Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
512 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 512 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια να συμπληρωσω για το θυροειδη..Οσες κανατε εξετασεις δειτε λιγο την τιμη της TSH....Αν ειναι πανω απο 2,5 (το οριο ειναι μεχρι 4,5 περιπου) οι γιατροι θα σας πουνε οτι ειστε στα φυσιολογικα....Αλλα τα νεοτερα δεδομενα αποκλειουν εγκυμοσυνη, ειτε ομαλη εξελιξη αυτης αν η συγκεκριμενη ορμονη ειναι πανω απο 2,5!!!Γι αυτο σας λεω αν τυχον εχετε τετοια τιμη καλο ειναι να κανετε μια επισκεψη και σε ενδοκρινολογο.Προσοχη επισης στην τιμη του φυλικου οξεως μην αυξηθει υπερβολικα και στη βιταμινη Β12 ...Για τη βιταμινη D να σας πω οτι παιζει πολυ μεγαλο ρολο στην εμφυτευση του γονιμοποιημενου ωαριου ΑΛΛΑ κυριως στις κοπελες που κανουν εξωσωματικες.. Βεβαια και σε οσες προπσπαθουν με τον φυσικο τροπο καλο ειναι να εχουν και αυτη τη βιταμινη σε φυσιολογικα ορια για να βοηθησουν.
Mammyland πριν κανεις οτιδηποτε αλλο πρωτα πηγαινε σε ψυχολογο.Ακομα και να μη δειχνεις τιποτα γυρω σου η θλιψη και η αγωνια που βγαζεις εδω, και ειναι φυσιολογικα λογω της καταστασης που περασες, ειναι πολυ εντονα και πρεπει να ξεπεραστουν προτου ξανακανεις παιδι. Ακομα και να πηγες η να πηγαινεις σε ψυχολογο συνεχισε το δεν εισαι ετοιμη ακομα...Ειλικρινα στενοχωριεμαι. Και σουμιλω και σαν μανα συμπαθουσα αλλα και σαν μαια που συναντω πολυ συχνα και αυτο που ζησαμε και την εξελιξη των καταστασεων...
Φιλια σε ολες.

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Lilly μου καλημέρα.Η τιμη του θυροειδη μου ειναι 0,79.Ο ενδοκρινολογος που πηγα μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικα και επειδη του ειπα τι ειχε συμβει μου ειπε οτι δε εχει καμια σχεση.Όσο αφορα την ψυχολόγο τώρα δεν πηγαίνω γιατί όταν σταμάτησα ήμουν οκ.Δεν θελω να ξαναπαω.Η καλύτερη ψυχολόγος για μένα είναι η κόρη μου και όταν με το καλό μείνω έγκυος θα είμαι τέλεια.Σού το υπογράφω.Είσαι μαία αν κατάλαβα? Τζενακι μου τι κανεις?Πως παει το μπεμπακι?Όλα καλά?Τιτινο μου εσύ?Πως είσαι?Εγώ κορίτσια περιμένω να αδιαθετησω στις 27/4 .Για να δουμε κα αυτό το μήνα πως θα πάμε?.

Titino

Titino
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κορίτσια!
Τι ευχάριστη έκπληξη ήταν αυτή Λίλυ;;; Μας έλειψες και ελπίζω να μπαίνεις να τα λέμε!
Εγω πήγα εχθες, ειμαι 10 εβδομάδων και μεγαλώσαμε ! Πήγαμε 3 εκατοστα! Κουνιοταν πολύ! Ειδαμε και χερακια ποδαρακια! Αυχενική τωρα στις 27 και αγωνιω παλι να ειναι ολα καλα.
Μαμι θεωρω πως η Λίλυ εχει δίκιο και πραγματικα ειναι η μονη που ξερει πως νιωθεις με ολο αυτο που εχετε περάσει. Δεν πρεπει να σου γίνει εμμονη με το θεμα. Οσο γίνεται αυτο τοσο καθυστερει η συλληψη. Παντα θα εχεις τον πονο του παιδιου που εχασες και ας κανεις αλλα 10 παιδια.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Titino στις Πεμ Απρ 16, 2015 10:41 pm, 1 φορά

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα Tιτινο μου.Ξέρω οτι εχετε δίκιο.Δεν νιώθω έτσι.Είμαι πολύ καλά.Απλως δεν παυω να το σκέφτομαι.Μάλιστα με πληγώνει το γεγονος.Οτι φτασαμε μέχρι την πηγή και δεν ηπιαμε νερό.Και οι δυο μας.Όταν λοιπον είμαι μονη μου με πιάνει .Όταν είμαι με την οικογένεια και κυρίως με το παιδί μου τέλος όλα.Ξέρω καλα να κριβω τον πόνο μου.Έχω μαθει πια.Αλλά δεν μπορω και να μην το σκέφτομαι όμως κάθε μήνα.

Titino

Titino
Ενταξει λογικο ειναι να το σκεφτεσαι δεν αποβαλλεται ευκολα. Εχεις σταματησει πλεον απο το ψυχολογο; Σε βοηθησε;

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Με βοήθησε τοτε που ήμουν σε πολύ χαλια κατασταση,Ήμουν εντάξει μετα απο κάποιες συνεδριες για αυτό και σταμάτησα.Εννοείται οτι το μωρο που έχασα δεν θα το ξεχάσω ποτε όσο ζω.Και να σας πω και κάτι.Εχω μαζί μου παντα το τελευταί ο υπέρηχο του μωρού μου που ηταν έγχρωμος και φαίνεται το πρόσωπακι του.Ξέρω αυτό ειναι λίγο αρρωστημένο αλλά έτσι νιώθω οτι το έχω δίπλα μου,μαζί μου.Βέβαια κανεις άλλο δεν το γνωρίζει αυτό μονο εσείς τώρα.

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mammy αυτο ακριβως ειναι που εννοω οταν λεω οτι δεν εισαι ετοιμη ακομα, ουτε και ηλυση ειναι μια νεα εγκυμοσυνη... Επειδη οπως λες το κρυβεις! Θα εισαι ετοιμη μονο οταν δεν θα χρειαζεται να το κρυβεις! Θελει χρονο..και καλο ειναι σε αυτον τον χρονο να μην κανεις προσπαθεια για τον απλο λογο οτι ΑΝ συμβει μια ακομα αποβολη δεν ξερω πως θα το διαχειριστεις.... Η τιμη της TSH σου 0,76 ηταν πολυ καλη. Αλλα και αυξημενη να ηταν δεν θα ειχε σχεση με τον ενδομητριο θανατο. Ευθυνεται μονο για αδυναμια συλληψης και για αποβολες πρωτου τριμηνου.

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοριτσια μου!!τι κανετε??για να ξεχαστω λιγο σημερα,ετοιμαζομαι γιαωγενικο ρεκτιφιε κ εξοδο το βραδυ!!με περιμενει δυσκολη εβδομαδα!σας φιλω κ οσες ειστε στο αθλημα καλη επιτυχια!!
να ρωτησω κ κατι??μετα τη σαλπιγγογραφια επιτρεπονται οι επαφες η θα τοβ χασω τον μηνα??

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Lilly μου το κρύβω γιατί δεν θελω να στεναχωρω τους γύρω μου και εννοώ την κόρη μου και τον άντρα μου που πέρασαν δυσκολα τοτε ειδικα η κόρη μου που το περιμενε πως και πως.Επειδή λοιπον μας παει γ...............ας όλα αυτά τα χρόνια εγώ θα επιμενω και θα επιμενω.Όσο με πολεμάει ή μοίρα τόσο θα την πολεμαω και εγώ.Αν λοιπον ξανασυμβεί οτιδήποτε θα συνεχίσω και θα συνεχίσω.ΑΣΕ που αυτή την φορά θελω να πιστεύω οτι δεν θα συμβεί κάτι γιατί τώρα ξέρω για την θρομβοφιλια που έχω και θα ξεκίνησω ενεσεις που αυτό ηταν η αιτία του ενδομητρίου θανάτου.Για αυτό σου ειπα οτι και 50 και 60 να πάω θα προσπαθώ.Γιατί υστερα απο 10 χρόνια που όλα ηταν οκ στην κόρη μου αποφασισα να κάνω δεύτερο παιδι και με κυνήγησε η μοιρα.Δεν θα την αφήσω όμως σε ησυχία.Θα την τσακισω.Όσο περίεργο και αν ακουγετε.

Titino

Titino
Λιλυ αγχώθηκα για τον θυρεοειδή που έγραψες, τελικά ήρθα σπίτι και είδα στον προγεννητικό ότι είναι 0,87 οπότε υποθέτω είναι καλό. Ελευθερία καλό είναι να ρωτήσεις τον γιατρό σου γιατί δεν ξέρω τι επιτρέπεται και τι όχι. Καλό ρεκτιφιέ λοιπόν και καλή βόλτα!!! καλό σκ να έχουμε!

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Pesperouna καλά να περάσεις το βράδυ,να πιεις και να χορεψεις και για μας .Να το ευχαριστηθεις.Και ρωτά τον γιατρό σου αν μπορείς μετα και μετα απο πόσες μέρες.Καλό βράδυ.

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ελευθερια μου εμενα μου ειχαν πει μια μερα ξεκουραση και μετα βουρ στο ψητο.
Ο ιδιος ο διεθυντης του ακτινολογικου μου ειχε πει οτι η σαλπιγγογραφια ευννοει τη συλληψη.
Οποτε σου ευχομαι καλη επιτυχια.

http://www.pregnology.com/ovulate/24/6/14/10/

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Και εγώ έτσι ξέρω.Οτι μετα την σαλπιγγογραφια όλα είναι πιο εύκολα και πιανεις αμέσως.Οποτε pesperouna μου μην χάνεις καθόλου κάθε.Βουρ στο ψητό.Κουνελάκι μου τι κανεις εσύ?

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Και εγώ έτσι ξέρω.Οτι μετα την σαλπιγγογραφια όλα είναι πιο εύκολα και πιανεις αμέσως.Οποτε pesperouna μου μην χάνεις καθόλου κάθε.Βουρ στο ψητό.Κουνελάκι μου τι κανεις εσύ?

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια συγνώμη μου κολησε και το εστειλε πολλές φορες.

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Mamy μου προσπαθω να ειμαι καλα.
Ξερεις τι εχω καταλαβει, αν δεν εχεις λεφτα δεν μπορεις να κανεις τιποτα.
Για την ωρα απεχω λιγο μεχρι να μαζεψω κανα φραγκο να ανεβω σε ενα γιατρο που μου συστησαν.
Θα μου πεις δεν εχεις 60 ευρω για την επισκεψη; Αυτα τα εχω αλλα δεν θα μου δωσει εξετασεις, τι θα του πω δεν μπορω να τις κανω;
Το προβλημα υγειας του αντρουλη μου μας πηγε πολυ πισω, την προηγουμενη εβδομαδα μονο δωσαμε 450 ευρω σε εξετασεις.
Για την ωρα δεν μπορω να κανω κατι αλλο εκτος απο υπομονη.

http://www.pregnology.com/ovulate/24/6/14/10/

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια.Κουνελάκι μου εχειςδικιο.Οπου φτωχός και η μοίρα του.Έτσι δε λένε?Κάνε υπομονή και στασου διπλα στον άντρα σου για όσο χρειαστεί.Θα σε ανταμείψει ο θεός για την υπομονή σου θελω να πιστεύω.Τι να πω πια.Έχουμε τοσα γύρω μας που μας πάνε πίσω στα σχεδια μας.Καλά λένε,όταν ο άνθρωπος κανει σχεδια και όνειρα ο θεος γελάει.Φοβερό.Κουράγιο και υπομονή.Δεν μπορείς να κανεις τίποτα άλλο.

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Που ειστε κοριτσαρες;;τι κανετε;καλη εβδομαδα ευχομαι!!!κανα νεο καλο εχουμε??χρυσα many τιτινο??

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Pesperouna μου καλησπέρα.Καλη εβδομαδα και σε σένα.Πως περασες το βράδυ που βγηκες.Το γλεντησες?Ευχαριστηθηκες? Εγώ κατα τα αλλά όλα καλά.Αρχίσαμε τα διάβασμα τα.Καλά ηταν που καθομασταν τόσες μέρες.Περιμένω και στις 27 αν αδιαθετησω όχι.Αυτό δεν το ξεχνάμε ποτε όμως.Τζενακι που χαθηκες?Τιτινο μου εσύ?Όλα καλά εγκυουλες μας?Κουνελάκι μου εσύ τι κανεις?

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamy land έγραψε:Pesperouna μου καλησπέρα.Καλη εβδομαδα και σε σένα.Πως περασες το βράδυ που βγηκες.Το γλεντησες?Ευχαριστηθηκες? Εγώ κατα τα αλλά όλα καλά.Αρχίσαμε τα διάβασμα τα.Καλά ηταν που καθομασταν τόσες μέρες.Περιμένω και στις 27 αν αδιαθετησω όχι.Αυτό δεν το ξεχνάμε ποτε όμως.Τζενακι που χαθηκες?Τιτινο μου εσύ?Όλα καλά εγκυουλες μας?Κουνελάκι μου εσύ τι κανεις?

γεια σου κοριτσακι μου!!καλα περασα,ηπια ενα ποτακι κ χαλαρωσα,ειδα κ τους παλιους μου φιλους..ωραια ηταν..ξεφυγε λιγο το μυαλο μου..
μακαρι να μην αδιαθετησεις κοριτσι μου..να μας ερθουν μονο χαρες πλεον...

Titino

Titino
Καλά είμαι κορίτσια πολύ δουλειά, πολλές δουλειές έχουμε και τον θρησκευτικό, τι να κάνεις.Το Μπεμπακι μεγαλώνει λογικά. Ανυπομονώ για την επόμενη Δευτέρα. Καλά έκανες ελευθερία, έτσι πρέπει, να χαλαρώνεις και όλα τα καλα θα έρθουν!

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια.Μακάρι pesperouna μου .Αυτό εύχομαι κάθε μηνα.Και σε σένα τα ίδια εύχομαι.Να είναι ο μήνας μας αυτός.Τιτινο μου μπράβο σου.Όλα τα ευχάριστα μαζί.Με το καλό και ο γάμος σου.Αμα χρειάζεται νυφικο έχω μαγαζί εδώ στην Αθήνα στο περιστέρι με πολύ καλες τιμες και θα σου κανουν και καλύτερη εκ μέρους μου.Μικελινα λέγεται.Μπες στο σάιτ να δεις σχεδια.Στείλε μου μήνυμα για οτι θέλεις.

Titino

Titino
Το νυφικο το εχω βρει ηδη, δεν μου το ελεγες νωριτερα? Πως ειστε σημερα; Ελευθερια αυριο η εξεταση;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις