326 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! Δευ Σεπ 27, 2010 5:09 am
athina24
Πρωταγωνιστής!!
ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΔΕΝ ΞΕΡΩ....ΑΝ ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
maria-eva έγραψε:καλημερα!!!!!!!!!! εγω σιδερωνω απο τις 6 και μολις τελιωσα........καποιες φορες που ειναι ξυπνιο το μικρο και το τολμησα δεν τα καταφερα κρεμιεται απο την σιδερωστρα.
maria-eva έγραψε:καλημερα!!!!!!!!!! εγω σιδερωνω απο τις 6 και μολις τελιωσα........καποιες φορες που ειναι ξυπνιο το μικρο και το τολμησα δεν τα καταφερα κρεμιεται απο την σιδερωστρα.
ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΑΠΙ ΕΔΩ??ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΑΣΙΔΕΡΩΤΑ ΘΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΒΕΡΕΣΤ ΣΕ ΛΙΓΟ!!!!!maria-eva έγραψε:καλημερα!!!!!!!!!! εγω σιδερωνω απο τις 6 και μολις τελιωσα........καποιες φορες που ειναι ξυπνιο το μικρο και το τολμησα δεν τα καταφερα κρεμιεται απο την σιδερωστρα.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΣΟΥΠΡΙΤΣΑ!!!Μιλουπακι έγραψε:καλημερα τσουπρες!!!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!ΒΑΛΕ ΜΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΕ ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΣΩ!!ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!!athina24 έγραψε:αχ!μην ακουω σιδερο.......πρεπει ν αβαλω 6-7 πλυντηρια για σιδερο και το σιχαινομαι!!!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την maria-eva στις Δευ Σεπ 27, 2010 10:16 pm, 1 φορά
ΜΑΡΑΚΙ,ΚΑΚΩΣ ΤΟΝ ΓΥΡΙΣΕΣ ΠΙΣΩ!!!!ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΥΣΙ Η ΜΑΡΙΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.( ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ,ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ)ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!!!!!Μαρία έγραψε:Μέρααααααααα! το καλή το έφαγα γιατί δεν είναι καλή! έχω πρωί πρωί τα... αφού ξυπνήσαμε πουρνό πουρνό και ετοιμαστήκαμε να πάμε σχολείο φεύγοντας από το σπίτι άρχισε τα κλάματα το καμάρι μου του τύπου σε παρακαλώ θέλω να μείνω σπιτάκι, σε παρακαλώ γύρνα πίσω, σε παρακαλώ μην μου το κάνεις αυτό! και αφού τον παρακάλαγα επί ένα τέταρτο να βγει από το αμάξι και αυτός μουλάρωνε και έκλαιγε γυρίσαμε σπίτι! αλλά έχει τιμωρία, η τηλεώραση δεν πρόκειται να ανοίξει σήμερα! γιατί μάλλον γι'αυτό δεν ήθελε να πάει σχολείο! Κάθετε και παίζει με τα αυτοκίνητά του τώρα και δεν μιλάει μιλιά!
ΕΓΩ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ 2,5 ΕΤΩΝ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΩ.ΤΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΩ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΕΚΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΣΑ Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ.ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΑΝ ΗΡΕΜΗΣΕΤΕ ΘΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ.ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΘΗΝΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!athina24 έγραψε:ωραια ξυπνησες.....ρε κοριτσια εσεις βαζετε τα μικρα σας τιμωρια και αν ναι ακουν?και απο ποσο μικρα τα βαλατε?
athina24 έγραψε:ωραια ξυπνησες.....ρε κοριτσια εσεις βαζετε τα μικρα σας τιμωρια και αν ναι ακουν?και απο ποσο μικρα τα βαλατε?
GEODATOU έγραψε:
ΜΑΡΑΚΙ,ΚΑΚΩΣ ΤΟΝ ΓΥΡΙΣΕΣ ΠΙΣΩ!!!!ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΥΣΙ Η ΜΑΡΙΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.( ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ,ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ)ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!!!!!
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης