Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
220 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 220 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

larisaia

larisaia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγω που προσπαθουσα τοσο καιρο ζητησα απο το αγιο ορος την ζωνη της παναγιας.την φοραω απο τον φεβρουαριο του 13 κ δε θα τη βγαλω ποτε.ειμαι σιγουρη οτι χαρη Σε αυτην εμεινα εγγυος

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ να σου πω επειδή πίστευα όπως σου είπα μετα απο όλα δεν ξέρω.Μπορεί να έγιναν όλα για κάποιο λογο που μονο ο θεός ξέρει όμως γιατί δεν μου δίνει ενα άλλο μωρο που το θελω τόσο πολύ και προσπαθώ?Τέλος πάντων.Απο που την βρηκες την ζώνη της Παναγίας?Μπορείς να μου βρεις και μένα?Μήπως με βοηθήσει.Τι να πω.

larisaia

larisaia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΙΕΡΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ
63086 ΚΑΡΥΑΙ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ.
Εδω εστειλα μνμ κ μου την εστειλαν

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πληρώσες κάτι?Και έστειλες γραμμα εκεί?Ειπές θελω την ζώνη και στην έστειλαν?

larisaia

larisaia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Οχι βρε.τι να πληρωσεις.γραμμα στο αγιο ορος στελνεις.φτανει μονο να εχεις πιστη στην παναγια

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Οκ θα το κάνω.Απο πίστη άλλο τίποτα.Εγώ έχω.Η Παναγία δεν ξέρω αν ξέρει οτι πιστεύω σε κείνη και πως νιώθω για να μου τα κανει όλα αυτά σαν μάνα που είναι.Και έχω και το όνομα της.Να σε ρωτησω κάτι αλλο larisaia μου.Η ΑΜΗ τι είναι?Έπρεπε να την έχω κανει?Λες να φταίει αυτό?Έχω κανει εξετάσεις όταν έμεινα έγκυος πέρυσι.Παιζει να την έχω κανει?

ath

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημερα κορίτσια!Mamy έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα.Αυτό που σου συνέβη είναι πολύ τραγικό. Δυσκολο είναι για όλες όσες έχουν ζήσει αποβολές και παλλίνδομες, αλλά σε τόσο προχωρημένο στάδιο σαφώς ειναι ακόμα χειροτερο.Όμως εμείς έχουμε ένα παιδάκι.Και αυτό πρέπει να μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε.Εγώ το αγοράκι μου το έπιασα από τον πρώτο μήνα το 2009 αμέσως μετά το γάμο. Εδώ και 10 μήνες που αποφασίσαμε για δεύτερο τζίφος (είμαι και μεγάλη πια). Προσπάθησε να ηρεμήσεις. Δεν είναι εύκολο. Είναι μεγαλη απογοήτευση.Και εγώ μερικές φορές σκέφτομαι ότι δεν είμαι καλή μητέρα γι αυτό δε μου έρχεται ένα δεύτερο.Η Παναγίτσα όμως ξέρει τι κάνει.έχε εμπιστοσύνη και προσπάθησε να μη σκέφτεσαι αρνητικά. Όλα θα πάνε τέλεια!

ath

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Τιτινο, πολλά πολλά συγχαρητήρια!Φτου-φτου!Όλα να πάνε τέλεια!Περίμενε και τις κλοτσίτσες να δεις τι τέλεια είναι!!Με το καλο!!

ath

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΧΙΟΝΑΤΗ σου εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να ήταν νωρίς και να είσαι πραγματικά.Έχεις δίκιο όταν λες ότι όταν προσπαθείς επηρεάζεται ο οργανισμος μας.Εγώ αυτούς τους 10 μήνες πάντως έχω πονάκια και υγρά που δεν τα θυμάμαι πριν.Περιμένουμε νέα σου!!

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια.Ath μου να είσαι καλά.Εχεις δίκιο.Και εγώ το 2003 παντρεύτηκαν και εμεινα αμέσως το 2004 και το 2005 είχα το κορίτσι μου.Απο τοτε βέβαια (10 χρόνια μετα) αποφασίσαμε να κάνουμε ενα παιδάκι και μας ήρθε αυτό το κακό.Για αυτό τα έχω πάρει.Πιστεύω πολύ στην Παναγία όμως δεν κατάλαβα ποτε Γιατ με τιμώρησε και με τιμωρεί με αυτό τον τροπο.Αν μου φέρει ενα μωρο θα απαλύνει ο πόνος μου.Όχι οτι θα ξεχαστει αλλά δεν θα το σκέφτομαι όσο τώρα γιατί θα έχω το μωρο μου.Δεν μπορείς να φανταστεις τον πόνο μου ειδικα όσο δεν μένω.

larisaia

larisaia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα mammy land η εξεταση ΑΜΗ δειχνει σε τι σταδιο ςιναι τα ωαρια σου.ποσο γονιμη εισαι.
Τωρα ειδα οτι το κοριτσακι σου ειναι 10χρονων.θα ερθει κ το αδερφακι συντομα θα το δεις. Οσο για το μωρακι που εχασες... δεν ειχες κανει παλι προγεννητικο οταν εμεινες εγκυος; στο επομενο μωρο θα κανεις ολες τις εξετασεις παλι. Εχω προαισθημσ οτι θα μεινειε συντομα

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μολις έμεινα έγκυος εκανα τι εξετάσεις μου είπε ο γιατρός μου.Όμως στην διάρκεια τηςεγκυμοσυης ανεβασα πίεση που την παρακοοθουσαμε.Όμως έγινε χωρίς να μας έχει δειξει τίποτα.Την πεμπτη πήγα στον γιατρό ακουσαμε καρδουλα τα παντα,και τέταρτη πήγα γα dobler και είχε πεθάνει.Ηταν να γίνει.Δεν γλυτωνε.Εγώ πια έχω πειστεί οτι δεν θα ερθει άλλο.Τέλος.Μην σου πω οτι σκέφτομαι να παρατησω τις προσπαθειες.ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ.

larisaia

larisaia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Οχι βεβαια. Δε θα τα παρατησεις!!!!! Θα ερθειιιιιι

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ larisaia μου σε ευχαριστώ που μου δίνεις κουράγιο αλλά αλήθεια έχω κουραστεί ψυχολογικά.Σκέψου οτι πέρασα εμετούς στην εγκυμοσύνη τρελούς σε ολους τους μηνες,και δούλευα δυο δουλειες,όλα καλά και τώρα αμα μείνω θα κάνω φουλ ενέσεις για την θρομβοφιλια.Έχω ταλαιπωρήσει πολύ και είμαι διατεθημενη για όλα όμως δεν ανταμειβωμε.Τα στέλνει ο θεουλης εκεί που δεν τα θέλουν και τα πετάνε.Καταλαβες?

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Όταν πεθανε το μωρο μου πήγα στον παππουλη νά μου διαβασει ευχη και τον ρώτησα γιατί ο θεός με τιμώρησε και μου είπε  οτι ο θεός δεν τιμωρεί αλλά παιδαγωγεί.Εμενα λοιπον γιατί με παιδαγωγει?Να γίνω καλύτερη μάνα?Και αυτές που τα πετανε,τα πουλανε,τα σκοτώνουν είναι καλες μανες και τα δίνει εκεί?Δεν είναι άδικος λοιπον?

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
larisaia έγραψε:Εγω που προσπαθουσα τοσο καιρο ζητησα  απο το αγιο ορος την ζωνη της παναγιας.την φοραω απο τον φεβρουαριο του 13 κ δε θα τη βγαλω ποτε.ειμαι σιγουρη οτι χαρη Σε αυτην εμεινα εγγυος

κοριτσακι μου,μου τη στειλανε κ μενα τη ζωνη αλλα μου ειπαν οτι πρεπει να κανω νηστεια πριν τη φορεσω.προσπαθω να παρω το βατοπαιδι κ δν το σηκωνουν..εσυ εκανες κατι συγκεκριμενο πριν τη βαλεις??

perperouna

perperouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κ καλο μηνα..mamyμου στεναχωρηθηκα παρα πολυ που σου ηρθε η βλαμμενη..δν πειραζει ομως,τον αλλο μηνα..μη μου στεναχωριεσαι!!θα ερθει που θα παει,θα ερθει!!

Dori

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια.επειδη παρακολουθώ το θέμα σας θα ήθελα να σας πω οτι μπορείτε να πάρετε τη ζώνη και απο το μοναστήρι της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου που ειναι στη Λυκόβρυση.θα πάρετε και το μήλο να το φάτε μετα απο νηστεία.θα σας καθοδηγήσουν οι καλόγριες εκεί.Η Αγία Ειρήνη ειναι πολύ θαυματουργή σε θέματα υπογονιμότητας.

XIONATH

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
κοριτσια καλημερα κ καλο μηνα...αν κ για μενα ουτε η μερα ουτε ο μηνας μπηκε καλα..χτες βραδυ αδιαθετησα...κ απο χτες ειμαι στα μαυρα χαλια...τα ματια μου ειναι τοσο πρησμενα απο το κλαμα που με το ζορι σας γραφω...νομιζα οτι θα το επερνα πιο ελαφρυα αλλα τελικα το πηρα παρα πολυ ασχημα..mamy land ειμαι ΑΚΡΙΒΩΣ στην ιδια ψυχολιγια με σενα..εσυ εχεις κ ενα παιδακι καλη μου..εγω τιποτα..κι εχω αρχισει να πιστευω οτι δεν θα κανω παιδακι κοριτσια,πρεπει να το παρω αποφαση να τελειωνουμε..ο θεος εχει επιλεξει που θα τα δωσει τελικα..κι εγω δεν ειμαι μεσα..παντως κοριτσια μου ευχαριστω που υπαρχετε..σας ψυχοπλακωνουμε κι εμεις..
αυτο με τη ζωνη που λετε ισως το κανω κι εγω..

maro28

maro28
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χιονατη μαμυ οταν βλεπω ποσο πολυ απογοητευεστε πραγματικα στενοχωριεμαι αλλα πιστευω πως οταν φτανεις στο αποκορυφωμα της απογοητευσεις οταν πια το χεις παρει κστι αποφαση κ παυεις να προσπαθεις γι αυτο τοτε πιστευω οτι γινεται το θαυμα εκει που το χεις ξεγραψει κ εχεις χαλαρωσει τελειως....το δεχεσαι λες οτι ειναι θελημα θεου κ προχωρας...το ξερω οτι ειναι τρομερα δυσκολο να φτασεις σ αυτο το σταδιο αλλα οταν γινει ξελαφρωνεις κ φευγει ολο το ψυχοφθορο αγχος που δεν αφηνει σωμα κ ψυχη να επιτελεσσει το εργο του.....ευχομαι μεσα απ την καρδια μου πανω απο ολα να στε καλα εσεις με τον εαυτο σας ολα τα αλλα θα ρθουν......σας στελνω κ απειρη εγκυοσκονη σαν εγκυουλα να βοηθησω

http://<div><a target=_blank href=http://www.pregnology

Titino

Titino
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κορίτσια του περιμένω πως και πως τις κλωτσιές. Μην απογοητευεστε,αν νομίζετε ένα.διάλειμμα ότι θα κάνει καλό να το κάνετε. Ίσως έρθει εκει που δεν το περιμένετε.

XIONATH

maro mou σευχαριστω παρα πολυ...κι εγω οπως απογοητευομαι με μενα οταν μου ερχετε η ακατανομαστη το ιδιο στεναχωριεμαι κ για τα αλλα κοριτσια γιατι ειμαι στην ιδια φαση και ξερω τι περνανε...πανω απ ολα πρεπει να εχουμε την υγεια μας...το ξερω οτι ειναι πολυ δυσκολο το θεμα παιδι τελικα και η στεναχωρια μου μεγαλη γιατι δεν βλεπω να μπορω να το ζησω..αλλα αν εχουμε την υγεια μας πιστευω ολα τα αλλα θα ερθουν...ας μη χανουμε τη πιστη μας..πηγα μια βολτα με τον αντρα μου και συνηλθα λιγο..ευχομαι σε ολα τα κοριτσια κ σε μενα να ολοκληρωσουμε συντομα το ονειρο μας..οσο για σας εγκυουλες μη στεναχωριεστε με μας αισθανομαι ασχημα που σας ψυχοπλακωνουμε θα παρουμε παλι τα πανω μας εμεις σιγα σιγα...
πραγματικα maro moy σου ευχομαι να εχεις μια τελειααααα εγκυμοσυνη και με το καλο να το κρατας αγκαλιτσα καλη μου!!!κοιτα να χαιρεσαι την καθε στιγμη..την καθε ζαλαδα ανακατοσουρα κλωτσια γιατι ειναι στιγμες ανεκτιμητες χαχαχα
αντε και στα δικα μας συυυυντομαα ((ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ))..χαχα
Σας φιλω ολες!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142 - Σελίδα 17 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142 - Σελίδα 17 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142 - Σελίδα 17 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142 - Σελίδα 17 417472

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσάκια μου καλό μήνα.Σήμερα ξύπνησαν πιο αισιόδοξη,ψησαμε σπιτι με παρεα και λίγο ξεχάστηκα.Έτσι για να ξορκισουμε το κακό μήπως και ο Μάης είναι τυχερός.Συνεχίζουμε και βλέπουμε.Στις εγκυουλες εύχομαι καλες τέλειο μήνες εγκυμοσύνες.Κορίτσια με το καλό.Σύντομα θα έχετε καλά νέα και απο τις υπόλοιπες.Χιονάτη μου υπομονή και επιμονή.Στολεω εγώ που ξέρεις τι πέρασα.Αν δεν είχα την κόρη μουθα είχα πεθάνει.Είναι ευλογία δεν το συζητώ όμως ο πόνος δεν ξεπερνιέται.

Titino

Titino
Μαμι ηθελα να σε ρωτησω, στην αυχενικη εκτος απο τρισωμιες και τις πιθανοτητες σου εγραφαν για προεκλαμψια, θρομβοφιλια κτλ? Σε ρωταω γιατι γενικα τα φοβαμαι, και θεωρω οτι καποιες τοσο σοβαρες εξετασεις θα επρεπε να τις κανουν σε ολες. Εγω εχω πελατισα που την ωρα τις γεννας χασαν το παιδακι απο θρομβοφιλια,μολις ξεκινουσε ο τοκετος

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα.Να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι αλλά αν έγραφε κάτι τέτοιο ο γιατρός μου θα το είχε δει και θα ειχαμε προλάβει πολλά.Και δεν τον γνώρισα τώρα.Τον ξέρω απο τα 20 μου.Σχεδόν 19 χρόνια.Ποτέ δεν είχα πρόβλημα μαζί του.Σε προλαβαινω γιατί κάποιοι μου λένε οτι έφταιγε ο γιατρός.Σε καμια περιπτωση.Είναι μεγαλος όχι πιτσιρικας με πείρα και ηταν το πρωτο μωρο που έχασε σε τέτοιο μήνα και χωρίς αιτία προφανή.Όμως μετα του είπε ένας φιλος του παθολόγος που ήρθε και με είδε οτι απο την πίεση την υψηλη που είχα μπορεί να έχω θρομβοφιλια και έτσι με έστειλε για εξετάσεις.Βέβαια είχε βγει και η νεκροψία του μωρού και έδειξε οτι ο λώρος είχε μικρές μικρές θρομβώσεις κατα μήκος του.Μην το ψαχνεις.Ηταν να γίνει.Πάντως το β επιπέδου που θυμάμαι ηταν όλα μια χαρά.Εσύ τι φοβάσαι και αγχωνεσαι?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις