1 Μήπως είμαι εγώ παράλογη??? Δευ Ιουλ 27, 2015 9:19 am
voulh
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλησπέρα σας κορίτσια... Έχω ένα θέμα το οποίο με αγχώνει αρκετά. Είμαι αρραβωνιασμένη εδώ και 2 χρόνια. Είμαι φοιτήτρια ακόμη και τελειώνω σε ένα χρόνο. Όταν αρραβωνιάστηκα το θέμα του να φτιάξουμε το σπίτι ήταν μακρινό, οπότε ναι μεν το ανέφερα στον αρραβωνιαστικό μου αλλά δεν επέμενα τόσο. Η απάντηση ήταν συνήθως κάτσε να έρθει η ώρα να τελειώσεις την σχολή σου έχουμε κλπ. Εγώ όμως σιγά σιγά τελειώνω και για σπίτι και γάμο ούτε λόγος (τουλάχιστον από τα πεθερικά μου σε εμένα). Απ ότι ξέρω θέλουν να ξεκινήσουν αλλά δεν μπορούν αλλά το έχουν στο μυαλό τους και το πιστεύω. Το καταλαβαίνω ότι δεν μπορούν όυτε οι δικοί μου μπορούν αλλά έχουν κάποια σχέδια και ήδη έχω βάλει κάποια χρήματα στην άκρη (μη φανταστείτε πολλά). Εμένα έχει αρχίσει και με αγχώνει το θέμα γιατί δεν βλέπω κάποια κίνηση. Για να καταλάβετε θα μείνω στο ίδιο σπίτι με τα πεθερικά μου. Αυτοί τώρα είναι στον πάνω όροφο και μετά θα κατεβούν στον κάτω. Ξέρω ότι σπίτι από την μια στιγμή στην άλλη δεν γίνεται και ότι θα χρειαστεί ένα διάστημα να μείνω με τα πεθερικά μου (με τα οποία έχω άριστες σχέσεις και μου φέρονται άψογα.) Ωστόσο, με τον αρραβωνιαστικό μου δεν έχουμε το χώρο μας. Για να ξεκινήσει να γίνει το πάνω το σπίτι (το δικό μας δηλαδή) πρέπει πρώτα τα πεθερικά μου να πάνε κάτω. Κι αυτό έχει την δική του διαδικασία δηλαδή κουφώματα, πόρτες, πλακάκια, μπάνιο, κουζίνα κλπ. Έχω αρχίσει και αγχώνομαι πότε θα γίνουν όλα αυτά με τι λεφτά.??? Πάντα θα υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από αυτό που θα είναι μπροστά από εμάς αλλά δεν γίνεται κι έτσι. Πόσα χρόνια δηλαδή θα ζω με τα πεθερικά μου και λίγο να αυτονομηθώ όσον αφορά το θέμα του σπιτιού. Ο αρραβωνιαστικός μου δεν έχει σταθερή δουλειά και εγώ δουλεύω αλλά πηγαίνουν για τις σπουδές μου (έξοδα σπιτιού, χαρτζιλίκι). Δεν ξέρω. Ο αρραβωνιαστικός μου λέει σιγά σιγά αλλά εγώ δεν βλέπω κάποια αρχή τουλάχιστον. Δεν γίνονται αυτά από την μια μέρα στην άλλη ειδικά όταν δυσκολεύεσαι οικονομικά. Μήπως είμαι εγώ υπερβολική????