551 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142 Κυρ Μάης 10, 2015 1:46 pm
Titino
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Τι κανετε?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
elbar έγραψε:Ξεχασα να σας πω.....σημερα εχω γενεθλια!!!!!
Jannete έγραψε:Γεια σας κορίτσια μου!! Elbar πολύχρονη! Σήμερα πήγα για χοριακή και μου έδειξε 1.357, και μου φάνηκε χαμηλή για 34η ημέρα, πήρα τον γιατρό μου αμέσως και μου είπε ότι είναι μια χαρά γιατί την περασμένη Δευτέρα είχα μόνο 65 και ουσιαστικά τον ενδιαφέρει να διπλασιάζεται κάθε δύο ημέρες, με ρώτησε αν έχω αίμα ή αν πονάω και του είπα όχι, και μου είπε 99% είναι κανονική η κύηση και όχι εξωμήτριο. Αύριο έχω ραντεβού στις 12:00 το πρωί μαζί του για να μου κάνει υπέρηχο και να διαπιστώσουμε αν όλα είναι καλα! Εντωμεταξύ ο άντρας μου ακόμα δεν ξέρει τίποτα, και μου λεει σήμερα τελείωσε η περίοδος, του λέω ναι τελείωσε (ευτυχώς δεν είναι παρατηρητικός αν ήταν θα παρατηρούσε οτι η περίοδος μου κράτησε 10 μέρες!!! χαχαχαχαχα!) και δεν είχα τι να του πω, μετα του λεω θελω να κανω τεστ παπ μεθαυριο και δεν κανει επαφες για 3 μερες και έβριζε χαχαχαχα που να ξερεεεεεεε!!! Αχ κορίτσια προσευχηθείτε για μένα, έχω γενικά χαμηλή ΑΜΗ που σημαίνει δεν έχω πολλά αποθέματα ωαρίων, αν κι αυτο δεν πάει καλά δεν θελω να το σκέφτομαι!
elbar έγραψε:Ξεχασα να σας πω.....σημερα εχω γενεθλια!!!!!
Jannete έγραψε:Κοριτσια δεν μπορω να σας περιγραψω ποσο θαρρος παιρνω απο τα μηνυματα σας, ποσο καλο μου κανετε!! Ευχομαι ολες να ζησετε αυτο που θελετε τοσο πολυ, αργησε λογο σε μας κοριτσια αλλα θα δειτε ολα θα γινουν, μην απογοητευεστε ποτε!
Titino έγραψε:Ελευθερια μην λες την κουβεντα "δεν μπορω να του δωσω"
Εχετε κανει και οι δυο εξετασεις και ολα ειναι μια χαρα. Απλα δεν ετυχε. Αυτο να σκεφτεσαι!
2,5 χρόνια παρακαλω!! Ημουν σιγουρη πως δεν θα κανουμε παιδια. Γιατι δεν θα εμπαινα σε διαδικασια εξωσωματικης με τιποτα. Αλλα παντα ειχα εμπιστοσυνη στον Θεο και παρακαλουσα πολυ!perperouna έγραψε:Jannete έγραψε:Κοριτσια δεν μπορω να σας περιγραψω ποσο θαρρος παιρνω απο τα μηνυματα σας, ποσο καλο μου κανετε!! Ευχομαι ολες να ζησετε αυτο που θελετε τοσο πολυ, αργησε λογο σε μας κοριτσια αλλα θα δειτε ολα θα γινουν, μην απογοητευεστε ποτε!
κοριτσακι μου,αν επιτρεπετε,ποσο καιρο προσπαθουσατε??γιατι εμεις προσπαθουμε 1.5 χρονο τωρα κ εχω ηδη απογοητευτει
οχι θα παω μονη μου να κανω αναγνωριστική και μετα θα παμε να ακουσουμε καρδουλα μαζι πρωτα ο Θεος!Titino έγραψε:Elbar χρονια πολλά! Πολύχρονη!
Janette και εγω νομιζω οτι ειναι μια χαρα. Δεν ειναι και απολυτο οτι διπλασιαζεται καθε δυο μερες. Ασε που και ο γιατρός σου ξερει καλύτερα απ ολους! Οποτε μπραβο! Δεν θες να πατε μαζι με τον αντρα σου στον υπερυχο;
Jannete έγραψε:2,5 χρόνια παρακαλω!! Ημουν σιγουρη πως δεν θα κανουμε παιδια. Γιατι δεν θα εμπαινα σε διαδικασια εξωσωματικης με τιποτα. Αλλα παντα ειχα εμπιστοσυνη στον Θεο και παρακαλουσα πολυ!perperouna έγραψε:Jannete έγραψε:Κοριτσια δεν μπορω να σας περιγραψω ποσο θαρρος παιρνω απο τα μηνυματα σας, ποσο καλο μου κανετε!! Ευχομαι ολες να ζησετε αυτο που θελετε τοσο πολυ, αργησε λογο σε μας κοριτσια αλλα θα δειτε ολα θα γινουν, μην απογοητευεστε ποτε!
κοριτσακι μου,αν επιτρεπετε,ποσο καιρο προσπαθουσατε??γιατι εμεις προσπαθουμε 1.5 χρονο τωρα κ εχω ηδη απογοητευτει
Titino έγραψε:Η κοιλια λιγο φουσκωνει αλλα το καταλαβαινω εγω και ο αντρας μου, δεν λες ακομα οτι ειμαι εγκυος απλα με παραπανω κοιλια. Το φυλο πρωτα ο θεος θα παμε την Πεμπτη να μας δει η γιατρός μου πως ειμαστε, και αν το θελει θα μας δειξει. Στην αυχενικη ηταν πολύ ζωηρο και δεν τα καταφερε ο γιατρός, ουτε καν ποσοστο δεν ειπε!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης