Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
618 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 618 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

Titino

Titino
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ναι να είμαστε παρέα, εντάξει λίγοι μήνες θα χωρίζουν αλλά και πάλι...

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Έτσι είναι Τιτινο μου.Εγώ σας νιώθω από την πρωτη στιγμη σαν σπίτι μου.Σαν δικούς μου ανθρώπους που μπορω να πω και να ακούσω τα παντα.Μακάο να γίνει το θαύμα που όλες μας περιμένουμε.Εσύ πως πας?Φουσκωνεις?

Antonia 123

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΙ Η ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΑ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..
ΡΕ ΕΜΕΤΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΑ. ΚΟΨΤΕ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ. ΠΝΙΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΥΡΙΛΑ. ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΑΥΡΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ.
ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΥΦΟ ΒΕΒΑΙΑ! Laughing

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπραβο ελευθερια μου, ειδες που ανησυχουσες;
Κανε για 3- 4 μηνες τις προσπαθειες σου και μετα βλεπεις πως θα συνεχισεις.
Καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσια.

http://www.pregnology.com/ovulate/24/6/14/10/

Titino

Titino
Καλημέρα κορίτσια! Τι κανετε;

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα τιτινο μου, καλα.
Ειμαι στη δουλεια και βαριεμαι τρελα.

Titino

Titino
Και εγω μια απο τα ιδια, εχει και πολύ δουλειά και δεν ξερω απο που να αρχισω. Πως ειναι ο αντρας σου;

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια.Κουνελάκι μου τι κανεις?Ο άντρας σου?Όλα καλά? Τιτινο μου εσύ?Καλά είσαι?Pesperouna μου εσύ?Πως είσαι σήμερα? Πονάς καθόλου?

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα κοριτσια μου!!καλα ειμαι many μου....μονο κατι ζαλαδες κ κατι πονακια!!αλλα θα συνελθω πιο πολυ κουρασμενη ψυχολογικα ειμαι παρα απο τους πονους..
εσεις τι κανετε??

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ περιμένω στις 27 να δω θα κλαίμε η θα γελαμε?Μάλλον θα κλαιμε..Τέλος πάντων.Μπράβο σου κοριτσάκι .Τα πονάκια θα περασουν.Τώρα για τον ψυχολογικό πόνο δεν μπορω να σου πω.Είναι δύσκολο να περάσει αυτός ο πόνος.

tzeni27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τι κανετε κοριτσια πως ειστε??? Μαμυ μου μην σκεφτεσαι ακομα αρνητικα δεν ξερουμε εχεις ακομα 3 μερες . Οπως κ να εχει κ τωρα μα μην ειναι καποια στιγμη θα ερθει ο επιμενον νικα.διαβασα για ενα μαγαζι που ειπες στην τιτινο κ λαμπαδες θα χρειαστω σιγουρα οποτε στειλε μου πληροφοριες αν μπορεις γτ η κουμπαρα δεν τις αγοραζει οποτε πρεπει μα το κανω εγω. Ελευθερια μου χαιρομαι πολυ που εισαι καλα κ ολα πηγαν καλα. Αυτο που σου ειπε ο γιατρος το εχω ακουσει κ αλλου κ εχει περυχει μακαρι λοιπον να ερθει σε αυτο το διαστημα. Λιλυ χαιρομαι που σε ξαναβλεπω κ σε ευχαριστω. Κουνελακι τι κανεις???? Τιτινο μου μια χαρα ειναι το μωρο σου κ μην αγχωνεσαι καθολου ολα θα ειναι τελεια μεθαυριο. Ελπιζω να μην ξεχασα καμια. Εγω καλα μεγαλωνουμε κλωτσαμε περισσοτερο εχουμε κ συγκεκριμενη ωρα στις 5 καθε πρωι .την επομενη βδομαδα εχω την καμπυλη σακχάρου κ η αληθεια ειναι οτι με εχει πιασει δνας φοβος γτ το εχω ξεφτυλισει λιγο με τα γλυκα. Τελος παντων μακαρι να νγει καλη. Τι αλλο??? Α ειμαι κ κρυωμενη απο τα πολλα παγωτα. Κατα τα αλλα ολα μια χαρα.

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τζενακι μου τι κανεις?Χαθηκες.Κάθε μήνα υπαρχει η ίδια ανυπομονησια αλλά ποτε δεν έρχεται.Τέλος πάντων.Το μαγαζί λέγεται Μικέλινα και βρίσκεται στο Περιστέρι στην Κωνσταντινουπολεως53 κοντά στην πλατεία Μπουρναζίου.Θα σουστειλω σε pm τα τηλέφωνα.Οτι θελειςθατο βρεις και αργότερα για την βάπτιση.Καλά σου κανει το μωρακι και σε κλωτσαει,έτσι να μάθεις ,να το θυμάσαι παντα.Φοβερό συναίσθημα.Μπράβο σου.Πολύ χαίρομαι για σένα.Μην εχεις φόβο για την καμπύλη.Δεν είναι τίποτα το φοβερό.Όμως τα γλυκά να τα περιορισεις.Δεν κανουν καλό.Οτι χρειαστείς μου στέλνει μήνυμα.

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσια μου, καλα ειμαστε.
Ο αντρουλης μου ευτυχως παει πολυ καλα, εχει θεληση και προσεχει πολυ. Υπαρχουν βεβαια και καποιες στιγμες αδυναμιας αλλα γι'αυτο ειμαι διπλα του. Ολα θα τα αντιμετωπισουμε αν ειμαστε καλα μεταξυ μας.

larisaia

larisaia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσια. Εχω μια μικρη 15μηνων που την πιασαμε μετα απο 2.5χρονια επαφων. Ωωω ναι..πολλα τα 2.5.
Ειμαι παλιο μελος απλα ξεχασα τον κωδικο κ εκανα αλλο.με εσας δεν εχω ξανα μιλησει.τον μαρτιο ξεκινησαμε για 2ο.αυτον τον μηνα στις 17 κρατουσα θετικο τεστακι.δε το πιστευαμε με τον συζυγο να μας κατσει τοσο ευκολα
Δυστυχως την δευτερα ειχα αιμα κ απεβαλα.βιοχημικη κυηση.
Θα αφησω 2 3 μηνες κ θα ξεκινησουμε τον ιουλιο παλι.

elbar

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα,κοριτσια.....κ ευχομαι ο Μαης να ειναι ο τυχερος μας μηνας.....

tzeni27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κουνελάκι έγραψε:Καλημερα κοριτσια μου, καλα ειμαστε.
Ο αντρουλης μου ευτυχως παει πολυ καλα, εχει θεληση και προσεχει πολυ. Υπαρχουν βεβαια και καποιες στιγμες αδυναμιας αλλα γι'αυτο ειμαι διπλα του. Ολα θα τα αντιμετωπισουμε αν ειμαστε καλα μεταξυ μας.
αυτο πανω απ ολα να ειστε καλα μεταξυ σας κ ολα αντιμετωπίζονται!!!!

tzeni27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
larisaia έγραψε:Καλημερα κοριτσια. Εχω μια μικρη 15μηνων που την πιασαμε μετα απο 2.5χρονια επαφων. Ωωω ναι..πολλα τα 2.5.
Ειμαι παλιο μελος απλα ξεχασα τον κωδικο κ εκανα αλλο.με εσας δεν εχω ξανα μιλησει.τον μαρτιο ξεκινησαμε για 2ο.αυτον τον μηνα στις 17 κρατουσα θετικο τεστακι.δε το πιστευαμε με τον συζυγο να μας κατσει τοσο ευκολα
καλημερα! Λυπαμαι πολυ για αυτο που σου συνεβει . Εγω πιστεύω ότι αφου εγινε τωρα θα ξανασυμβει συντομα κ αυτη την φορα θα μεινει. Παρε τον χρονο σου κ οταν με το καλο ξεκινησετε θα ειναι σιγουρα για καλο!!!!!

larisaia

larisaia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι Τζενη ετσι.το καλοκαιρακι στις διακοπες για να ειμαι χαλαρη!!! Προς το παρον χαιρομαι την μπουμπουκα μου Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142 - Σελίδα 7 215994

tzeni27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
larisaia έγραψε:Ναι Τζενη ετσι.το καλοκαιρακι στις διακοπες για να ειμαι χαλαρη!!! Προς το παρον χαιρομαι την μπουμπουκα μου Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142 - Σελίδα 7 215994
αυτο ειναι το σπουδαιοτερο να χαρεις την μπουμπουκα σου κ συντομα θα ερθει κ το αλλο!!!!

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
larisaia έγραψε:Καλημερα κοριτσια. Εχω μια μικρη 15μηνων που την πιασαμε μετα απο 2.5χρονια επαφων. Ωωω ναι..πολλα τα 2.5.

Γεια σου larisaia, λυπαμαι πολυ για την αποβολη. Κι εγω ειμαι σιγουρη οτι αφου ηρθε μια φορα δεν θ'αργησει να ερθει και δευτερη.
Ποσο χαιρομαι ν'ακουω για εγκυμοσυνες υστετα απο μεγαλη περιοδο προσπαθειων.
Κι εμεις προσπαθουμε ακριβως 2.5 χρονια και οπως καταλαβαινεις ψυχολογια μηδεν.

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elbar έγραψε:Καλημερα,κοριτσια.....κ ευχομαι ο Μαης να ειναι ο τυχερος μας μηνας.....

Απο το στομα σου και στου Θεου τ'αφτι.

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια.Εγώ ακόμα τίποτα.Δεν νιώθω τίποτα,μονο φούσκωμα,πόνο στην μέση και τίποτα άλλο.Κανονικά αν Κρινώ απο τους προηγούμενους μήνες είχα αδιαθετησει 5-6μερες πριν.Δεν νομιζω να είμαι αλλά θα δειξει.Θα είχα καποιες ενδείξεις αν ήμουν?Ξέρει καμια σας?

larisaia

larisaia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamy land έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια.Εγώ ακόμα τίποτα.Δεν νιώθω τίποτα,μονο φούσκωμα,πόνο στην μέση και τίποτα άλλο.Κανονικά αν Κρινώ  απο τους προηγούμενους μήνες είχα αδιαθετησει 5-6μερες πριν.Δεν νομιζω να είμαι αλλά θα δειξει.Θα είχα καποιες ενδείξεις αν ήμουν?Ξέρει καμια σας?

Εγω στη μικρη δεν ειχα συμπτωματα.μονο πρησμενο στηθος οπως κ στην περιοδο με μονη διαφορα οτι φαινονταν εντονα οι φλεβες.ετσι κ στην αποβολη παλι το ιδιο.φλεβες στο στηθος. Καλη τυχη!!!!

larisaia

larisaia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κουνελακι δε ξερω αν εχετε εξεταστει.παντως αν δεν εχειε παρει χαπια για ελεγχομενη ωορηξια.παρτα.πολλες κοπελες εχουν πιασει ετσι. Εγω ειχα κανει 3μηνες χαπια συν 1μηνσ σπερματεγχυση.με ειχε πιασει απελπισια μετα την αποτυχημενη σπερματεγχυση κ λεω παει τελειωσε. Τον μαιο του 13 καναμε ετσι χωρις αγχος κ πιαστηκε η μπουμπουκα μας!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142 - Σελίδα 7 328109

ath

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γεια σας κορίτσια!Διαβάζω τις ιστορίες σας πάρα πολύ καιρό, προτού καν αποφασίσω προσπάθειες για δεύτερο και παρακολουθούσα τις αγωνίες σας χωρίς να έχουμε μιλήσει ποτέ.Καλή επιτυχία σε όλες και με το καλό τα μωράκια που είναι στο δρόμο!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις