Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
434 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 434 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

Titino

Titino
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ελα ντε, ειναι αδικο να το κυνηγας τοσο και υπαρχει κοσμος που τα παραταει. Δεν μπορει θα ερθει σε ολες πιστευω.

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια μην σας παιρνει απο κάτω.Μην απογοητευεστε.Σας το λέω εγώ που ξέρετε τι έχω περάσει και πως δεν το βάζω κάτω.Που εφτασα μέχρι την πηγή αλλά δεν ήπια νερό.Μην πεφτετε ψυχολογικά γιατί αυτό είναι οτι χειροτερο να κάνετε στον εαυτό σας.Σας μιλάω εκ πείρας.Το κεφάλι ψηλά και συνεχίζουμε.Θα το πετύχουμε αυτό που τόσο επιθυμούμε.Που θα παει.

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια στεναχωρηθηκα δν το κρυβω..πεφτω αλλα σηκωνομαι γρηγορα ευτυχως,το θεμα ειναι ποσο θα αντεξω να το κανω ολο αυτο..κανω σαλπιγγογραφια κ μετα χαλαρωνω..οθτε γονιμες ουτε τιποτα..τωρα ξεφυσαω κ σκεφτομαι οτι στη κοιλια μου δν υπαρχει τιποτα κ αυτο τον μηνα..παλι απο την αρχη..σας ευχαριστω κ παλι ΟΛΕς παρα,πολυ!!!ειστε το στηριγμα μου ειλικρινα

Titino

Titino
Ελευθερια ετσι πρεπει, λογικο ειναι να στεναχωρεθεις, αλλα ακομα καλυτερα που σηκωνεσαι γρηγορα. Ισως αν δεν κοιτας γονιμες και χαλαρωσεις να ερθει εκει που δεν το περιμενεις. Στο ευχομαι πραγματικα!!

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Titino έγραψε:Ελευθερια ετσι πρεπει, λογικο ειναι να στεναχωρεθεις, αλλα ακομα καλυτερα που σηκωνεσαι γρηγορα. Ισως αν δεν κοιτας γονιμες και χαλαρωσεις να ερθει εκει που δεν το περιμενεις. Στο ευχομαι πραγματικα!!

σε ευχαριστω κοριτσακι μου!!προσπαθω να χαλαρωνω κ να κανω πραγματα για να ξεχνιεμαι,αλλα ειναι δυσκολο..το προσπαθω ομως πολυ..ελπιζω να ερθει η στιγμη που θα χαρω κ εγω λιγο γιατι τον τελευταιο χρονο ολο δυσκολιες ειμαστε..μετα τη σαλπιγγογραφια τελος πιο χαλαρα πραγματα..

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Pesperouna μου σωστα τα λες.Έτσι είμαι και εγω.Τα ίδια ακριβως κάνω.Όμως δεν πρεπει να μας παίρνει απο κάτω.Δεν πρεπει να το βαζουμε κάτω.Να είσαι σίγουρη ότι κάποια στιγμη θα ερθει και η δικιά μας η στιγμη.Και θα την χαρουμε και εμείς.Στο υπογράφω.

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamy land έγραψε:Pesperouna μου σωστα τα λες.Έτσι είμαι και εγω.Τα ίδια ακριβως κάνω.Όμως δεν πρεπει να μας παίρνει απο κάτω.Δεν πρεπει να το βαζουμε κάτω.Να είσαι σίγουρη ότι κάποια στιγμη θα ερθει και η δικιά μας η στιγμη.Και θα την χαρουμε  και εμείς.Στο υπογράφω.

καλημερα mamy μου!!ξερεις τι μου λεει ο ανττας μου??οτι οταν με το καλο μεινω εγκυος η χαρα μας θα ειναι τριπλασια απο καθε αλλον γιατι μοχθησαμε να το κανουμε!!δν ξερω αν θα γινει ετσι,αλλα θα χαρω πολυ οταν το μαθω!!κοριτσια θελει κουραγιο.πεφτουμε, ξανα σηκωνομαστε κ παλι στον αγωνα..ειμαστε δυνατα πλασματα!!
τις καλημερες μου στις εγκυουλες μου!!

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα.Έτσι ειναι pesperouna.Εμείς οι γυναίκες είμαστε δυνατές.Μας δίνει δύναμη η Παναγιά σαν μάνα που είναι και αυτή και πέρασε τόσο πόνο.Οποτε ας παίρνουμε δυναμη απο εκείνη και να συνεχίζουμε.Εχει δίκιο ο άντρας σου.Το ίδιο λέει και ο δικός μου.Ας ερθει εκείνη η ωρα με το καλό και όλα θα γίνουν.

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamy land έγραψε:Καλημέρα.Έτσι ειναι pesperouna.Εμείς οι γυναίκες είμαστε δυνατές.Μας δίνει δύναμη η Παναγιά σαν μάνα που είναι και αυτή και πέρασε τόσο πόνο.Οποτε ας παίρνουμε δυναμη απο εκείνη και να συνεχίζουμε.Εχει δίκιο ο άντρας σου.Το ίδιο λέει και ο δικός μου.Ας ερθει εκείνη η ωρα με το καλό και όλα θα γίνουν.

μερικες φορες φοβαμαι οτι δν θα γινει ποτε αυτο,αλλα μετα λεω αποκλειεται θα γινει..ο αντρας σου πως το διαχειριζεται το θεμα many?

Titino

Titino
Καλημέρα κορίτσια!

Και εγω αυτο σκεφτομουν Ελευθερια, οτι δεν θα ερχοταν ποτε.

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ο άντρας μου μου φωνάζει να μην στεναχωριεμαι και αν είναι να ερθει θα ερθει.Αλλωστε οι άντρες το περνανε πιο χαλαρά απο οτι εμείς.Και μην ξεχνάς οτι έχουμε ηδη μια κόρη για την οποία της έχει πολύ μεγάλη αδυναμία.Δεν το συζητω.Αρα δεν τρελαίνεται κιόλας.Σαφως θα χαρεί αν μεινωεγκυος αλλά όχι οτι είναι σαν εμένα που έχω γίνει τρελή.Και να σου πω νομιζω πως καλά κανει.Έτσι πρεπει αλλά ποια απο μας μπορεί να το κανει?Καμια.

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamy land έγραψε:Ο άντρας μου μου φωνάζει να μην στεναχωριεμαι και αν είναι να ερθει θα ερθει.Αλλωστε οι άντρες το περνανε πιο χαλαρά απο οτι εμείς.Και μην ξεχνάς οτι έχουμε ηδη μια κόρη για την οποία της έχει πολύ μεγάλη αδυναμία.Δεν το συζητω.Αρα δεν τρελαίνεται κιόλας.Σαφως θα χαρεί αν μεινωεγκυος αλλά όχι οτι είναι σαν εμένα που έχω γίνει τρελή.Και να σου πω νομιζω πως καλά κανει.Έτσι πρεπει αλλά ποια απο μας μπορεί να το κανει?Καμια.

κ μενα ο αντρας μου τα ιδια..παρολο που δν εχουμε παιδακι,εχουμε ενα σκυλακι που το εχουμε σαν παιδι,η κορη μας,μου λεει να μην αγχωνομαι κ να μη στεναχωριεμαι..ωστοσο,αυτος στεναχωριεται που εχω μπει στη διαδικασια των εξετασεων κ ταλαιοωρουμε,δν θελει λεει να ποναω..
κοριτσια αυριο θα μου κανονισει ο γιατρος τη σαλπιγγογραφια στο μητερα..φοβαμαι δν σας το κρυβω αλλα θελω να δω τι γινεται!!

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μην φοβάσαι κορίτσι μου.Αν εχεις εμπιστοσυνη στον γιατρό σου μην φοβάσαι τίποτα.Να σκέφτεσαι πως όλα γίνονται για κάποιο σκοπό.Μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος που λέει ο λαος μας.Σωστα?Θα περιμένουμε με αγωνία τα νέα σου.Οι σκέψεις μας θα είναι κοντά σου.Καλη επιτυχία και όχι φόβος.Έτσι?

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σε ευχαριστω mamy.δν μπορεις να φανταστεις ποσο κουραγιο μου δινετε!!
λοιπον,τη κανονισα τη σαλπιγγιγραφια την αλλη τεταρτη.μου εδωσε να παρω πριν αντιβιωη,δυο υποθετα κ ενα παυσιπονο..κ ο θεος βοηθος

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Άντε κορίτσι μου με το καλό.Να σκέφτεσαι μονο για ποιο λογο γίνονται όλα αυτά και να μην εχεις τίποτα άλλο στο μυαλό σου.Μονο το μωρακι που τόσο λαχταρας.Να κανεις κουράγιο μόνο για να καταφέρεις κάποια στιγμη να αφίξεις στην αγκαλιά σου το παιδάκι σου.Και εκεί τα ξεχνάς όλα.Θα δεις.Όλα θα πάνε καλά.Δεν χρειαζεται να με ευχαριστίες για τίποτα.Όλες στην ίδια θέση πάνω κάτω ήμαστε.Περνούμε όλες κουράγιο η μια απο την αλλη.Καλη επιτυχία μέσα απο την καρδιά μου σου εύχομαι.

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ελευθερια μου ολα θα πανε καλα. Θα το δεις.
Μπορει να πονεσεις λιγο αλλα ειναι τοσο μικρη η διαρκεια της εξετασεις που μολις σηκωθεις θα εισαι μια χαρα.
Ειπαμε, τα παντα για τα σπορακια μας.

http://www.pregnology.com/ovulate/24/6/14/10/

tzeni27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χριστος ανεστη κοριτσια μου. Περπερουνα μου πραγματικα λυπαμαι παρα πολυ τα διαβαζα τωρα κ ημουν κ εγω σιγυρη οτι ησουν εγκυος. Τελος παντων κανε τωρα την σαλπιγγογραφια κ μετα ολα θα ειναι πιο ευκολα θα το δεις. Αλλωστε ολες περασαμε αυτο το βασανο κ ομως επιτελους ειμαστε εγκυες ετσι θα ειναι κ σε σενα κ σε ολα τα κοριτσια που προσπαθουν. Καλη επιτυχία να εχεις μακαρι να ειναι ολα καλα κ να ξεαγχωθεις λιγο!

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τζενη μου τι κανεις??πως παει το μπεμπακι σου??
χρυσα εσυ που εχεις κανει σαλπιγγογραφια,θα ηθελα να μου πεις την εμπειρια σου..γιατι εχω χε....ει απο τον φοβο μου το ιδιο κ ο αντρας μου!!
many μου κ παλι σε ευχαριστω για τηωδυναμη που μου δινετεβολες σας!!να περασουν οι μερες να τη κανω γιατι δν μπορω αυτο το αγχος.κ μετα θα ηρεμησω ξεροντας οτι ειναι ολα καλα..

μαρακι27

μαρακι27
Καλησπέρα σας!
Να μπώ και εγώ στην παρέα σας??? Έχω ήδη ένα αγοράκι 1,5 χρονών&έχουμε βάλει μπροστά για 2ο παιδάκι! Εύχομαι σε όλες μας σύντομα να'ρθει το πολυπόθητο σποράκι!

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα!!! Χριστος Ανεστη και χρονια πολλα σε ολες! Εχω να μπω παρα πολυ καιρο καθως δε βρισκω πια κανενα ενδιαφερον στο φορουμ.Συμβουλες απο ασχετα ατομα πολλες φορες επικινδυνες.. Αλλα εσεις και αυτη εδω η ομαδα ειστε παντα στην καρδια μου.
Καταρχην Τζενη και Τιτινο συγχαρητηρια!!! Με το καλο να φερετε στονκοσμο τα παιδακια σας!
Κουνελακι συνεχιζουμε δυνατα τις προσπαθειες και υπομονη..Περπερουνα μη φοβασαι την σαλπιγγογραφια. Ζητα μεθη η ακομα και ναρκωση ωστε να εισαι ηρεμη. Και κατι αλλο που θελω να πω σε εσας τις δυο: καντε εξετασεις για τις ορμονες θυροειδους... Ακομα και μεσα στα ορια να ειναι για να επιτευχθει εγκυμοσυνη πρεπει ναειναι ακομη πιο χαμηλα...Προσοχη σε αυτο και απευθυνθειτε σεενδοκρινολογο!!! Οι γυναικολογοι δεν τα ξερουν καλα αυτα...τουλαχιστον οχι ολοι..Επισης ζητειστε να κανετε εξεταση τη βιταμινη D και τη βιταμινη Β12...Σημαντικοτατες για συλληψη και αυτες....
Τελος μια κουβεντα στη mammyland: Ειμαστε παρομοια περιπτωση..εχασα κι εγωρπιν 2,5 χρονια στον 8ο μηνα το δευτερο παιδακι μου. Εχω ενα ακομη μεγαλυτερο.. Θελω να σου πω νασταματησεις να ζεις οπως ζεις!!! Ζησε την κσθημερινοτητα σου, αγκαλιασε το μεγαλο παιδακι σου πουειναι ζωντανο και παψε να ζεις περιμενονταςτο...ονειρο! Συμβιβασου με το γεγονος οτι μπορει ΠΟΤΕ να μην ερθει αλλο παιδι..Κι εγω δεν καταφερα να κανω αλλο, απεβαλλα αλλες τρεις φορες!!! και πατησα τα 40 πια!!! Ζησε το παιδι σου γιατι εσυ χανεις... Πολλα...! Και κουραζεις και τους γυρω σου...Ακουγομαι σκληρη αλλα αυτο δειχνεις να χρειαζεσαι και μαλιστα μονο απο μια γυναικα που βρεθηκε στη θεση σου!!!Με αγαπη στα λεω..
Λοιπον κοριτσια αυτα...Φιλια σε ολες.

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
perperouna έγραψε:Τζενη μου τι κανεις??πως παει το μπεμπακι σου??
χρυσα εσυ που εχεις κανει σαλπιγγογραφια,θα ηθελα να μου πεις την εμπειρια σου..γιατι εχω χε....ει απο τον φοβο μου το ιδιο κ ο αντρας μου!!
many μου κ παλι σε ευχαριστω για τηωδυναμη που μου δινετεβολες σας!!να περασουν οι μερες να τη κανω γιατι δν μπορω αυτο το αγχος.κ μετα θα ηρεμησω ξεροντας οτι ειναι ολα καλα..

Ελευθερια μου μην αγχωνεσαι. Εχεις περασει τοση ταλαιπωρια τοσο καιρο που προσπαθειτε, σε μια σαλπιγγογραφια θα κολλησεις?
Λοιπον εγω την εκανα στο Αλεξανδρα, για οικονομικους οπως καταλαβαινεις λογους.
Εμεινα πολυ ευχαριστημενη. Πηρα κι εγω παυσιπονο αλλα επειδη αργησα λιγο να μπω μειωθηκε η δραση του. Δεν θα σου πω ψεμματα, εγω πονεσα αρκετα. Οταν βαζουν το σκιαγραφικο νοιωθεις μια πιεση, κατι σαν κραμπα. Αυτος ο πονος αντε να κρατησει το πολυ 3 λεπτα. Εμενα δυστυχως τραβηξαν 3 ληψεις και οπως καταλαβαινεις ενοιωσα αυτο τον πονο 3 φορες.
Βεβαια εχω διαβασει οτι καποιες κοπελες δεν ενοιωσαν απολυτως τιποτα. Διαφερει οργανισμος με οργανισμο.
Ευτυχως σε ολη τη διαρκεια της εξετασης ηταν μαζι μου ο ακτινολογος και μου εξηγουσε το καθετι που εκανε ετσι ωστε να μη φοβαμαι και να ειμαι οσο μπορω πιο χαλαρη. Πραγματικα με βοηθησαν παρα πολυ ολοι, τοσο ο ακτινολογος οσο και οι κοπελες στο γραφειο που εκλεισα το ραντεβου. Επειδη ειμαι απο νησι μου εκαναν την εξυπηρετηση να μου τη δωσουν αμεσως.
Ελευθερια μου πιστεψε με θα αντεχα χιλιες φορες περισσοτερο πονο αν ηξερα οτι καποια στιγμη θα αποκτουσα το δικο μου μωρακι.
Η λαχταρα μας ειναι τοσο μεγαλη που τιποτα δεν μπορει να σταθει εμποδιο.

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Lillybell έγραψε:Καλησπερα!!! Χριστος Ανεστη και χρονια πολλα σε ολες! Εχω να μπω παρα πολυ καιρο καθως δε βρισκω πια κανενα ενδιαφερον στο φορουμ.Συμβουλες απο ασχετα ατομα πολλες φορες επικινδυνες.. Αλλα εσεις και αυτη εδω η ομαδα ειστε παντα στην καρδια μου.
Καταρχην Τζενη και Τιτινο συγχαρητηρια!!! Με το καλο να φερετε στονκοσμο τα παιδακια σας!
Κουνελακι συνεχιζουμε δυνατα τις προσπαθειες και υπομονη..Περπερουνα μη φοβασαι την σαλπιγγογραφια. Ζητα μεθη η ακομα και ναρκωση ωστε να εισαι ηρεμη. Και κατι αλλο που θελω να πω σε εσας τις δυο: καντε εξετασεις για τις ορμονες θυροειδους... Ακομα και μεσα στα ορια να ειναι για να επιτευχθει εγκυμοσυνη πρεπει ναειναι ακομη πιο χαμηλα...Προσοχη σε αυτο και απευθυνθειτε σεενδοκρινολογο!!! Οι γυναικολογοι δεν τα ξερουν καλα αυτα...τουλαχιστον οχι ολοι..Επισης ζητειστε να κανετε εξεταση τη βιταμινη  D και τη βιταμινη Β12...Σημαντικοτατες για συλληψη και αυτες....
Τελος μια κουβεντα στη mammyland: Ειμαστε παρομοια περιπτωση..εχασα κι εγωρπιν 2,5 χρονια στον 8ο μηνα το δευτερο παιδακι μου. Εχω ενα ακομη μεγαλυτερο.. Θελω να σου πω νασταματησεις να ζεις οπως ζεις!!! Ζησε την κσθημερινοτητα σου, αγκαλιασε το μεγαλο παιδακι σου πουειναι ζωντανο και παψε να ζεις περιμενονταςτο...ονειρο! Συμβιβασου με το γεγονος οτι μπορει ΠΟΤΕ να μην ερθει αλλο παιδι..Κι εγω δεν καταφερα να κανω αλλο, απεβαλλα αλλες τρεις φορες!!! και πατησα τα 40 πια!!! Ζησε το παιδι σου γιατι εσυ χανεις... Πολλα...! Και κουραζεις και τους γυρω σου...Ακουγομαι σκληρη αλλα αυτο δειχνεις να χρειαζεσαι και μαλιστα μονο απο μια γυναικα που βρεθηκε στη θεση σου!!!Με αγαπη στα λεω..

Λιλλυ μου ποσο μας ελειψες.
Τοσο καιρο παντα σε σκεφτομουν και αναρωτιομουν τι κανεις.
Μπορει να μην γνωριζομαστε αλλα εχουμε καταφερει να δεθουμε με ενα μοναδικο τροπο ολα τα κοριτσια της ομαδας.
Σ'ευχαριστω για τις συμβουλες σου, νομιζω εισαι μεσα στο μυαλο μου. Τον τελευταιο καιρο σκεφτομαι να κανω εναν υπερηχο να τσεκαρω τον θυροειδη μου.
Σε παρακαλω να μπαινεις να μας λες τα νεα σου.
Μη χαθουμε.

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Lillybell έγραψε:Καλησπερα!!! Χριστος Ανεστη και χρονια πολλα σε ολες! Εχω να μπω παρα πολυ καιρο καθως δε βρισκω πια κανενα ενδιαφερον στο φορουμ.Συμβουλες απο ασχετα ατομα πολλες φορες επικινδυνες.. Αλλα εσεις και αυτη εδω η ομαδα ειστε παντα στην καρδια μου.
Κουνελακι συνεχιζουμε δυνατα τις προσπαθειες και υπομονη..Περπερουνα μη φοβασαι την σαλπιγγογραφια. Ζητα μεθη η ακομα και ναρκωση ωστε να εισαι ηρεμη. Και κατι αλλο που θελω να πω σε εσας τις δυο: καντε εξετασεις για τις ορμονες θυροειδους... Ακομα και μεσα στα ορια να ειναι για να επιτευχθει εγκυμοσυνη πρεπει ναειναι ακομη πιο χαμηλα...Προσοχη σε αυτο και απευθυνθειτε σεενδοκρινολογο!!! Οι γυναικολογοι δεν τα ξερουν καλα αυτα...τουλαχιστον οχι ολοι..Επισης ζητειστε να κανετε εξεταση τη βιταμινη  D και τη βιταμινη Β12...Σημαντικοτατες για συλληψη και αυτες....

που εισαι κοπελα μου!!ποσο μας ελειψες!!πες μας τα νεα σου!!ολες αναρωτιομασταν που εισαι!!
σε ευχαριστω για τις συμβουλες για τη σαλπιγγογραφια.ο γιατρος μου εδωσε αντιβιωση,δυο υποθετα κ mesulid πριν την κανω μαλλον για να μη πονεσω κ να ειμαι πιο χαλαρη.αν ειναι για λιγο ο πονοςβδν με πειραζει,τον αντεχω.πιο πολυ ανησυχω για το αποτελεσμα.οσο για τον θυροειδη,εχω κανει εξετασεις,ειναι μια χαρα κ με εβαλε να κοιταξω κ τη προλακτινη η οποια ειναι ελαφρως τσιμπημενη κ τον ενοχλει λιγο..θα δουμε τι θα κανουμε κ με αυτη μετα τη σαλπιγγογραφια.επισης,καναμε κ την εξεταση που γινεται μετα την επαφη για να ελεγξουμε τη ποιοτητα του σπερματος,τα ωαρια μου κ το περιβαλλον αν ειναι εχθρικο η οχι,ιλα εξαιρετικα μου ειπε..δν ξερω τι αλλο να ζητησω να κανω..λεω μετα τη σαλπιγγιγραφια ,αν ειναι καλη,να χαλαρωσω κ να το αφησω..γιατι με εχει φαει κ δν λεει..
λιλλυ να μπαινεις να μας διαβαζεις,να ειμαστε παρεουλα

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κουνελάκι έγραψε:
perperouna έγραψε:Τζενη μου τι κανεις??πως παει το μπεμπακι σου??

Ελευθερια μου μην αγχωνεσαι. Εχεις περασει τοση ταλαιπωρια τοσο καιρο που προσπαθειτε, σε μια σαλπιγγογραφια θα κολλησεις?
Λοιπον εγω την εκανα στο Αλεξανδρα, για οικονομικους οπως καταλαβαινεις λογους.
Εμεινα πολυ ευχαριστημενη. Πηρα κι εγω παυσιπονο αλλα επειδη αργησα λιγο να μπω μειωθηκε η δραση του. Δεν θα σου πω ψεμματα, εγω πονεσα αρκετα. Οταν βαζουν το σκιαγραφικο νοιωθεις μια πιεση, κατι σαν κραμπα. Αυτος ο πονος αντε να κρατησει το πολυ 3 λεπτα. Εμενα δυστυχως τραβηξαν 3 ληψεις και οπως καταλαβαινεις ενοιωσα αυτο τον πονο 3 φορες.
Βεβαια εχω διαβασει οτι καποιες κοπελες δεν ενοιωσαν απολυτως τιποτα. Διαφερει οργανισμος με οργανισμο.
Ευτυχως σε ολη τη διαρκεια της εξετασης ηταν μαζι μου ο ακτινολογος και μου εξηγουσε το καθετι που εκανε ετσι ωστε να μη φοβαμαι και να ειμαι οσο μπορω πιο χαλαρη. Πραγματικα με βοηθησαν παρα πολυ ολοι, τοσο ο ακτινολογος οσο και οι κοπελες στο γραφειο που εκλεισα το ραντεβου. Επειδη ειμαι απο νησι μου εκαναν την εξυπηρετηση να μου τη δωσουν αμεσως.
Ελευθερια μου πιστεψε με θα αντεχα χιλιες φορες περισσοτερο πονο αν ηξερα οτι καποια στιγμη θα αποκτουσα το δικο μου μωρακι.
Η λαχταρα μας ειναι τοσο μεγαλη που τιποτα δεν μπορει να σταθει εμποδιο.

σε ευχαριστω χρυσα μου!!θα το αντεξω δν με νοιαζει αρκει να ειναι οκ το αποτελεσμα!!μου εδωσε κ ενα σωρο χαπια πιο πριν αρα θα ειμαι ολιγον μαστουρωμενη..
να ειστε καλα που ειστε κοντα μου,γιατι μονο εσεις με καταλαβαινετε..οσο κ να το θελει ο αντρας μου δν μπορει να μεκαταλαβει απολυτα κ νομιζω ειναι πολυ πιο τρομοκρατημενος απο μενα..

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Lilly μου καλησπέρα και απο μένα και ας μην τα έχουμε ξαναπει.Σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου αλλά δεν κάνω κάτι εγώ.Είναι απο μονο του που γίνεται και δεν ελέγχεται.Να σου πω την αλήθεια ξέρω οτι κάποια στιγμη θα ξαναμεινω έγκυος.Έχω προαίσθημα και ας πάω και 50 και 60 δεν με νοιάζει καθόλου.Εγώ θα συνεχίσω να προσπαθώ και να ελπίζω.Και για την κόρη μου που μου λες προσπαθώ συνέχεια να είμαι δίπλα της χωρίς να της δειχνω πως νιώθω εγώ όταν είμαι μονη μου.Μονο εσείς ξέρετε πως αισθάνομαι και η κολλητή μου.Σε κανέναν δεν έχω μιλήσει εκτός βέβαια απο την ψυχολόγο που πηγαινα..Δεν χάνω καμια στιγμη της κόρης μου γιατι ακριβως ξέρω οτι δεν θα τα ξαναβρω ποτε και δεν θα το ήθελα.Αλλά και η χαρά που θα της δώσω αν κάνω ενα μωρο δεν περιγραφετε.Όσο για τον θυροειδή που ειπες εγω εκανα εξετασεις και έχω απλως δυο όζους που πρεπει να κάνω παρακέντηση.Χρειαζεται να κάνω κάτι άλλο?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις