Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
648 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 648 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
larisaia έγραψε:κουνελακι δε ξερω αν εχετε εξεταστει.παντως αν δεν εχειε παρει χαπια για ελεγχομενη ωορηξια.παρτα.πολλες κοπελες εχουν πιασει ετσι. Εγω ειχα κανει 3μηνες χαπια συν 1μηνσ σπερματεγχυση.με ειχε πιασει απελπισια μετα την αποτυχημενη σπερματεγχυση κ λεω παει τελειωσε. Τον μαιο του 13 καναμε ετσι χωρις αγχος κ πιαστηκε η μπουμπουκα μας!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142 - Σελίδα 8 328109

Εχουμε κανει καποιες εξετασεις αλλα ο ενας γιατρος μας κανει μπαλακι στον αλλο. Ο ουρολογος στον γυναικολογο και αντιθετα.
Για την ωρα κανουμε μονο ελευθερες επαφες και οταν θα εχουμε την οικονομικη δυνατοτητα θα επισκεφτουμε ενα νεο γυναικολογο που μου συστησαν.
Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορει να μας πει ξεκαθαρα καποιος ποιο ειναι το προβλημα και βαδιζουμε στα τυφλα.
Καποιους μηνες παντως εχω παρακολουθησει με υπερηχο την ωορρηξια μου και ηταν ολα μια χαρα.
Τι να πω, θα δειξει.

http://www.pregnology.com/ovulate/24/6/14/10/

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ath έγραψε:Γεια σας κορίτσια!Διαβάζω τις ιστορίες σας πάρα πολύ καιρό, προτού καν αποφασίσω προσπάθειες για δεύτερο και παρακολουθούσα τις αγωνίες σας χωρίς να έχουμε μιλήσει ποτέ.Καλή επιτυχία σε όλες και με το καλό τα μωράκια που είναι στο δρόμο!

Γεια και σε σενα και καλως ηρθες στην ομορφη παρεουλα μας.
Να χαιρεσαι το παιδακι σου και ευχομαι συντομα να αποκτησεις και δευτερο.

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamy land έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια.Εγώ ακόμα τίποτα.Δεν νιώθω τίποτα,μονο φούσκωμα,πόνο στην μέση και τίποτα άλλο.Κανονικά αν Κρινώ  απο τους προηγούμενους μήνες είχα αδιαθετησει 5-6μερες πριν.Δεν νομιζω να είμαι αλλά θα δειξει.Θα είχα καποιες ενδείξεις αν ήμουν?Ξέρει καμια σας?

Γεια σου mamy μου. Το μονο συμπερασμα που εω βγαλει υστερα απο τοσο καιρο προσπαθειων ειναι οτι σιγουρα δεν μπορεις να βασιστεις σε συμπτωματα για να ξερεις αν εισαι εγκυος.
Εχουν περασει τοσοι και τοσοι μηνες που ειχα ολων των ειδων τα συμπτωματα ναυτια, ζαλαδες, λιγουρες, πονακια. Το συμπερασμα;
Μην δινεις σημασια σε τιποτα γιατι στο τελος τρελενεσαι. Με την πρωτη ημερα καθυστερησης κατευθειαν για χοριακη για να εισαι σιγουρη.
Εγω παντως ευχομαι να ειναι επιτελους αυτος ο μηνας σου κοριτσακι μου.

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ βρε Κουνελάκι μου.Μακάρι αλλα δεν το φαντάζομαι.Ακόμα βέβαια τίποτα.Εσύ όμως να πας σε άλλον γυναικολόγο.Μην το αφήσεις.Larisaia λυπάμαι για οτι σου συνέβει.Μην το βάζεις κάτω.Καλώς ήρθατε στην παρέα μας οι νέες μανάδες.Και με το καλό τα μωρακια μας.

larisaia

larisaia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κουνελακι εχεις κανει ορμονολογικες εξετασεις; ειδικα η εξεταση ΑΜΗ ειναι απ τις σημαντικοτερες. Σαλπιγγογραφια;
Αν εκανες κ ειναι οκ, κ ο συζυγος εχει καλο σπερμοδιαγραμμα..αξιζει να προσπαθησεις με τα πια.παρε ενα τηλ τον γιατρο σου κ ρωτα τον.τα παιρνεις απ την 3η μερα περιοδου μεχρι 9η...πας σε κοιταει κ οταν φτανει η ωορηξια θα σου κανει μια ενεση να σπασει το ωοθηλακιο.με αυτα τα χαπια εχεις πιθανοτητες γτ δημιουργεις πανω απο ενα ωοθηλακιο
mammy land καλως σε βρηκα.ειχα διβασει την ιστορια σου..θα μας ερθει το 2ο μωρακι. Κηνυγα το λιγο πιο πολυ

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
larisaia έγραψε:κουνελακι εχεις κανει ορμονολογικες εξετασεις; ειδικα η εξεταση ΑΜΗ ειναι απ τις σημαντικοτερες. Σαλπιγγογραφια;
Αν εκανες κ ειναι οκ, κ ο συζυγος εχει καλο σπερμοδιαγραμμα..αξιζει να προσπαθησεις με τα πια.παρε ενα τηλ τον γιατρο σου κ ρωτα τον.τα παιρνεις απ την 3η μερα περιοδου μεχρι 9η...πας σε κοιταει κ οταν φτανει η ωορηξια θα σου κανει μια ενεση να σπασει το ωοθηλακιο.με αυτα τα χαπια εχεις πιθανοτητες γτ δημιουργεις πανω απο ενα ωοθηλακιο
mammy land καλως σε βρηκα.ειχα διβασει την ιστορια σου..θα μας ερθει το 2ο μωρακι. Κηνυγα το λιγο πιο πολυ

Αχ αυτο ειναι το προβλημα, ειμαι σε αναζητηση γιατρου.
Σαλπιγγογραφια εχω κανει και ηταν καθαρη, οσο για εξετασεις λιγα πραγματα.
Ο αντρας μου εχει κατι μικροπροβληματακια αλλα ειναι δυνατη η συλληψη.
Γι'αυτο θελω να βρω ενα καλο γιατρο, για να μας ξεσκονισει στην κυριολεξια και να καταλαβω γιατι δεν μπορω να μεινω εγκυος.

larisaia

larisaia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Που μενεις; αν δεν εχετε την δυνατοτητα κλεισε ρςντεβου σε δημοσιο κ πες του να σου γραψει ολες τις ορμονολογικες.
Αν θελεις μπορω να σου γρςψω ποιες ειχα κανει εγω.(ελπιζω να τις βρω)

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ειμαι απο Συρο και μεχρι τωρα πηγαινα σε γιατρο του νοσοκομειου. Διευθυντη παρακαλω.
Ορεξη και ενδιαφερον μηδεν.
Αστα γι'αυτο σου λεω, αν δεν αλλαξω γιατρο θα μεινω χωρις παιδι.
Μου συστησαν καποιο Δημγτρη Μαθιοπουλο, μηπως γνωριζεις κατι;
Ειναι στο Ρεα.

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοριτσαρες!!τι κανετε??
many μου υπομονη,λιγες μερες μειναν κ θα ξερεις.οπως σου λενε τα κοριτσια μη δινεις σημασια στα συμπτωματα..το μυαλο μας μερικες φορες παιζει τρελα παιχνιδια.μακαρι να εισαι κ να τρελαθουμε ολες απο τη χαρα μας!!
χρυσα μου,σε καταλαβαινω απολυτα..βαδιζουμε στα τυφλα χωρις να ξερουμε που πηγαινουμε..δν εχεις,κ πολλες επιλλογες ρε γμτ εκει που εισαι!!
κοριτσια,μια κοπελα προσπαθουσε 3 χρονια.ειχε κανει τις εξετασεις της ολα καλα.μεχρι που αποφασισε να παει για σαλπιγγογραφια.ε, δν προλαβε ειχε καθυστερηση..κ μου ειπε οτι ολα αυτα περι στασεων στις επαφες,η να μενεις ξαπλωμενη με τα ποδια πανω ειναι μυθοι..εκεινη συνελαβε σε ασχετη σταση(ντρεποταν να μου πει ποια) κ μου λεει το μυστικο ειναι να ολοκληρωσουν κ οι δυο ταυτοχρονα!!τι να σας πω..περιεργα πραγματα..αλλα προσπαθουσε 3 ολοκληρα χρονια!!!

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κουνελάκι έγραψε:Ειμαι απο Συρο και μεχρι τωρα πηγαινα σε γιατρο του νοσοκομειου. Διευθυντη παρακαλω.
Ορεξη και ενδιαφερον μηδεν.
Αστα γι'αυτο σου λεω, αν δεν αλλαξω γιατρο θα μεινω χωρις παιδι.
Μου συστησαν καποιο Δημγτρη Μαθιοπουλο, μηπως γνωριζεις κατι;
Ειναι στο Ρεα.

χρυσα μου δν τον ξερω,αλλα εψαξα κ εγω για αλλον γυναικολογο κ βρηκα τον μπαγιωκο βασιλειο..μονο απο το προσωπο του τον συμπαθησα κ ειναι κ πολυ νεος κ με ορεξη να βοηθησει..αν εχεις Facebook γραψε το ονονα του κ θα τον βρεις..εμεις λεμε να τον επισκεφτουμε απο σεπτεμβρη..επισης εχω ακουσει πολυ καλα λογια για τον χασιακο

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναι εχω fb θα τον ψαξω.
Τον Μαθιοπουλο μου τον συστησε η διαβητολογος που παρακολουθει τον αντρα μου.
Μου ειπε οτι ειναι πολυ καλος ανθρωπος και εχει ειδικευση στις περιπτωσεις υπογονιμων ζευγαριων.
Μου ειπε οτι αν αποφασισουμε να παμε θα μας συστησει εκεινη.
Ελπιζω να καταφερουμε να παμε γρηγορα.

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κουνελάκι έγραψε:Ναι εχω fb θα τον ψαξω.
Τον Μαθιοπουλο μου τον συστησε η διαβητολογος που παρακολουθει τον αντρα μου.
Μου ειπε οτι ειναι πολυ καλος ανθρωπος και εχει ειδικευση στις περιπτωσεις υπογονιμων ζευγαριων.
Μου ειπε οτι αν αποφασισουμε να παμε θα μας συστησει εκεινη.
Ελπιζω να καταφερουμε να παμε γρηγορα.

οποτε βρειτε την ευκαιρια,να πατε.θα εισαι κ πιο χαλαρη οταν θα ξερεις οτι ολα ειναι καλα γιατι ολα καλα θα ειναι!!θα τον ψαξω κ εγω τον μαθιοπουλο κ θα σου πω

Titino

Titino
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γειά σας κορίτσια! μαζευτήκατε μπόλικες! Ελευθερία επειδή και εγώ ξέρω πότε συνέλαβα γιατί έγινε μόνο μια φορά εκείνη την εβδομάδα την υπολογισμένη και οι άλλες επαφές ήταν μακρινές, έχει δίκιο η φίλη σου. Το είχα διαβάσει από κάποιο γυναικολόγο ότι βοηθάει στην σύλληψη να είναι όσο το δυνατόν κοντά και των δύο... Και στο πρόγραμμα στο κινητό πρόγραμμα ανέβαζε τα ποσοστά σύλληψης.

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Titino έγραψε:Γειά σας κορίτσια!  μαζευτήκατε μπόλικες!  Ελευθερία επειδή και εγώ ξέρω πότε συνέλαβα γιατί έγινε μόνο μια φορά εκείνη την εβδομάδα την υπολογισμένη και οι άλλες επαφές ήταν μακρινές, έχει δίκιο η φίλη σου. Το είχα διαβάσει από κάποιο γυναικολόγο ότι βοηθάει στην σύλληψη να είναι όσο το δυνατόν κοντά και των δύο... Και στο πρόγραμμα στο κινητό πρόγραμμα ανέβαζε τα ποσοστά σύλληψης.

γεια σου κοριτσακι μου!!!πως εισαι?? Εμαθες το φυλο τελικα??τι προγραμμα στο κινητο σου εχεις???για την ωορρηξια κ τις γονιμες??

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ρε κοριτσια επειδη τα λεμε ολα ετσι;
Υστερα απο τοσο καιρο και τοσες προσπαθειες πως ειναι να δυνατο να ολοκληρωνεις καθε φορα, ποσο μαλλον ταυτοχρονα.
Ειναι πολυ λογικο, το καταλαβαινω. Καποια στιγμη ειχα διαβασει οτι οταν ολοκληρωνει μια γυναικα οι σαλπιγγες ανοιγουν ακομα περισσοτερο για να ειναι πιο ευκολο να περασει το σπερμα.
Οταν εμεις ειμαστε μες στο αγχος και με το ημερολογιο στο χερι, πως ειναι δυνατο να λειτουργησουμε;

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κουνελάκι έγραψε:Ρε κοριτσια επειδη τα λεμε ολα ετσι;
Υστερα απο τοσο καιρο και τοσες προσπαθειες πως ειναι να δυνατο να ολοκληρωνεις καθε φορα, ποσο μαλλον ταυτοχρονα.
Ειναι πολυ λογικο, το καταλαβαινω. Καποια στιγμη ειχα διαβασει οτι οταν ολοκληρωνει μια γυναικα οι σαλπιγγες ανοιγουν ακομα περισσοτερο για να ειναι πιο ευκολο να περασει το σπερμα.
Οταν εμεις ειμαστε μες στο αγχος και με το ημερολογιο στο χερι, πως ειναι δυνατο να λειτουργησουμε;

εχεις δικιο!!κ μενα μιυ φανηκε αρκετα δυσκολο..οχι μονο απο την αποψη του αγχους,γενικα νομιζω ειναι δυσκολο να γινει αυτο..ειναι καθαρα τυχη πιστευω,αν καταλαβαινεται τι εννοω..εμεις ειμαστε εννια χρονια μαζι κ ειναι λιγες οι φορες που εχει γινει αυτο ταυτοχρονα..εμεις το παμε με τη σειρα..χαχα..ειναι δυσκολο εδω περα να το εξηγησω..εγω θεωρω,κ θα τι κανω οταν τελειωσω την αντιβιωση,οτι πρεπει να χαλαρωσουμε κ σωματικα κ ψυχολογικα..γι αυτο θα πιουμε ενα ποτηρακι κρασι παραπανω,θα βγουμε με τους φιλους μας,θα ερθουμε στο κεφι κ ο,τι θελει ας γινει..ας βοηθησουμε λιγο το σωμα μας κ το μυαλο μας να χαλαρωσει..κ δν λεω να γινουμε τυφλα..ισα ισα να ερθουμε σε κεφι..οσες εχω ρωτησει πως μεινανε εγκυες μιυ λενε οτι ειπιανε ενα ποτηρακι παραπανω κ περασανε καλα ..κ τσουπ ηρθε το σπορακι

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ελευθερια μου θα συμφωνησω μαζι σου.

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κουνελάκι έγραψε:Ελευθερια μου θα συμφωνησω μαζι σου.

γλυκουλα μου!!!μην ανησυχεις για τιποτα!!!δν μας αφηνει ετσι η Παναγιτσα!!

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια μου καλημέρα.Larisaia μου σε ευχαριστώ για την ευχή σου.Μακάρι. Τιτινο μου τι κανεις?Πως είναι το μωρακι?Pesperouna μου τι να σου πω.Χτες είδε κάτι καφέ βλεννες.Ειδα και λιγο ροζ οταν σκουπιστηκα.Τίποτα άλλο.Νιώθω ανοιχτή απο κάτω.Πονάει η μέση μου.Αυτα.... Τι να πω.Κανονικά έπρεπε να είχα αδιαθετησει.Αύριο είναι στις 27.Οποτε αν αύριο παλι τίποτα την τριτη το πρωι πάω για χωριακη και βλέπουμε.Εννοείται και θα πεταξουμε απο την χαρά μας.Χαμός θα γίνει.Αχ κορίτσια μου εχω πολύ μεγάλη αγωνία.Κάθε φορά που πάω τουαλέτα παρακαλαω να μην δω αίμα.Δεν μπορω να σας το περιγράψω.Θα είναι το καλυτερο δώρο μετα το κοριτσάκι μου.Θα σας κρατώ ενήμερες.

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κουνελάκι μου πρεπει οποιαδήποτε να πας σε εναν γιατρό να σε παρακολουθει και να κανεις οτι εξετάσεις χρειάζονται.Μην το αφήνεις.Όμως εσύ να συνεχίζει στις προσπαθειες.Και έχει δίκιο η Pesperouna δεν θα μας αφήσει έτσι η Παναγία μας.Μάνα ηταν και αυτή και ξερει τον πονο και τον πόθο μας για ενα μωρο.Παρακαλά την και θα σε βοηθήσει.

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια μου ακόμα τίποτα.Πριν λίγο μονο λίγο ροζ όταν σκοπιστηκα.Τι να πω.Κανονικά έπρεπε να είχα αδιαθετησει ηδη απο πολλές μέρες.Βασικά να πω την αλήθεια δεν πιστεύω οτι είμαι έγκυος απο την άλλη όμως δεν με έχει συνηθίσει έτσι η περίοδος μου.Αχ,ευχομαι να σας πω ευχάριστα την τριτη που θα πάω για χωριακη αν και αύριο δεν ερθει η περίοδος.Κάντε προσευχές κορίτσια όλες μαζί.Εγώ μόλις πέρασα απί την εκκλησία και αναψα κεράκι να με βοηθήσει η Παναγία , ο Χριστός και όλοι οι Άγιοι μαζί.

Titino

Titino
Καλημερα κοριτσια! Μια χαρα ειμαστε,αυριο εχουμε την αυχενικη. Το ημερολογιο μου λεγεται η εφαρμογη Ελευθερία. ΜΜαμμυ κουραγιο, κανενα τεστ δεν εχεις?

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Όχι δεν έχω.Λέω να το αφήσω μέχρι την πεμπτη η παρασκευή να δω.

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κι απο μενα.
Τιτινο μου εχω διαβασει οτι η αυχενικη ειναι η σημαντικοτερη εξεταση. Ευχομαι να ειναι ολα καλα και που ξερεις μπορει να μαθεις και το φυλο του μωρου σου.
Μαμυ μου εσυ πας να μας πεθανεις, πως θα αντεξουμε καλε μεχρι την πεμπτη;;;;;;;

larisaia

larisaia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κουνελακι μενω λαρισα κ δε ξερω καθολου γιατρους στην Αθηνα. Μακαρι να βρεις εναν καλο γιατρο. Εμεις κοριτσια οπως σα1 ειχα πει απριλη του 13 εκανα την σπερματεγχυση που απετυχε κ τον μαιο στις γονιμες(εχω κ εγω αυτην την εφαρμογη που λεει η titino) καναμε κ τις 3μερες.κ πιαστηκε η μπουμπου.στον καναπε.χεχε.παντως κουνελακι ψηφιζω να δοκιμασεις τα χαπια.εχουν μεινει πολλες εγγυος
mammy land με το καλο καλη μου να μη σου ερθει η κυρια.κανε αυριο χοριακη να ξε αγχωθεις
titino με το καλο αυριο η αυχενικη.χμμμ να σιυ κανω μια πτοβλεψη φυλου; με ποσους παλμους χτυπουσε η καρδουλα οταν την ακουσατε;
Εγω κοριτσια το αφησα.θα κανουμε τον ιουλιο που θα παμε διακοπες στην κυπρο.δε θα μαι στις γονιμες αλλα δε πειραζει.μπορει κ να μαι ομως γτ δε μου ηρθε ακομη περιοδος.εχω ακομη τα τελειωματα της αποβολης

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις