Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
638 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 638 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεν το ηξερα οτι παντρεύεσαι.Δεν πειράζει θα πας για τα βαπτιστικά και τις μπομπονιερες βάπτισης αλλά και γάμου έχει αν δεν εχεις βρει και πολύ μοντέρνες και ωραίες λαμπάδες για κουμπάρους έχει.Δεν χάνεις να πας να ρίξεις μια ματια και αν σου αρέσει κάτι καλώς αν όχι οκ.Πες μου αν πας να μιλήσω για καλύτερη τιμή γιατί ξέρω πως είναι να παντρεύεται τέτοιες εποχές.

Titino

Titino
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Βασικα τα εχουμε ολα εκτος απο γαμπριατικο που θα παμε σε λιγο καιρο, και τον στολισμο που θα παμε μεσα στην βδομαδα. Ολα τα αλλα ειναι ετοιμα. Μπομπονιερες τις εκανε η μαμα μου με το μπαμπα μου (τι τραβαει ο καημενος! )
Αλλά ευχαριστώ! Ναι ειχαμε κανει πολιτικο πριν 2 χρονια και φετος λεγαμε το θρησκευτικο, ε αφου δεν ερχοταν το μπεμπε κλεισαμε για Σεπτεμβριο, ελα ομως που μας την εκανε, και τρεχαμε να αλλαξουμε ημερομηνια γιατι τα ειχαμε κλεισει... Shocked

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ωραία τοτε αφού τα εχεις όλα οκ.Όταν θα ερθει η ωρα της βάπτισης με το καλό θα μιλήσουμε να πας να δεις τα παντα εκεί.Δούλευα στο άλλο αγαζι που είχαν στην Παλλήνη για 17 χρόνια αλλά το 2009 έκλεισε για οικογενειακους λόγους ποτε έχω πολύ καλές σχέσεις και στέλνω ανθρώπους και με εξυπηρετούν παντα.Με το καλό Τιτινο μου.Η ωρα η καλη.Pesperouna μου αύριο καλη επιτυχία με την σαλπιγκογραφια.

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα κοριτσια μου!!τιτινο μου η ωρα η καλη κ παλι κ φροντισε να την ευχαριστηθεις αυτη τη μερα,να θυμασαι καθε λεπτομερεια!!
κοριτσια εχω τρελαθει στο αγχος!!αυριο ειναι η εξεταση κ φοβαμαι..φοβαμαι κ τη διαδικασια κ το αποτελεσμα..προσπαθουσα αυτες τις ημερες να το διαχειριστω κ να μη το δειχνω κ τα ειχα καταφερει,αλλα σημερα με εχει κυριευσει ο φοβος κ τοβαγχος..με εχει πιασει τοβστομαχι μου κ αυριο σιγουρα θα ειμαι χειροτερα

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσάκι μου μην σκέφτεσαι αρνητικά,όλα θα πάνε καλά.Ίσως πονεσεις λιγάκι αλλά σκέψου για ποιο λογο γίνονται όλα.Δεν θέλεις να μάθεις?Και ξέρω οτι είναι ποιο ευκολο να μείνεις μετα αφού ολα είναι ανοιχτα.Μήπως είναι το τυχερό σου έτσι.Σκέψου μονο θετικά.

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamy land έγραψε:Κοριτσάκι μου μην σκέφτεσαι αρνητικά,όλα θα πάνε καλά.Ίσως πονεσεις λιγάκι αλλά σκέψου για ποιο λογο γίνονται όλα.Δεν θέλεις να μάθεις?Και ξέρω οτι είναι ποιο ευκολο να μείνεις μετα αφού ολα είναι ανοιχτα.Μήπως είναι το τυχερό σου έτσι.Σκέψου μονο θετικά.

αυτο προσπαθω να κανω,αλλα ειναι δυσκολο..ξερεις,οτι δν μπορω να το διαχειριστω με φοβιζει..προσευχηθειτε κοριτσια μου να ειναι ολα καλακ να μη χρειαστει να κανω τιποτα αλλο..σας ευχαριστω που με καθησυχαζετε

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εννοείται και θα σου συμπαραστεκομαστε.Μονο εμείς εδώ σε νιώθουμε.Εγώ είμαι σίγουρη οτι όλα θα πάνε καλά και να δεις που θα είναι ποιο εύκολα μετα.Μόλις τελειώσει βουρ στο ψητό.Ρωτά βέβαια και τον γιατρό σου αλλά νομιζω δεν θα υπαρχει πρόβλημα να περιμενεις μέρες.Θα σου πει αμέσως να εχεις επαφη για καλυτερα αποτελεσματα.Οποτε ξεκουρασου,χαλάρωσε και κάνε και τίποτα με τον άντρα σου.Δεν ξέρεις ,ίσως σήμερα μια μέρα πριν να είναι γουρικη.Τι να πω.

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ξ
mamy land έγραψε:Εννοείται και θα σου συμπαραστεκομαστε.Μονο εμείς εδώ σε νιώθουμε.Εγώ είμαι σίγουρη οτι όλα θα πάνε καλά και να δεις που θα είναι ποιο εύκολα μετα.Μόλις τελειώσει βουρ στο ψητό.Ρωτά βέβαια και τον γιατρό σου αλλά νομιζω δεν θα υπαρχει πρόβλημα να περιμενεις μέρες.Θα σου πει αμέσως να εχεις επαφη για καλυτερα αποτελεσματα.Οποτε ξεκουρασου,χαλάρωσε και κάνε και τίποτα με τον άντρα σου.Δεν ξέρεις ,ίσως σήμερα μια μέρα πριν να είναι γουρικη.Τι να πω.

σιγουρα θα τον ρωτησω αν μπορω να ξεκινησω αμεσως τις επαφες..αλλα μου ειπε πριν τη σαλπιγγογραφια οχι επαφες,αρα δν μπορω να χαλαρωσω ετσι..δν ξερω αν υπαρχει κινδυνος μετα την εξεταση απο την ακτινοβολια,θα τον ρωτησω ομως

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κάτσε τοτε και χαλάρωσε όσο μπορείς.Θα σου έλεγα να βάλεις ενα ποτάκι αλλά δεν ξέρω αν κανει.Αν ναι θα σε χαλαρώνε πολύ.Πάντως μην είσαι τσιτωμενη και αγχωμενη γιατί έτσι θα υποφερεις μέχρι την ωρα της εξέτασης.Μην το κανεις αυτό στον εαυτό σου.Προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά ακόμα και την ωρα που θα γίνεται η εξέταση.Έτσι θα το περάσεις πιο ήπια.

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamy land έγραψε:Κάτσε τοτε και χαλάρωσε όσο μπορείς.Θα σου έλεγα να βάλεις ενα ποτάκι αλλά δεν ξέρω αν κανει.Αν ναι θα σε χαλαρώνε πολύ.Πάντως μην είσαι τσιτωμενη και αγχωμενη γιατί έτσι θα υποφερεις μέχρι την ωρα της εξέτασης.Μην το κανεις αυτό στον εαυτό σου.Προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά ακόμα και την ωρα που θα γίνεται η εξέταση.Έτσι θα το περάσεις πιο ήπια.

μπααα ουτε ενα ποτο μπορει να με ηρεμησει..θα παρω κ τα φαρμακα αυριο κ δν θελω..θα χαλαρωσω που θα παει..αυριο τετοια ωρα θα ειμαι καλα..το θεμα ειναι οτι ουτε ο αντρας μου μπορει να το διαχειριστει τοσο καλα, τον βλεπω κ εκεινον αγχωμενο κ στεναχωριεμαι..τι τραβαμε κ εμειςβπου θελουμε να γινουμε μανουλες..δν θα μπορουσα να φανταστω οτι θα μας συμβουν ολα αυτα κ θα περασουμε τετοιο λουκι..ας ειναι τουλαχιστον ολα για καλο σκοπο

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σίγουρα του εχεις μεταδόσει το άγχος σου.Αν ηρεμησεις εσύ τοτε θα είναι και εκείνος ήρεμος.Όλα απο εμας γίνονται.Και για μας γίνονται.Για μας τρέχουν και αγχωνονται και αυτοι.Μόλις λοιπον εσύ ηρεμησεις θα είναι και εκείνος μια χαρά.Μην το κανεις αυτό στον εαυτό σου.Μάθε απο μένα.Εγώ απο οτι έπαθα έχω γίνει καλύτερη.Για αυτό σου λέω να ηρεμησεις γιατί μονο κακό κανεις όχι καλό.Όμως μπορεί να σου βγει σε καλό.

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια ακουστε ονειρο που ειδε η πεθερα μου το βραδυ του Ευαγγελοσμου.

περπατουσε στο δρομο κ ξαφνικα εμφανιζεται ενα παιδακι που φορουσε γαλαζιο βελουτε φορεμα κ ζακετουλα,αλλα το προσωπο του ηταν αγοριστικο.τη πιανει λοιπον απο το χερι κ τηε λεει: δν θελετε νσ ερθω;;κ του απανταειβη πεθερα μου:τι λες καμαρι μου εσενα σε περιμεναμε πως κ πως κ ξυπναει..ηταν λεει πολυ ομορφο κ στρουμπουλο!!λες κ μου πηρε ολο το αγχος αυτο που μου ειπε κ ειμαι πολυ πιο χαλαρη..ελπιζω να ειμαι κ ετσι αυριο

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ειδες που αγχωνεσαι?Όλα καλά θα πανε.Μπορει να βοηθήσει η εξεταση να μείνεις πιο εύκολα και γρήγορα.Άντε λοιπον χωρις φοβο και άγχος και καλά αποτελεσματα κοριτσάκι μου.

εριφυλακι

εριφυλακι
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλησπερα κοριτσια! εχω ενα προβλημα και θα ηθελα την βοηθεια σας εδω και περιπου 3 μερες εχω καφε κυλιδες... δεν εχω σταθερο κυκλο τελευταια περιοδος ηταν 24/2. εδω και 2 μηνες εχω αλλαξει περιβαλλον. απο τοτε που αλλαξα κλιμα ειχα μια ελευθερη σεξουαλικη επαφη.... τι μπορει να σημαινουν οι καφε κυλιδες? και ποναει λιγο το στηθος μου..

Titino

Titino
Ελευθερια μου καλα αποτελεσματα! Περιμένουμε τα νεα σου και προσευχομαστε για σενα!

Εριφυλη με γιατρό μιλησες;

εριφυλακι

εριφυλακι
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
οχι ακομα αυριο εχω ραντεβου απλα ρώτησα μηπως ξερετε....

Titino

Titino
Δεν ειμαστε γιατροι, μακαρι να ξεραμε. Εκανες τεστ;

εριφυλακι

εριφυλακι
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
οχι δεν εκανα εχω κανει παρα πολλα τεστ και φοβαμαι την απορριψη για αυτο αλλωστε και εκλεισα ραντεβου σε γυναικολογο... ρωτησα μηπως καποια αλλη κοπελα απο δω εχει ακουσει η αν της εχει συμβει το ιδιο..

Titino

Titino
Εγω ειχα καφε κηλιδες στην 7-8η εβδομαδα, αλλα ηξερα για την εγκυμοσυνη μου. Παντως σιγουρα θα σου πει ο γιατρός σου, απο δω μονο υποθεσεις.

εριφυλακι

εριφυλακι
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ευχαριστω!!!

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσια.τωρα μπηκα σπιτι.οντως οι προσευχες σας επιασαν.δν πονεσα σχεδον καθολου,μονο πολυ ηπιους πονους περιοδου οταν εριχναν το σκιαγραφηκο.οι σαλπιγγες ηταν κ οι δυο διαβατες με ελαχιστες μικροσυμφησεις.το σκιαγραφηκο κολλησε λιγο γιατι διογκωθηκε η μια μου η σαλπιγγα απο την εξεταση κ η αλλη σαλπιγγα ειναι πιο πανω απο το κανονικο..ο γιατρος μου ειπε να κανω κ λαπαροσκοπηση για να δουμε ολοκληρωμενα τη μητρα κ τις σαλπιγγες γιατι με την εξεταση ειναι ολα σχετικα..δν ξερω αν θα τη κανω.μου ειπε τρεις μηνες πιο εντατικα επαφες γιατι η γυναικα ειναι πιο γονιμη μετα την εξεταση.λεω να αφησω 3-4 μηνες να περασουν και αν δν εχω μεινει εγκυος τοτε θα σκεφτω τη λαπαροσκοπηση.σκεφτομουν παντως να παω κ σε αλλον γιατρο να δειξω την εξεταση να δω τι θα μου προτεινει.
ειλικρινα,σας ευχαριστω ολες για τη συμπαρασταση και τη θετικη ενεργεια που μου στειλατε..μου σταθηκατε παααααρα πολυ.κ παλι ευχαριστω!

Titino

Titino
Μπράβο Ελευθερία! σου είπε σε πόσες μέρες να ξεκινήσετε ? Άντε κοπέλα μου βουρ για μπεμπε!!!! Θα δεις που θα έρθει!

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μπράβο κοριτσάκι.Ειδες που αγχωθηκες χωρις λογο?Τσαμπα οι φόβοι σου.Και πολύ καλά σου είπε.Εντατικά τώρα αυτους τους μήνες και θα δεις που θα ερθει.Πολύ χαρομαι για σένα κούκλα μου.Άντε να σπάσει η γκινια και σιγά σιγά κάθε μια απο μας να μείνει έγκυος.Στο εύχομαι να είναι ο μήνας σου ο επόμενος.Μέσα απο την καρδιά μου.Αλήθεια στο λέω.Σας έχω όλες σαν οικογενεια μου.

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamy land έγραψε:Μπράβο κοριτσάκι.Ειδες που αγχωθηκες χωρις λογο?Τσαμπα οι φόβοι σου.Και πολύ καλά σου είπε.Εντατικά τώρα αυτους τους μήνες και θα δεις που θα ερθει.Πολύ χαρομαι για σένα κούκλα μου.Άντε να σπάσει η γκινια και σιγά σιγά κάθε μια απο μας να μείνει έγκυος.Στο εύχομαι να είναι ο μήνας σου ο επόμενος.Μέσα απο την καρδιά μου.Αλήθεια στο λέω.Σας έχω όλες σαν οικογενεια μου.

κοριτσακια μου καλα!!!ποσο κοντα μου ειστε κ ας μην σας γνωριζω προσωπικα!!
μακαρι να μεινουμε ολες μαζι τον ιδιο μηνα!!εκει να δεις χαρες!!ναι ναι τωρα βουρ στο αθλημα κ χωρις αγχος!!μου ειπε μετα απο 3-4 μερες να ξεκινησω για να μη χασω αυτο το μηνα!!!

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μακάρι .Απο το στόμα σου και στου Θεού το αυτι.Εγώ περιμένω στις 27/04.Βέβαια δεν πιστεύω οτι είμαι γιατί δεν νιώθω τίποτα.Όμως περιμένουμε.Είμαστε λες ενα εδώ να το ξερειςγα έχουμε τον ιδιο λαιμό και πόνο.Μονο εμεις καταλαβαίνουμε πως νιώθει η καθεμια μας.Γιατί περνάμε ακριβως τα ίδια.Εύχομαι όλες εδώ μέσα να πετύχουμε τα όνειρα μας.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις