Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
700 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 700 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαρακι μου περαστικα σας . Αν θελεις να δεις και εδω φωτο πανε στο παρακατω θεμα.

http://www.forum.eimaimama.gr/forum-f34/topic-t2588.htm

Kalliopi

Kalliopi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΡΕ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ!ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΩΡΕ,ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΦΙΛΕΝΑΔΑ!!!!!!!!! Wink

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φαίη μου πολύ ωραίες οι φωτογραφίες και πολύ ωραίος χώρος εκεί που πήγατε!

ευχαριστώ πολύ βρε Καλλιόπη μου για τα περαστικά! αχ τι να κάνω! κουράγιο κάνω! Mad

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι ειναι ωραιος ο χωρος εκει και μεγαλος. Ευτυχως τα παιδια χορταινουν παιχνιδι και τρεξιμο. Οι δικες μου δεν σταματησαν να χοροπηδανε στα τραμπολινα που ειχε εκει.

Kalliopi

Kalliopi
ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΥΜΠΕΡΛΕΚΙΙΙΙΙ!!!!!!!!ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΜΕΣΑ,ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΑΝΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΒΡΟΧΗ!ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΧΑΡΑ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΤΟ ΖΩΟ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΥΝΩ ΤΙΣ ΒΕΡΑΝΤΕΣ!!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 36 679259 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 36 679259 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 36 679259

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα τι καιρος ε?το πρωι ζεστη!ιδρωσαν τα μικρα με τοσο τρεξιμο και τωρα μια βροχα αλλο πραμα!!!
φαιη μου θα σου στειλω το βραδακι πμ,στο facebook που τις ανεβασες?δε τις βρηκα!
μαρακι περαστικα σας!προσεχε τον μη το γυρισει σε καμια πνευμονια και τρεχετε!
καλλιοπη Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 36 417472 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 36 417472 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 36 417472

Kalliopi

Kalliopi
Ευάκι έγραψε:καλα τι καιρος ε?το πρωι ζεστη!ιδρωσαν τα μικρα με τοσο τρεξιμο και τωρα μια βροχα αλλο πραμα!!!
φαιη μου θα σου στειλω το βραδακι πμ,στο facebook που τις ανεβασες?δε τις βρηκα!
καλλιοπη Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 36 417472 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 36 417472 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 36 417472

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ!ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΤΙΣ ΕΒΑΛΕ Η ΦΑΙΗ ΤΙΣ ΦΩΤΟ!ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΦΕΔΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙ! Sad

faye

faye
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:καλα τι καιρος ε?το πρωι ζεστη!ιδρωσαν τα μικρα με τοσο τρεξιμο και τωρα μια βροχα αλλο πραμα!!!
Kουκλιτσα μου τις ανεβασα στην σελιδα μου . Αν δεν με εχεις στους φιλους σου θα με βρεις μεσα ως Faye Psaltou. Κανε μου μια αιτηση φιλιας και θα μπορεις μετα να τις δεις . Αν και δεν ειναι πολλες οπως σου ειπα αλλα βγηκαν πολυ ωραιες αν και απο κινητο.

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
faye έγραψε:
Kουκλιτσα μου τις ανεβασα στην σελιδα μου . Αν δεν με εχεις στους φιλους σου θα με βρεις μεσα ως Faye Psaltou. Κανε μου μια αιτηση φιλιας και θα μπορεις μετα να τις δεις . Αν και δεν ειναι πολλες οπως σου ειπα αλλα βγηκαν πολυ ωραιες αν και απο κινητο.

λοιπον τα νεα ειναι τα εξης:
μπουμπουνιερες τελος!!!ολες ετοιμες!!!
τραγουδια γαμου και ντισκο για τη νεολαια σε cd ετοιμα!!!
αιτημα φιλιας στη φαιη εσταλη και στο facebook και στο foroum!
και καλλιοπη πως τον πινεις τον καφε???
μα πως τα προλαβαινω ολα η ατιμη?!?!?!
(μην απορειτε παραληρημα ειναι απο την κουραση)
Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 36 417472 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 36 417472 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 36 417472 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 36 417472 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 36 417472 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 36 417472 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 36 417472

Kalliopi

Kalliopi
Ευάκι έγραψε:
faye έγραψε:

λοιπον τα νεα ειναι τα εξης:
μπουμπουνιερες τελος!!!ολες ετοιμες!!!
τραγουδια γαμου και ντισκο για τη νεολαια σε cd ετοιμα!!!
αιτημα φιλιας στη φαιη εσταλη και στο facebook και στο foroum!
και καλλιοπη πως τον πινεις τον καφε???
μα πως τα προλαβαινω ολα η ατιμη?!?!?!
(μην απορειτε παραληρημα ειναι απο την κουραση)
Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 36 417472 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 36 417472 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 36 417472 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 36 417472 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 36 417472 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 36 417472 Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 36 417472

ΑΧΑΧΑΑΧΑ!Ο ΤΥΦΩΝΑΣ ΕΥΑΚΙ!ΣΚΕΤΟ ΤΟΝ ΠΙΝΩ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΟΥ ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ,ΤΟ ΚΙΟΣΚΙ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΗ ΙΔΕΑ!!!! Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν. 3!! - Σελίδα 36 417472

GEODATOU

GEODATOU
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ??ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΛΑΣΙΚΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΧΤΕΣ ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!!ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΛΑ,Ε ΜΙΛΟΥ??ΠΑΝΤΩΣ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ!!!!ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΕ!!!!!ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΒΡΕ ΣΩΚΡΑΤΗ!!! ΦΙΛΑΚΙΑ!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

jojoma

jojoma
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρααααα!!!!!
Τι κάνετε κορίτσια?Εγώ σπίτι με το γιο μου, πινω καφεδάκι κ αυτόσ μόλις ήπιε το γάλα του.Πως περάσατε το ΣΚ?Εμείς πήγαμε για καφέ και βόλτα χτες, είχαμε κα επισκέψεις.Πολύ ωραία δηλαδή.Γεωργία πάλι δουλειά ε?
Καλή εβδομάδα σε όλους!!!

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!!!!Καλη εβσομαδα!Τι κανετε?Εγω κλασσικα μαγαζι,πινω και καφεδακι και περιμενω το απογευμα τη "πεθερα" μου!

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα στις 6.30 ξυπνησα γιατι σηκωθηκε ο αντρας μου μετα τον μικρο νηπια και λεω αν καταφερω να κοιμηθω καμια ωριτσα μια και κοιμαται η μικρη, καλα το βραδυ εβγαλε παντελονι πιτζαμας, καλτσες και οταν σηκωθηκα εβγαλε και το ενα μανικι απο το φορμακι της, αφου δεν μου εβγαλε και το μπιμπιλινο γιατι το εχει κανει και αυτο παλι καλα Razz

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι γεωργια μου τελεια περασαμε, αν δεν λυσαγαν και τα μικρα θα λεγαμε και περισσοτερα Razz Razz

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα.εχουμε καμια ωρα ξυπνιες αλλα χουζουρευα στον καναπε..τωρα επιασα λιγο το λαπτοπ να χαζεψω για να ξεκινησω τις κλασικες δουλειες... Sleep Sleep Sleep

jojoma

jojoma
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα Αθηνά! Εγώ έχω να κάνω δουλειές στο σπίτι και δεν ξέρω από που να αρχίσω.
Εσύ ψήφισες το γιο μου στο διαγωνισμό του Λάμψη?

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ε πως να μην τον εβλεπε στον υπνο της εδω προταση γαμου του εκανε και του ειπε να κοιμηθουνε και μαζι, ο δικος μου παντως αρνηθηκε τι μας περασες δεν κοιμομαστε με το καλημερα σας Razz

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να σου ζησει βρε μιλου !!! να την καμαρωσεις οπως επιθυμεις και να εισαστε παντα γεροι και ευτυχισμενοι !!!

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
jojoma έγραψε:Καλημέρα Αθηνά! Εγώ έχω να κάνω δουλειές στο σπίτι και δεν ξέρω από που να αρχίσω.
Εσύ ψήφισες το γιο μου στο διαγωνισμό του Λάμψη?

οχι...τι διαγωνισμος ειναι αυτος....?τωρα τον ακουω... confused

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευχαριστω βαρβαρα μου και εσυ τα παιδακια σου

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιλουπακι έγραψε:ε πως να μην τον εβλεπε στον υπνο της εδω προταση γαμου του εκανε και του ειπε να κοιμηθουνε και μαζι, ο δικος μου παντως αρνηθηκε τι μας περασες δεν κοιμομαστε με το καλημερα σας Razz

Τζο...ασυγκρατητη η μικρη σου....Μιλουπακι ο δικος σου...κυριος!

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
συγνωμη !!!! απαντησα σε λαθος θεμα !! ας καλημερησω λοιπον καλα ειμαστε δεν ειχαμε ιντερνετ

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βαρβαρα πηγε το μυαλο μου οτι αλλου ηθελες να το γραψεις Razz Razz

jojoma

jojoma
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα και στις υπόλοιπες!!!
Μαρίτσα τέλειο βιντεάκι ,να τη χαίρεσαι την κούκλα σου.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις