είναι η μέρα της περιόδου μου.Αν λοιπον δεν αδιαθετησω θα πάω μέσα στην αλλη βδομάδα.Έχω αποφασίσει κορίτσια να το αφήσω και δυο βδομάδες μη σας πω να το δεσω σίγουρα.Δεν αντεχω αλλη απογοήτευση.Έλεος πια.Εννέα μηνες περιμένω και προσπαθώ και τίποτα.Θα το αφήσω και όσο παει.Να είναι σίγουρο αυτή την φορά.Αλλωστε αν δεν αδιαθετησω είναι εν μέρη σίγουρο.

XIONATH

mamy land εγω προσωπικα το θεορω πολυ θετικο αυτο..απ οτι εχω διαβασει πολλα κοριτσια εδω μεσα ξεκινησαν με καφε υγρα..για να δουμε κανε υπομονη..αν δεν αδιαθετησης ειναι σιγουρο οτι θα εισαι εγκυουλα!!στο ευχομαι!!!!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142 - Σελίδα 14 215994

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Το θέμα είναι οτι είναι κοκκινίλα.Αυτό με ανησυχεί και νομιζω οτι δεν είμαι κορίτσια.Είναι βλεννεςκοκκινες.Δεν ξέρω,τι να σας πω.Τα έχω πάρει πια με αυτή την περίοδο.Σε ευχαριστώ Pesperouna μου για τις ευχές σου και ανταπιδιδω.

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σορυ κορίτσια.Κόκκινο αιματακι ήθελα να γράψω αλλά με το ταμπλετ οτι θέλει γράφει.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις