51 Απ: Τελικα τα ανισοπεδα τμηματα των πεζοδρομιων ειναι για παρκαρισμα..? Πεμ Σεπ 23, 2010 11:54 pm
Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
ρε συ Αγγελική η περιγραφή με τους γύφτους ήταν όλα τα λεφτά! φαντάζομαι σκηνικό!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!Tziz έγραψε:Οι μοτοσυκλετιστές όντως μπορεί να γίνουν χειρότεροι από τους υπόλοιπους κι αυτό είναι αλήθεια.
Και πιο επικίνδυνοι επίσης. "Σφηνώνουν" παντού!
Όσο για τις ράμπες, αν βάλουν αυτά τα σίδερα σε σχήμα "π" αριστερά και δεξιά της ράμπας, δε θα μπορεί να παρκάρει κανείς... Δεν το κάνουν όμως... Μισές δουλειές...
Και purple χαίρομαι που συμφωνείς έστω στο κομμάτι της μέριμνας του κράτους.
Στην τελική, η αστυνομία τι κάνει?
Γιατί δεν κόβει κλήσεις, να δούμε θα το ξανακάνει όποιος το κάνει?
Τέλος, τα μέσα μαζικής μεταφοράς είναι για κλάματα... Στο μετρό μπαίνω, αλλά σε λεωφορείο ειλικρινά δε θυμάμαι πόσο χρόνια έχω να μπω? 9? 10? Βρωμάνε ελεεινά και πολλοί οδηγοί είναι στα αρ...ια τους. Είσαι μέσα και πας, και πατάς "στάση", κι αν δεν είναι κανείς στη στάση να περιμένει για να μπει, δε σταματάει! Σου λέει με το ύφος του νταλικέρη: "Δεν άναψε το λαμπάκι".
"Να το φτιάξεις ρε φίλε!"
Άσε το στριμωξίδι...
Την άλλη φορά (πολύ παλιά) ήμασταν που ήμασταν σαν τις σαρδέλες, σταματάει ο π.... ο οδηγός και ανεβαίνουν κάτι γύφτοι (οκ μέχρι εδώ..) αλλά με φουσκωτά (!) για την παραλία, έτοιμα φουσκωμένα! Στρωματάκια, δράκοι, δελφίνια, σαμπρέλες... Τι να του πεις? Όχι πες μου τι να τους πεις...ολονών. Ότι είναι μαλ....?
Φαντάσου να μπει και έγκυος γυναίκα... Χώρια αυτά που λέγαμε για τα δικαιώματα των ανθρώπων με αυξημένες ανάγκες -καλή ώρα- ποιος θα σου δώσει τη θέση του?
Σόρρυ, το πήγα το θέμα στα μέσα μεταφοράς, αλλά επειδή αναφέρθηκε...
Athin@ έγραψε:Βρε κορίτσια ωραία όλα αυτά που λέτε αλλά στις ράμπες γιατί να παρκάρουν;Δηλαδή ο τίτλος "γαϊδούρια κατ'ανάγκη" τους δίνει το δικαίωμα να με αναγκάσουν να μείνω και 10 μέρες κλεισμένη στο σπίτι με το παιδί επειδή δεν είμαι διατεθιμένη να το βγάλω στον κίνδυνο;Γιατί έχω ταμπουρωθεί άπειρες φορές.Δηλαδή αν το βγάλω στο δρόμο και μου το χτυπήσουν (κούφια η ώρα Παναγία μου) θα του πω δεν πειράζει μωρέ είχες κι εσύ τα δίκια σου;Συγνώμη αλλά για πρώτη φορά θα είμαι απόλυτη σ'αυτό που γράφω και θα ξαναπω οτι αν δε βρίσκει που να το παρκαρει και δε γουστάρει τις συγκοινωνίες ή να φύγει ή να πληρώσει πάρκινγκ αν είναι ανάγκη ή αλλιώς ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ!!!!
Tziz έγραψε:
Στα πεζοδρόμια που ΔΕΝ υπάρχει αυτό το "επικλινές" για τα καρότσια, και τα αυτοκίνητα είναι νόμιμα παρκαρισμένα
Athin@ έγραψε:Αν και νομίζω οτι πλέον όλα τα πεζοδρόμια έχουν ράμπες βάσει νομοθεσίας, ......
GEODATOU έγραψε:ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΗ!!!!!
Tziz έγραψε:Athin@ έγραψε:Αν και νομίζω οτι πλέον όλα τα πεζοδρόμια έχουν ράμπες βάσει νομοθεσίας, ......
Μην είσαι τόσο σίγουρη.
Κάνε μια βόλτα στα στενά της Καλλιθέας όπου εκεί είναι πραγματικά ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ τα πεζοδρόμια...Κι ότι απομένει, το καταλαμβάνουν οι λάκκοι των δέντρων και οι κολώνες...
Tziz έγραψε:Ωραία τα λέει η Μαρία.
Έτσι είναι.
Εγώ που μένω Μενίδι δεν υπάρχει μεταφορικό για Τροκαντερό που δουλεύω (παραλία Π.Φαλήρου).
Αλλά ούτε και πριν που έμενα στον Άλιμο!
Σκέψου! ΔΊΠΛΑ ΑΚΡΙΒΏΣ!
Έπρεπε να πάρω 2 διαφορετικά λεωφορεία!
Για διαδρομή -χρονομετρημένη με το μηχανάκι 7λεπτών, με το αυτοκίνητο 20λεπτών, με τα λεωφορεία ήθελα τουλάχιστον 1ώρα!
Άρα πού θα καταφύγω?
Ύστερα το κράτος γιατί ενισχύει την αγορά του αυτοκινήτου? Δε με συμφέρει αυτό που λέω γιατί ο άντρας μου είναι σ'αυτό το χώρο και δε θέλω να χάσει τη δουλειά του, αλλά γιατί να μην ενισχύει και τα ΜΜΜ, και τα πεζοδρόμια και όλα...
maria.tst έγραψε:κλείνουν οι εταιρείες αυτοκινήτων έχει πέσει πολύ η δουλειά του αντρα μου.
Tziz έγραψε:Αθηνά δε μας είπες το Αλτερ πήγε, θα πάει, τι έγινε?
Θα τον δούμε στις ειδήσεις τον άντρα σου ή όχι?
anastazia έγραψε:μηπως πηγαινει κ στην νικολουλη???????????ειμαι μεγαλη θαυμαστρια!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχ
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Τελικα τα ανισοπεδα τμηματα των πεζοδρομιων ειναι για παρκαρισμα..?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης