Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
389 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 389 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

26Εχω αγχωθεί πολύ!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Εχω αγχωθεί πολύ!!! Δευ Οκτ 11, 2010 1:12 am

mimika

mimika
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αυτο με το μαξιλαρι αναμεσα στα ποδια βοηθαει πολυ!

Υπομονη και με το καλο!

27Εχω αγχωθεί πολύ!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Εχω αγχωθεί πολύ!!! Δευ Οκτ 25, 2010 6:43 am

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eυχαριστω παρα πολύ, λοιπόν όπως καταλάβατε πάλι χάθηκα, μετακομίσαμε να και ενα ευχαριστο, ο συζηγος πήρε μετάθεση και δόξα το θεό γυρισαμε σπίτι μας, δεν εχω ιντερνετ ακόμα.
Λοιπόν οι πόνοι στα κόκκαλα και απο κάτω υποχώρησαν και τώρα έχω φοβερούς πόνους κατω απο τα στηθη ξέρετε εκεί στην αρχή της κοιλιάς και εχω φοβερες και πάρα πολλές συσπάσεις, μπήκα κλινική 4 μέρες με ενδοφλέβιο youtopar και αντιβίωση, τώρα είμαι σπίτι και είμαι ένα μάτσο χάλια ακόμα συσπάσεις αλλά οχι μεγαλες και είμαι ξάπλα.
Τα χω παίξει τελείως και είμαι ακόμα μόνο στην 29η εβδομάδα και ελπίζω να μη με πάρει έτσι εως το τέλος.

28Εχω αγχωθεί πολύ!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Εχω αγχωθεί πολύ!!! Δευ Οκτ 25, 2010 7:37 am

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αμαν βρε κοριτσακι μου!ανησυχησαμε που εχουμε να σε "δουμε" καιρο.να προσεχεις πολυ τον εαυτο σου τωρα και τα της μετακομισης αστα για αλλους!τερμα οι παλικαριες τωρα!σημασια εχει η εγκυμοσυνη και η καλη της εκβαση και ολα τα αλλα μπορουν να περιμενουν!αντε να σας βαλουν ιντερνετ να μας ενημερωνεις πιο συχνα!φιλακια πολλα και υπομονη!με το πρωτο του χαμογελο θα τα ξεχασεις ολα!!! Εχω αγχωθεί πολύ!!! - Σελίδα 2 417472

29Εχω αγχωθεί πολύ!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Εχω αγχωθεί πολύ!!! Δευ Νοε 08, 2010 10:50 am

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου, ειμαι παλι κλινικη μπηκα χθεσ με πολλες συσπασεις τη νυχτα, καλυτερα ειμαι τωρα αλλα εχω και το στομαχι μου και υποφερω, ειλικρινα κουραστηκα να ποναω με εχουν παρει τα κλαματα. θελω να περασει ο καιρος!

30Εχω αγχωθεί πολύ!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Εχω αγχωθεί πολύ!!! Δευ Νοε 08, 2010 11:05 am

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελπιζω να σε προλαβω πριν αποσυνδεθεις!
ολα καλα να πανε πολυ ταλαιπωρησαι μωρε...
το μπεμπακι ειναι βιαστικο μου φαινεται!!!να προσεχεις τον εαυτο σου και να μη στεναχωριεσαι!να μην ξεχνας και το μωρακι και να ξερεις οτι με τις συσπασεις στρεσαρονται πολυ τα μωρα και γι'αυτο να του μιλας πολυ και να εισαι ηρεμη,μας καταλαβαινουν απο τους χτυπους της καρδιας μας τα ατιμουτσικα!!!οσο για παρεα εμεις εδω ειμαστε!και με υπολογιστη και με τηλεφωνο και με απο ολα!!! Εχω αγχωθεί πολύ!!! - Σελίδα 2 417472

31Εχω αγχωθεί πολύ!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Εχω αγχωθεί πολύ!!! Δευ Νοε 08, 2010 11:09 am

tzeni

tzeni
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσακι υπομονη λιγο εμεινε γλυκια μου μην κλαις!!!!!!!!!!σε λιγο θα κλαις μονο απο ευτυχια Very Happy Very Happy Very Happy

32Εχω αγχωθεί πολύ!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Εχω αγχωθεί πολύ!!! Δευ Νοε 08, 2010 11:27 am

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σας ευχαριστω παρα πολυ κοριτσια παρα πολυ, προσπαθω να κανω υπομονη οσο μπορω!!

33Εχω αγχωθεί πολύ!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Εχω αγχωθεί πολύ!!! Δευ Νοε 08, 2010 1:22 pm

μιμή

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Α ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΛΑΜΑΤΑ.ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΤΩ.ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ 6 ΜΗΝΑ ΠΟΝΟΥΣΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΟΥΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΩ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΩ ΒΗΜΑ.ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ.ΕΙΧΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΕΝΗ ΛΕΚΑΝΗ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΩΡΟ./4750ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ...ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΩΡΟ/ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΠΛΕΥΡΟ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΓΕΡΑΝΟ.ΚΟΥΡΑΓΙΟ.....ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

34Εχω αγχωθεί πολύ!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Εχω αγχωθεί πολύ!!! Τρι Νοε 09, 2010 1:52 am

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου, προσπαθω να αντεξω σημερα παλι εκανα πολλες συσπασεις και φαινεται πως θα μεινω κι αλλο μεσα και αυτο δεν με πειραζει αλλο ειναι το θεμα κι εννοω τις συσπασεις, παω στο σχετικο θεατακι να γραψω!!

35Εχω αγχωθεί πολύ!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Εχω αγχωθεί πολύ!!! Τρι Νοε 09, 2010 7:15 am

Μαρία

Μαρία
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσάκι μου δεν σε πρόλαβα online! κάνε κουράγιο όσο μπορείς, περνάς μεγάλη ταλαιπωρία αλλά αξίζει τον κόπο στα σίγουρα! υπομονή και ακολούθα τις συμβουλές του γιατρού και όλα θα πάνε καλά!

36Εχω αγχωθεί πολύ!!! - Σελίδα 2 Empty ΑΠ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ Τρι Νοε 09, 2010 10:13 pm

Yπομονή ΜΒ

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΜΗΜΕΡΩΝΕΙς ΤΟ ΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΦΙΛΙΑ

37Εχω αγχωθεί πολύ!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Εχω αγχωθεί πολύ!!! Τρι Νοε 09, 2010 10:23 pm

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βασούλα δεν σε πρόλαβα καθόλου μέσα!Κουράγιο μωρέ και μην κλαις! Εχω αγχωθεί πολύ!!! - Σελίδα 2 417472 Εχω αγχωθεί πολύ!!! - Σελίδα 2 417472 Εχω αγχωθεί πολύ!!! - Σελίδα 2 417472

38Εχω αγχωθεί πολύ!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Εχω αγχωθεί πολύ!!! Τετ Νοε 10, 2010 3:58 am

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κουκλιτσες μου σας ευχαριστω πάρα πολυ για τα μηνυματα σας, ακομα μεσα ειμαι και θα μεινω και σημερα, σταματησαμε το ενδοφλεβιο youtopar δοκιμαστικα και παιρνω χαπακι ολοκληρο ανα 2 ωρες, εχω κανει καπου στις 7,8 συσπασεις τωρα θα δουμε πως θα παμε ας ελπισουμε να σταματησουν η εστω να ελαττωθουν κι αλλο. Αυτός ο πόνος πάνω ψηλα στην κοιλια κατω απο τα στηθη με εχει τρελανει τελειως ποναει παρα πολυ και δεν με αφηνει στιγμη αλλα κανω υπομονη λίγο μου ε,μεινε ακομα.

39Εχω αγχωθεί πολύ!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Εχω αγχωθεί πολύ!!! Τετ Νοε 10, 2010 4:10 am

euphoria

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
vasoula έγραψε:Κουκλιτσες μου σας ευχαριστω πάρα πολυ για τα μηνυματα σας, ακομα μεσα ειμαι και θα μεινω και σημερα, σταματησαμε το ενδοφλεβιο youtopar δοκιμαστικα και παιρνω χαπακι ολοκληρο ανα 2 ωρες, εχω κανει καπου στις 7,8 συσπασεις τωρα θα δουμε πως θα παμε ας ελπισουμε να σταματησουν η εστω να ελαττωθουν κι αλλο. Αυτός ο πόνος πάνω ψηλα στην κοιλια κατω απο τα στηθη με εχει τρελανει τελειως ποναει παρα πολυ και δεν με αφηνει στιγμη αλλα κανω υπομονη λίγο μου ε,μεινε ακομα.

Φιλεναδίτσα μου γλυκιά...,υπομονή κάνε...,όντως λίγο έμεινε ακόμη. Σε σκέφτομαι συνέχεια να ξέρεις...Ξέρω οτι έχεις λίγο ταλαιπωρηθεί αλλά σε λίγο θα έρθει το μπουμπουκάκι σου και όλα αυτά θα είναι παρελθόν. Κάνε λίγο κουράγιο ακόμη και κράτα ανεβασμένο το ηθικό...Φιλάκιααααααααα πολλάαααααααααααα πατριωτάκι μου, όμορφη μανουλίτσα!!!!!!

40Εχω αγχωθεί πολύ!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Εχω αγχωθεί πολύ!!! Σαβ Δεκ 11, 2010 9:44 am

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eχω να σας γραψω απο τις 10 Νοεμβρη, σήμερα εχουμε 11 Δεκεμβριου και σας γραφω απο την κλινικη, ναι ειμαι ακομα μέσα, μια μερα εφυγα αλλα μετα απο 6 ωρες ξαναμπήκα με κατι συσπασεις παναγιτσα μου.
Δυστηχως περασα πολυ ασχημα αυτον τον μηνα εδω μεσα, στην 34η εβδομαδα παραλιγο να γεννησω 2 φορες αλλα καναμε τα παντα και το αποφυγαμε.
Ειμαι με ενδοφλεβιο youtopar αντιβιωσεις και γενικα μια χουφτα φαρμακα, εμετους πολλους μολις πινω νερο και τρωω και αυτος ο πονος κατω απο τα στηθη ανυποφορος.
Ειναι πολυ κριμα ολα αυτα που περνω παρα πολυ γιατι δεν εκανα κατι ισα ισα προσεχα,
Αυριο βγαζουμε τον ορο το βραδυ και σιγουρα θα κανω συσπασεις τρελες απο 200 και μπαινω καισαρικη, ανυπομονω δεν αντεχω αλλο τους πονους και θελω να ανακουφιστω ειδικα απο τον πονο στην αρχη της κοιλιας κατω απο τα στηθη.
Το μωρο ειναι ισχυακο το κεφαλακι του ειναι πανω, δεν εχει παρει θεση και ετσι παμε καισαρικη και μακαρι παναγιτσα μου να πανε ολα καλα γιατι πραγματικα εχω ταλαιπωρηθει ενα μηνα εδω μεσα παρα πολυ, και ευχαριστω κι εσας για τη στηριξη και τα μηνυματα σας!!

41Εχω αγχωθεί πολύ!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Εχω αγχωθεί πολύ!!! Σαβ Δεκ 11, 2010 10:07 am

supermom

supermom
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βασούλα σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και σε λίγες ώρες να κρατάς στα χέρια σου το μωράκι σου!

42Εχω αγχωθεί πολύ!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Εχω αγχωθεί πολύ!!! Σαβ Δεκ 11, 2010 10:53 am

Pelio

Pelio
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βασούλα, με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου! Όλα θα πάνε καλά και μόλις το κρατήσεις στην αγκαλιά σου θα ξεχάσεις όλες τις ταλαιπωρίες που πέρασες!
Φιλιά και όλα καλά

43Εχω αγχωθεί πολύ!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Εχω αγχωθεί πολύ!!! Σαβ Δεκ 11, 2010 11:26 am

Kalliopi

Kalliopi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ,ΜΕΣΑ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΨΑΧΝΑΜΕ....ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΣΟΥ...ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ!ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΟΜΩΣ!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΑΥΡΙΟ!ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ,ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ!ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!ΦΙΛΙΑ!

44Εχω αγχωθεί πολύ!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Εχω αγχωθεί πολύ!!! Σαβ Δεκ 11, 2010 11:35 am

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ μωρε βασουλα και σε σκεφτομουν αυτες τις μερες!αυριο θα τα εχεις ξεχασει ολα ομως!!!να εισαι σιγουρη!!!θελεις να μας δωσεις το τηλεφωνο σου να μαθουμε οτι ολα πηγαν καλα?

45Εχω αγχωθεί πολύ!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Εχω αγχωθεί πολύ!!! Σαβ Δεκ 11, 2010 11:42 am

tzeni

tzeni
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
βασουλα με το καλο κουκλιτσα μου!!!!!!τελειωνουν τα βασανα σου και οοοολα θα πανε καλα...σου στελνουμε την θετικη μας ενεργεια και περιμενουμε τα ευχαριστα Very Happy Very Happy

46Εχω αγχωθεί πολύ!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Εχω αγχωθεί πολύ!!! Σαβ Δεκ 11, 2010 11:57 am

purple

purple
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σου ευχομαι να πανε ολα καλα και με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου αγκαλιτσα!καταλαβαινω οτι εχεις περασει δυσκολα αλλα μολις ερθει στη ζωη σου αυτη η φατσουλα....θα τα ξεχασεις ολα και θα πεις χαλαλι σου!!!

47Εχω αγχωθεί πολύ!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Εχω αγχωθεί πολύ!!! Σαβ Δεκ 11, 2010 12:11 pm

GEODATOU

GEODATOU
ΒΑΣΟΥΛΑ,ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΝΙΝΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΙΤΣΕΣ ΘΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΟΥΝ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ

48Εχω αγχωθεί πολύ!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Εχω αγχωθεί πολύ!!! Σαβ Δεκ 11, 2010 1:16 pm

xazomammy

xazomammy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Με το καλό κοπέλα μου να υποδεχτείς στην αγκαλίτσα σου το μωράκι σου!!! Ολα πολύ καλά θα σου πάνε!!!

49Εχω αγχωθεί πολύ!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Εχω αγχωθεί πολύ!!! Σαβ Δεκ 11, 2010 1:19 pm

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τελειωσαν τα βασανα κοριτσακι!με το καλο να αγκαλιασεις το μωρο σου!

50Εχω αγχωθεί πολύ!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: Εχω αγχωθεί πολύ!!! Κυρ Δεκ 12, 2010 3:24 am

μιμή

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΕΙΣ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΟΥ,ΝΑ ΑΝΑΡΡΩΣΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ.ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις