Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
289 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 289 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 40]

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευκολο να το λέμε Δεν γίνεται όμως.Όταν βλέπεις οτι δεν έρχεται και ειδικα όταν εχεις επαφη και στις γόνιμες σε παιρνει απο κάτω.Δεν το συζητώ.

Titino

Titino
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλα εννοειται αυτο, ειδικα οσο περνανε οι μηνες το αγχος μεγαλωνει. Πφφφ γιατι να μην ηταν ευκολο, λες θελω παιδι και τσουπ τον επομενο μηνα εγκυος.

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μα για αυτό δεν μένουμε έγκυες Τιτινο μου.Γιατί λέμε οτι θέλουμε,αμα δεν θέλαμε θα ειχαμε μείνει.Είναι γνωστό πια.Όμως πως το λες αμα το θες τόσο πολύ,σαν τρελη?Εγώ δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο.Μονο αυτό.Για αυτό το λογο δεν μου το δίνει ο θεός,επιμενω.Αν δεν το ήθελα θα είχα ηδη μείνει απο τον πρωτο μήνα απο Σεπτέμβρη που έχουμε ελευθερη επαφη.Καταλαβες?

Titino

Titino
Ναι το ξερω ετσι ειναι παντα! Παλαιοτερα λεγαμε με τα κοριτσια, καλα τοσο καιρο γιατι παιρναμε προφυλαξεις αν ηταν τοσο δυσκολο να πιασεις παιδι. Mad

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εννοείται και έτσι είναι.Γιατί περνάμε προφυλάξεις? Στην κόρη μου με το που είπα θα μείνω έμεινα σε 2 μηνες μέσα.Τώρα?Τι πρεπει να κάνω αλλο?Τέλος νομιζω οτι ήρθε η στιγμη να τα παρατησω κοριτσια. Απο οτι φαίνεται θα μείνω με ενα παιδι.Δεν είναι της μοίρας μου για δεύτερο για αυτό μου το πήρε άλλωστε.Δεν θα είμαι αξία όπως φαίνεται.

Titino

Titino
Τωρα σε παιρνει απο κατω, ας κανει το κυκλο του και θα επανελθεις! Και μην ακουω χαζομαρες περι αξιας μαμας! ΘΑ δεις που θα ερθει το σπορακι σου! και η πλακα θα ναι να ναι διδυμα!! εκει να σε δω! Very Happy

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σε ευχαριστώ Τιτινο μου για τα καλά σου λογια αλλά δεν κανουν τίποτα.Το έχω πάρει απόφαση.Δεν θα κάνω άλλο μωρο.Ας μην έχω ψευδαισθήσεις. Θα πάω απο βδομάδα και στον γιατρό και θα του το πω.Δεν ωφελεί να προσπαθώ χωρίς λογο.Για μένα τελειωσε η μητρότητα.Θα αρκεστω στην κόρη μου.Θα της το πω και της μικρής να μην το περιμένει πια.

elbar

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αι στο καλο.μου χαλασατε το μεσημερι....Μπηκα μηπως κ διαβασω κανενα ευχαριστο, αλλα συνεβη το αντιθετο...καμια δεν ξεχασε να επισκεφτει η παλιοπεριοδος αυτον το μηνα? κ δεν παραπονιεμαι για μενα που προσπαθουμε 2-3 μηνες, αλλα για τα κοριτσια που προσπαθουν περισσοτερο καιρο... Τι να πω...αυτο το ποσοστο 25% καθε μηνα ειναι τοσο μικρο αν θες να συλλαβεις κ τοσο μεγαλο αν θες να το αποφυγεις...... πού θα παει ομως? δε θα μας γλιτωσει..μια δυο τρεις...θα πιαστει στη φακα το σπερματοζωαριακι....και δε θελω ηττοπαθειες...σκυβουμε το κεφαλι, κλαιμε αν μας βοηθαει να ξαλαφρωσουμε, αλλα δεν παραταμε τα οπλα.... εχουμε μπροστα μας ενα υπεροχο καλοκαιρι...γεματο ομορφες βραδιες....(ξερετε εσεις)...και να με θυμηθειτε...μεχρι το σεπτεμβρη ολες μας θα ειμαστε εγκυουλες..... το'πα κ τελειωσε!!!! αμα πια!!!!!

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ βρε elbar μου πολύ θα ήθελα να σε πστεψω αλλά έχω χασει την πίστη μου για όλα.Μετα απο αυτό το μήνα που σχεδόν όλο ειχαμε επαφη και δεν έγινε τίποτα δεν έχω να κάνω τίποτα άλλο.Ο θεός με μισεί.Το έχω καταλάβει πια.

elbar

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μην ακουω βλακειες...αν ο θεος λειτουργουσε ετσι...τοτε σιγουρα δε θα ειχε επιτρεψει να γεννηθει η μικρη γνωστη αννυ..... θελω να πω οτι ολα για καποιο λογο γινονται...μπορει να μη γινονται τη στιγμη που εμεις θελουμε, αλλα οταν ειναι η καταληλη φαση..... αφου εχεις ηδη ενα παιδακι, κα αλη μια εγκυμοσυνη9ασχετα εαν δεν ευδοκιμησε), ειναι το μονο σιγουρο οτι θα ξαναμεινεις....ομως το ποτε θα συμβει, δυστυχως ειναι πολλοι ασταθμητοι παραγοντες... Αν βαουμε ολες στο μυαο μας, ειδικα εμεις που εχουμε κ αλο παιδι, οτι αν ειναι να ερθει θα ερθει καποια στιγμη κ χαλαρωσουμε ολα θα πανε τελεια....το πιστευω...αλλωστε δε φταινε τιποτα τα υπολοιπα μελη της οικογενεια ςμας να μας βλεπουν ετσι...κ εγω τον προηγουμενο μηνα στρσαριστηκα κ ολο διαβαζα εδω μεσα καλα κ κακα κ μονο αγχος μου προσεθεταν...ας ξεκινησω κ τα μπανακια γτ εαν μεινω εγκυος θα τα ξεχασω...ας απολαυσω το καλοκαιρακι που περιμενα πώς κ πως κ εχει ο θεος..... αλλωστε ενα ειναι το μοτο μου....ειμαι 32 ετων κ μεχρι στιγμης ολα οσα εχω ζητησει μου εχουν ερθει...αλλοτε αργα κ δυσκολα , αλλοτε ευκολα κ γρηγορα... ο τροπος δε με νοιαζει, αλλα το αποτελεσμα παντα με δικαιωνει....σκφετομαι μονο θετικα... τωρα που παρακολουθησα κ τον κυκλο μου κ ησυχασα οτι ολα δουλευουν σωστα(πολυκυστικες) δεν αφηνω καμια κακια σκεψη.. διωξτε καθε κακη σκεψη μακρια.......μακριαααα

elbar

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μην ακουω βλακειες...αν ο θεος λειτουργουσε ετσι...τοτε σιγουρα δε θα ειχε επιτρεψει να γεννηθει η μικρη γνωστη αννυ..... θελω να πω οτι ολα για καποιο λογο γινονται...μπορει να μη γινονται τη στιγμη που εμεις θελουμε, αλλα οταν ειναι η καταληλη φαση..... αφου εχεις ηδη ενα παιδακι, κα αλη μια εγκυμοσυνη9ασχετα εαν δεν ευδοκιμησε), ειναι το μονο σιγουρο οτι θα ξαναμεινεις....ομως το ποτε θα συμβει, δυστυχως ειναι πολλοι ασταθμητοι παραγοντες... Αν βαουμε ολες στο μυαο μας, ειδικα εμεις που εχουμε κ αλο παιδι, οτι αν ειναι να ερθει θα ερθει καποια στιγμη κ χαλαρωσουμε ολα θα πανε τελεια....το πιστευω...αλλωστε δε φταινε τιποτα τα υπολοιπα μελη της οικογενεια ςμας να μας βλεπουν ετσι...κ εγω τον προηγουμενο μηνα στρσαριστηκα κ ολο διαβαζα εδω μεσα καλα κ κακα κ μονο αγχος μου προσεθεταν...ας ξεκινησω κ τα μπανακια γτ εαν μεινω εγκυος θα τα ξεχασω...ας απολαυσω το καλοκαιρακι που περιμενα πώς κ πως κ εχει ο θεος..... αλλωστε ενα ειναι το μοτο μου....ειμαι 32 ετων κ μεχρι στιγμης ολα οσα εχω ζητησει μου εχουν ερθει...αλλοτε αργα κ δυσκολα , αλλοτε ευκολα κ γρηγορα... ο τροπος δε με νοιαζει, αλλα το αποτελεσμα παντα με δικαιωνει....σκφετομαι μονο θετικα... τωρα που παρακολουθησα κ τον κυκλο μου κ ησυχασα οτι ολα δουλευουν σωστα(πολυκυστικες) δεν αφηνω καμια κακια σκεψη.. διωξτε καθε κακη σκεψη μακρια.......μακριαααα

elbar

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Very Happy

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Συμφωνώ σε όλα όσα λες.Όμως εγώ είμαι ηδη 38 που σημαίνει οτι δεν έχω περιθώρια πολλά.Και ναι έμεινα και άλλη φορά τώρα όμως?Δεν μπορω να χαλαρωσω γιατί ο καιρός περνάει και μεγαλωνουμε.Και δεν είναι λίγοι μηνες που προσπαθώ κοντεύει χρονος11 μηνες ηδη.Στα 65 μου θα μείνω σαν εκείνη που γέννησε 4 δήμα και είχε αλλά 13 ,αν είναι δυνατόν ,και εγώ ενα δεύτερο και δεν μπορώ.Απιστευτος είναι ο θεός πάντως.Οτι του έρχεται κανει ώρες ώρες.

elbar

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχχχχχ....τωρα εισαι πληγωμενη κ δεν ακους τιποτα.κ δε με νοιαζει...απλα χαλας τη διαθεση του.....γυρνα πισω κ δες.....εχεις ηδη μια τοσο ομροφη οικογενεια που σε εχει αναγκη....την αγκαλια σου κ το χαμογελο σου.....μη βυθιζεσαι αλλο σε αυτο το φαυλο κυκλο...κ να στο πω κ αλλιως/ σκεψου το κ σηληρα/ κ τι εγινε αν δεν ερθει αλλο ενα παιδι? εισαι ηδη μανουλα κ αυτο δεν αλλαζει....Αν με το κκαλο ερθει κ αλλο ενα, θα προστεθει στην ευτυχια σας...δεν τελειωσε ο κοσμος... δες το ετσι σε παρακαλαω..γτ χανεις τοσα ομορφα καθηεμρινα...... θυμισου ποσο ευτυχισμενη ησουν οταν εκανες την κορουλα σου? στηριξου σε θετικες σκεψεις.....παρολ αυτα ειμαι σιγουρη αφου εχεις κανει εξετασεις ...συντομα θα μας ανακοινωνεις ευχαριστα......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

elbar

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
38/ αλες γυναικες προσπαθουν για το πρωτο τους παιδι στα 40...το 2015 45 χρονων γεννουν υγιεστατα παιδια....μην ακουβ για ηλικες λοιπον.

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Στην οικογένεια μου προσφέρω τα παντα ,όμως δεν παύει να θελω να την μεγαλώσω.Γιατί είναι τόσο κακό και δεν γίνεται?Αντί να έρχονται τα παιδια σε μας που τα θέλουμε πάνε εκεί που δεν τα θέλουν.Μην τα ξαναλεω.Οχι δεν μπορω να το δεχτώ.Και δεν θα το δεχτώ ποτε.Εννοείται και σκέφτομαι τις ευτυχισμένες στιγμές που είχα με την κόρη μου μωρο αυτές με κρατάνε και δεν καταρεω εντελώς.Για αυτό θελω ακόμα ένα μωρο .Για αυτές τις πολύ όμορφες στιγμές που δε ξανάρχονται.

ζουζουνακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Το παιδι σου ποσω χρονων ειναι??

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Είναι 10 χρονων.Υστερα απο τοσα χρόνια που αποφάσισα να ξαναγινω μάνα και να της χαρίζω ενα αδερφακι τώρα που μεγάλωσε και καταλαβαίνει και θα με βοηθάει,πρωτα μας έτυχε αυτό που έγινε πέρυσι και τώρα έγινα ανίκανη και δεν μπορω να της προσφέρω αυτό που θέλει και εκείνη τόσο πολύ.

ζουζουνακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Και γιατι το αφησες τοσο πολυ εδω εμενα ειναι 4 και σκεφτομαι πως θα εχουν μεγαλη διαφορα δεν θα επικοθνωνουν πολυ σαν αδερφια

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ελα ντε.Για αυτό χτυπιεμαι τώρα.Τι βλακεία εκανα τοσα χρόνια.Τώρα που εγώ το θελω δεν έρχεται.Λογικό.Ηταν οι καταστάσεις έτσι που μας πήγαν πίσω.

larisaia

larisaia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερα σε ολες. Ξεκολληστε απο το φορουμ κ θα μεινετε εγγυος. Εδω μεσα διαναζετε για την επιτυχια/αποτυχια της αλλης κ το παιρνετε μεσα σας. Εγω τον μαιο που ρμεινα εγγυος φεν εμπαινα.οτι διαβαχα το εβαζα μεσα μου.
mummy land μη ριχνεις ευθυνες στον Θεο. Το κανεις χειροτερο ολο αυτο. Επισης το να κανεις μερα παρα μερα σεξ ολο το μηνα καταντα ρουτινα. Τον αμτρα σου τον ρωτησες αν μπορει να ενεργησει ετσι;;; ειναι ψυχοφθορο νατο περνατε ολο αυτο.υπομονη.αν θελησει ο Θεος θα στο στειλει το παιδακι

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καταρχήν larisaia μου με εντολή του γιατρού μου κάνουμε μέρα παρα μέρα.Έπειτα και ο άντρας μου τί νομίζεις?Δεν το θέλει?Μετα απο οτι μας συνέβει και οι δυο μας το θέλουμε.Και ξέρει ο άντρας μου ποσο πολύ το θελω εγώ.

ζουζουνακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πρωτα πρωτα ολα αυτα τα χρονια δεν σου ελεγε ο γιατρος πως τα χρονια περνανε και καλο θα ειναι να το εκανες το παιδι σε ποιο μικρη ηλικια ο γυναικολογος δε σου μιλησε ποτε??

mamy land

mamy land
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεν το είχα πει στον γιατρό οτι θελω παιδι.Γενικώς δεν συζητάμε τέτοια πραγματα.Μονο αν τον ρωτησω εγώ κάτι απο αυτά.Και βέβαια τώρα που έγινε οτι έγινε τον ρωτησα αν φταίει η ηλικία μου και μου είπε οτι είναι μια χαρά.Υπαρχουν αλλες γυναίκες μεγαλύτερες που είναι έγκυος και όλα πάνε καλά.Έτυχε απλως σε μένα.

ζουζουνακι

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βασικα τι εγινε αποβολη ειχες??

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις