851 Απ: Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!! Δευ Οκτ 25, 2010 2:31 am
marizakismom
Η ψυχή της παρέας!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
athina24 έγραψε:περαστικα σε ολα τα αρρωστουλια!!!!!!!!τι κανει το σχολειο.......σοφακι με το καλο και ολα θα πανε οπως τα θες!!!!!μαρακι μια χαρα περασαμε...ξεκουραστηκαμε,καναμε τις βολτες μας πηραμε και τα ζαρζαβατικα μας....ευτυχως ειχε καλο καιρο!!!!!!
marizakismom έγραψε:αααααααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχ θα το φαωωω!!ειναι που ειναι φουσκομαγουλιτσας,αμα λεει και "εν τσεω,ε μποω"........
GEODATOU έγραψε:KAI EMEIΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΙΗΜΑ!!!ΑΛΛΑ Η ΜΑΡΙΩ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΑ ΜΑΖΙ!!!!ΟΡΕ ΓΕΛΙΑ!!!ΡΕ ΣΥ ΜΑΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
marizakismom έγραψε:τιιι??και δεν θα καμαρωσετε τα ζουζουνακια σας στην πρωτη τους σχολικη γιορτη?
Μιλουπακι έγραψε:καλε και εμας μας δωσαν χαρτι οτι θα κανουν γιορτη 8.30 και θα τα παρουμε 9.30 τι σοι γιορτη θα κανουν δεν μας ειπαν
ninaki. έγραψε:αχ! ειμαι κατα ανχωμενη! πριν λιγο γυρισα απο το μαιευτηριο... δεν εχει παρει βαρος η μπουμπου μου 3 μερες... και δεν θελει το μπιμπερο με το ζορι την ταιζουν με το σωλινακι στη μυτη. πως θα μεγαλωσει το προωρακι ετσι? χτες νευριασα πολυ... ειχα ξεχασει, αν ειναι δυνατον, να μου πουν οτι της δινουν αντιβιωση απο τη μερα που γεννηθηκε για προληπτικους λογους να μην παθει ουρολημοξη γιατι εχει λενε διαστολη και στα 2 νεφρα για να μην σοβαρεψει η κατασταση!!! μα 10 μερες να μην μου εχουν πει τιποτα???? η γιατρος αυτη που μου το ειπε νομιζε οτι με εχουν ενημερωσει και το ξερω... τυχαια το εμαθα δηλαδη..
Μαρία έγραψε:ninaki. έγραψε:αχ! ειμαι κατα ανχωμενη! πριν λιγο γυρισα απο το μαιευτηριο... δεν εχει παρει βαρος η μπουμπου μου 3 μερες... και δεν θελει το μπιμπερο με το ζορι την ταιζουν με το σωλινακι στη μυτη. πως θα μεγαλωσει το προωρακι ετσι? χτες νευριασα πολυ... ειχα ξεχασει, αν ειναι δυνατον, να μου πουν οτι της δινουν αντιβιωση απο τη μερα που γεννηθηκε για προληπτικους λογους να μην παθει ουρολημοξη γιατι εχει λενε διαστολη και στα 2 νεφρα για να μην σοβαρεψει η κατασταση!!! μα 10 μερες να μην μου εχουν πει τιποτα???? η γιατρος αυτη που μου το ειπε νομιζε οτι με εχουν ενημερωσει και το ξερω... τυχαια το εμαθα δηλαδη..
αν είναι δυνατόν! τι πάει να πει το είχαν ξεχάσει!
υπομονή κοριτσάκι μου! υπομονή και όλα θα πάνε καλά! και θα φάει και θα μεγαλώσει και για να σου πω και κάτι άλλο, όλα τα παιδάκια που ξέρω ότι είχαν γεννηθεί πρόωρα, τα βλέπω και δεν το πιστεύω, γίνονται "θηρία"! μια χαρά θα μεγαλώσει!
Chrisi έγραψε:Μαρία έγραψε:ninaki. έγραψε:αχ! ειμαι κατα ανχωμενη! πριν λιγο γυρισα απο το μαιευτηριο... δεν εχει παρει βαρος η μπουμπου μου 3 μερες... και δεν θελει το μπιμπερο με το ζορι την ταιζουν με το σωλινακι στη μυτη. πως θα μεγαλωσει το προωρακι ετσι? χτες νευριασα πολυ... ειχα ξεχασει, αν ειναι δυνατον, να μου πουν οτι της δινουν αντιβιωση απο τη μερα που γεννηθηκε για προληπτικους λογους να μην παθει ουρολημοξη γιατι εχει λενε διαστολη και στα 2 νεφρα για να μην σοβαρεψει η κατασταση!!! μα 10 μερες να μην μου εχουν πει τιποτα???? η γιατρος αυτη που μου το ειπε νομιζε οτι με εχουν ενημερωσει και το ξερω... τυχαια το εμαθα δηλαδη..
αν είναι δυνατόν! τι πάει να πει το είχαν ξεχάσει!
υπομονή κοριτσάκι μου! υπομονή και όλα θα πάνε καλά! και θα φάει και θα μεγαλώσει και για να σου πω και κάτι άλλο, όλα τα παιδάκια που ξέρω ότι είχαν γεννηθεί πρόωρα, τα βλέπω και δεν το πιστεύω, γίνονται "θηρία"! μια χαρά θα μεγαλώσει!
ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ πως ξεχνάς κάτι τέτοιο. Να ρωτήσω κάτι άλλο είναι δημοσιο ή ιδιωτικό νοσοκομείο.
ninaki. έγραψε:
ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ πως ξεχνάς κάτι τέτοιο. Να ρωτήσω κάτι άλλο είναι δημοσιο ή ιδιωτικό νοσοκομείο.
ninaki. έγραψε:
εμας τωρα ειναι εδω και 3 μερες 1900 λιγο κατω απο το βαρος γεννησης της δηλαδη. μου ειπαν οτι αμα φτασει καπου στα 2300 σε 2 βδομαδες θα μας τη δωσουν. η γιατρος που μου το ειπε νομιζε οτι το ηξερα οτι με ειχαν ενημερωσει οι αλλοι 2 συναδελφοι της ή οι νοσηλευτριες που κανουν ενημερωση... εμεινε ψιλοεκπληκτη και προσπαθησε λιγο να το καλυψει αλλα επειδη καταλαβαινε την σοβαροτητα του λαθους δεν εκανε προσπαθεια. σημερα ηρθε κατευθειαν αυτη να με ενημερωσει ηταν πολυ προθυμη να μου μιλησει και συνενοησιμη. δεν μου εδινε την αισθηση οπως καποιοι αλλοι οτι προσπαθει να με ξεπεταξει. μου φαινετε θα την ψαχνω καθημερινα να ενημερωνομαι απο αυτη... δεν πρεπει να ειχαμε ξαναμιλησει πιο πριν..Vivian έγραψε:Καλησπέρα και απο μενα κοριτσακια!!! Νινακι προσπαθησε να εισαι ψυχραιμη και μενα η την μπουμπου με σωληνακι στην μυτη την ταιζαν και εχασε αρκετο βαρος περιπου 2.680 την πηρα... ειναι λογικο σιγα σιγα θα αρχισει να τρεφεται καλυτερα... Οσο γιαν το οτι δεν σε ενημερωσαν ειναι μεγαλο λαθος και να το επισημάνεις... Για οτι γινετε στο παιδι σου να σε ενημερωνουν!
Ευάκι έγραψε:ninaki. έγραψε:
ιδιωτικο....
Μιλουπακι έγραψε:το παιδων ειναι το καλυτερο απο ολα σε θεματα μωρων παιδιωνα κτλ και μιλαω για γιατρους παντα που εχουν εμπειρια οχι για κτηρια, τα ιδιωτικα ειναι καθαρα εκμεταλευση ασε που αργουν να βγαλουν το παιδι για να τα τσαπωνουν και το λεω εγω που γεννησα στο μητερα και το πρωτο μου παιδι ηταν 2080 στην μοναδα και πηρε και μια μερα σωληνακι, δεν μου τον κρατησαν παραπανω αλλα εχω ακουσει πολλα σκηνικα να φερνουν αντιρησεις να δωσουν το παιδι ενω δεν υπηρχε λογος, αντε εγραψα παλι παω τωρα να ξαπλωσω λιγο που κοιμαται η μικρη τα φιλια μου
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Vivian στις Δευ Οκτ 25, 2010 5:14 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Γιατι ουτε εγω δεν καταλαβαινα τι ειχα γραψει!!!)
marizakismom έγραψε:τι να πει κανεις..μην αγχωνεσαι και μην στεναχωριεσαι νινακι..ολα θα πανε καλα..ποσο πιο νωρις γεννηθηκε?
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Μια καλημέρα είναι...Πες την κι ας πέσει κάτω! Ν.4!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης