Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
441 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 441 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

Jannete

Jannete
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοριτσια ερχομαι απο το γιατρο. Ακουσαμε μια δυνατη καρδουλα να χτυπαει!!!!! Τι υπεροχος ηχος !!! Εχω ερωτευτει το φασολακι μου! Ειμαστε 8 χιλιοστα και δεν εχουμε καμια σποκοληση. Ολα καλα λοιπον προς το παρον!
Να σας πω πως απο τον Σεπτεμβρη φοραω το κορδονσκι του Αγ. Σαββα της Καλυμνου, και παρολη την ιστορια με το σξωμητριο δεν το εβγαλα ποτε! Αλλα μεσα μου πιστευα οτι θα με βοηθησει παντα! Μετα απο 2,5 χρονια τα καταφεραμε!! Να εχετε πιστη!

Titino

Titino
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπερα! Τι υπεροχα νεα ειναι αυτα!!! Μπραβο κοπελα μου! ΓΕρο να ειναι και να συνεχιστει ετσι η εγκυμοσυνη σου!

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μπράβο jannete μου.Υπέροχο νεο.Καλη και τελειομηνη εγκυμοσύνη. Με ενα γερο μωρακι σου εύχομαι.

larisaia

larisaia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μπραβο jannete... Ποσοι ηταν οι χτυποι σου ειπε ο γιατρος;; σηνυθως πανω απο 140 ειναι κοριτσακι

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ βρε κορίτσια μου ποτε θα το ξαναζησω και εγώ αυτό?Είναι απο τα πιο όμορφα συναισθήματα όταν ακούς την καρδουλα του μωρού σου και αργότερα που το βλέπεις και κουνιεται.Τα έχω όλα τα υπερυχογραφηματα και απο τις δυο εγκυμοσύνες μου και τα βλέπω και θυμάμαι.Εύχομαι νασ με βοηθήσει και εμένα η τίμια ζώνη.Θα δουμε τον επόμενο μήνα.

Antonia 123

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΡΕ ΣΥ ΜΑΜΙΛΑΝΤ ΒΑΛΘΗΚΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ; ΜΟΛΙΣ ΧΤΕΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ, ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΑΥΤΑ; ΤΩΡΑ "ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ"; ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΑΝ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΥΣΜΟΙΡΟ ΑΝΤΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ Ή ΟΧΙ.
ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΟΛΑ ΑΛΛΑΞΑΝ; ΠΑΡΕ ΣΕΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΝΕ ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΛΑΒΕΙΣ ΑΠΟΨΕ ΚΙΟΛΑΣ
ΡΕ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΡΕ! ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΑΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ. ΠΑΝΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑΝ ΑΥΤΟ.
ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΘΑΦΤΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΙΑ ΕΔΩ ΜΕΔΑ.
ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ, ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ.

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αντονια 123 σε " ευχαριστώ" για τα " καλά" σου λογια αλλά ευχομαι να μην πέρασες ουτε εσύ ουτε καμια αλλη γυναίκα οτι πέρασα εγώ που έχασα το μωρο μου μια βδομάδα πριν το γεννησω.Μάλλον όλα σου πάνε τέλεια στην ζωή σου και μιλάς έτσι εκ του ασφαλούς.Πάντως εγώ σου εύχομαι να είναι όλα καλά και να μην νιωσεις όπως ένιωσαν και νιώθω εγώ απο πέρυσι.

Antonia 123

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ; ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΜΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΔΥΟ ΦΤΑΝΕΙ! ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟ! ΠΡΟΣΕΧΕ! ΟΧΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟ! ΨΥΧΙΑΤΡΟ! ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΥΧΕΣΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΟΥ!
ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ; ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΓΧΟΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΛΑΜΒΑΝΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΚΕΙ! ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΒΙΟΛΑΚΙ! ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΛΑΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΚΑΣΤΡΩΘΗΚΕΣ! ΣΥΝΕΛΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΨΕ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΣΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΑΛΛΕΣ ΜΑΝΕΣ ΤΑ ΧΑΝΟΥΝΕ ΓΕΝΝΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ!ΚΑΙ ΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. ΑΙΝΤΕ ΣΥΝΕΛΘΕ!

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Να είσαι καλά.Αν δεν σου αρέσει να μην μπαινεις μέσα εδώ.Εγώ τα λέω στα κορίτσια που μιλάμε τόσο καιρό και τα λέμε όλα.Όπως αυτές μου λένε τα δικά τους έτσι και εγώ τους λέω τα δικά μου.Γιατί απευθυνεσαι μονο σε μένα?Και ο τροπος σου είναι ο χειρότερος.Στο λιμανι δουλεύεις?Ή νταλικερισσα είσαι?Γιατί γυναικα με ευαισθησίες σίγουρα δεν είσαι.

Antonia 123

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ; ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΖΟΡΙΣΑ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΣΟΥ. ΑΙΝΤΕ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΑΝΟΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΨΕ ΝΑ ΧΑΛΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙ. ΕΣΥ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΤΣΙ; ΕΛΑ ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΟ!
ΚΑΙ ΣΚΑΣ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΕΣΤ! ΕΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΠΕΣΤΟ! ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΑΓΑΠΑΣ ΟΛΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΣΤΕΡΙΕΣ ΣΟΥ!
ΑΙΝΤΕ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΛΕΜΕ!

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μήπως πρεπει εσύ να πας σε ψυχίατρο γιατί εσύ δεν είσαι καλά.Είσαι η μονη που μιλάς,καμια αλλη δεν έχει μιλήσει έτσι για καμια.Μονο εσύ βγαζεις την κακια σου εδώ μέσα που μιλάμε για θέματα σοβαρά όχι μ,..............ς που λες εσύ.Τα συναισθηματα μου τα ξέρω εγώ για τα κορίτσια εδώ.Εσυ μαλλον για να μιλάς έτσι τόσο σίγουρα μαλλον εσυ τα νιώθεις αυτα για όλες μας.Άντε εσύ κοιτάξου λοιπον και παρατά μας.

gogoulini88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Jannete έγραψε:Κοριτσια ερχομαι απο το γιατρο. Ακουσαμε μια δυνατη καρδουλα να χτυπαει!!!!! Τι υπεροχος ηχος !!! Εχω ερωτευτει το φασολακι μου! Ειμαστε 8 χιλιοστα και δεν εχουμε καμια σποκοληση. Ολα καλα λοιπον προς το παρον!
Να σας πω πως απο τον Σεπτεμβρη φοραω το κορδονσκι του Αγ. Σαββα της Καλυμνου, και παρολη την ιστορια με το σξωμητριο δεν το εβγαλα ποτε! Αλλα μεσα μου πιστευα οτι θα με βοηθησει παντα! Μετα απο 2,5 χρονια τα καταφεραμε!! Να εχετε πιστη!

mpravo jannette polu xairomai mou dineis polles elpides oti 8a ta kataferw ki egw..

Jannete

Jannete
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Mammyland μην απαντας στην antonia, ειναι πασιγνωστο τρολλ και αντρας -ο θεος να τον κανει- σε φυλο, και μπαινει εδω και βγαζει τα κομπλεξ του γιατι δεν εχει ζωη. Εμεις οι παλιες το ξερουμε το βλημα εμενα προσωπικα με διασκεδαζει βλεπω ποσο χαμηλα μπορει να φτασει καποιος οταν ειναι δυστυχισμενος. Παμε παρακατω, gogoulini μη σταματας να πιστευεις!! Ολες μπορουμε!

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Jannete μου πολύ χαίρομαι για σένα.Ο άντρας σου φαντάζομαι την χαρά του?Να είσαι καλα σε ευχαριστώ.Ελπίζω να είμαστε οι επόμενες τον άλλο μήνα.Με το καλό κούκλα μου.Να πάνε όλα κατευχην.

κουνελάκι

κουνελάκι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσια μου, τι κανετε;
Εγω πηγα εχθες σε γιατρονπου μου συστησαν. Ειναι στο Αλεξανδρα.
Παρα πολυ καλο, πολυ ομιλητικος και απαντησε σε ολες μου τις ερωτησεις.
Οταν αδιαθετησω πρεπει να κλεισω ραντεβου για υστεροσκοπηση για να εχουμε ξακαθαρη αποψη για τον πολυποδα που μου βρηκαν. Βεβαια μου ειπε οτι υπαρχει και η πιθανοτητα να χρειαστω βοηθεια, δηλαδη σπερματεγχυση ή εξωσωματικη. Τον προβληματιζει η ΑΜΥ μου και οι συγκολησεις στο σπερμοδιαγραμμα του αντρα μου.
Βεβαια δεν με απογοητευσαι. Οταν ολοκληρωσουμε ολες τις εξετασεις θα κινηθουμε αναλογα.

http://www.pregnology.com/ovulate/24/6/14/10/

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ ΜΟΥ.ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΕ?ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΗΣΗΧΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΟΥ.ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ.ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ.ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΝΕΑ.

Titino

Titino
ΚΑλημερα!
Μπραβο Χρυσα, ειδες; Εσενα σε ικανοποιησε ο γιατρός σου; Νιωθεις καλα μαζι του; Εχει σημασια να μπροεις να εμπιστευτεις.

elbar

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μπραβο...! Ενας καλος γιατρος ειναι μια πολυ καλη αρχη...Μην ξεχναμε..η αρχη το ημισυ του παντος...... εγω την αλλη εβδοαμδα θα παω στο γιατρο να δουμε την ωορηξια..... ευχομαι μεχρι τοτε...να ακουσουμε κανενα ευχαρστο νεο...ετσι για να παιρνουμε τα πανω μας.....

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Και εγώ elbar μου την τέταρτη θα πάω στον γιατρό μου για να δω και εγώ την ωορρηξία και να δουμε και την ανωμαλία του κύκλου μου.Μακάρι να ακούσουμε κάτι ευχάριστο όλες μας.

ζουζουνακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια εμενα η περιοδος μου κρατησε μονο 4 μερες ενω τις αλλες φορες μου κρατουσε 6 και χωρις καθολου καφε δεν ειχα γιατι??

ζουζουνακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Jannete έγραψε:Mammyland μην απαντας στην antonia, ειναι πασιγνωστο τρολλ και αντρας -ο θεος να τον κανει- σε φυλο, και μπαινει εδω και βγαζει τα κομπλεξ του γιατι δεν εχει ζωη. Εμεις οι παλιες το ξερουμε το βλημα εμενα προσωπικα με διασκεδαζει βλεπω ποσο χαμηλα μπορει να φτασει καποιος οταν ειναι δυστυχισμεν
ος. Παμε παρακατω, gogoulini μη σταματας να πιστευεις!! Ολες μπορουμε!

Jannete οτι η Αντωνια ειναι αντρας πως το ξερεις??

gogoulini88

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ζουζουνακι έγραψε:Κοριτσια εμενα η περιοδος μου κρατησε μονο 4 μερες ενω τις αλλες φορες μου κρατουσε 6 και χωρις καθολου καφε δεν ειχα γιατι??

emena mou kratise 2 mono esy 4 kala eisai apla symvainei kamia fora den einai tpt

elbar

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σε μενα παλι το ατιθετο.κρατησε που λιγοτερο το κοκκινο, κ 3 μερες καφετια, κ (
κομματακια)...συγγνωμη για την περιγραφη....νομιζω οτι αλλοτε ετσι αλοτε αλιως...εχει ο κυκλος μας γυρισματα....

Jannete

Jannete
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ζουζουνακι έγραψε:
Jannete έγραψε:Mammyland μην απαντας στην antonia, ειναι πασιγνωστο τρολλ και αντρας -ο θεος να τον κανει- σε φυλο, και μπαινει εδω και βγαζει τα κομπλεξ του γιατι δεν εχει ζωη. Εμεις οι παλιες το ξερουμε το βλημα εμενα προσωπικα με διασκεδαζει βλεπω ποσο χαμηλα μπορει να φτασει καποιος οταν ειναι δυστυχισμεν
ος. Παμε παρακατω, gogoulini μη σταματας να πιστευεις!! Ολες μπορουμε!

Jannete οτι η Αντωνια ειναι αντρας πως το ξερεις??
Παλιά έμπαινε σαν Αντώνης και αφού τον κάνανε ban, το γύρισε σε Antonia

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια εμένα τα τελευταια χρόνια μου κρατάει 4 μέρες το πολύ.Αυτή την φορά με το ζόρι 4 μέρες.Δεν ξέρω τι έχει πάθει ο κύκλος μου.Θελω να δω τι θα μου πει ο γιατρός.Αλλαξα το ραντεβού για πεμπτη γιατί δεν κυκλοφορώ τέταρτη γιατί ο γιατρος ειναι κεντρο και έχει δακτύλιο. Γιατί όμως γίνεται αυτο στον κυκλο μας βρε κορίτσια άραγε?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις