101 Απ: Φωτογραφίες των μικρών μας θησαυρών!! Πεμ Ιουν 03, 2010 4:01 am
eirini25
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
τωρα γιατι μου τις βγαζει διπλες....δεν καταλαβαινω.....θα το βρω ομως......φιλιααααααα.....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Olivia έγραψε:Εβινιόλι, από το λίγο που σε βλέπω στο άβατάρ σου, πρέπει να είστε καρμπόν με την κουκλάρα σου!!!
afro81 έγραψε:
Μονο τα μελη βλεπουν τις φωτο μας εεε?
κουκλος ειναι να τον χαιρεσαι .afro81 έγραψε:Βγηκε λιγο μικρη αλλα αν πατησετε πανω στη φωτο φαινετε πιο μεγαλη.
Σε ευχαριστω πολυ πολυ!faye έγραψε:κουκλος ειναι να τον χαιρεσαι .afro81 έγραψε:Βγηκε λιγο μικρη αλλα αν πατησετε πανω στη φωτο φαινετε πιο μεγαλη.
Κουκλιτσα μεσα στις καρδιες!!athi έγραψε:δεν υπαρχει μεγαλυτερη χαρα για τα ματια απο το να κοιτας παιδικες φατσουλες...
να και ακομα μια της δικιας μου μπουμπουκας...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Uploaded with ImageShack.us
tsiki έγραψε:Κορίτσια να ρωτήσω κάτι που μπορει να ειναι χαζό... ειμαι ομως καχύποπτη...στο forum μας δεν μπορεί να εγγραφεί ο οποιοσδήποτε?? και αν υπάρχει καποιος κακόβουλος??...τι γινεται με τις φωτό??
και με τα σκορδακια υποθετο για να του φυγουν οι ορεξεις τουOlivia έγραψε:tsiki έγραψε:Κορίτσια να ρωτήσω κάτι που μπορει να ειναι χαζό... ειμαι ομως καχύποπτη...στο forum μας δεν μπορεί να εγγραφεί ο οποιοσδήποτε?? και αν υπάρχει καποιος κακόβουλος??...τι γινεται με τις φωτό??
Tsiki είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε για την ασφάλεια του forum μας! Σε περίπτωση που εντοπιστεί οποιοδήποτε κρούσμα κακόβουλου χρήστη, φροντίζουμε να τον κάνουμε με τα κρεμυδάκια!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης