Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
388 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 388 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

Titino

Titino
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Εμένα στην αυχενική στις εξετάσεις έχει και τις πιθανότητες για προεκλαμψια και άλλα δεν λέει κάτι για θρομβοφιλια ενώ μια γνωστή μου που γεννάει Ιούνιο της είχε δείξει πιθανότητες για θρομβοφιλια και θα κάνει ενέσεις και ας μην είναι σίγουρο ότι θα έχει. Και σκέφτομαι εμένα γιατί δεν το έγραφε, τα κάναμε στο ίδιο νοσοκομείο. Όχι δεν θα κατηγορουσα το γιατρό,αν.θα είχε ενδείξεις θα το είχε προλάβει.

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τιτινο μου μπορείς να τον ρωτήσεις και αν μπορείς να πας να κανεις τις εξετάσεις για θρομβοφιλια.Κακό δεν είναι.Να ξερεις αν εχειςη όχι.Άποψη μου.Έχω πάθει και έχω μαθει.

larisaia

larisaia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσακια καλο μηνα να εχουμε..με το καλο οσες επιθυμειτε να μεινετε συντομα μανουλες!!
τιτινο μου καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη να εχεις..κοιταξα τωρα την δικη μου αυχενικη κ λεει μονο για προεκλαψια.για θρομβοφιλια δε λεει..δεν ειχες κανει την εκεταση αιματος που δειχνει για θρομβωσει; λογικα την εκανες.στιςς μηνιαιες ηταν εμενα
perperouna δεν ειχα νηστεψει εγω πριν την βαλω.
εγω κοριτσια ειχα μεινει εγγυος 6 με 9 μαιου ηταν οι γονιμες..αχχ πανε 2χρονια τωρα..κ εχω την μπουμπουκα μου τωρα 16μηνων σχεδον!!!!!!ποση χαρα δινει ενα τοσο δα πλασματακι!!!!!
εμεις ξεκινησαμε χαλαρα αλλα δε κοιταω γονιμες.θα αρχισω να τις κοιταω απο τον ιουλιο κ οποτε κατσει
χιονατη τι ειναι αυτα καλη μου!!! θα ερθει το μωρακι..θυμισε μου λιγο..σπερματεγχυση σε φυσικο κυκλο εκανες;; ή πηρες χαπια ή ενεσεις; εγ σπερματ ειχα κανει με ενεσεις
mammy land τι καλα που περασατε ομορφα
κ εμεις ψησαμε με παρεα!!!!

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Larisaia μου καλό μήνα.Ναι περάσαμε όμορφα.Να ξεχαστουμε λιγο γιατί αυτή την φορά μας τα χάλασε ο κύκλος μου και μας έκανε χαλιά.Ας ελπίζουμε οτι θα πάμε καλυτερα τον επόμενο.Τι να πω.Τυχερά είναι αυτά τελικά.

XIONATH

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Γειά σας κορίτσια.
Larisaia μου με χάπια κ ενέσεις ηταν ο κυκλος μου...εσυ ποσο καιρο προσπαθουσατε?

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Χιονάτη μου καλό μήνα.Πως είσαι?Ηρεμησεις λίγο?Μην στεναχωριεσαι.Που θα παει,θα ερθει.Επιμονή κα υπομονή θέλει.Να σου πω οτι απο χτες ειμαι πολύ καλυτερα ψυχολογικα.Και Γιάνα δουμε που θαβγει τελικά.Και στην τελική αν δεν ερθει δεν θα σκασω κιόλας.Έχω το κοριτσάκι μου.Αν ο θεός δεν θέλει,τελειωσε.Δεν μπορω εγώ να αλλάξω τα δεδομένα.Εγώ θα κάνω οτι μπορω και οτι πρεπει και απο κει και πέρα άλλος αποφασίζει.Όχι εμείς.Εσύ βέβαια αν θυμάμαι καλά δεν εχεις άλλο παιδι.Και παλι όμως μην το βάλεις κάτω.Ριξτο εξω και δεν θα βγεις χαμένη.Τοτε θα ερθει.Να είσαι σίγουρη,

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσακια μου!!τι κανετε??εγω ενιωσα ετοιμη κ εβαλα τη ζωνιτσα της παναγιας που μου φερανε απο το αγιο ορος!!ελπιζω να με βοηθησει να ηρεμησω και να αποβαλλω το αγχος μου..δν το αντεχω αλλο αυτι το αγχος πια!!για τα παντα κ δν κανει καλο,οχι μονο στη συλληψη,αλλα κ στην υπολοιπη ζωη μου!!ελπιζω να περασετε ομορφα σημερα που εχει τοοοοοσο ωραια μερα!!σας φιλω

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ελευθερια μου ευχομαι η ευλογια της Παναγιας να σε βοηθησει ν'αποκτησεις το μωρακι σου.
Εχε πιστη και ειμαι σιγουρη οτι πολυ συντομα θα εχουμε ευχαριστα νεα.

http://www.pregnology.com/ovulate/24/6/14/10/

tzeni27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια την ζωνη της αγιας ειρηνης την εχω κ εγω κ την φοραω κ ειναι πολυ θαυματουργη

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tzeni27 έγραψε:Κοριτσια την ζωνη της αγιας ειρηνης την εχω κ εγω κ την φοραω κ ειναι πολυ θαυματουργη

γεια σου τζενακι μου!πως εισαι??πως παει η εγκυμοσυνη σου??εμενα μου τη φερανε απο το Αγιο Ορος.οταν πηγα στην Ειρηνη τη Χρυσοβαλαντω δν μου τη δωσανε γιατι την παιρνουν μονο κοπελες που εχουν αποβαλλει η εχουν δυσκολη εγκυμοσυνη..κ ετσι μου δωσαν μονο το μηλαρακι..τον σεπτεμριο πηγα κ ακομα τιποτα..ειχα απογοητευτει πολυ τοτε..

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κουνελάκι έγραψε:Ελευθερια μου ευχομαι η ευλογια της Παναγιας να σε βοηθησει ν'αποκτησεις το μωρακι σου.
Εχε πιστη και ειμαι σιγουρη οτι πολυ συντομα θα εχουμε ευχαριστα νεα.

γεια σου γλυκια μου χρυσα..ελπιζω κ εγω να κανει ενα θαυμα κ να μου χαρισει ενα παιδακι..προσπαθω να ειμαι αισιοδοξη κ πραγματικα μου δινει κουραγιο η ζωνιτσα να συνεχισω..εκοψα κ ενα κομματακι κ το εδωσα στον αντρα μου να το φοραει στο χερι του..

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια καλησπέρα.Τζενακι μου πως πας?Φουσκωνεις?Δώσε μας λίγη τύχη να είναι αυτός ο μήνας μας.Κορίτσια θα την παραγγειλω και εγώ την ζώνη μήπως με βοηθήσει.Αν και χλωμό μυ φαίνεται για μένα.Εγώ για κάποιο λογο που δεν γνωρίζω πρεπει να έχω πάρε Χ απο την Παναγία.Δεν εξηγειτε αλλιως.Για αυτό τα περναω όλα αυτά.Τέλος πάντων όμως θα κάνω μια προσπαθεια.Pesperouna μου ελπίζω να σου πάνε όλα όπως επιθυμείς.Τι εγραψες και σου την έστειλαν?Γράμμα που ελεγες τι συμβαίνει ή τίποτα?

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamy land έγραψε:Κορίτσια καλησπέρα.Τζενακι μου πως πας?Φουσκωνεις?Δώσε μας λίγη τύχη να είναι αυτός ο μήνας μας.Κορίτσια θα την παραγγειλω και εγώ την ζώνη μήπως με βοηθήσει.Αν και χλωμό μυ φαίνεται για μένα.Εγώ για κάποιο λογο που δεν γνωρίζω πρεπει να έχω πάρε Χ απο την Παναγία.Δεν εξηγειτε  αλλιως.Για αυτό τα περναω όλα αυτά.Τέλος πάντων όμως θα κάνω μια προσπαθεια.Pesperouna μου ελπίζω να σου πάνε όλα όπως επιθυμείς.Τι εγραψες και σου την έστειλαν?Γράμμα που ελεγες τι συμβαίνει ή τίποτα?

αγαπη κ εγω περασα αυτη τη φαση που ελεγα οτι δν με βοηθαει καθολου η Παναγια,σαν να κλονιστηκε η πιστη μου..αλλα σιγα σιγα το ξεπερναω..τη ζωνη μου την εφερε η κολλητη μου.ο συντροφος της ειναι ψαλτης κ εβαλε κατι γνωστους του να μου τη βρουν..αλλα μπορεις να στειλεις γραμμα η ακομα καλυτερα να παρεις τηεφωνο στο Βατοπαιδι κ να τους τη ζητησεις.εγω νιωθω πολυ γαληνια απο τοτε που τη φορεσα κ ειμαι πιο αισιοδοξη

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Pesperouna μου σε ευχαριστώ πολύ.Αύριο κιόλας θα στείλω γράμμα να την παράγγειλω να μου την στείλουν και θα τους γράψω τι συνέβει .Μήπως μου κανει και μένα καλό γιατί έχω πολύ πικρά και πόνο και αγανάκτηση μέσα μου.Μήπως χαλάρωσω και ηρεμησω.

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια νιώθω ενα βαρος στο στήθος σαν να εχω μια πέτρα.Δεν μπορω νασ ανασανω άνετα.Πολύ βαριά.Δεν ξέρω γιατί.Ξαφνικα,έτσι ξύπνησαν πολύ χαλιά ψυχολογικά.Αφού με είδαν καποιες γνωστες μου το πρωι και έπαθαν γιατί με είχαν συνηθίσει όλο γέλια,κέφι και χαρά και τους έφτιαχνα την μέρα κάθε πρωι.Σήμερα όμως τα είδαν όλα μαζί μου.Μονο με εσάς μπορω να μοιραστω αυτό το βαρος που νιώθω γιατί μονο εσείς με καταλαβαίνετε και με νιώθετε.

larisaia

larisaia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα κοριτσια μου τι κανετε...;;;εμεις καλα.λεγαμε να παμε παιδοτοπο το απογευμα να παιξει η μικρη αλλα ανεβασε πυρετο οποτε το ακυρωσαμε
perperouna μπραβο για την ζωνη.να την φορας παντα.εγω μονο στο μπανιο την βγαζω..να φανταστεις ουτε καν στη γεννα δεν την εβγαλα.εγω μετα απο ω3μηνες που την φορουσα εμεινα εγγυος.
mammy land με ολο το θαρρος...σταματα να σκεφτεσαι ετσι κ να λες ετσι για την παναγια.εχει ο Θεος για ολους.. απεβαλε το αγχος σου κ ολα θα ερθουν..το οτι ο Θεος θελησε να σου παρει το μωρο ισως το εκανε για να μην σε τυρανισει τα υπολοιπα χρονια κ σε κανει να μεγαλωνεις ενα αρρωστο μωρο.
σκεψου θετικα κ δες οτι εχεις ολοκληρωμενη οικογενεια με τον αντρα σου κ την κορη σας.να εισαι ευτυχισμενη.
μη νομιζεις οτι ενα νεο μωρο θα σου διωξει τη στενοχωρια κ την θλιψη που νιωθεις.
θα μου πεις οτι θα σου απαλυνει τον πονο..
εγω πιστευω κ παλι το ιδιο θα ειναι.παλι θα τσκεφτεσαι το παιδακι που εχασες οσα κ να κανεις ακομη. ηθελα να σου γραψω απο μερες.σαφως κ δε μπορω να βρεθω στη θεση σου να δω πως ειναι αλλα εχε πιστη κ σκεψου οτι ο Θεος στο πηρε για το καλο σας.
φιλικα στα γραφω κ χωρις παρεξηγηση.,ηπως κ ταρακουνηθεις κ δεις την ζωη αλλιως με τις οομορφιες της

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Έχω και είχα πίστη πολύ.Όμως έχω και πικρα πολύ κάτι σαφως για καποιο λογο μου πήρε το μωρο μου.Όμως έκανε ενα λάθος.Όταν εχεις αποφασίσει για κάτι ή δεν το δίνεις, ή το παίρνεις πιο νωρίς.Όχι μια βδομάδα πριν γέννησω.Γιατί μου έδωσε τέτοιο πόνο?Αν γινόταν πιο νωρις θα ποναγα αλλα όχι τόσο πολύ.Να τα έχω όλα έτοιμα και να πάω για τυπικές εξετάσεις και να μου πουν οτι το μωρο έχε πεθάνει.ΣΟΚ.Εγω δεν λεω οτι δεν επρεπε να γίνει.Σίγουρα κάποιο λογο είχε.Ομωςδεν δίνες τέτοιο πόνο αν εχει αποφασιστεί κάτι απο την αρχή το κανεις πολύ πιο νωρίς.Και σίγουρα δεν θα το ξεχάσω ποτε αλλά με ενα άλλο μωρο δεν θα το σκέφτομαι τόσο πολύ και τσο συχνα.Θα έχω να απασχολω το μυαλό μου.Και μιλάω έτσι γιατί δεν έχω δει τίποτα καλό απο τοτε που γέννησα την κόρη μου.Μετα απο κει απο το 2009 έως τώρα ας παει γ.................ας.Τίποτα καλό και μόλις ήρθε το μωρο χαρηκαμε και είπαμε όλα θα πάνε καλά.Θα μας έφερνε γούρι.Όχι όμως.Πάρε να εχεις.Μην χαρούμε με τίποτα εμείς.Για αυτο σου λέω.Άστα να πάνε.ΑΣΕ με να τα πω να ξεσπασω.

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Larisaia τη φορας ακομη κ τωρα τη ζωνη??
μαμυ μου,μονο εσυ κ η ψυχουλα σου ξερεις πως νιωθεις..ολα θελουν τον χρονο τους για να γιατρευτουν,αλλα ενα σημαδακι θα σου μεινει στη ψυχουλα σου δν το συζητω..θα σε ανταμειψει η Παναγιτσα,θα δεις..χθες εμαθα οτι μια φιλη μου ειχε αποβολη το σεπτεμβρη κ τωρα ειναι 4 μηνων εγκυος..

να ρωτησω κ κατι ασχετο??εσεις εχετε πει σε φιλους οτι πρισπαθειτε για παιδακι??

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Όχι δεν το ξέρει κανεις.Μονο η κολλητή μου το ξέρει.Και αν μείνω δεν θα το πω σε ΚΑΝΕΝΑ.Έχω κουραστεινομως Pesperouna μου.Μετα απο οτι έτυχε περίμενα να είχα μείνει έγκυος για να απαλύνει λίγο ο μεγαλος μου πονος.Υστερα όμως από 10 μήνες δεν έχει γίνει τίποτα.Και να σου πω αρχίζω να χάνω και τις ελπίδες μου.Δεν είμαι κάι καμια μικρή.Τον Ιούλιο κλείνω τα 38.Θα το παλεψω όμως μέχρι να ερθει.

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamy land έγραψε:Όχι δεν το ξέρει κανεις.Μονο η κολλητή μου το ξέρει.Και αν μείνω δεν θα το πω σε ΚΑΝΕΝΑ.Έχω κουραστεινομως Pesperouna μου.Μετα απο οτι έτυχε περίμενα να είχα μείνει έγκυος για να απαλύνει λίγο ο μεγαλος μου πονος.Υστερα όμως από 10 μήνες δεν έχει γίνει τίποτα.Και να σου πω αρχίζω να χάνω και τις ελπίδες μου.Δεν είμαι κάι καμια μικρή.Τον Ιούλιο κλείνω τα 38.Θα το παλεψω όμως μέχρι να ερθει.

σιγα βρε κοριτσακι μου!!αλλες κανουν παιδι φυσιολογικα στα 48 τους!!!μην ακουω τετοια σε παρακαλω!!!εχεις το παιδακι σου!!σκεψου κ μενα που δν εχω τιποτα!!ενα σκυλο εχω μονο!!!κ προσπαθω 15μηνες τωρα!!χωρις καμια απολυτως εγκυμοσυνη!!

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εντάξει ξέρω ότι υπάρχουν και χειρότερα αλλά η καθεμία μας έχει τον δικο της καημό για το δικο της πρόβλημα.Σιγιρα εγώ που έχω ενασ παιδι ειναιξατι όμως δεν ξεχναω τον καημό μου.Θελω ενα ακόμα μωρο.Τόσο φοβερό είναι?Μάλλον.Γιατί δεν πρόκειται να το αποκτησω.Πρεπει να το πάρω απόφαση.Δεν περνετε ομως εύκολα απόφαση.

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ βρε κοριτσια μου.
Κι εγω τα ιδια Ελευθερια μου, ουτε μια εγκυμοσυνη για να δω οτι κατι γινεται.
Τον Σεπτεμβρη κλεινουμε τρια χρονια. Προσπαθω να προετοιμασω τον εαυτο μου οτι δεν θα ερθει, πρεπει να το κανω για να γλιτωσω την παρανοια.
Ευτυχως που εχω βεβαια το βασανακι μου, τον σκυλακο μου που μου κανει τη ζωη δυσκολη.
Ειναι τοσο παλαβος που δεν εχω χρονο ν'ασχοληθω με τιποτε αλλο εκτος απο αυτον.

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι βρε κουνελάκι μου έτσι είναι.Θα μας πιασει παρανοια.Τι να κάνουμε όμως?Πρεπει να το παλεψουμε ομως.Δεν νομίζεις?

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ξέρετε βρε κορίτσια μου τι είναι κάθε βράδυ να κοιτάζω την τομή μου και να μην έχω το παιδι μου εδώ.Δεν πιστεύω οτι υπάρχει χειροτερο.Σε σας τα λέω όλα.Όλες μου τις σκέψεις.

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σημερα βρε κοριτσια μου πηγαμε βολτουλα αλλα πιο πολυ εσκασα παρα που ευχαριστηθηκα.
Παντου βλεπεις μανουλες με καροτσια, με τα παιδακια τους.
Γιατι;
Η καρδια μου ραγιζει, δεν το αντεχω αλλο. Τι ζηταω πια. Το πιο φυσιολογικο πραγμα του κοσμου.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις