76 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 2!! Τετ Σεπ 15, 2010 5:04 am
athi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εφαγα λουκανικο χωριατικο αλλα δεν χορτασα.
λεω να φαω κι ενα πιατο φαριν λακτε...
λεω να φαω κι ενα πιατο φαριν λακτε...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Tziz έγραψε:Βρε! Δεν έχουμε πει να αφήσεις κάτω τις κρεμούλες της κόρης σου???
athi έγραψε:
καλα εσεις δεν τρωτε κρεμουλες;
ladycat έγραψε:γεια σας κοριτσιαααααααααα
ladycat έγραψε:αυριο εχουμε ραντεβου με το γιατρο ξεκινησα μονη μου λιγη διατροφη κ μετραω το ζαχαρο με το μηχανακι
αχ καλε τι ωραιες σουκολατες μιαμ μιαμAthin@ έγραψε:ladycat έγραψε:αυριο εχουμε ραντεβου με το γιατρο ξεκινησα μονη μου λιγη διατροφη κ μετραω το ζαχαρο με το μηχανακι
Εντάξει δεν πειράζει,λίγο σου έμεινε,κρατήσου τώρα και μόλις γεννήσεις όρμα πάλι!
Είναι που είσαι πολύ γλυκιά βρε γι'αυτό...
ladycat έγραψε:
αχ καλε τι ωραιες σουκολατες μιαμ μιαμ
Ευάκι έγραψε:αθηνα κοπανα?????
εγω σημερα θα κατσω σπιτι μου επιτελους!!!!!!!!!!τελειωσαμε τις καθαριοτητες στο σπιτι της νυφης!!!απο αυριο καθαριζουμε στης μαμας της νυφης!!!!!!
σημερα σιδερο και μαγειρεμα!!!
φλωρεντια αν δε πας θα σε απολυσει ε?
florentiab έγραψε:
ωραίο πρόγραμμα έχεις!!! δεν έρχεσαι να μου κάνεις και τα τζάμια? χεχεχεχε ψάχνω για θύμα να τα καθαρίσει.
athina24 έγραψε:Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ!ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!!!ΔΕΝ ΤΗ ΚΟΠΑΝΑΩ ΑΠΛΑ ΘΑ ΧΩΣΩ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ Ν ΑΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΔΟΥΛΕΥΤΡΑ......!
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 2!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης