76 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142 Τρι Απρ 14, 2015 12:54 am
Titino
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ελα ντε, ειναι αδικο να το κυνηγας τοσο και υπαρχει κοσμος που τα παραταει. Δεν μπορει θα ερθει σε ολες πιστευω.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Titino έγραψε:Ελευθερια ετσι πρεπει, λογικο ειναι να στεναχωρεθεις, αλλα ακομα καλυτερα που σηκωνεσαι γρηγορα. Ισως αν δεν κοιτας γονιμες και χαλαρωσεις να ερθει εκει που δεν το περιμενεις. Στο ευχομαι πραγματικα!!
mamy land έγραψε:Pesperouna μου σωστα τα λες.Έτσι είμαι και εγω.Τα ίδια ακριβως κάνω.Όμως δεν πρεπει να μας παίρνει απο κάτω.Δεν πρεπει να το βαζουμε κάτω.Να είσαι σίγουρη ότι κάποια στιγμη θα ερθει και η δικιά μας η στιγμη.Και θα την χαρουμε και εμείς.Στο υπογράφω.
mamy land έγραψε:Καλημέρα.Έτσι ειναι pesperouna.Εμείς οι γυναίκες είμαστε δυνατές.Μας δίνει δύναμη η Παναγιά σαν μάνα που είναι και αυτή και πέρασε τόσο πόνο.Οποτε ας παίρνουμε δυναμη απο εκείνη και να συνεχίζουμε.Εχει δίκιο ο άντρας σου.Το ίδιο λέει και ο δικός μου.Ας ερθει εκείνη η ωρα με το καλό και όλα θα γίνουν.
mamy land έγραψε:Ο άντρας μου μου φωνάζει να μην στεναχωριεμαι και αν είναι να ερθει θα ερθει.Αλλωστε οι άντρες το περνανε πιο χαλαρά απο οτι εμείς.Και μην ξεχνάς οτι έχουμε ηδη μια κόρη για την οποία της έχει πολύ μεγάλη αδυναμία.Δεν το συζητω.Αρα δεν τρελαίνεται κιόλας.Σαφως θα χαρεί αν μεινωεγκυος αλλά όχι οτι είναι σαν εμένα που έχω γίνει τρελή.Και να σου πω νομιζω πως καλά κανει.Έτσι πρεπει αλλά ποια απο μας μπορεί να το κανει?Καμια.
perperouna έγραψε:Τζενη μου τι κανεις??πως παει το μπεμπακι σου??
χρυσα εσυ που εχεις κανει σαλπιγγογραφια,θα ηθελα να μου πεις την εμπειρια σου..γιατι εχω χε....ει απο τον φοβο μου το ιδιο κ ο αντρας μου!!
many μου κ παλι σε ευχαριστω για τηωδυναμη που μου δινετεβολες σας!!να περασουν οι μερες να τη κανω γιατι δν μπορω αυτο το αγχος.κ μετα θα ηρεμησω ξεροντας οτι ειναι ολα καλα..
Lillybell έγραψε:Καλησπερα!!! Χριστος Ανεστη και χρονια πολλα σε ολες! Εχω να μπω παρα πολυ καιρο καθως δε βρισκω πια κανενα ενδιαφερον στο φορουμ.Συμβουλες απο ασχετα ατομα πολλες φορες επικινδυνες.. Αλλα εσεις και αυτη εδω η ομαδα ειστε παντα στην καρδια μου.
Καταρχην Τζενη και Τιτινο συγχαρητηρια!!! Με το καλο να φερετε στονκοσμο τα παιδακια σας!
Κουνελακι συνεχιζουμε δυνατα τις προσπαθειες και υπομονη..Περπερουνα μη φοβασαι την σαλπιγγογραφια. Ζητα μεθη η ακομα και ναρκωση ωστε να εισαι ηρεμη. Και κατι αλλο που θελω να πω σε εσας τις δυο: καντε εξετασεις για τις ορμονες θυροειδους... Ακομα και μεσα στα ορια να ειναι για να επιτευχθει εγκυμοσυνη πρεπει ναειναι ακομη πιο χαμηλα...Προσοχη σε αυτο και απευθυνθειτε σεενδοκρινολογο!!! Οι γυναικολογοι δεν τα ξερουν καλα αυτα...τουλαχιστον οχι ολοι..Επισης ζητειστε να κανετε εξεταση τη βιταμινη D και τη βιταμινη Β12...Σημαντικοτατες για συλληψη και αυτες....
Τελος μια κουβεντα στη mammyland: Ειμαστε παρομοια περιπτωση..εχασα κι εγωρπιν 2,5 χρονια στον 8ο μηνα το δευτερο παιδακι μου. Εχω ενα ακομη μεγαλυτερο.. Θελω να σου πω νασταματησεις να ζεις οπως ζεις!!! Ζησε την κσθημερινοτητα σου, αγκαλιασε το μεγαλο παιδακι σου πουειναι ζωντανο και παψε να ζεις περιμενονταςτο...ονειρο! Συμβιβασου με το γεγονος οτι μπορει ΠΟΤΕ να μην ερθει αλλο παιδι..Κι εγω δεν καταφερα να κανω αλλο, απεβαλλα αλλες τρεις φορες!!! και πατησα τα 40 πια!!! Ζησε το παιδι σου γιατι εσυ χανεις... Πολλα...! Και κουραζεις και τους γυρω σου...Ακουγομαι σκληρη αλλα αυτο δειχνεις να χρειαζεσαι και μαλιστα μονο απο μια γυναικα που βρεθηκε στη θεση σου!!!Με αγαπη στα λεω..
Λοιπον κοριτσια αυτα...Φιλια σε ολες.
Lillybell έγραψε:Καλησπερα!!! Χριστος Ανεστη και χρονια πολλα σε ολες! Εχω να μπω παρα πολυ καιρο καθως δε βρισκω πια κανενα ενδιαφερον στο φορουμ.Συμβουλες απο ασχετα ατομα πολλες φορες επικινδυνες.. Αλλα εσεις και αυτη εδω η ομαδα ειστε παντα στην καρδια μου.
Καταρχην Τζενη και Τιτινο συγχαρητηρια!!! Με το καλο να φερετε στονκοσμο τα παιδακια σας!
Κουνελακι συνεχιζουμε δυνατα τις προσπαθειες και υπομονη..Περπερουνα μη φοβασαι την σαλπιγγογραφια. Ζητα μεθη η ακομα και ναρκωση ωστε να εισαι ηρεμη. Και κατι αλλο που θελω να πω σε εσας τις δυο: καντε εξετασεις για τις ορμονες θυροειδους... Ακομα και μεσα στα ορια να ειναι για να επιτευχθει εγκυμοσυνη πρεπει ναειναι ακομη πιο χαμηλα...Προσοχη σε αυτο και απευθυνθειτε σεενδοκρινολογο!!! Οι γυναικολογοι δεν τα ξερουν καλα αυτα...τουλαχιστον οχι ολοι..Επισης ζητειστε να κανετε εξεταση τη βιταμινη D και τη βιταμινη Β12...Σημαντικοτατες για συλληψη και αυτες....
Τελος μια κουβεντα στη mammyland: Ειμαστε παρομοια περιπτωση..εχασα κι εγωρπιν 2,5 χρονια στον 8ο μηνα το δευτερο παιδακι μου. Εχω ενα ακομη μεγαλυτερο.. Θελω να σου πω νασταματησεις να ζεις οπως ζεις!!! Ζησε την κσθημερινοτητα σου, αγκαλιασε το μεγαλο παιδακι σου πουειναι ζωντανο και παψε να ζεις περιμενονταςτο...ονειρο! Συμβιβασου με το γεγονος οτι μπορει ΠΟΤΕ να μην ερθει αλλο παιδι..Κι εγω δεν καταφερα να κανω αλλο, απεβαλλα αλλες τρεις φορες!!! και πατησα τα 40 πια!!! Ζησε το παιδι σου γιατι εσυ χανεις... Πολλα...! Και κουραζεις και τους γυρω σου...Ακουγομαι σκληρη αλλα αυτο δειχνεις να χρειαζεσαι και μαλιστα μονο απο μια γυναικα που βρεθηκε στη θεση σου!!!Με αγαπη στα λεω..
Λοιπον κοριτσια αυτα...Φιλια σε ολες.
κουνελάκι έγραψε:perperouna έγραψε:Τζενη μου τι κανεις??πως παει το μπεμπακι σου??
χρυσα εσυ που εχεις κανει σαλπιγγογραφια,θα ηθελα να μου πεις την εμπειρια σου..γιατι εχω χε....ει απο τον φοβο μου το ιδιο κ ο αντρας μου!!
many μου κ παλι σε ευχαριστω για τηωδυναμη που μου δινετεβολες σας!!να περασουν οι μερες να τη κανω γιατι δν μπορω αυτο το αγχος.κ μετα θα ηρεμησω ξεροντας οτι ειναι ολα καλα..
Ελευθερια μου μην αγχωνεσαι. Εχεις περασει τοση ταλαιπωρια τοσο καιρο που προσπαθειτε, σε μια σαλπιγγογραφια θα κολλησεις?
Λοιπον εγω την εκανα στο Αλεξανδρα, για οικονομικους οπως καταλαβαινεις λογους.
Εμεινα πολυ ευχαριστημενη. Πηρα κι εγω παυσιπονο αλλα επειδη αργησα λιγο να μπω μειωθηκε η δραση του. Δεν θα σου πω ψεμματα, εγω πονεσα αρκετα. Οταν βαζουν το σκιαγραφικο νοιωθεις μια πιεση, κατι σαν κραμπα. Αυτος ο πονος αντε να κρατησει το πολυ 3 λεπτα. Εμενα δυστυχως τραβηξαν 3 ληψεις και οπως καταλαβαινεις ενοιωσα αυτο τον πονο 3 φορες.
Βεβαια εχω διαβασει οτι καποιες κοπελες δεν ενοιωσαν απολυτως τιποτα. Διαφερει οργανισμος με οργανισμο.
Ευτυχως σε ολη τη διαρκεια της εξετασης ηταν μαζι μου ο ακτινολογος και μου εξηγουσε το καθετι που εκανε ετσι ωστε να μη φοβαμαι και να ειμαι οσο μπορω πιο χαλαρη. Πραγματικα με βοηθησαν παρα πολυ ολοι, τοσο ο ακτινολογος οσο και οι κοπελες στο γραφειο που εκλεισα το ραντεβου. Επειδη ειμαι απο νησι μου εκαναν την εξυπηρετηση να μου τη δωσουν αμεσως.
Ελευθερια μου πιστεψε με θα αντεχα χιλιες φορες περισσοτερο πονο αν ηξερα οτι καποια στιγμη θα αποκτουσα το δικο μου μωρακι.
Η λαχταρα μας ειναι τοσο μεγαλη που τιποτα δεν μπορει να σταθει εμποδιο.
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης