151 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142 Τετ Απρ 22, 2015 11:23 am
Titino
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ναι να είμαστε παρέα, εντάξει λίγοι μήνες θα χωρίζουν αλλά και πάλι...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αυτο πανω απ ολα να ειστε καλα μεταξυ σας κ ολα αντιμετωπίζονται!!!!κουνελάκι έγραψε:Καλημερα κοριτσια μου, καλα ειμαστε.
Ο αντρουλης μου ευτυχως παει πολυ καλα, εχει θεληση και προσεχει πολυ. Υπαρχουν βεβαια και καποιες στιγμες αδυναμιας αλλα γι'αυτο ειμαι διπλα του. Ολα θα τα αντιμετωπισουμε αν ειμαστε καλα μεταξυ μας.
καλημερα! Λυπαμαι πολυ για αυτο που σου συνεβει . Εγω πιστεύω ότι αφου εγινε τωρα θα ξανασυμβει συντομα κ αυτη την φορα θα μεινει. Παρε τον χρονο σου κ οταν με το καλο ξεκινησετε θα ειναι σιγουρα για καλο!!!!!larisaia έγραψε:Καλημερα κοριτσια. Εχω μια μικρη 15μηνων που την πιασαμε μετα απο 2.5χρονια επαφων. Ωωω ναι..πολλα τα 2.5.
Ειμαι παλιο μελος απλα ξεχασα τον κωδικο κ εκανα αλλο.με εσας δεν εχω ξανα μιλησει.τον μαρτιο ξεκινησαμε για 2ο.αυτον τον μηνα στις 17 κρατουσα θετικο τεστακι.δε το πιστευαμε με τον συζυγο να μας κατσει τοσο ευκολα
Δυστυχως την δευτερα ειχα αιμα κ απεβαλα.βιοχημικη κυηση.
Θα αφησω 2 3 μηνες κ θα ξεκινησουμε τον ιουλιο παλι.
αυτο ειναι το σπουδαιοτερο να χαρεις την μπουμπουκα σου κ συντομα θα ερθει κ το αλλο!!!!larisaia έγραψε:Ναι Τζενη ετσι.το καλοκαιρακι στις διακοπες για να ειμαι χαλαρη!!! Προς το παρον χαιρομαι την μπουμπουκα μου
larisaia έγραψε:Καλημερα κοριτσια. Εχω μια μικρη 15μηνων που την πιασαμε μετα απο 2.5χρονια επαφων. Ωωω ναι..πολλα τα 2.5.
Ειμαι παλιο μελος απλα ξεχασα τον κωδικο κ εκανα αλλο.με εσας δεν εχω ξανα μιλησει.τον μαρτιο ξεκινησαμε για 2ο.αυτον τον μηνα στις 17 κρατουσα θετικο τεστακι.δε το πιστευαμε με τον συζυγο να μας κατσει τοσο ευκολα
Δυστυχως την δευτερα ειχα αιμα κ απεβαλα.βιοχημικη κυηση.
Θα αφησω 2 3 μηνες κ θα ξεκινησουμε τον ιουλιο παλι.
elbar έγραψε:Καλημερα,κοριτσια.....κ ευχομαι ο Μαης να ειναι ο τυχερος μας μηνας.....
mamy land έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια.Εγώ ακόμα τίποτα.Δεν νιώθω τίποτα,μονο φούσκωμα,πόνο στην μέση και τίποτα άλλο.Κανονικά αν Κρινώ απο τους προηγούμενους μήνες είχα αδιαθετησει 5-6μερες πριν.Δεν νομιζω να είμαι αλλά θα δειξει.Θα είχα καποιες ενδείξεις αν ήμουν?Ξέρει καμια σας?
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης