Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
403 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 403 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

maria.tst

maria.tst
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγω πάλι τα ξέστρωσα, τα έπλεινα αλλά δεν θα τα στρωσω. Μόλις μπήκαμε στο καινούργιο σπίτι (αρων-αρων) αν και δεν έχει ολοκληρωθει ακόμα, είναι ψιλογιαπι (οι εξωτερικοί χώροι κυριως) όποτε τον χειμώνα μας περιμένουν... λάσπες... και λέω να βολευτώ με κουρελούδες και φλοκάτες Sad

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αθηνα γιατι δε μου μιλας???? Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 4 534787 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 4 417472

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maria.tst έγραψε:Εγω πάλι τα ξέστρωσα, τα έπλεινα αλλά δεν θα τα στρωσω. Μόλις μπήκαμε στο καινούργιο σπίτι (αρων-αρων) αν και δεν έχει ολοκληρωθει ακόμα, είναι ψιλογιαπι (οι εξωτερικοί χώροι κυριως) όποτε τον χειμώνα μας περιμένουν... λάσπες... και λέω να βολευτώ με κουρελούδες και φλοκάτες Sad

σεξ στην φλοκατη?!?!?!?!?πολυ βουκολικο και εγριο ακουγεται!!!!!!!!!! Razz Razz

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Razz έτσι είπαμε να ήμαστε προκομένες αφού δεν ήμασταν λεχώνες!

Μαράκι και οι φλοκάτες καλές είναι!
άκου που πήγε το μυαλό της! σεξ στη φλοκάτη! Razz Razz

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε: Razz έτσι είπαμε να ήμαστε προκομένες αφού δεν ήμασταν λεχώνες!

δηλαδη τωρα αληθεια το δικο σου μυαλο δε πηγε εκει????????? Razz Razz Rolling Eyes

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:

δηλαδη τωρα αληθεια το δικο σου μυαλο δε πηγε εκει????????? Razz Razz Rolling Eyes

πήγε πήγε! Razz αλλά εγώ θέλω και το τζάκι μου και το χιόνι μου και τισ διακοπές μου αν καταλαβαίνεις τι εννοώ! Laughing Laughing

maria.tst

maria.tst
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μ΄αρέσει που μου δείχνετε μια αλλή πλευρά πιο θετική Smile Εχουμε και τζάκι όποτε... ποιος τη χαρη μας!!!
Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 4 215994

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:αθηνα γιατι δε μου μιλας???? Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 4 534787 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 4 417472

Γειά σου Ευάκι!!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 4 315810 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 4 315810 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 4 315810
Τσακωνόμουνα με τον άντρα μου.Πω πω αυτά τα Σαββατοκύριακα είναι δράμα.Το πολύ μαζί σκοτώνει που λένε Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Εγώ περιμένω απο προχτές να αδιαθετήσω. Rolling Eyes

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:
Ευάκι έγραψε:

πήγε πήγε! Razz αλλά εγώ θέλω και το τζάκι μου και το χιόνι μου και τισ διακοπές μου αν καταλαβαίνεις τι εννοώ! Laughing Laughing

ενταξει καλε βιαστικη!παρε πρωτα τη φλοκατη και τα υπολοιπα ερχονται σιγα σιγα!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 4 328109
ετσι ειμαστε εμεις!παντα ον λαιν να σας φτιαχνουμε το κεφι!!! Wink

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:
Ευάκι έγραψε:αθηνα γιατι δε μου μιλας???? Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 4 534787 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 4 417472

Γειά σου Ευάκι!!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 4 315810 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 4 315810 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 4 315810
Τσακωνόμουνα με τον άντρα μου.Πω πω αυτά τα Σαββατοκύριακα είναι δράμα.Το πολύ μαζί σκοτώνει που λένε Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Εγώ περιμένω απο προχτές να αδιαθετήσω. Rolling Eyes

εγω λεω να μην τσακωθω τωρα μαζι του,τον κοιταω με μισο ματι ομως λεω να κοιμηθω για μεσημερι και το απογευμα που θα εχω δυναμεις θα δει αυτος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Laughing

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και εγώ τον βλέπω τώρα στον καναπέ με την μούρη μέχρι το πάτωμα και λέω να του πετάξω τίποτα εις την κεφαλήν!

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:τον κοιταω με μισο ματι

Μαρία έγραψε:και εγώ τον βλέπω τώρα στον καναπέ με την μούρη μέχρι το πάτωμα και λέω να του πετάξω τίποτα εις την κεφαλήν!

Τον έστειλα super market για να τον ξεφορτωθώ.

maria.tst

maria.tst
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ειρήνη υμίν κορίτσια!!!!
Laughing

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maria.tst έγραψε:Ειρήνη υμίν κορίτσια!!!!
Laughing

Δεν γίνεται.Περιμένω να αδιαθετήσω και με τσιγγλάει.Κι αυτό που έχει άποψη για το παιδί κάθε Σάββατο και Κυριακή πρωί μου τη δίνει πολύ στα νεύρα.Και το οτι παίζει ένα παιχνίδι στον υπολογιστή με τον ήχο τέρμα και δεν βάζει ακουστικά.Και ποτέ δεν μου λέει τι να μαγειρέψω και μετά πάντα τι ήθελα και το έφτιαξα αυτό αφού τον πειράζει;Και προσπαθώ να κάνω κάτι με τη μικρή στα πόδια μου και ενώ με ακούει να της φωνάζω δεν σηκώνει τον κώλο του να έρθει να την πάρει.Και ύστερα μου λέει γιατί μου μιλάς απότομα;

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:
maria.tst έγραψε:Ειρήνη υμίν κορίτσια!!!!
Laughing

Δεν γίνεται.Περιμένω να αδιαθετήσω και με τσιγγλάει.Κι αυτό που έχει άποψη για το παιδί κάθε Σάββατο και Κυριακή πρωί μου τη δίνει πολύ στα νεύρα.Και το οτι παίζει ένα παιχνίδι στον υπολογιστή με τον ήχο τέρμα και δεν βάζει ακουστικά.Και ποτέ δεν μου λέει τι να μαγειρέψω και μετά πάντα τι ήθελα και το έφτιαξα αυτό αφού τον πειράζει;Και προσπαθώ να κάνω κάτι με τη μικρή στα πόδια μου και ενώ με ακούει να της φωνάζω δεν σηκώνει τον κώλο του να έρθει να την πάρει.Και ύστερα μου λέει γιατί μου μιλάς απότομα;

τι τραβάς και εσύ!

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αν τον γνωρίσεις θα δεις οτι είναι ένας πραγματικά υπέροχος άνθρωπος,πάααααρα πολύ καλό παιδί σε βαθμό μαλακίας,πολύ χαμηλών τόνων και υπερβολικά ντροπαλός όπως ήδη ξέρετε (και κούκλος Razz )

Αλλά ρε παιδί μου ώρες ώρες είναι τόοοοσο απόλυτος και τόοοοοσο πεισματάρης που θέλω να του σπάσω το κεφάλι.Είμαι κι εγώ μέσα στα νεύρα συνέχεια είναι η αλήθεια αλλά σε πράγματα που ξέρει οτι θα τον βρίσω δεν κάνει πίσω.Εγώ φταίω μετά;

Άσχετο: η κόρη μου αυτή τη στιγμή ρίχνει ταρώ.

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπορει να μου τα ριξει κι εμενα η γωγουλα τα ταρω????τα διαβαζει κιολας??? Laughing
η δικη μου κοιμαται και την καλυτερη δουλεια κανει!!!κατα τα αλλα η βροχη μου γυρισε την πλατη... Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 4 534787

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:μπορει να μου τα ριξει κι εμενα η γωγουλα τα ταρω????τα διαβαζει κιολας??? Laughing

Η αλήθεια είναι οτι κάτι λέει όσο πετάει τις κάρτες και τις ξαναμαζεύει αλλά μάλλον είναι τσιγγάνικα γιατί δεν καταλαβαίνω τίποτα. Very Happy Very Happy Very Happy

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:
Ευάκι έγραψε:μπορει να μου τα ριξει κι εμενα η γωγουλα τα ταρω????τα διαβαζει κιολας??? Laughing

Η αλήθεια είναι οτι κάτι λέει όσο πετάει τις κάρτες και τις ξαναμαζεύει αλλά μάλλον είναι τσιγγάνικα γιατί δεν καταλαβαίνω τίποτα. Very Happy Very Happy Very Happy

τσιγγανικα ακουω εχει και ξυπολητες τασεις το παιδι!!!τι εκανες προπερσυ στις 27 νοεμβρη τελικα???? Razz

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
άμα έχει ταλέντο το παιδί γιατί να μην το αξιοποιήσει? Razz δεν τα ρίχνει και σε μένα?

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:τσιγγανικα ακουω εχει και ξυπολητες τασεις το παιδι!!!τι εκανες προπερσυ στις 27 νοεμβρη τελικα???? Razz

Α εγώ τα έχω γράψει αναλυτικά δεν έχετε να μου προσάψετε τίποτα!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Ξέρω μέχρι και την ώρα!!!Eυτυχώς που βγήκε ανοιχτή γιατί μετά ποιος τον άκουγε,άντε να τον πείσω για τις 7 γενιές dna. Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 4 215994

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έγραψε:άμα έχει ταλέντο το παιδί γιατί να μην το αξιοποιήσει? Razz δεν τα ρίχνει και σε μένα?

Α βλέπω μαζεύουμε πελατεία...χμμ...πρέπει να βάλω ταρίφα...μην αρχίσετε όμως να με κράζετε για παιδική εκμετάλλευση εσείς το ξεκινήσατε! Very Happy Very Happy Very Happy

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια να σας ρωτησω κατι ασχετο;;; Ειδατε χτες που ο ενρικε φιλησε στο στομα μια πιτσιρικα 16 χρονων θαυμαστρια του;;; Δεν μου φτανει που χτες ειχα πεθανει απο την ζηλια μου σημερα ολη μερα το βλεπω και στο φεις στις διαφορες αναρτησεις . Τα νευρα μου . Και εγω θελωωωωω

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Athin@ έγραψε:
Μαρία έγραψε:άμα έχει ταλέντο το παιδί γιατί να μην το αξιοποιήσει? Razz δεν τα ρίχνει και σε μένα?

Α βλέπω μαζεύουμε πελατεία...χμμ...πρέπει να βάλω ταρίφα...μην αρχίσετε όμως να με κράζετε για παιδική εκμετάλλευση εσείς το ξεκινήσατε! Very Happy Very Happy Very Happy

χαχαχαχαχα!!!!!!!!!θα πηγαινει η ταριφα με την ωρα,με την φορα?αμα ακουσουμε κακα νεα θα εχουμε καποια εκπτωση??πολυτεκνοι και μαθητες εχουν μιση τιμη?και τελος η τραπουλα δικη σας?γιατι αμα την σαλιωσει η μικροσκοπικη χαρτοριχτρα θα μας πειτε οτι φταιει που την προβληματισε το μελλον μας?!?!?!?! Laughing Razz

Kalliopi

Kalliopi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΠΩ ΠΩ,ΜΙΑ ΩΡΑ ΕΛΕΙΨΑ Κ ΧΑΝΩ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΑΑΑΑΑ! Mad ΑΘΗΝΑ ΒΑΛΕ Κ ΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ!!!!!!Κ ΗΗΗΗΡΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ!ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΞΑΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟ MANUAL ΠΡΙΝ....ΟΠΟΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗ Wink

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις