Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
536 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 536 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

Titino

Titino
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Τι κανετε?

NOPITSA

NOPITSA
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!Να εχετε μια ομορφη μερα!!!!!!Και πανω από όλα με αισιοδοξια!!!!!!!!!!!

http://nopixristos@hotmail.com

larisaia

larisaia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσια τι κανετε;;; απο την αλλη εβδομαδα περιμενω κ εγω περιοδο. Γισ να δουμε.. 2 ελευθερες επαφες ειχαμε.

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κοριτσια και απο μένα.Εμείς ανα δυο μέρες έχουμε επαφη.Οι γόνιμες μου είναι μέσα στην βδομάδα.Οποτε ανα δυο μέρες ερχόμαστε σε επαφη και βλέπουμε.Επειδή δεν έχω σταθερό κυκλο δεν μέρους ακριβως τις γόνιμες οποτε μου είπε η μαία μου ανα δυο μέρες να έρχομαι σε επαφη για να είναι λέει πιο δυνατο το σπέρμα.Και βλέπουμε κοριτσια.

elbar

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα σε ολες......μια ομορφη εβδομαδα ξεκιναει...κ μετραω αντιστροφα 7 ημερες συμφωνα μετο γιατρο μου.(την αλλη δευτερα εξεταση χοριακης). Ατελειωτες θα μου φανουν...κ σημερα εχω ξεκινησει γενικη στο σπιτι...χωρις πολυ βαριες δουλειες...για να ξεχαστω.

elbar

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ξεχασα να σας πω.....σημερα εχω γενεθλια!!!!!

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πολύχρονη elbar μου.Εύχομαι του χρονου να εχεις στην αγκαλιά σου ενα μωρακι και να περάσεις τα πιο ωραία γενέθλια της ζωής σου.

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elbar έγραψε:Ξεχασα να σας πω.....σημερα εχω γενεθλια!!!!!

Πολυχρονη και παντα ευτυχισμενη. Ευχομαι ν'αποκτησεις συντομα το ωραιοτερο δωρο του κοσμου

http://www.pregnology.com/ovulate/24/6/14/10/

Jannete

Jannete
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κορίτσια μου!! Elbar πολύχρονη! Σήμερα πήγα για χοριακή και μου έδειξε 1.357, και μου φάνηκε χαμηλή για 34η ημέρα, πήρα τον γιατρό μου αμέσως και μου είπε ότι είναι μια χαρά γιατί την περασμένη Δευτέρα είχα μόνο 65 και ουσιαστικά τον ενδιαφέρει να διπλασιάζεται κάθε δύο ημέρες, με ρώτησε αν έχω αίμα ή αν πονάω και του είπα όχι, και μου είπε 99% είναι κανονική η κύηση και όχι εξωμήτριο. Αύριο έχω ραντεβού στις 12:00 το πρωί μαζί του για να μου κάνει υπέρηχο και να διαπιστώσουμε αν όλα είναι καλα! Εντωμεταξύ ο άντρας μου ακόμα δεν ξέρει τίποτα, και μου λεει σήμερα τελείωσε η περίοδος, του λέω ναι τελείωσε (ευτυχώς δεν είναι παρατηρητικός αν ήταν θα παρατηρούσε οτι η περίοδος μου κράτησε 10 μέρες!!! χαχαχαχαχα!) και δεν είχα τι να του πω, μετα του λεω θελω να κανω τεστ παπ μεθαυριο και δεν κανει επαφες για 3 μερες και έβριζε χαχαχαχα που να ξερεεεεεεε!!! Αχ κορίτσια προσευχηθείτε για μένα, έχω γενικά χαμηλή ΑΜΗ που σημαίνει δεν έχω πολλά αποθέματα ωαρίων, αν κι αυτο δεν πάει καλά δεν θελω να το σκέφτομαι!

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Jannete έγραψε:Γεια σας κορίτσια μου!! Elbar πολύχρονη! Σήμερα πήγα για χοριακή και μου έδειξε 1.357, και μου φάνηκε χαμηλή για 34η ημέρα, πήρα τον γιατρό μου αμέσως και μου είπε ότι είναι μια χαρά γιατί την περασμένη Δευτέρα είχα μόνο 65 και ουσιαστικά τον ενδιαφέρει να διπλασιάζεται κάθε δύο ημέρες, με ρώτησε αν έχω αίμα ή αν πονάω και του είπα όχι, και μου είπε 99% είναι κανονική η κύηση και όχι εξωμήτριο. Αύριο έχω ραντεβού στις 12:00 το πρωί μαζί του για να μου κάνει υπέρηχο και να διαπιστώσουμε αν όλα είναι καλα! Εντωμεταξύ ο άντρας μου ακόμα δεν ξέρει τίποτα, και μου λεει σήμερα τελείωσε η περίοδος, του λέω ναι τελείωσε (ευτυχώς δεν είναι παρατηρητικός αν ήταν θα παρατηρούσε οτι η περίοδος μου κράτησε 10 μέρες!!! χαχαχαχαχα!) και δεν είχα τι να του πω, μετα του λεω θελω να κανω τεστ παπ μεθαυριο και δεν κανει επαφες για 3 μερες και έβριζε χαχαχαχα που να ξερεεεεεεε!!! Αχ κορίτσια προσευχηθείτε για μένα, έχω γενικά χαμηλή ΑΜΗ που σημαίνει δεν έχω πολλά αποθέματα ωαρίων, αν κι αυτο δεν πάει καλά δεν θελω να το σκέφτομαι!

ολα θα πανε καλα!!!εχεις πολυ καλη χοριακη κ σε επιβεβαιωσε κ ογιατρος οτι ειναι φυσιολογικα ολα!!!κοριτσακι μου μη το σκεφτεσαι!!!αυριο θα κανεις τον αντρα σου πολυ ευτυχισμενο κ εσυ θα πετας στα συννεφα!!!

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elbar έγραψε:Ξεχασα να σας πω.....σημερα εχω γενεθλια!!!!!

χρονια σου πολλα κοριτσακι μου!!!ο,τι επιθυμεις σου ευχομαι!!!

elbar

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευχαριστω πολυ πολυ.....

Janette η χοριακη σου μου φαινεται σουπερ..... Βγαλε τις κακες σκεψεις... κ προτεινω αποψε να φτιαξεις σκηνικο ρομαντιο,υπο το φως των κεριων κνα του το ανακοινωσεις.... Κριμα ειναι!!!!!!

Jannete

Jannete
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοριτσια δεν μπορω να σας περιγραψω ποσο θαρρος παιρνω απο τα μηνυματα σας, ποσο καλο μου κανετε!! Ευχομαι ολες να ζησετε αυτο που θελετε τοσο πολυ, αργησε λογο σε μας κοριτσια αλλα θα δειτε ολα θα γινουν, μην απογοητευεστε ποτε!

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια εγω περιμενω τη πεμπτη,αλλα με αυτο πουωεπαθα το προηγουμενο μηνα,δν ξανακανω τεστ πριν τη καθυστερηση..θα περιμενω..σιγουρα δν ειμαι κ προσπαθω να το παρω χαμπαρι για να μη με παρει απο κατω..
επισης, ο καλος μου αντρουλης που πηγε στη τηνο για δουλεια, εταξε το μωρο να το βαφτισουμε εκει..δν το περιμενα να το κανει..φανταστειτε τη λαχταρα που εχει κ εγω δν μπορω να του δωσω ενα παιδακι..

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Jannete έγραψε:Κοριτσια δεν μπορω να σας περιγραψω ποσο θαρρος παιρνω απο τα μηνυματα σας, ποσο καλο μου κανετε!! Ευχομαι ολες να ζησετε αυτο που θελετε τοσο πολυ, αργησε λογο σε μας κοριτσια αλλα θα δειτε ολα θα γινουν, μην απογοητευεστε ποτε!

κοριτσακι μου,αν επιτρεπετε,ποσο καιρο προσπαθουσατε??γιατι εμεις προσπαθουμε 1.5 χρονο τωρα κ εχω ηδη απογοητευτει

Titino

Titino
Elbar χρονια πολλά! Πολύχρονη!

Janette και εγω νομιζω οτι ειναι μια χαρα. Δεν ειναι και απολυτο οτι διπλασιαζεται καθε δυο μερες. Ασε που και ο γιατρός σου ξερει καλύτερα απ ολους! Οποτε μπραβο! Δεν θες να πατε μαζι με τον αντρα σου στον υπερυχο;

Titino

Titino
Ελευθερια μην λες την κουβεντα "δεν μπορω να του δωσω"
Εχετε κανει και οι δυο εξετασεις και ολα ειναι μια χαρα. Απλα δεν ετυχε. Αυτο να σκεφτεσαι!

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Titino έγραψε:Ελευθερια μην λες την κουβεντα "δεν μπορω να του δωσω"
Εχετε κανει και οι δυο εξετασεις και ολα ειναι μια χαρα. Απλα δεν ετυχε. Αυτο να σκεφτεσαι!

ναι,εχεις δικιο,αλλα μερικες φορες,σκεφτομαι και ετσι κ στεναχωριεμαι ακομα περισσοτερο..
εσυ τι κανεις???φουσκωνει η κοιλιτσα σου???τελικα μαθατε το φυλο??

Jannete

Jannete
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
perperouna έγραψε:
Jannete έγραψε:Κοριτσια δεν μπορω να σας περιγραψω ποσο θαρρος παιρνω απο τα μηνυματα σας, ποσο καλο μου κανετε!! Ευχομαι ολες να ζησετε αυτο που θελετε τοσο πολυ, αργησε λογο σε μας κοριτσια αλλα θα δειτε ολα θα γινουν, μην απογοητευεστε ποτε!

κοριτσακι μου,αν επιτρεπετε,ποσο καιρο προσπαθουσατε??γιατι εμεις προσπαθουμε 1.5 χρονο τωρα κ εχω ηδη απογοητευτει
2,5 χρόνια παρακαλω!! Ημουν σιγουρη πως δεν θα κανουμε παιδια. Γιατι δεν θα εμπαινα σε διαδικασια εξωσωματικης με τιποτα. Αλλα παντα ειχα εμπιστοσυνη στον Θεο και παρακαλουσα πολυ!

Jannete

Jannete
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Titino έγραψε:Elbar χρονια πολλά! Πολύχρονη!

Janette και εγω νομιζω οτι ειναι μια χαρα. Δεν ειναι και απολυτο οτι διπλασιαζεται καθε δυο μερες. Ασε που και ο γιατρός σου ξερει καλύτερα απ ολους! Οποτε μπραβο! Δεν θες να πατε μαζι με τον αντρα σου στον υπερυχο;
οχι θα παω μονη μου να κανω αναγνωριστική και μετα θα παμε να ακουσουμε καρδουλα μαζι πρωτα ο Θεος!

Titino

Titino
Η κοιλια λιγο φουσκωνει αλλα το καταλαβαινω εγω και ο αντρας μου, δεν λες ακομα οτι ειμαι εγκυος απλα με παραπανω κοιλια. Το φυλο πρωτα ο θεος θα παμε την Πεμπτη να μας δει η γιατρός μου πως ειμαστε, και αν το θελει θα μας δειξει. Στην αυχενικη ηταν πολύ ζωηρο και δεν τα καταφερε ο γιατρός, ουτε καν ποσοστο δεν ειπε!

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Jannete έγραψε:
perperouna έγραψε:

2,5 χρόνια παρακαλω!! Ημουν σιγουρη πως δεν θα κανουμε παιδια. Γιατι δεν θα εμπαινα σε διαδικασια εξωσωματικης με τιποτα. Αλλα παντα ειχα εμπιστοσυνη στον Θεο και παρακαλουσα πολυ!

κ εγω ετσι πιστευω,οτι δν θα μπορεσω να κανω παιδια,αλλα προσπαθω να διωχνω αυτη τη σκεψη σκεψη απο το μυαλο μου..αλλα πιστευω πολυ στη παναγια κ τη παρακαλω να μου στειλει ενα υγιεστατο μωρακι..

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Titino έγραψε:Η κοιλια λιγο φουσκωνει αλλα το καταλαβαινω εγω και ο αντρας μου, δεν λες ακομα οτι ειμαι εγκυος απλα με παραπανω κοιλια. Το φυλο πρωτα ο θεος θα παμε την Πεμπτη να μας δει η γιατρός μου πως ειμαστε, και αν το θελει θα μας δειξει. Στην αυχενικη ηταν πολύ ζωηρο και δεν τα καταφερε ο γιατρός, ουτε καν ποσοστο δεν ειπε!

μπραβο σας κοριτσακι μου!!!αντε σιγα σιγα θα φουσκωσεις !!!περιμενουμε τα νεα σου τη πεμπτη!!

Jannete

Jannete
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Λοιπον κοριτσια εγω θα πω του γιατρου να μη μας πει το φυλο, να το γραψει σε ενα χαρτι και να το βαλει σε ενα φακελο. Μετα θα παω σε ζαχαροπλαστειο και θα τους δωσω τον φακελο και θα τους πω να δτιαξουν μια τουρτα που αναλογα το φυλλο να εχει εσωτερικο ροζ ή θαλασσι. Μετα θα φωναξουμε αγαπημενους να κοψουμε την τουρτα και να το γιορτασουμε ολοι μαζι!!
Peperouna μου η Παναγια σε ακουει, απλα δοκιμαζει την πιστη σου, μην σταματας να πιστευεις!

ath

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα κορίτσια!elbar, να σαι χιλιόχρονη! elbar, larisaia perperouna που κοντεύετε, με το καλό να μη σας έρθει! και σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια εύχομαι από την ψυχή μου το ιδιο ακριβώς!!janette όλα είναι μια χαρούλα!Με το καλό να σε δει και ο γιατρός και να κάνεις στο σύζυγο την πιο γλυκειά έκπληξη!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις