Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
603 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 603 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elbar μου εγώ θα έλεγα να περιμένεις λιγες μέρες ακόμα για να είναι πιο σίγουρο.Το οτι δεν εχεις αδιαθετησει ακόμα είναι θετικό.
Larisaia μου προσπαθειες κάνουμε.Να έχουν αποτέλεσμα στο τέλος.Θα δουμε.

ζουζουνακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Οχι ειπα να το αφησω για την αλλη εβδομαδα εξαλλου αμα ειμαι ειμαι θα φανει

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ζουζουνακι καλά θα κανεις.Έτσι τρεχουμε μόλις έχουμε μια μέρα καθυστέρηση ενω πρεπει πιο πολλές μέρες και απογοητευομαστε. Ξέρω η αναμονή σκοτώνει αλλά το αποτέλεσμα θα σε γλυκανει .

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια μολις μπηκα σπιτι.
Λοιπον τα συναισθηματα ειναι αναμεικτα.
Του εδειξα τις εξετασεις μου και το σπερμοδιαγραμμα του αντρουλη μου και μου ειπε οτι η ΑΜΥ τον ανησυχει και θελει να την επαναλαβω για να εχει καλυτερη εικονα. Το ιδιο θα κανουμε και με το σπερμοδιαγραμμα αν και απο το προηγουμενο μου ειπε οτι ειναι μια χαρα.
Και τελος και κυριοτερο στον υπερηχο μου βρηκε εναν ωραιοτατο πολυποδα.
Δεν σας κρυβω οτι αγχωθηκα, μου προτεινε να κανω υστεροκοπηση, 1000 ευρω παρακαλω.
Δεν ξερω τι να κανω, να κοιταξω να την κανω σε δημοσιο νοσοκομειο της Αθηνας ή να κοψω το κεφαλι μου να βρω λεφτα?
Και καλα πες οτι βρισκω τα 1000 ευρω και την κανω, μετα δεν θα μου πει να αφαιρεσω τον πολυποδα με λαπαροσκοπηση?

http://www.pregnology.com/ovulate/24/6/14/10/

elbar

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Χμμμ...απο εμενα δε θα εχετε ευχαριστα αυτο το μηνα...Μολις εμαθα...αρνητικη η χοριακη...Παμε για τον επομενο μηνα....αντε να δω πότε θα αδιαθετησω...

Ζουζουνακι μου...υπομονη κ ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα σε λιγες μερουλες...

Μαμμυ, βουρρρ στο ψητο.....κ τελος του μηνος ευχομαοολοψυχα να εχεις μονο ευχαριστα νεα....το αξιζεις...

Κουνελακι μου,δεν παιρνεις κ μια δευτερη γνωμη? τι να πω?

ουφ

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ELBAR.

ζουζουνακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elbar σ ευχαριστω πολυ μην το βαζεις κατω συνεχισε και θα ανταμειφθεις

Titino

Titino
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Χρύσα, το συζητησες μαζι του περι οικονομικων και αν μπορεις να την κανεις σε δημοσιο ;
Οτι και να ειναι αντιμετωπιζεται, συν το οτι ξερεις τι σου γινεται και μπορεις να το αντιμετωπισεις απο το να σε παραμυθιαζουν και να χανεις χρονο. Ηθελα να ηξερα οι αλλοι δεν τα ειδαν ολα αυτα;

elbar

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Οχι..φυσικαοχι...δεν το βαζουμεκατω ετσι ευκολα καλε...απλαευχομαι να αιδαθετησω κ να μη χρειαστω duphaston...

ζουζουνακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τι εινσι τοduphaston

Jannete

Jannete
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κορίτσια καλησπέρα σας, σήμερα πήγα και έκανα ακόμα μία χοριακή γιατί ήθελα να δω αν όλα κυλούν ομαλά. Την περασμένη Δευτέρα η χοριακή μου ήταν 1.357 και σήμερα μία εβδομάδα μετά είναι στα 8.782. Με βάση τον πίνακα που βλέπω στα διάφορα site είμαι πιο χαμηλά. Στην 40η μέρα δίχνει από 9050-21040. Εχω αγχωθεί πολύ.... γνωρίζει καμία τίποτα;

elbar

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
To duphaston το απιρνουμε για να ερθει η περιοδος αν καθυστερει πολυ. μια φορα το εχω παρει κ εγω.

Μην ανησυχεις για τη χοριακη σου...Ειναι παρα πολυ καλη....Χρειαζεται να αυξανεται κατα 70%.... κοχι απαραιτητα να διπλασιαζεται καθε 48 ωρες. Μην αγχωνεσαι..αλλωστε συντομα θα πας στο ραντεβου με το γιατρο....θα το δεις κ θα σου φυγει καθε αγχος....ΟΛΑ θα πανε τελεια!!!!

larisaia

larisaia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα κοριτσια.
jannete γ συνεχιζεις βρε τις χοριακες; αν φοβασαι κατι πηγαινε για υπερηχο καλυτερα.
elbar δε πειραζει κοριτσι μου!!!!
κουνελακι ποση ειναι η ΑΜΗ σου;; ο πολυποδας αν ειναι σταθερο δε χρειαζεται αφαιρεση απ οσο ξερω.εγω ειχα στον τραχηλο πριν 2 μηνες κ μου τον αφαιρεσε επιτοπου στο ιατρειο του.χωρις χρηματα κιολας.μονο 50 ειχα πληρωσει για την βιοψια. 1000€ τοσο πολλα; ξανα πηγαινε στον παλιο σου να σε δει να δεις τι θα σου πει κ εκεινος για τον πολυποδα. Καποιοι λενε οτι εμποφιζει κ στην.συλληψη.εξαρταται κ τη θεση.

larisaia

larisaia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγω κοριτσια περιμενω την κυρια σε 2 μερρε. Εχω ηδη πρηδτει σε κοιλια κ στηθος.αντε να ερθει γτ κανω κ διαιτα. Θελω 5 με 6 κιλακια να χασω ακομη.θα χαρω αν αδιαθετησω.. Εγγυος θελω να μεινω ττον σεπτεμβρη κ να γεννησω μαιο. Κ ο λογος;;; μη γελασετε. Θελω το πασχα που θα εινσι 1 μαιου μα εχω φουλ κοιλια για να βγαλω φωτο. Στην μικρη γεννησα ιανουαριο κ χριστουγεννα εχω φωτο με κοιλια.χαχα

Titino

Titino
Janette, εγω ειχα κανει δευτερη σε μια εβδομαδα και οντως δεν ειναι στανταρ ο διπλασιασμος ανα δυο μερες, ειναι στο περιπου. Ουτε αυτα που ελεγε ο πινακας του μικροβιολογικου συμβαδιζε με μενα. Μην αγχωνεσαι τσαμπα! παρε τον γιατρο σου να πας για υπερηχο. Ποτε εχεις ξανα ραντεβου; λογικα θα ακουσετε και καρδια;

ath

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα κορίτσια!!!Εγώ περιμένω μέχρι και Σάββατο.Το μόνο που έχω είναι πρήξιμο και πόνο στο στήθος μέρες τώρα.Elbar, μηπως ήταν νωρίς και παίζει ακόμα το ενδεχομενο;larisaia σου εύχομαι να γινει το καλύτερο που επιθυμείς!Καλή συνέχεια προσπαθειών σε όλες!!!!

Jannete

Jannete
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κορίτσια μου μίλησα με τον γιατρό μου, την βρήκε μια χαρά την χοριακή μου, έχω ραντεβού την άλλη Δευτέρα για καρδούλα, αλλα μου είπε αν θέλω για ψυχολογικούς λόγους να πάω να κάνω υπέρηχο και αύριο, αλλά με καθησύχασε τόσο που είπα να πάω μια και καλή την Δευτέρα. Δηλαδή μεγαλώνει το νινί μου;;;;; Αχχχχ! Απίστευτο μου φάινεται. Larisaia μου είπα να κάνω μία να δω αν αναπτυσσόμαστε είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου και πολύ φτηνά. Στον υπέρηχο ίσως είναι πολύ νωρίς για να δεις πράγματα. Πριν μια εβδομάδα είδαμε μία μικρή κουκίδα χιχιχιχιχι! Αντε να ακούσουμε καρδούλα να ηρεμήσω! Είμαι υπερβολική ε;

ath

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
οχι βρε κοριτσακι, δεν είσαι καθόλου υπερβολική!Πέρασες ζόρια και λογικό είναι να ανησυχείς.Εγώ ανησυχουσα όλο το διάστημα και αν τα ξανακαταφέρω, θα ανησυχώ περισσότερο.Με το καλό να ακούσεις και καρδούλα!Ο πιο γλυκος ήχος του κόσμου!!

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Elbar μην σε παίρνει απο κάτω.Ασε να δεις.Μπορεί να ηταν νωρίς .
Ζουζουνακι κάνε υπομονή να δουμε.
Κουνελάκι να πάρεις και άλλη γνώμη. Πώς δεν το είχε δει άλλος μέχρι τώρα και το είδε μόνο αυτός? Μην το αφήσεις έτσι. Να ξέρεις τι εχεις.
Κορίτσια ευχαριστώ. Ελπίζω να έχουμε ευχαριστα στό τέλος του μήνα.

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Λεω να παρω και δευτερη γνωμη, δεν ξερω ετσι μου λεει το ενστικτο μου.
Τον ρωτησα γιατι δεν φαινοταν στους προηγουμενους υπερηχους και μου ειπε οτι συμβαινει να μη φαινεται παντα.
Κι εγω νομιζω οτι ειναι πολλα, μαλιστα τον ειδα και πολυ βιαστικο. Αμεσως μου λεει εχω κενο στις 26/5 ή στις 2/6 χωρις καν να μου πει το κοστος.
Συμφωνω 100 % για τη συγκεκριμενη εξεταση αλλα κατι δεν μου παει καλα. Ισως ειμαι καχυποπτη, τι να πω.
Βρε κοριτσια μηπως ξερετε κανενα καλο γιατρο σε δημοσιο νοσοκομειο της Αθηνας;
Στον προηγουμενο γιατρο μου βρε ματινακι μου δεν ξαναπαω,δεν μου εμπνεει εμπιστοσυνη. Καθε φορα που πηγαινα ενοιωθα οτι ειμαι παρανοικη και οτι αδικα ψαχνομαι. Να που τελικα ειχα εγω το προβλημα και οχι ο αντρας μου. Η ΑΜΥ μου πριν δυο χρονια ηταν 2.52,βεβαια μου ειπε οτι μπορω να κανω θεραπεια για να βελτιωθει η τιμη της. Αυριο θσ παω να την ξανακανω για να δουμε που βρισκεται.

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κουνελάκι εγω δεν ξέρω κάποιο γιατρό σε δημόσιο. Αλλα ρωτώντας πας στην πόλη λένε.Θα έχουμε το νου μας να βρούμε.Ψαχνε και εσύ.Αν έρθεις όμως Αθήνα και πας στο Έλενας έχει φοβερούς γιατρούς.

ζουζουνακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ξερω εγω στο αλεξανδρα τον Γεωργουλια Νικολαο φοβερος γιατρος και ανθρωπος

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μπράβο βρε κορίτσια. Ειδες κουνελάκι? Θα βρούμε γιατρό και μάλιστα καλό και ανθρωπο.Μην στεναχωριεσαι.

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ βρε κοριτσια μου σας ευχαριστω παρα πολυ.
Ζουζουνακι μου αυτο ειναι το σημαντικοτερο, να ειναι ανθρωπος και να μη σε κοιταει στην τσεπη.

ζουζουνακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι αυτος ειναι διευθυντης στο αλεξανδρα και ειναι και στο λητω εγω οταν ημουν εγκυος μου το ειχε πει γιατι να πας στο λητω και να δωσεις τοσα λεφτα στο αλεξανδρα να ερθεις να σε προσεξω να σου δωσω και καλο δωματιο να σου βγει και οικονομικη η γεννα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις